2012 Şubat Anneleri

öff valla bişi anlamadım ya. benden glikozu içmeden kan almadı. içtim oyle aldı o da 147 çıktı.

alla alla benden glikozu içmeden kan almadılar. ben sabah aç karnına idrar verdım sonra glikozu içtım 1 saat sonra 147 çıktı sonuç.. (( anlamadım nıye benden glıkoz içmeden kan almadılar...

şeker, bugün bir arkadaş anlattı. arkadaşına git tatlı birşeyler ye gel demişler. yemiş gelmiş öyle ölçmüşler... sana en azından glikoz vermişler

ust sınırı gecmedıgın ıcın yenısını ıstememıstır canım.
benım de tokluk sekerım 202 cıktı ıkıncı bı yuklemeye gerek koymadan dırekt gebelık sekerı teshısı koydular.

valla benım sufle yemek gibi bi sansim olsaydı dr.oetkerden baskasını tanımazdım :1.

once ac karna aliyolar o aclik kan sekerı.
sonra seker yuklyolar bırıncı saatte olcuyolar o da 1.saat tokluk sekeri.
benim de var erkek bebegım.pipisi var

kız yokkk erkek olan bebeğe oyuncak bebek alınmamış mı ben öle anldım

alla alla benden glikozu içmeden kan almadılar. ben sabah aç karnına idrar verdım sonra glikozu içtım 1 saat sonra 147 çıktı sonuç.. (( anlamadım nıye benden glıkoz içmeden kan almadılar...

benimde açken almadılar
içtim 1 saat sonra aldılar 101
normal dedi dr

öff valla bişi anlamadım ya. benden glikozu içmeden kan almadı. içtim oyle aldı o da 147 çıktı.

canım bendende önce kan almadı hatta sordum neden almıyosunuz diye şimdilik gerek yok eger risk olursa sonrakinde alınacak dedi. ama özel olarak istersen yapıyolarmış

canım bendende önce kan almadı hatta sordum neden almıyosunuz diye şimdilik gerek yok eger risk olursa sonrakinde alınacak dedi. ama özel olarak istersen yapıyolarmış

haaa o halde haftaya çarşamba benim yüksek çıktığı için aç karnına kan alıcak, sonra 100 lük içirecek sonra yine bakacaklar anladım ben.. :)))

glukozu içmeden parmaktan kan aldılar benim. aynı benim alet gibi bi aletle olcum yaptılar. açlık 88 çıktı.
sonra glukozu ictim koldan kan aldılar bu sefer.ben de kontrol amacıyla hemen kendi aletimle parmaktan aldım. kendi aletimle 182 cıktı ama koldan alınan kanda labaratuvar sonucu 202 cıktıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…