- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.021
bence kesin bişey öğrenmeden kağıt imzalama canım
eninde sonunda o parayı sana vercekler sigortalısın
dedim sana yemeklerden konuşalım hemen açılırsın diye ama istemedin
neymiş kız nazom merak ettim topikteyiz dediğine göre +18 mi .Sende bana iyi geliyosun datlum sanki benim göbek kocaman kendininki küçük beni görünce ALLAHa şükür bunun gibi degilim diyomuş hissine kapıldım nazom
bana şimdi bişey imzalatacaklar kesin neye dikkat etmeliyim kağıtta.. ...hiç atmimmi yoksa imza direk ihbar tazminatımı alacaklarımı alim öylemi diyeyim onlara ..kız elinde kağıt dolaşmaya başladı bile...
dedim sana yemeklerden konuşalım hemen açılırsın diye ama istemedin
neymiş kız nazom merak ettim topikteyiz dediğine göre +18 mi .Sende bana iyi geliyosun datlum sanki benim göbek kocaman kendininki küçük beni görünce ALLAHa şükür bunun gibi degilim diyomuş hissine kapıldım nazom
hıhııı +18yok kız öle demek istemedim.halimden en iyi anlayan sensin demek istedim.konu dönüp dolasıp hamileliğede gelse rahatım yanında demek istediydim.
Ben de yemeklerden konuşalım dicektim, istemedin mi kız azoşşşş????
Eheheheh bozidizzzzz heeee:))))
canim kağıtta hiçbişeye imza atma patron kimse git işten çıkartacağınız için beni ihbar tazminatı hakkımı alabilirmiyim de o imzalatacakları kağıt senin kendi isteğinle işten çıktığını onaylayacak bir kağıt olacak çünki üzerinde ibraname yazar zaten açıklamasındada yazar hiçbir hak talep etmiyorum kendi isteğimle işi bırakıyorum yazar sakın o kağıdı imzalama alacaklarını all ondan sonra bile imzalama çünkü sen kendi isteğinle çıkmıyosun ok cnm ama kağıtta alacaklarımı aldım işten atılma kağıdı gibi bişi imzalatırsa onu imzalayabilirsin cnm
Ben de yemeklerden konuşalım dicektim, istemedin mi kız azoşşşş????
bence biz konuşalım nasıl olsa katılacak o dayanamaz bilirim:))
İvit sonra evde çok kaçırıyorum ipin ucunu :26: Şu an birşey yememek için sakız çiğniyorum :101:
[ı]tamam cnm dediğin gibi yaparım..o zaman kesin söylüyorum ihbar tazminatımı ...yokmok derlerse maaşımıda vermemekle tehdit ederlerse kesin gidiyorum işçi mahkemesine o zaman..sskmıda yatırmazlarsa daha büyük belayım onlar için anladım..bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim..allah razı olsun öncelikle senden...[/ı]
Dipnot: Annecime dün turşu kavurmasını sölediydim, bugün bulmuş getirmiş kadın, akşama yicem
Dipnot: Annecime dün turşu kavurmasını sölediydim, bugün bulmuş getirmiş kadın, akşama yicem
balon yapıp patlatıyomusunİvit sonra evde çok kaçırıyorum ipin ucunu :26: Şu an birşey yememek için sakız çiğniyorum :101:
Çiğnemeeeeee valla daha çok acıkırsın he
Konuşalım valla.
Ben de çok acıkıyorum ama tutuyorum bi şekil kendimi.
Şimdi şirkette orta masanın üzerinde haşhaşlı var. Bilir misiniz haşhaşlıyı?
Allahtan kötü yapmışlar, beğenmedim de kendimi tutmama yardımcı oluyo bu durum, yoksa normalde çok severim
Diyet miyet kalmazdı valla.....
tamam cnm dediğin gibi yaparım..o zaman kesin söylüyorum ihbar tazminatımı ...yokmok derlerse maaşımıda vermemekle tehdit ederlerse kesin gidiyorum işçi mahkemesine o zaman..sskmıda yatırmazlarsa daha büyük belayım onlar için anladım..bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim..allah razı olsun öncelikle senden...
öyle bişey yapmaları için akıllarını kaybetmeleri lazım totosundaki donuna kadar alırsın o mahkemede aleyhine delil olacak herşeyi kayda al mesela konuşmaya giderken patronunla sesini telefona kaydet bunların hepsi birer delil kalır elinde unutma ve çok ciddi paralar koparırsın hakkınla o benim sana anlattığım haksız olmasına ragmen adam 100bin tl aldı dedim ya tazminat olarak adam işe gitmemiz 3 gün boyunca işlerini aksatmış birde kasadan para çalmış buna ragmen gidip işçi mahkemesine beni sorgusuz sualsiz çıkarttılar demişti adam 8 senedir orda çalışıyodu mahkemede patron haklı olmasına ragmen 100bin tl cezaya çarptırıldı ve o adama ödeme yaptı bir daire parası ya düşünsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?