2012 Şubat Anneleri

nasıl cnm yaaa 4 saat hastahanede mi durcam ben??? pazartesi benimde yüklemem var sans dileyin:26:

canım hemşire sabah bana şöyle dedi:
50grlık glikoz verecegiz eger riskli çıkarsa 100gr içeceksin içmeden önce 1 kez sonrada 3 kez alacagız kan dedi. eger senin ilkse 1 kez alıyorlar.
doktortan doktorada fark ediyor senin doktorun 50gr lıktan öncede açlık şekerini ölçtürebilir ama hemşire gerek yok dedi bana

ilk olucak cnm benim. ac gel dedi dr. internette içtikten 1 saat sonra örnek alınıyor diyor. benim randevum 11 de.. o zaman 12 ye kadar ac mı durcam 1 saat de napılırr hastahanede yahu..

merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Ya bir karnımda bir yanımda ne zormuş yaa. Kafamı kaşıyacak vaktim yok valla. Bebek odası ne düşünyorsunuz? Kızıma aldığımız yerden siparişi verdik 2 hafta sonra gelecek inşallah. Mavi beyaz bir takım beğendim çok hoşuma gitti.
Şeker yüklememiz yapıldı değerlerimiz normal çok şükür.

Hepinizi öüuroypm...

hayırlı olsun canım güle güle kullanın biz daha almadık bikaç ay daha beklicez galiba.
testin iyi çıkmasına sevindim benimki sınırda oyüzden dikkat et dedi doktor

arkadaşlar ben 24 haftalık hamileyim haberım olmadan su çiçeği kuluçka döneminde olan biriyle 2 gün temas halindeydım acaba banada geçmişmidir

arkadaşlar ben 24 haftalık hamileyim haberım olmadan su çiçeği kuluçka döneminde olan biriyle 2 gün temas halindeydım acaba banada geçmişmidir

bana hemencik gecivermişti zamanında.. annem kardesinde cıkarsın da derdimiz olmasın insallah dedi. hiç sakınmadım ama kardesime gecmedi belli olmuyor o nedenle.. umarım gecmemiştir.. hamilelikte nasıl gecirilirr bebege zararı var mı hiç duymadım cnm

GEBELKTE SU E VE ZONA ENFEKSYONLARI-gebelik.org

ama bak burda yazdıgına göre hemen dr a bildirmek gerekiyormus.. vakit kaybetmeden dr una söyle yarın

doktora söyledım test yapmak lazım dedı testın sonucuda uzun sürede çıkıyomus sonuç çıkana kadar döküntüler olur zaten ama ben bebebkken su çiçeği aşısı olmuşum

doktora söyledım test yapmak lazım dedı testın sonucuda uzun sürede çıkıyomus sonuç çıkana kadar döküntüler olur zaten ama ben bebebkken su çiçeği aşısı olmuşum

ikili testin sonucu bile 2 günde cıkabiliyoken eger bu riskli bişise uzun zamanda cıkması ne kadar sacma asıları hiç bilmiyorum hayatım.. ben kücükken ası olmusmuyum onu da bilmiyorum.. bana bulastıranın kirpik dibinde bile cıkmıstı döküntüler.. ben hafiff atlattım.. ama iyi ki gecirmişimm hamilelikte olsa cekemzdimm heralde zaten bebege zararı olmayacaksa cıksada bişi olmaz kremlenir kremlenir yatarsın.. ama bebege en kücük zarar ihtimali varsa önlem almak lazım.. dr asın korur dedi mi??

Arkadaşlar bu şeker yüklemesi hangi haftalarda yapılıyor?Doktorum bana başka bir hastanede 50lik yaptırıp gel dedı ,neden başka yerde yaptırıyorum anlayamadım ?Aile hekimliğinde falan yapılır mı ya da dewlet hastanesınde yaptırayım mı?

tetanoz aşımı oldum çok şükür acımadı ağrımadı da
ama aile hekimliğinde ultrason falan yoktu sadece tansiyonumu ölçüp aşı yaptılar

tetanoz aşımı oldum çok şükür acımadı ağrımadı da
ama aile hekimliğinde ultrason falan yoktu sadece tansiyonumu ölçüp aşı yaptılar

evet cnm aile hekimliğinde,,geçen hafta vurulmuştum...kilomu ölçtülr,tansiyonu,dublorle bebeğin kalp atış sayısını ölçtüler...

dünde şeker testi yapıldı birazdan sonucu almaya gidicem

cnm ben dün yaptırdım aile hekimliğinde...50 gr lık aç karnına gidiceksin.

Günaydınlar;

geçmiş olsun oyelken. bende de küçücük bi cihazla bebeğimin kalp atışını dinlemişlerdi. bir de kilomu ölçmüşlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…