2012 Şubat Anneleri

Madde 2 ve 3 bana uyuyor, kendimi hiç iyi hissetmiyorum..Hemde ağlayasım var

zuzu hamilelik kompleksi(sendromu) die bişi varmış sanırım ona girmeye başlıyoruz dünyanın en güsel kadınıda olsak kendimizi öyle hissedebilirmişiz taklummm

Öyle bir şey yok ama şöyle bir şey var. Diyelim ki yaşınız doldu ama yeterli sigortalı gününüz yok. hamileleik borçlanması diye bir şey var. ama doğumdan önce mutlkaka biraz sigortalılığınız olacak. Maksimum 2 çocukta her çocuk başı 2şer senelik günü paranızı peşin verip geçmişten gün alma hakkı doğuyor. böylece gününüz dolana kadar yavaşça beklemiyorsunuz. erkeklerde de bunun gibi askerlik borçlanması var.
Annem de bu durumda para toparlayınca 4 senelik hamilelik borçlanması yapıp emekli olacak. 45 yaşında anacığım bu arada.

Madde 2 ve 3 bana uyuyor, kendimi hiç iyi hissetmiyorum..Hemde ağlayasım var

Ya niye bugün böyle oldu acaba ya...

zuzu hamilelik kompleksi(sendromu) die bişi varmış sanırım ona girmeye başlıyoruz dünyanın en güsel kadınıda olsak kendimizi öyle hissedebilirmişiz taklummm

Yani aslında ben kendimi bikaç hafta öncesinde iyi hissediyodum, çirkinleşmedim kızı olanlara çirkinleşir diyolar bana öyle olmadı filan diyodum bugün neden böyle oldumsa.
Akşam kuaför açık olurmu acaba ya, kaşlarımı bari aldırsaydım.

aa benim herzamanki halim ama buuuu

saol canımm :)) benimki uğraşmamak için dedi o halde bana ölee.ne gıcık adam..ne demişlerr körr kendi işini kendin görr.ben halledeyim de o halde o ödeneceksede geri ödesin
Ay niden hep damadına ikinci ismi sıkıştırıyorsun dünür Gelincazıma bulalım hayırlı bir isim

niee niee acabaa..bulalım tabi gelincazına hayırlı bi isim.uzman tv deki amca anlatıyordu sakıp ismini.gelin kızına sakıp ismini koyalım diyosan koyalım :)) tamam bundan sonra bulmuyom 2.isim müstakbel kayınvalideceği olarak sen bulcan bize isim artık..analizli olsun amma

dunku beni anlattin. Kazak o kadar kotuydu ki alt tarafim hepten buyuk gozukuyordu heralde insanlarin bakislarini ilk karnimda/popomda buldum sonradan toparlayip yuzume baktilar, ne gicik bir durum bir de diyorlar ki tadini cikar karin buyuyor bu guzel bisey diye. Esim bile dedi kazagin olmamais diye, uff ... kapatcaz diye ugrasiyoruz heralde...
Bugun daha iyiyim, sacimi yikadim, cici hamile gomlegi giydim, aksam sirket yemegine gidicezzz

Son düzenleme:

Sahi ne koyucan gelinimin adına bakayım?

Son düzenleme:

Öle deme kız..
Bak burnun çok güzel ama..
Kotunda yakışmış..
bla bla bla.. güzel yerlerini gör bacım azıkta..:))

Saçlar normaldir bu dönemde.. Benimkilerde resmen süpürge gibin oldu..

hımm tatlım bu bir istisna vaktinden önce emekli olmak istiyorsun devlette buna ragmen sana çözüm hakkı sunmuş elini cebine attırır o saman ama bunun dışında emeklilik vaktin gelincede kimse senden doğum borçlanması filan istemez yani bu bizlere verilen güsel bir hak aslında
hiçte bilem kız anaları çokta taklu oluyolar kim demişse yalan demiş inanma sen güselsin saten bacım
olur tabi olmaz mı kuaförler genelde 9 a kadar açık oluyo ben işten çıkınca bazen fönleniyorum kaşlarımı aldırıyorum eve gidip süsleniyorum hem kendimi ii hissediyorum hemde kociş şaşırıyoo

Sahi ne koyucan gelinimin adına bakayım?

BERİL,ELA(gözleri acık renk olursa sartı ile ),ablası İNCİ diyor.babası ben size süpriz yapcam diyor.benim aklımdakiler bunlar şimdilik.2.isme açığız,yeni seceneklere de.sadece su ve anlamında su ile ilgili seyler olmasın yeter o konuda bende bi arıza varda..

Ben yakasını sevmedim...Böyle degaje mi derler, devrik yaka mı derler, daha önceden güzel duruyodu, sünmüşmü napmışsa hiç olmamış ya, aynaya bakınca farkettim şimdi
Akşama kaş operasyonu yaptırıp saçları bi hale yola koyayım da kendime geliim bari bende.

Öle deme kız..
Bak burnun çok güzel ama..
Kotunda yakışmış..
bla bla bla.. güzel yerlerini gör bacım azıkta..:))

Saçlar normaldir bu dönemde.. Benimkilerde resmen süpürge gibin oldu..

evet bi burnum güzel zate

BeriL ve İnci'yi beğendim, oğluma sordum o da beğenmiş

ben geldim kızlar biraz olsun moralimi topladım..şimdi doktora gittim belim için dün demiştim size..doktor çok iyi biri çıktı 23 haftalık hamileyim deyince gözleri açıldı hiçbişey yapamam ki şuan doğumdan sonra gel flim çekelim fıtıkta olabilir bilemeyiz dedi..jel verdi ağrılarım için..sağ olsun kutladı allah analı babalı büyütsün dedi...böyleleride var demek.....iş konusunda tuğbacım beni yanıltladığın için teşekkür ederim cevap attım sana inş anlatabilmişimdir..şimdilik sakinliğimi koruyorum sskmı devam ettirmeleri doğum parası almam için önemli ...ama sskı kestikleri an sanırım dava açma şansım yüksek...şuan devam ettircez diyolar ama olurda ben işten çıkınca iş yerini kapattık yada el değiştirdik derlerde ssk mı ödemezlerse bi hakkım varmı o zamanda acaba..eşime dedim ssk ya git sor diye..o bugün işten erken çıkcakta..sorcak..off offff napimm herşeyde vardır bi hayır..evladım herşeyin üstünde şuan..beş para etmez insanlar için canımı sıkamam...​

ben de öyle hissediyorum çoğunlukla kendimi. zaten iinsanın hamileyken özellikle de mevsim geçişlerinde kıyafet seçeneği fazla olmuyor. kimi zaman saçlarım benim de öyle biçimsiz oluyor ki, kabarıp bonus gibi oluyor jöleleyince de daha berbat oluyor. sabahın köründe zaten uyanınca ne giysem telaşına düşme lüksü olmuyor insanın. ama kış günü işyerine ayakkabısı olmayıp terlikle gidenler bile oluyormuş. bu süreç böyle birşey sanırım.

akşam çıkışta kuaföre gidip kaşlarını aldırırsın, eve gidince duş alıp hem üzerindeki şu olumsuzluğu atarsın hem de kremlerle falan kendini ve kızını şımartırsın:) hamileleik psikolojisiyle bunları daha yoğun yaşıyoruz bblaucum. ama sonundaki mükafatı düşünce herşeye değer. şişmanlamaya da:) Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, isteyen herkese de evlat nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…