- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.061
Ben de bu hafta sonuna doğru ağrılarımın artabileceğini düşünüyorum ya (çünkü bebek olmasaydı, bu hafta sonuna doğru adet görmem gerekiyordu...) , hayırlısı bakalım. İnşallah olmaz da, rahatça geçiririm bu haftayı ve hafta sonunu...
Bazen bana da oluyor oyle canım bebegime ya bisey olursa diyorum. Bazen kasık agrım olmuyor neden agrım yok yoksa bisey mi var diye suphe duymaya basladım. Agrısa suc agrımasa suc. Surekli aglamak isteme sebebin de bu donemde cok duygusal olmamız. Bazen en ufak bisey dusundugumde hemen gozlerim doluyor benim de..
hesapliyim canim hangi aylarda dogdunuz?
dogum yilinizi ayini soyle bakim guzelim
hesapliyim canim hangi aylarda dogdunuz?
Genellikle 14-16. haftalardan itibaren tecrübeli gözler bebek cinsiyetini saptayabilir.Ben de bu hücre yenilenmesini hesaplattırmıştım, kız çıkmıştıCinsiyet en erken kaçıncı haftada öğreniliyordu? Çok merak ediyorum neyim olacak
Ayrıca cinsellik konusunda dr a bişi soramadım bile. utanıyorum :)
canim seninki dogum gununden once hamile kaldiysan erkek sonra hamile kaldiysan kiz cikiyomerve merve merveee bende istiyorumm yütfennn :))
müsait olduğunda bizede bakarmısın,
eşim ağustos 1982
ben mayıs 1984 doğumluyum.
83+81
daha detaylı yazyımı cabım ay.gün:44:
Ehehehehhe ben eşime sordurdum valla. Doktora gitmeden önce kafa beyin ütüledim adamın, sen sor ben soramam diye :))
Bu arada senin bu cinsiyet hesabın çok karışık Duygucum. Ben baktım sana şöyle bi, en son Mayıs 2011 de sen yenilemişsin hücreleri. Eşin 2010 yılı Ağustosta yenilemiş. Eğer sen hücre yenilemeden bebek tuttuysa, en son eşin yenilemiş oluyor. Yani erkek. Yok sen hücrelerini yeniledikten sonra bebek tuttuysa kız.
Amaaaaaaaaan bizim de uğraştığımız şeylere bakınMerak işte....
Sağlıklı olsun da, kız erkek farketmez valla...
benim 13 mayis 75
esim ise 08 mart 76
Gurbet Güzeli, seninde Duyguya benzer bir durumun var. Normal şartlarda en son ikiniz de 2008'de hücre yenilemesi yapmışsınız. Ama sen birde 2011 de yani bu yıl Mayıs ayında yapmışsın. Ama gerçi her halikarda en son sen yenilemişsin hücrelerini yahu, bende ne kafa karıştırıyorsam.Bu hesaba göre kız çıkıyor seninde.
canim seninki dogum gununden once hamile kaldiysan erkek sonra hamile kaldiysan kiz cikiyo
gun degilde dogdugunuz ay lazim canim
Ehehehehhe ben eşime sordurdum valla. Doktora gitmeden önce kafa beyin ütüledim adamın, sen sor ben soramam diye :))
Bu arada senin bu cinsiyet hesabın çok karışık Duygucum. Ben baktım sana şöyle bi, en son Mayıs 2011 de sen yenilemişsin hücreleri. Eşin 2010 yılı Ağustosta yenilemiş. Eğer sen hücre yenilemeden bebek tuttuysa, en son eşin yenilemiş oluyor. Yani erkek. Yok sen hücrelerini yeniledikten sonra bebek tuttuysa kız.
Amaaaaaaaaan bizim de uğraştığımız şeylere bakınMerak işte....
Sağlıklı olsun da, kız erkek farketmez valla...
slm cinsiyetini bende çok merak ediyorum ama ondan once siz ne zama nilk dr kontrolüne gittiniz ben henüz gitmedim temmuz 1 randevu aldım acaba o zama nkese oluşmuş olurmu erkenmi yoksa henüz ?
hadi yaaa ne güzel...
benmde dolgunlaştılar ama bonus olarak da
çok acıyolarr
canim benim 1999 kizim oldu, 2002 de oglum oldu, 2006 oglum oldu bide bunlara bak bakalimbenim 13 mayis 75
esim ise 08 mart 76
Gurbet Güzeli, seninde Duyguya benzer bir durumun var. Normal şartlarda en son ikiniz de 2008'de hücre yenilemesi yapmışsınız. Ama sen birde 2011 de yani bu yıl Mayıs ayında yapmışsın. Ama gerçi her halikarda en son sen yenilemişsin hücrelerini yahu, bende ne kafa karıştırıyorsam.Bu hesaba göre kız çıkıyor seninde.
arkadas aciklamis canim seninde dogum gununle hamile kaldigin gune baglibenim 13 mayis 75
esim ise 08 mart 76
Genellikle 14-16. haftalardan itibaren tecrübeli gözler bebek cinsiyetini saptayabilir.
kesin 4. ay canim
mayıs 83
kasım 81 eşimin
mayıs 83
kasım 81 eşimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?