- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.201
nasıl cnm yaaa 4 saat hastahanede mi durcam ben??? pazartesi benimde yüklemem var sans dileyin:26:
canım hemşire sabah bana şöyle dedi:
50grlık glikoz verecegiz eger riskli çıkarsa 100gr içeceksin içmeden önce 1 kez sonrada 3 kez alacagız kan dedi. eger senin ilkse 1 kez alıyorlar.
doktortan doktorada fark ediyor senin doktorun 50gr lıktan öncede açlık şekerini ölçtürebilir ama hemşire gerek yok dedi bana
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Ya bir karnımda bir yanımda ne zormuş yaa. Kafamı kaşıyacak vaktim yok valla. Bebek odası ne düşünyorsunuz? Kızıma aldığımız yerden siparişi verdik 2 hafta sonra gelecek inşallah. Mavi beyaz bir takım beğendim çok hoşuma gitti.
Şeker yüklememiz yapıldı değerlerimiz normal çok şükür.
Hepinizi öüuroypm...
arkadaşlar ben 24 haftalık hamileyim haberım olmadan su çiçeği kuluçka döneminde olan biriyle 2 gün temas halindeydım acaba banada geçmişmidir
doktora söyledım test yapmak lazım dedı testın sonucuda uzun sürede çıkıyomus sonuç çıkana kadar döküntüler olur zaten ama ben bebebkken su çiçeği aşısı olmuşum
tetanoz aşımı oldum çok şükür acımadı ağrımadı da
ama aile hekimliğinde ultrason falan yoktu sadece tansiyonumu ölçüp aşı yaptılar
Arkadaşlar bu şeker yüklemesi hangi haftalarda yapılıyor?Doktorum bana başka bir hastanede 50lik yaptırıp gel dedı ,neden başka yerde yaptırıyorum anlayamadım ?Aile hekimliğinde falan yapılır mı ya da dewlet hastanesınde yaptırayım mı?
evet cnm aile hekimliğinde,,geçen hafta vurulmuştum...kilomu ölçtülr,tansiyonu,dublorle bebeğin kalp atış sayısını ölçtüler...
dünde şeker testi yapıldı birazdan sonucu almaya gidicem
kalp atış sayısını falan ölçmediler dinletmedilerde
dublor ile ölçüp takip formuna kayıt ediyorlar her gittiğimde.
demekki bizim hekimlik tembel
Günaydınlar;
geçmiş olsun oyelken. bende de küçücük bi cihazla bebeğimin kalp atışını dinlemişlerdi. bir de kilomu ölçmüşlerdi.
demek kisenin ikizler ayrı ayrı mı kesedeler,,cinsiyetleri ne???çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?