2012 Şubat Anneleri

üst sınır neydi

bilmiyorum. bakmadım bile teste. araştırmadım bile netten. babuş bilir diye şey ettim :)) eşim gitti öğrendi sonucu doktor dikkat etsin haftaya çarşamba gelsin bi daha yapıcaz demiş. hamurişi yasak demiş ki hamur işi yemeyeli sene olmuştur....

ayrıca yuh diyorum o yemek fotoları ne be.... özellikle karışık kızartmaya ölüürm ki ben...

vayy işiniz gücünüz yemek şekerler. tabi benim gibi yiye yiye löp löp et edineniz az dimi 9 kilo olmuş cumartesi azarı yiyciizzz tatlı niyetine...

keyifler nasıl bu arada? şeyyy benim bacaklarda yaratıklar türemiş, damar damar.. varislere merhaba mı diyorum acaba

üst sınır 140 babuş.normal sayılır.azıcık diyet yaparsın

valla perde pilavını yapcak şey yok bende.kabiliyet :26:

bende de yok malisif o kabiliyet

140mış 50 gr. aç karnına dimi bu?
hayret 100lük istiyolardı genelde 2.ye

ahahhaha bacaklarında yaratık mı türemiş.... ehehehhe....

korkma bebişim ben 52 ile başladım 60 oldum. o da 2 hafta önceydi. karşımda banyom var banyomda tartım ama inan hiç tartılasım yok:))) ama geçen eltimde tartıldım 45 çıktım bozuk falan dediler ama ben o nu baz alıyorum artık. 45 kiloyum yanisi. ehehehhe

Senin yazdığın yazının yanında kocaman bi sufle var ki farkettin mi
Benim de karnımda yaratıklar var sanki tüysü tüysü :26:

haftaya 100 gram yukleyebilirler babuş. onda muhtemelen normal sınırda çıkar.
hamurisi ve sekerden az uzak durursun cok da yuksek diil bence sonuc....tabi kizartma,pilav ve cok sekerli meyvelerden de....
fatmagulun yeni bolum baslio bu arada az sonra....

kızlar bugünkü bütün sinirimi kızgınlığımı unuttum şuan..gerçekten unuttum yani...allah eşimden bin kere razı olsun... bana gitmiş evlilik yıldönümümüz diye ketıl almış şuan.....önceki ketılım delinmişti kendi kendine..nedense..çok istiyordum..bide oğlumuza kot pantolon badi ve bebk almış küçük erkek bebek.. çok tatlı eklimde görün...beni çok mutlu etti...işteyim diye öpemedim onu..evde öperimm....erken çıkmıştı bu akşam geldi verdi...hediyemi...yaa ALLAHIM herkese böyle eş nasib etsin valla..çok çoooooooook mutlu oldum....

hediyelerimmmmm
benim hediyem

oğlum cicileri

buda oğlumun ilk küççük bebeği..çok tatlııııııııııı

çok sevimli dimi...

bakalım dikkat edicez artık. evet başlayana kadar takılıyım dedim. bi yaramazlık var mı kolaçan edeyım dedim. hepiniz burda ve bansız oldugunuza göre sakin bi gün olmuş belli. çok şükür:)

yatağın dibinde bizim de baskül, her sabah her akşam birer posta çıldırıyorum. bu sabah bir elbise giydim, boyu dizimden 2 karış yukarı çıktı. müdür kılık kıyafeti uygun olmayan öğrencilerle birlikte beni de evime gönderir diye tırstım, dolabın derinliklerine sakladım ah göbek zalim göbek...

yaratıklar fena bak, gülme. başına gelir sonra. kime gösteriim ben onları? kocama gösterdim, hamile hamile kim bakcak senin bacaklarına aşkım deyip baltayı taşa vurdu. kadın doğumcu neetsin onlara dimi? oy ben nerelere gideyiiiiiiiiiiim

güle güle kullan cnm hediyelerini
erkek ve bebek miii ilk kez duydum

aç karna 140 olurmu yawf naptın.
benim bile cıkmaz o kadar
50 gr açlık ust sınır 90.
bazı hastaneler 110 kabul eder ama aslında 90dır.

anlamadım ya
tok mu yapıldı şeker peki
benim 101 çıktı

bakalım dikkat edicez artık. evet başlayana kadar takılıyım dedim. bi yaramazlık var mı kolaçan edeyım dedim. hepiniz burda ve bansız oldugunuza göre sakin bi gün olmuş belli. çok şükür:)

cok usluyuz artık babus bildiin gibi diil

çok özledik sensiz boğazımızdan ban bile geçmedi hep burdaydık

he valla dogru diosun aksama kadar gugıl gorsellerden yemeklere yalanmaktan baska bi vukuatımız olmadı

aaa kız valla aç karnına o kadar çıktı..(( çok mu? az demiş ama doktor. noluyo ya...

iyi akşamlar kızlar bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım 135 çıktı doktor sınırda yediklerine dikkat et dedi açlık şekeri sınırı70-90, tokluk 150 üst sınırmış glikoz içtigimiz için tokluk şekeri olçüldü bizde ama bana tekrar yapalım demedi.
canım sıkıldı ya

Senin yazdığın yazının yanında kocaman bi sufle var ki farkettin mi
Benim de karnımda yaratıklar var sanki tüysü tüysü :26:

de me yaaaaa, akşam akşam sufle mi yaptıralım şimdi öğretmen arkadaşlarım vakti zamanında canın birşey çekerse haber var yapalım demişlerdi. şimdi herkes benden bucak bucak kaçıyor sufle de birine patlar bak sayende

o tüysülere bağışıklığı çoktan kazandık da, bu damarımsılar hakkaten fenaaa

güle güle kullan cnm hediyelerini
erkek ve bebek miii ilk kez duydum

anlamadım ya
tok mu yapıldı şeker peki
benim 101 çıktı

once ac karna aliyolar o aclik kan sekerı.
sonra seker yuklyolar bırıncı saatte olcuyolar o da 1.saat tokluk sekeri.
benim de var erkek bebegım.pipisi var

once ac karna aliyolar o aclik kan sekerı.
sonra seker yuklyolar bırıncı saatte olcuyolar o da 1.saat tokluk sekeri.
benim de var erkek bebegım.pipisi var

alla alla benden glikozu içmeden kan almadılar. ben sabah aç karnına idrar verdım sonra glikozu içtım 1 saat sonra 147 çıktı sonuç.. (( anlamadım nıye benden glıkoz içmeden kan almadılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…