2012 Şubat Anneleri

amin arkadaşım inşallah ben çok korkuyorum gerçi kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama ilk bebeğimde bende dayanamayıp erken gitmiştim oluşmamıştı kese henüz bir hafta snr gel dedi dr zaten 3 gün snr kaybetmiştim bu sefer çok sabırlı olacağım demiştim allahım kimseye yaşatmasın çok zor tabi ki daha beterinden korusun allah ım herkesi benim sat.21 mayıstı 21 haziranda da kanda testte çıktı hamilelik hesaplıyorum nette hamileliğe 5 haftalık oluyor 6 haftada gözükürmüş kese diyolar bakıcaz hayırlı artık :)

canım benimde sat 3 mayıstı, bende 30 mayısta öğrendim ve bebişlerimizin kalp atışlarını 22 haziranda gördük :)))

benim doktor sormadan söyledi, devam edin hayatınıza dedi.
ama tabii benim için böyle bir şey söz konusu değil, bu mide bulantısı ve koku hassasiyeti yüzünden.

canim benim 1999 kizim oldu, 2002 de oglum oldu, 2006 oglum oldu bide bunlara bak bakalim

Gurbet güzeli, vallaha hepsinde tutmuş, inanılmaaaaaaz
Bak şimdi, sen Mayıs 75 doğumlusun, her 3 yılda bir hücre yenilemen olduğu varsayılırsa; 78, 81, 84, 87, 90, 93, 96, 99, 02, 05, 08, 2011 de hücre yenilemişsin.
Eşin Mart 76 doğumlu ve 4 yılda bir hücre yenilediği varsayıldığında; 80, 84, 88, 92, 96, 00, 04, 08 ve 2012 de yenileyecek.

Haa tabi, ben hamile kalma tarihlerini doğumlarının 1 er yıl öncesi kabul ettim.

Kötü şeyler düşünme lütfen. Bebeklerimize pozitif enerji yolluyoruz. Bol bol c vitamini alıyoruz.

benim doktor sormadan söyledi, devam edin hayatınıza dedi.
ama tabii benim için böyle bir şey söz konusu değil, bu mide bulantısı ve koku hassasiyeti yüzünden.

Ehehehehhehe eşin kokuyo dimiiii? Valla ben diyom eşime, kokuyosun git duş al diye :) Yazık garibim sürekli ellerini yüzünü yıkayıp duruyor

kız kardeşimde kızında süreklü şiddetli karın ağrısı çekmiş bana da hep kızın lcak demişlerdi diyodu
acaba benmde dedik :))))

oğlanda da sadece gögüs acısı oldu diyo
gerçi bende şuan ikiside var ağrı olarak

Ben de az evvel kılıp geldim, hep son dakikalara kalıyo buralarda takılmaktan
kızlar abdest alırken ayağınızı lavaboya kaldırıyormusunuz. ben iş yerinde kaldırıyorum ama evde banyoda yıkıyorum. Gurbet güzeli, sen diğer çocuklardan tecrübende vardır. ayak uzatmanın bi sakıncası varmı.
bu arada arkadaşlar evinize pc yanına minik kaktüsler varya
onlardan alın evdeki radyasyonu engelliyomuş bi kaç gün önce araştırma yaparken okumuş eşim...
bugün 2-3 tane alcaz pc yanına koycam minik minik
evet benim iş yerinde bi tane var, kaktüsüm.
iyi hadi maşallah bebek kısmetiyle gelecek.
kızlar sizde sıkıntı terleme bunalma oluyormu? çok sıkılıp terliyorum özellikle gece oluyor

benimde hormanlar bi tuhaf, bende bi tuhafım, iyimiyim kötümüyüm, bilmiyom desem yeri.

Kızlar bu arda cuma kalp atışlarını şükür duyduk, sata göre 1 hafta geriden geliyoz. geç döllenme olmuş dedi doktor.

Evet, 2 haftadır hemde.Köpeğimin mamasının kokusuna dayanamıyorum, baklava yedim balık koktu, ellerimden tiner kokusu alıyorum zaman zaman..K9 köpekleri gibi oldum

Kac haftalık senın bebısın?

canim seninki dogum gununden once hamile kaldiysan erkek sonra hamile kaldiysan kiz cikiyo

gun degilde dogdugunuz ay lazim canim

Mervecıgım, bende ıstıyorum.
Yapar mısın lutfen?
Ben 80 Nısan
Esım 81 Mart

Eh, boylece esımden buyuk oldugumu da ognemıs oldugunuz

Toplam 24 kullanıcı konuyu okuyor. (18 üye ve 6 ziyaretçi)

karats
Limon_ik
simurganka
miraada
zerdal
elefera
duyguvt
AskAsk
merve2211
cerenim
banuesra
Sevgi Kelebeği
neşelikız
DYGBAL
pomak35
pikepolat
hatice_84

wuuuuww

Ay ben izleyemiyom yaaa... çok merak ettim, anlatsanıza nooluyo videoda? bizim burda youtube yasak da....

Canım 10 dakikalık bir video, doktor ultrasonda bebeklerini gösteriyor evli çifte.Adamda bu arada hem kameraya alıyor hem konuşuyor, doktor kemik yapısı hakkında bilgi felan veriyor.Anneyle baba bebeğin hareketlerine kurulmuş "ay dönüyor ay döndü, balık gibi" tarzında yorumlarda bulunuyorlar.Sonra adam "aaa o gördüğüm, erkek mi diyor" yani baba direkt olaya kitlenmiş pipi arıyormuş zaten Doktor da "evet çok dikkatlisiniz, ben gördüm ama emin olana kadar bekleyeyim dedim, söylemedim" diyor, Adamın sesi titriyor erkek derken ne kadar çok istediği belli, çok garip bir heyecan ya Allah hepimize yaşatsın

kızlar sizde sıkıntı terleme bunalma oluyormu? çok sıkılıp terliyorum özellikle gece oluyor

Kızlar lütfen TSH ınıza baktırın. Ben Haşimato hastasıyım. Yani gebe kalmam zordu ve tesadüf ki, bebeği öğrendiğimde endokrin doktorumla görüşmem vardı. 2 civarında olması gereken TSH'ım 7 çıktı 31 Mayıs günü, hemen dozajı artırdık. Terlemeler benim o yüzden oluyor diye düşünüyordum, ama gebeliğin normal seyri de olabilir tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…