2012 Şubat Anneleri

günaydınım
günaydınsın
günaydın
günaydındık
günaydındınız
günaydınlar....

öff ne iğrenç bi giriş oldu o ya.

Kızlar sizlere bişey sormak istiyorum.Ben 25 haftalık hamileyim oğlum olucak Allahın izniyle. Eşimle havalar soğumadan bebek alışverişine çıkmak istiyoruz daha fazla ağırlaşmadan şimdiden bile hareketlerim ağırlaştı eskisi gibi enerjik değilim hemen
yoruluyorum.Etrafımdaki insanlarda daha erken şimdiden bişey alma diyorlar. Kararsız kaldım sizce ne yapayım. Çıkayımmı alışverişe sonuçta önümüz kış, kışın alışveriş yapmak hemde hamileyken çok daha zor olur. Lütfen konu hakkındaki süşüncelerinizi
söyleyin bende ona göre hareket edeyim.

günaydınım
günaydınsın
günaydın
günaydındık
günaydındınız
günaydınlar....

günaydın :)

canım hepimiz alışveriş yaptık nerdeyse yıkayıp ütülemeye başlayacağız
sende ağırlaşmadan yap derim

ayyy yok yaaa çok şeker olurrlar tamam azcık zor yanlarıda var amma görmemek lazım o zor kısımlarıyaa hep dr en kötüyü diyorlar hayatım kendimizi hazır hissedelim diye bizim psikolojilerimizi düşünmeden hemde..sen olumlu düşün kızlar vaktinde gelecekler inşallah dünyaya.bu arada ailede ikiz gebelik varmıydı hem görümcene hemde sana tutmuş kızz maşallah valla

yok canım ama görümcemin kocasının tarafında çok varmış
bana nerden geçti anlamadım

ohh süper benimde en yoğun olduğum gün c.tesi yaaa ama 29 ekimde çalışmayacaz inşallah 2 gün bende dinlenecem şimdiden hayalini kuruyorummaşallah kuzuma yaa annesinin akıllı oğludur o hiiiç üzmez anneyi..:)))...

günaydınım
günaydınsın
günaydın
günaydındık
günaydındınız
günaydınlar....

günaydın lahanam öslettin kendini ditme artıkın bi daha

cnm burda hepimiz her ay bir eksiğimzi tamamlamaya çalıyoruz kalmış 15 haftan eskilere bakarsak çocuk doğar biz öyle alışveriş yaparız allah korusun onlar bebek doğumuna yakın alışveriş yaparlarmış bişi olur molur die bide ufak tefek şeyler alınırmış annem bile öle anlatıyo
bizler çok ayrıntıcıyız şimdi herşey başka bence geç bile kalmışsın son 1,5 ay evde olur evle ilgili düzenleme yaparız die düşünüyorum ağırlaşıcaz çünkü

günaydınım
günaydınsın
günaydın
günaydındık
günaydındınız
günaydınlar....

Günaydınsın cicim. Nabıyon bakalım?

Selam,Allah tamamına erdirsin.
Valla ben alışverişimin büyük kısmını ettim.
Rabbim nasip edecekse ediyor, etmeyecekse ne yapsan olmuyor. Bunun alışveriş edip etmemekle alakası yok.
Örneğin 8 aylık hamile bir kadın alışveriş etse ona kimse erken ettin demez. Ama yakın bir arkadaşımız bebeğini 8 aylık hamileyken kaybetti. Dün öğrendim.
Kötü bi örnek oldu belki ama, demem o ki, erken geç diye bişey yok. Nasip meselesi.

otururken boşluklarım batıyor yaa illa yatacam ancak öyle ağrımıyor bedenimde hiç bi yer.

öfff.. bi bakan olayım hamileler için süper yasalar getirecem. biz çektik bizden sonraki nesiller çekmesin..

** hamileler iş yerinde her saat başı 15 dakikalığına boş bi odada sereserpe yatış pozisyonuna geçip siesta yapabilirler.

** işe pazen pijamayla gelebilir, tip tip bakanlara ne var be hamileyiz herhalddd diyebilme hakkına sahiptir.

ilk olarak bunları sunmayı düşünuyorum da üzerinde biraz daha çalışmam gerek sanırım. evet.

Aynı zamanda hamilelere iş yerlerinde ayağa servis yapılsın.
Birkaç çeşit yiyecek stokta hamilelerin canı çekmesi durumlarına karşı bulundurulsun.

günaydınlar efem...

günaydınnnnnnnnnnnnn

günaydınlar efemm...

günaydın lahanam öslettin kendini ditme artıkın bi daha

günaydınlar efem... kız elimde olsa gider miyim. :) ama tımam gitmem bi daha.

Günaydınsın cicim. Nabıyon bakalım?

günaydın ballısı. napıyım şakira waka waka diyor ben coşuyorum oturduğum yerde. bi de kilodan zaar boşluklarıma batıyor bişiyler.

ama kararlıyım değiştirecem bu düzeni..

yaaa tühh bizimde en yoğun günümüz bir dahaki aydan sonra son cumartesi tatillerim yazın mayıs itibariyle 6 ay cumartesi pazar tatil iş yerimiz kışın kasım itibariyle mayısa kadar cumarteside dahil çalışıyoruz.
Teyzesi akıllı ama hiç uslu değil annesinin karnını kum torbası sandı yumrukluyo bu sıpaaa kasıklarımı geriyo dün gece ölece izledim karnımı

Birkaç çeşit yiyecek stokta hamilelerin canı çekmesi durumlarına karşı bulundurulsun.

aaaa bak bunu da ekliyim taslağa. özellikle stokta can çekmesi için bulundurulacak çeşit çeşit yiyecek kısmı harikaymış.

bi de şeyi eklicem *** doğum yapıp ko kiloları verene kadar zayıf kızlar iş yerinde çalışmasın. ya da gözüme gözükmesin..

kabul et dahiyane :)

3 gün önce önü kapanan montumun önü bugün kapanmadı.
Hatta iki fermuar şeysini birbirine bile geçiremedim.
Bana herşey batıyor o yüzden bugün :26:

evet kesinlikle bence de

3 gün önce önü kapanan montumun önü bugün kapanmadı.
Hatta iki fermuar şeysini birbirine bile geçiremedim.
Bana herşey batıyor o yüzden bugün :26:

a aa önü açık giy ballısı. ben öyle yapıyorum artık. kapanmıyorlar zira. hatta ben kapatmak için zorlamıyorum bile.

ahahahah dün sözde yavruma yaptırdığım ama bi tarafını tamamen kendime tahsis ettiğim gardrobum geldi. içini sildim yerleştirdim. az daha ağlıyordum sinirden. ceketlerim 36 beden. bi kabanım 34. (o nu elimlen en ücra köşeye astım ki elime geçip hepten beni dellendirmesin) paltolarım kabanlarım hep bıdık bedenlerde. ve işin komiği o zamanlar bile kendime ne zayıfı be ben balık etliyim diyordum (

oldu mu babuş şimdi bu? hı oldu mu?

anaaaaaaa oda kötü yaaaavv bir alışırsın rahata sonra tekrar pat diye geçiş yapması zor gelir adama valla tatlım...şu saatler alınsın bende memur gibi akşam 17:00da çıkıcam inşallah du bakalım değişmezse oda.:))ayyy olsun yaa şeker yeterki vursunlar bizede iyi olduklarını bilelim inan bazen sabahta akşama kadar kımıldamıyor öyle kendimi dinliyorum işi gücü unutupta ama yormuyorda değiller arada elbette

malesef çevremizde çok yaygın bir deyiş bu. Allah kader etmesin kötü düşünmemek lazım. hamilelikte endişeler ve korkular yüzünden tadına varamıyoruz. artık kışlık kıyafetler de satılmaya başlandı. bence yavaş yavaş alışverişini yapabilirsin. 7. aydan itibaren doğurma ihtimaline karşı hastane valiziniz bile hazır olsun diyorlar. bir de 0-3 aylık şeyleri çok almamak lazımmış, çocuk çabuk büyüyormuş. zaten 4. aydan itibaren yaza geliyor. bence sen olumsuzluklara kulağını tıka ve alışverişini yap arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…