2012 Şubat Anneleri

Dün kalp atışını duyduktan sonra 2 tüp kan ve idrar verdim.Benden ilk kez dün istedi bu tahlilleri.

Bende keseyi gördükten sonra istemişti, demekki doktorların yöntemleri değişik oluyor...Bakalım c.tesi günü kontrolüm var, başka tahlillerde isteyecek mi...
İsterse buraya yazarım kızlar...

Kızlar cok kotuyum midem bos daha bisey yemedim ama midem cok kotu bulanıyor. kusucam kusamıyorum.
Yemek yiycem ama geri cıkarmaktan korkuyorum napıcam ben simdi yaaa

benim doktorum keseyi gordukten sonra kan tahlili aldi ertesi gun aradim normal hersey bi sikinti yok dedi kalp atisii gordukten sonra bi tahlil istemedi 12. haftada gel 2li test yapalim dedi...

Ne olur ne olmaz bekle canım, bak bizim yasak daha bugün kalktı, 7+5de. O da sadece 10 günde bir, ama hiç yoktan iyidir

):

Na'palım, 7 Temmuz a kadar bekleyecegız artık.
ılk randevum o gun.

biz pek veda etmedik valla

Kacınsı haftandasın?
Doktor kontorlun yapıldı mı?

Ayy canım azıcık sıkıverin yani dişinizi, bebişlerimiz cinsellikten daha önemli değil mi

Tabıı kı onemlı.
O saglıklı dogsun da, gerekırse ben 9 ay kocamı sadece operım.

Hayırlı olsun canım.
Bende nasıpse 7 Temmuz da gıdecegım, ınsallah bebegım saglıklıdır, kalp atıslarını duyarım ınsallah.

Rabbım hayırlısı ıle hepımıze bebeklerımıze kavusmayı nasıp etsın.

bana keseyi görünce tahliller verdi
bunları kalp atışlarını duymaya geldiğinde sabah aç karnına yapılcak dedi...

O zaman aynı kapıya çıkıyor dimi, yani o zaman verdi ama kalp atışı duyulduğunda yapılacak.Benim de kalp atışını duyduk verdi, aynı gün yaptırdım tahililleri sonuçlar doktoruma gidecek.İnşallah ters bir durum yok ise aramayacak ve 1 ay sonra gidicem.

evet canim sancilar normal benim bazen karnm agriyor kasik agriöarim var gazimm var cikaracak ariyorummmm

evet sik sik olmamasi lazum ben randevuyla yapiyom oda iceri fazla dalmiyor zatennnnnnn

aaa öyle mi oluyormuş????
evet guzellesirsen oglun
cirkinlesirsen kizin oluyor
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aynen ole aklimdan cikmiyor her an dua ediyorum Rabbim saglikili nasip et dieee

Kasık agrısı ıyı bırsey yanı oyle mı?
Benım de kasıklarım agrıyor, nıye agrıyor, bebegım saglıklı degıl mı yoksa dıyorum.
yok onunla alakasi icerde fabrika calisiyor buyuk degim den geciyor vucudumuz onun icin kotu dusunmeyin normal bol eseyler

ben 75 dogumluyum esim de 75 hesapla bakalim kiz bizi

hıımmmm şimdi anladım.....
bunu en kısa zamanda yapcam karın ağrısından kıvranıyom şuan
offf yaa naz yapacak kimsemde yok
size yapsam olurmuu

bize yap canim bizde sana burasi stres topumuz oldu valla bizim birbirimizden baska kimsemiz yok herseyi soleyecegimiz dostumuzsunuz istedigin kadar yap

benm sat.13 mayıs canım..
tabi herkes gibi en buyuk duamız sağlıklı olması...amaaa
hep kız istemişizdir her zaman....:78::78:

Bızde oyle
Esım ozellıkle kız olmasını o kadar cok ıstıyor kı.
Insallah saglıklı, hayırlı olması dısında, Rabbım gonlumuze gore verır.

Kızlar, kokuya karsı hassaslastınız mı?
Ben sanırım hassaslasmaya basladım

Evet, 2 haftadır hemde.Köpeğimin mamasının kokusuna dayanamıyorum, baklava yedim balık koktu, ellerimden tiner kokusu alıyorum zaman zaman..K9 köpekleri gibi oldum

Kızlar cok kotuyum midem bos daha bisey yemedim ama midem cok kotu bulanıyor. kusucam kusamıyorum.
canim karnin ac oldugu icin bulaniyodur tuzlu leblebi cubuk kraker ve yogurdun icine biskuvi kirip yemeyi dene iyi geliyo bana

9. haftadayim evet bi sikintimiz yok allaha sukur

hesapliyim canim hangi aylarda dogdunuz?

offff kızlar karın ağrım aynı adet olduğum gibi çok şiddetli yaaa
günüm geçtiği sıralar bu kadar ağrı olmamışdı
okuyorum normalmış ama çook ağrıyoo benm canım yaaa bebek yerleşirkenn

Limoncum çooook sevindim canım, gözünüz aydın.

Dünyam, sen aç olduğundan miden öyle bulanıyor işte. Çıkarsan da birşeyler ye lütfen. Muhakkak canının istediği birşey vardır. Meyve, sebze, et, tatlı-tuzlu. Bir düşün bakalım. Hiç değilse canının istediği birşey ye...

Ben de bu hafta sonuna doğru ağrılarımın artabileceğini düşünüyorum ya (çünkü bebek olmasaydı, bu hafta sonuna doğru adet görmem gerekiyordu...) , hayırlısı bakalım. İnşallah olmaz da, rahatça geçiririm bu haftayı ve hafta sonunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…