- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.961
Bugün kendimi hiç sevmiyorum ya.
1. Üzerime giydiğim kazağı hiç sevmedim, keşke giymeseydim çok çirkin olduğunu farkettim şimdi.
2. Saçlarım bugün çok çirkin.
3. Yüzümü tombalak tosbaa gibi hissediyorum.
4.Şişmanım.
5. ve en kendimi kötü hissettireni ise, kaşlarım orman gibi ama halen kuaföre gidemedim.
Nokta.
1. Üzerime giydiğim kazağı hiç sevmedim, keşke giymeseydim çok çirkin olduğunu farkettim şimdi.
4.Şişmanım.
5. ve en kendimi kötü hissettireni ise, kaşlarım orman gibi ama halen kuaföre gidemedim.
Nokta.
ivettt taklum haydi sor sor çay içiyorum bu arada ellerine sağlık kuzenine çok sevindim gözün aydın dün atlamışım kusura bakma geçmişi okurken gördüm çok sevindim cnm gözümüz aydın olsun
soruna gelince o aldığın para istirahat ücreti devlet veriyo bunu sigotan ödendiği için ve anne olduğun için cnm bugün hiçbir şekilde geri ödemesi yokkk kalıbımı basıyorum ödeme filan çıkarsa şayet özelden nmramı vereyim beni bul ben ödeyeceğim inan ki garanti konuşuyorum bak babişkom mali müşavir yanılma imkanı yok ben kefilim
Madde 2 ve 3 bana uyuyor, kendimi hiç iyi hissetmiyorum..Hemde ağlayasım var
zuzu hamilelik kompleksi(sendromu) die bişi varmış sanırım ona girmeye başlıyoruz dünyanın en güsel kadınıda olsak kendimizi öyle hissedebilirmişiz taklummm
4.Şişmanım.
Nokta.
saol canımm :)) benimki uğraşmamak için dedi o halde bana ölee.ne gıcık adam..ne demişlerr körr kendi işini kendin görr.ben halledeyim de o halde o ödeneceksede geri ödesinivettt taklum haydi sor sor çay içiyorum bu arada ellerine sağlık kuzenine çok sevindim gözün aydın dün atlamışım kusura bakma geçmişi okurken gördüm çok sevindim cnm gözümüz aydın olsun
soruna gelince o aldığın para istirahat ücreti devlet veriyo bunu sigotan ödendiği için ve anne olduğun için cnm bugün hiçbir şekilde geri ödemesi yokkk kalıbımı basıyorum ödeme filan çıkarsa şayet özelden nmramı vereyim beni bul ben ödeyeceğim inan ki garanti konuşuyorum bak babişkom mali müşavir yanılma imkanı yok ben kefilim
Ay niden hep damadına ikinci ismi sıkıştırıyorsun dünürGelincazıma bulalım hayırlı bir isim
4.Şişmanım.
Nokta.
saol canımm :)) benimki uğraşmamak için dedi o halde bana ölee.ne gıcık adam..ne demişlerr körr kendi işini kendin görr.ben halledeyim de o halde o ödeneceksede geri ödesin
niee niee acabaa..bulalım tabi gelincazına hayırlı bi isim.uzman tv deki amca anlatıyordu sakıp ismini.gelin kızına sakıp ismini koyalım diyosan koyalım :)) tamam bundan sonra bulmuyom 2.isimmüstakbel kayınvalideceği olarak sen bulcan bize isim artık..analizli olsun amma
4.Şişmanım.
Nokta.
hımm tatlım bu bir istisna vaktinden önce emekli olmak istiyorsun devlette buna ragmen sana çözüm hakkı sunmuş elini cebine attırır o saman ama bunun dışında emeklilik vaktin gelincede kimse senden doğum borçlanması filan istemez yani bu bizlere verilen güsel bir hak aslındaÖyle bir şey yok ama şöyle bir şey var. Diyelim ki yaşınız doldu ama yeterli sigortalı gününüz yok. hamileleik borçlanması diye bir şey var. ama doğumdan önce mutlkaka biraz sigortalılığınız olacak. Maksimum 2 çocukta her çocuk başı 2şer senelik günü paranızı peşin verip geçmişten gün alma hakkı doğuyor. böylece gününüz dolana kadar yavaşça beklemiyorsunuz. erkeklerde de bunun gibi askerlik borçlanması var.
Annem de bu durumda para toparlayınca 4 senelik hamilelik borçlanması yapıp emekli olacak. 45 yaşında anacığım bu arada.
hiçte bilem kız anaları çokta taklu oluyolar kim demişse yalan demiş inanma sen güselsin saten bacımYa niye bugün böyle oldu acaba ya...
Yani aslında ben kendimi bikaç hafta öncesinde iyi hissediyodum, çirkinleşmedim kızı olanlara çirkinleşir diyolar bana öyle olmadı filan diyodum bugün neden böyle oldumsa.
Akşam kuaför açık olurmu acaba ya, kaşlarımı bari aldırsaydım.
Sahi ne koyucan gelinimin adına bakayım?
dunku beni anlattin. Kazak o kadar kotuydu ki alt tarafim hepten buyuk gozukuyordu heralde insanlarin bakislarini ilk karnimda/popomda buldum sonradan toparlayip yuzume baktilar, ne gicik bir durum bir de diyorlar ki tadini cikar karin buyuyor bu guzel bisey diye. Esim bile dedi kazagin olmamais diye, uff ... kapatcaz diye ugrasiyoruz heralde...
Bugun daha iyiyim, sacimi yikadim, cici hamile gomlegi giydim, aksam sirket yemegine gidicezzz
Öle deme kız..
Bak burnun çok güzel ama..
Kotunda yakışmış..
bla bla bla.. güzel yerlerini gör bacım azıkta..:))
Saçlar normaldir bu dönemde.. Benimkilerde resmen süpürge gibin oldu..
BERİL,ELA(gözleri acık renk olursa sartı ile),ablası İNCİ diyor.babası ben size süpriz yapcam diyor.benim aklımdakiler bunlar şimdilik.2.isme açığız,yeni seceneklere de.sadece su ve anlamında su ile ilgili seyler olmasın yeter o konuda bende bi arıza varda..
Bi Gökçe gördüm sankiEvet evet bi Gökçe gördüm
BeriL ve İnci'yi beğendim, oğluma sordum o da beğenmiş
tamam o zaman.koydum gitti
sizin keyiflr iyi gelinli damatlı ohh ohhh allah ayırmasın..eşimde diyo eve internet alırım sana ...üzülmim diyee...10 günüm var kızlar sizlerle...son 10 gün..özlicem sizi...
4.Şişmanım.
Nokta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?