2012 Şubat Anneleri

gece uyuyamamaktan kafayı yiyecem zoraki uyudum çünkü kendimi çok huysuz gördüm deselerki amuda kalkarak güzel uyunuyor valla denerim o kadar yanimisafirlerin gelmeme olasılıgı varmı acaba?

naptınnn gecee beşik mi salladın uyutmadılar mı tatlım senii.kıyamam :)) bendeki cin fikirli görümceyle gelmeme olasılıkları baya az ama.gelmezlersee haber salarım ben sana.laylaaaa diye bağırsam sesim gelir.

güzelim ben gamze memnun oldum ilk başta öncelikle çok üzüldüm adına hayırlısı olsun hakkında üzme kendini bende muhasebe bilgisi olan biriyim az çok ön muhasebe ama senin için araştırdım dahada ve şööle diyeyim senin 6 ay ile 1,5 sene aralığına girdiğinden çalışma dönemin sadece ihbar tazminatı alabilirsin 1 senen dolsaydı kıdem+ ihbar alırdın ihbarın tutarına gelince 4 haftalık paran yani bir maaş bunu dile getr iş yerine bilsinler bildiğini bence yoksa ssk ya şikayet ediceğini söyle he bide şunu diyeeyim yapabileceğin bişeyde önceden sigorta çalışma günün varsa işsizlik maaşıda alabilirsin bir dönem oda asgarinin bir kısmı çok değil rakam olarak heralde 250-300 ama şu durumda hamilesin ne olsa kar umarım yardımcı olabilmişimdir...kendine iyi bak hayırlı sağlıklı bir gebelik gecirmeni dilerim...

bu geceye has degil bebuşum her hece aynı uyuyamıyorum.Amannn senin evi ve seni düşünemiyorum hiç misafir agırlayacak durumunda olmadığım için heralde .Sen çığırrrrrr ben gelirim

Anneeee
Böyle yazıları okudukça kendi bebeğimden çok annem geliyor aklıma hemen..Daha anne moduna giremedim galiba.

benim de annem geldi aklıma ben gelmiyom daha aklıma

1. grip oldum
2. pazar günü taşınıyoruz ve eşyaları toplamam lazım
3. geceleri uyuyamıyorum

geçmiş olsun
annenin yanına gdiyodunuz dimi, Allah kolaylık versin
neden ki?

girersin girersin az kaldı benim annemde bana kızdığı zaman sadece anne olunca anlarsın beni şimdi bişey demiyorum derdi gerçektende öyle oluyor BU ARADA ANNEMİ ÖZLEDİM YAA

annem de bana çok deli bir ergenlik dönemi yaşadığım zaman şey derdi hep
Allah sana senin gibi evlat versin inşallah

Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi..Annem de aynısını der :))

Aminnnnnnnnnnnnnnnn, tüm annelerimize

sağ olcnm teşekkür ederim... söylicem ama sskmıda ödemezlerse diye bişwy diyemedim henüz...

cnm benim okudum msjını 10dk bir msj hakkım var 2yi cevaplayamadım şimdi normal tazminat hakkın yok ama ihbar tazminatı hakın var çünkü iş yeri seni kendi çıkartıyo buda her 6ay için 4 hafta tazminat ödemek zorunda kalıyolar sen kaç aydır çalışıyosan ona göre alacaksın bu hakkını 10aydır ssk isen 4 hafta hakkın var demektir buda 700tl net maaş üstünden 653tl yapar cnm benim sakın ssk ile ilgili çıkışınla imza filan atma ibranemene ki yasal haklarından yararlanabilesin.öncelikle işçi mahkemesine gitmeden birde avukata danışın öyle gidin cnm ama sıradan bir avıkat olmasın olurmu işinin piri biri olsun ki yanlış bilgi vermesin size

bu geceye has degil bebuşum her hece aynı uyuyamıyorum.Amannn senin evi ve seni düşünemiyorum hiç misafir agırlayacak durumunda olmadığım için heralde .Sen çığırrrrrr ben gelirim

yan yana olsaydık ben sana bi kaç soru daha sorardım bu her gece uyuyamaman için amma malum topikteyizzözledim tatlım.bana en iyi sen geliosun bu ara.göbekini görünce cok rahat hissediyorum yanında :)))

Ben de Patliciiiiiimmmmm çok kasvetli, halsiz birgün :97:
dedim sana yemeklerden konuşalım hemen açılırsın diye ama istemedin
yan yana olsaydık ben sana bi kaç soru daha sorardım bu her gece uyuyamaman için amma malum topikteyizzözledim tatlım.bana en iyi sen geliosun bu ara.göbekini görünce cok rahat hissediyorum yanında :)))

neymiş kız nazom merak ettim topikteyiz dediğine göre +18 mi .Sende bana iyi geliyosun datlum sanki benim göbek kocaman kendininki küçük beni görünce ALLAHa şükür bunun gibi degilim diyomuş hissine kapıldım nazom

bana şimdi bişey imzalatacaklar kesin neye dikkat etmeliyim kağıtta.. ...hiç atmimmi yoksa imza direk ihbar tazminatımı alacaklarımı alim öylemi diyeyim onlara ..kız elinde kağıt dolaşmaya başladı bile...

bence kesin bişey öğrenmeden kağıt imzalama canım
eninde sonunda o parayı sana vercekler sigortalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…