- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.161
üst sınır neydi
üst sınır 140 babuş.normal sayılır.azıcık diyet yaparsın
valla perde pilavını yapcak şey yok bende.kabiliyet :26:
bilmiyorum. bakmadım bile teste. araştırmadım bile netten. babuş bilir diye şey ettim :)) eşim gitti öğrendi sonucu doktor dikkat etsin haftaya çarşamba gelsin bi daha yapıcaz demiş. hamurişi yasak demiş ki hamur işi yemeyeli sene olmuştur....
ayrıca yuh diyorum o yemek fotoları ne be.... özellikle karışık kızartmaya ölüürm ki ben...
vayy işiniz gücünüz yemek şekerler. tabi benim gibi yiye yiye löp löp et edineniz az dimi9 kilo olmuş cumartesi azarı yiyciizzz tatlı niyetine...
keyifler nasıl bu arada? şeyyy benim bacaklarda yaratıklar türemiş, damar damar.. varislere merhaba mı diyorum acaba
vayy işiniz gücünüz yemek şekerler. tabi benim gibi yiye yiye löp löp et edineniz az dimi9 kilo olmuş cumartesi azarı yiyciizzz tatlı niyetine...
keyifler nasıl bu arada? şeyyy benim bacaklarda yaratıklar türemiş, damar damar.. varislere merhaba mı diyorum acaba
bilmiyorum. bakmadım bile teste. araştırmadım bile netten. babuş bilir diye şey ettim :)) eşim gitti öğrendi sonucu doktor dikkat etsin haftaya çarşamba gelsin bi daha yapıcaz demiş. hamurişi yasak demiş ki hamur işi yemeyeli sene olmuştur....
ayrıca yuh diyorum o yemek fotoları ne be.... özellikle karışık kızartmaya ölüürm ki ben...
bende de yok malisif o kabiliyet
140mış 50 gr. aç karnına dimi bu?
hayret 100lük istiyolardı genelde 2.ye
bende de yok malisif o kabiliyet
140mış 50 gr. aç karnına dimi bu?
hayret 100lük istiyolardı genelde 2.ye
Senin yazdığın yazının yanında kocaman bi sufle var ki farkettin mi
Benim de karnımda yaratıklar var sanki tüysü tüysü :26:
haftaya 100 gram yukleyebilirler babuş. onda muhtemelen normal sınırda çıkar.
hamurisi ve sekerden az uzak durursun cok da yuksek diil bence sonuc....tabi kizartma,pilav ve cok sekerli meyvelerden de....
fatmagulun yeni bolum baslio bu arada az sonra....
hee aç karnına. 50 gramlık. haftaya da 100 lük yapacak zaar. öffffffff bi bu eksikti ya.
naptınız bonbonlar özlediniz ama beni biliyorum...:))
aç karna 140 olurmu yawf naptın.
benim bile cıkmaz o kadar
50 gr açlık ust sınır 90.
bazı hastaneler 110 kabul eder ama aslında 90dır.
ahahhaha bacaklarında yaratık mı türemiş.... ehehehhe....
korkma bebişim ben 52 ile başladım 60 oldum. o da 2 hafta önceydi. karşımda banyom var banyomda tartım ama inan hiç tartılasım yok:))) ama geçen eltimde tartıldım 45 çıktım bozuk falan dediler ama ben o nu baz alıyorum artık. 45 kiloyum yanisi. ehehehhe
kızlar bugünkü bütün sinirimi kızgınlığımı unuttum şuan..gerçekten unuttum yani...allah eşimden bin kere razı olsun ... bana gitmiş evlilik yıldönümümüz diye ketıl almış şuan.....önceki ketılım delinmişti kendi kendine..nedense..çok istiyordum..bide oğlumuza kot pantolon badi ve bebk almış küçük erkek bebek.. çok tatlı eklimde görün...beni çok mutlu etti...işteyim diye öpemedim onu ..evde öperimm....erken çıkmıştı bu akşam geldi verdi...hediyemi...yaa ALLAHIM herkese böyle eş nasib etsin valla..çok çoooooooook mutlu oldum....
hediyelerimmmmm
benim hediyem
Eki Görüntüle 276723
oğlum cicileri
Eki Görüntüle 276724 Eki Görüntüle 276725 Eki Görüntüle 276726
buda oğlumun ilk küççük bebeği..çok tatlııııııııııı
Eki Görüntüle 276736 Eki Görüntüle 276737
çok sevimli dimi...
aç karna 140 olurmu yawf naptın.
benim bile cıkmaz o kadar
50 gr açlık ust sınır 90.
bazı hastaneler 110 kabul eder ama aslında 90dır.
çok özledik sensiz boğazımızdan ban bile geçmedi hep burdaydık
bakalım dikkat edicez artık. evet başlayana kadar takılıyım dedim. bi yaramazlık var mı kolaçan edeyım dedim. hepiniz burda ve bansız oldugunuza göre sakin bi gün olmuş belli. çok şükür:)
çok özledik sensiz boğazımızdan ban bile geçmedi hep burdaydık
aaa kız valla aç karnına o kadar çıktı..(( çok mu? az demiş ama doktor. noluyo ya...
Senin yazdığın yazının yanında kocaman bi sufle var ki farkettin mi
Benim de karnımda yaratıklar var sanki tüysü tüysü :26:
güle güle kullan cnm hediyelerini
erkek ve bebek miii ilk kez duydum
anlamadım ya
tok mu yapıldı şeker peki
benim 101 çıktı
once ac karna aliyolar o aclik kan sekerı.
sonra seker yuklyolar bırıncı saatte olcuyolar o da 1.saat tokluk sekeri.
benim de var erkek bebegım.pipisi var
güle güle kullan cnm hediyelerini
erkek ve bebek miii ilk kez duydum
yok kız kukusu pipisi falan yok ama bezi mavi erkek için sanırım...küçük minik ama çok tatlı..babasının ilk hediyesi bunlar...çok mutlu oldum yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?