- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.081
Pomakcım, benim SAT'ım 4 Mayıstı. Gebeliği 30 Mayısta idrar testinden öğrendik. İlk doktor randevumuz ise (bizim aceleciliğimizden) 8 Haziranda yani gebelik 5+0 ken oldu. Ama o zaman bebeği göremedik, sadece keseyi görebildik. Bebeğimizi ve kalp atışlarını da çok şükür ki 7+0 da yani 22 Haziran günü görebildik... Allahım inşallah size de ilk doktor randevunuzda sağlıkla güzel haberler almayı nasip etsin. :)
kiz cikiyo
canim benim 1999 kizim oldu, 2002 de oglum oldu, 2006 oglum oldu bide bunlara bak bakalim
Pomakcım, benim SAT'ım 4 Mayıstı. Gebeliği 30 Mayısta idrar testinden öğrendik. İlk doktor randevumuz ise (bizim aceleciliğimizden) 8 Haziranda yani gebelik 5+0 ken oldu. Ama o zaman bebeği göremedik, sadece keseyi görebildik. Bebeğimizi ve kalp atışlarını da çok şükür ki 7+0 da yani 22 Haziran günü görebildik... Allahım inşallah size de ilk doktor randevunuzda sağlıkla güzel haberler almayı nasip etsin. :)
Senin de kız çıkıyo bebişim :) Eşin 2009 da sen 2010 da hücre yenilemişsin görünüyo. :)
canim benim 1999 kizim oldu, 2002 de oglum oldu, 2006 oglum oldu bide bunlara bak bakalim
Ayy bunu izlemiştim ben, babasının sesi nasıl titriyor sevinçten oğlan denilince
amin arkadaşım inşallah ben çok korkuyorum gerçi kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama ilk bebeğimde bende dayanamayıp erken gitmiştim oluşmamıştı kese henüz bir hafta snr gel dedi dr zaten 3 gün snr kaybetmiştim bu sefer çok sabırlı olacağım demiştim allahım kimseye yaşatmasın çok zor tabi ki daha beterinden korusun allah ım herkesi benim sat.21 mayıstı 21 haziranda da kanda testte çıktı hamilelik hesaplıyorum nette hamileliğe 5 haftalık oluyor 6 haftada gözükürmüş kese diyolar bakıcaz hayırlı artık :)
benim doktor sormadan söyledi, devam edin hayatınıza dedi.
ama tabii benim için böyle bir şey söz konusu değil, bu mide bulantısı ve koku hassasiyeti yüzünden.
kızlar abdest alırken ayağınızı lavaboya kaldırıyormusunuz. ben iş yerinde kaldırıyorum ama evde banyoda yıkıyorum. Gurbet güzeli, sen diğer çocuklardan tecrübende vardır. ayak uzatmanın bi sakıncası varmı.Ben de az evvel kılıp geldim, hep son dakikalara kalıyo buralarda takılmaktan
evet benim iş yerinde bi tane var, kaktüsüm.bu arada arkadaşlar evinize pc yanına minik kaktüsler varya
onlardan alın evdeki radyasyonu engelliyomuş bi kaç gün önce araştırma yaparken okumuş eşim...
bugün 2-3 tane alcaz pc yanına koycam minik minik
iyi hadi maşallah bebek kısmetiyle gelecek.Kızlar az önce bir iş teklifi aldım.
Bebeğimi öğrendiğimizden beri maşallah diyeyim her şey çok bereketli gidiyor. Kısmetli herhalde evladım teyzesi gibi, maşallah subhanallah.
Teklifi reddettim bebek beklediğimi söyleyerek, bunu baştan söylemem gerekirdi etik olarak tabi ki.
Gerçi arayan hanım onlar için pek sorun olmayacağını söyledi ama şu an iyi bir vakit değil iş değiştirmek için. Ben zaten hep bebeğimi doğurduğumda ve gebeliğimde rahat edebilmek için sabrettim bu iş yerimde de...
Öyle paylaşayım dedim sizlerle…
Bulantım yine alevlendi bu arada.
kızlar sizde sıkıntı terleme bunalma oluyormu? çok sıkılıp terliyorum özellikle gece oluyor
Evet, 2 haftadır hemde.Köpeğimin mamasının kokusuna dayanamıyorum, baklava yedim balık koktu, ellerimden tiner kokusu alıyorum zaman zaman..K9 köpekleri gibi oldum
canim seninki dogum gununden once hamile kaldiysan erkek sonra hamile kaldiysan kiz cikiyo
gun degilde dogdugunuz ay lazim canim
Ay ben izleyemiyom yaaa... çok merak ettim, anlatsanıza nooluyo videoda? bizim burda youtube yasak da....
kızlar sizde sıkıntı terleme bunalma oluyormu? çok sıkılıp terliyorum özellikle gece oluyor
Kac haftalık senın bebısın?
Mervecıgım, bende ıstıyorum.
Yapar mısın lutfen?
Ben 80 Nısan
Esım 81 Mart
Eh, boylece esımden buyuk oldugumu da ognemıs oldugunuz
7+5 canım, 8. haftamızdayız.
ALLAH hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?