2012 Şubat Anneleri

bblau tek umudum sensin canım,ben bişey sormuştumda
kimse bilmiyor demekki!sen bilirsin ama dimi canım!
bana cevap verirmisin,((((

Canım pardon yemeğe gidip gelince koptum.
Servikal uzunluğu sordun dimi?
Benim ölçmediler ama bazen 18-24. haftalar arasında ölçüldüğünü biliyorum.
Ufak tefek bilgim var, sor sen sorunu bana?

benim de uzun yapılı değiller,o yüzden sevmiyorum işte.
koyu renk oje geliyo hakkından da kim sürecek,kim uğraşacak.

bak bende takma tırnakla rahat edememm.. protez yaptır sen en azından uzun vadeli kalırr.. hem boyunu da istedigin gibi yaparsın ne güzel ama iyi arastırr acemisine denk gelirsenn kütük gibi yapar

Takma değil protez istiyorum ben de zate

elefera neci?

hamiş kadınların izninden sorumlu topik bakanı...

babuş seni de;

hamiş kadınların sağlık sorunlarından sorumlu topiş bakanı seçtim...

neyse kızlar ben kaçar biraz tvye bakayım neler var..öptüm sizi..

hadi görüşürüz canımm

Arkadaşlar cevaplamış gerçi de ben arkadan yetiştim :)))
O eleferanın uzmanlık alanı canım, ben bilmiyorum :)))

hımm tamam canım sağol yinede

elefera neci?

babuş seni de;

elefera neci?

babuş seni de;

Ehehehehe bu göreve layık olmaya çalışıciim sayın valim :)
Niyeyse bakanı vali atadı ama olsun öyle istedi canım :)
Ama normal valilerden değil, Teksas valisi gibi, kocaman eyaletin varmış.

gunısıgım sorunu bulamadım,servikal uzunlukla alakalı bişey sorcam demişin ama gerisini bulamadım....
Sorsan ya bacım merak ettim.

Ehehehehe bu göreve layık olmaya çalışıciim sayın valim :)
Niyeyse bakanı vali atadı ama olsun öyle istedi canım :)
Ama normal valilerden değil, Teksas valisi gibi, kocaman eyaletin varmış.

ahahahahha kabul et bana yakışır ama teksas valiliği.

meğersem bu kasaba benimmiş. ehehehehe.

şerif ve adamları topiği kötü insanlardan temizliyecekkkkkkkkkmiş meğerse. ... dışın dışın dışınnn. (tüfek sesi bunlar) dıgıdık dıgıdık dıgıdıkk. (bu da malumunuz kasabanın şerifinin atının nal sesi) (yeaahhh isim tamlamasına bak... hem belirtili hemi de en zincirlemesinden)

o değil de bugün iş yerinde yeni doğum yapmış bi ablamızı gördüm. ehehehhehe kadın sanki yeni doğurmamış. eskiye dönmüş. hala iskelet gibi. ayyyyy ne tatlı olmuşsun dedi bağa. hiç kilo almadın mı kız dedi dedim 8 kilo aldım. aaaa nerenden dedi. göbüşten dedim. sonra aaa çok fazla almışsın o zaman dedi. sonra da biraz da yüzün şişmiş sanki dedi. ödemin var dikkat et dedi bağa.

moralim bozuldu. ben kesin 1 ay sonra bülent ersoy dudaklı patlıcan burunlu olucam bakıngörün. öffff.

rica ederim canım..ben iki ayrı doktor dan ayrıntılıya girdimya,ikiside sesli olaraak organlara baktılar yani anlatarak bana da bilgi verekek baktılar(sanki bende çok anlıyorımya her organı:)) ikisindede dikkatimi çekti servikal uzunlukta iyi dediklerini duydum!ama ölçü sünü nekadar ölçtüüler bilmiyorum!sormadım!merak ettim sizinkileri söyledilermi diye!birdahaki kontrolümde ona göre doktoruma sorarım diye düşündüm!

Yakışmaz mı eheheheh :)
O mahmuzlu çizmelerden de almak lazım sana

bende saınrasm yüzden şiştim!balka yerimde ödem yok gibi geliyo,bacaklarım bileklerim,parmaklarım hiç şişmedi henüz ama yüzüm hem kilodan hemde sanırım ödemden!beni uzun zaman görmeyip ,birden görenler aaaa nekadar değişmişsin falan diyen oldu!.((((((

gunısıgım sorunu bulamadım,servikal uzunlukla alakalı bişey sorcam demişin ama gerisini bulamadım....
Sorsan ya bacım merak ettim.

canım yaa,mutfaağa geçmiştim ,şimdi geldim!evet canım sordum sordum!servikal uzunluğu!bak nasılda hemen anlıyo neyi sorduğumu!sana boşuna doktor demiyoruz!:))))

Yakışmaz mı eheheheh :)
O mahmuzlu çizmelerden de almak lazım sana

dehhhhh dehhhh yeahhhhhh....

(yalnız şu an öyle bi havaya girdim ki rodeo yapıyorum şu an. ispanyol paça kotum, kareli gömleğim.. (tabi böyle dana gibi değilim) atım, kovboy şapkam, mahmuzlu çizmelerim, silahım ve şerif rozetim... yıldızım...

aiyyy ağzımda da bi ot parçası (ot mu oluyo kız onlaın ağzında) ) arka fonda da topak topak rüzgardan uçuşan samanlar...

dehh dehh yeahhhhh...

Valla benimki anlatarak yapmadı ultrasonu…
Ama sıkıntılı bir durum görmediğini söyledi, raporada öyle yazmış.
Ama sanki 2li testte ölçtüklerini hatırlıyorum.
Servikal uzunluğun iyi olmaması, yada gerekinden az olması diyeyim erken doğuma sebep olabiliyormuş.
Yani miyadından önce olan doğumlarda ölçülen ortalama ile miyadında doğumlar arasında 7-10 mm filan var sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…