- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.181
iyi akşamlar kızlar bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım 135 çıktı doktor sınırda yediklerine dikkat et dedi açlık şekeri sınırı70-90, tokluk 150 üst sınırmış glikoz içtigimiz için tokluk şekeri olçüldü bizde ama bana tekrar yapalım demedi.
canım sıkıldı ya
alla alla benden glikozu içmeden kan almadılar. ben sabah aç karnına idrar verdım sonra glikozu içtım 1 saat sonra 147 çıktı sonuç..(( anlamadım nıye benden glıkoz içmeden kan almadılar...
iyi akşamlar kızlar bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım 135 çıktı doktor sınırda yediklerine dikkat et dedi açlık şekeri sınırı70-90, tokluk 150 üst sınırmış glikoz içtigimiz için tokluk şekeri olçüldü bizde ama bana tekrar yapalım demedi.
canım sıkıldı ya
de me yaaaaa, akşam akşam sufle mi yaptıralım şimdiöğretmen arkadaşlarım vakti zamanında canın birşey çekerse haber var yapalım demişlerdi. şimdi herkes benden bucak bucak kaçıyor sufle de birine patlar bak sayende
o tüysülere bağışıklığı çoktan kazandık da, bu damarımsılar hakkaten fenaaa
once ac karna aliyolar o aclik kan sekerı.
sonra seker yuklyolar bırıncı saatte olcuyolar o da 1.saat tokluk sekeri.
benim de var erkek bebegım.pipisi var
alla alla benden glikozu içmeden kan almadılar. ben sabah aç karnına idrar verdım sonra glikozu içtım 1 saat sonra 147 çıktı sonuç..(( anlamadım nıye benden glıkoz içmeden kan almadılar...
öff valla bişi anlamadım ya. benden glikozu içmeden kan almadı. içtim oyle aldı o da 147 çıktı.
ammannn danrımmm aksam aksamm bu ne kalabalıkkkk
canım bendende önce kan almadı hatta sordum neden almıyosunuz diye şimdilik gerek yok eger risk olursa sonrakinde alınacak dedi. ama özel olarak istersen yapıyolarmış
ecrin resimdeki senmisin?:44: hoşgeldin...
kızlar kaçtım ben ii gecelerrrr
kızlar kaçtım ben ii gecelerrrr
bende kaçıyorum yavaştan... öpüyorum sizi kızlar yarın görüşmek dileğiyle...iyi geceler.
evett balımm.. hosbuldummm
bende kaçıyorum yavaştan... öpüyorum sizi kızlar yarın görüşmek dileğiyle...iyi geceler.
iclal aydına ne kadar benziyosun bu resimde..maşallah kaymak gibi hatunsun..
haaa o halde haftaya çarşamba benim yüksek çıktığı için aç karnına kan alıcak, sonra 100 lük içirecek sonra yine bakacaklar anladım ben.. :)))
evet canım:) hatta 4 kere 1er saat arayla alacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?