2012 Şubat Anneleri

hamişler ben eylülde tatile gideceğim sizce yüzsem bebeğim zarar görürmü?
doktorum doğuma kadar yüzebilirsin dedi ama:)
bu arada kim hangi şehirden yazıyo merak ettimde:66::66:

hamburger köfte falan hiçcanım istemiyor kokular beni mahvediyor..annemde böyleydi erkek kardeşimde...ama yarın bende pizza yapıcam..canımı çektirdiniz yav..sade sucuksuz yaparım..sucuk salamdan tiksinti geldi...bide onlar bakteri üretebildiği için bu dönemde zararlı çok kalite olması lazım bide..köfteninde..iyi pişmişte olması lazım..ıyy hiç istemem..yemek şuan..:50: oysa hamilelikten önce çok severdim..:5:

Kaşarlı, mısırlı, mantarlı yapabilirsin süper olur, yine canım çekti :52:

Benim doktorum tatile gideyim mi deyince pek isteksiz karşıladı.
Havuzdan denizden enfeksiyon kapma riski var dedi… Ben de tatile gitsek de denize girmeyeyim bari dedim…
Ben İstanbuldayım bu arada...

Ay ne güzel tatile gitmek, darısı başıma :D
Eylül yüzmek için en ideal aylar zaten, bebek için yürüyüş ve yüzme öneriliyor.Tabi havuz ise steril olmasına çok dikkat etmen lazım.
Ben Samsun'dan
:64:

ben de gidicem eylülde tatile bişey olmaz da havuzlara dikkat etmek lazım iyi temizleniyorsa sorun yok
ankaradan ben de sordum bunu daha önce ama kimse ilgilenmedi benimle:5:

Benim doktorum tatile gideyim mi deyince pek isteksiz karşıladı.
Havuzdan denizden enfeksiyon kapma riski var dedi… Ben de tatile gitsek de denize girmeyeyim bari dedim…
Ben İstanbuldayım bu arada...

bende ist anadolu yaksı evet o risk var doğru demiş..güneştende çok iyi korunman lazım..:18:

Ay pizza demeyin.. Gecen gun reklamlarda gordum gittim hemen yaptım karısık bir pizza. Gece gittim kustum hepsini o kadar malzeme bosa gitti ona yanıyorum :1: :1: :1:

beli lastikli oluyor bildiğim kadarıyla ablam memnun ve giyiyior bu sıcaklarda bile.. bir arkadaşımda özel keten kumaştan diktirmişti tam bedenine göre oda çok rahat diyor..

Ben de hamile kalmadan önce almıştım, daha doğrusu diğer gebelikte. Ve sonra yumurtlamdan sonra hamile pantolonunu giymeye başladım hamile kalsam da bebeği düşük belle sıkıştırmıyım diye.
Ben çok memnunum, çok rahat. Önceki sayfalarda yazdıklarınızı okudum, evde kendim yapmayı da deneyeceğim bir tane :27:

Güvenilir mi orasını bilemicem canım bir gıda mühendisi olarak diyorum ki gıdada her iş dönüyor isterse burger olsun.. ve bu zehirlenme işi kişiden kişiye değişiyor.. ama azelyanın dediği gibi hamile olduğunuda söyleyerek al istersen..

Limoncum, tavuk burger yesem o daha mı güvenlidir peki?

Bende İstanbuldan yazıyorum...
aylar öncesinden rezervasyon yaptırmıştım gittiğimde 15-16 haftalık filan oluyor bebeğim...
çok dikkat etmem gerekiyor vallahi:)

kızlar hapşururken karnınız ağrıyomu yaaa:2::2::2::2:

kızlar hapşurma demişken kendinizi sakın sıkmayın..geçen sene bir hamile sırf hapşırırken kendini sıktığı için hem kendi hem bebeği öldü..rahatça salın:2: benim normalde bazen karnım ağrıyor..sanki adet olcakmış gibi...bişey olmaz ondan herhalde...:26:

Back
X