- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.221
sağol canım bana dinletmediler
aynı kesedeler canım ikiside kız
maşallah,maşallah tamamına erdirsin rabbim
amin canım hepimizinkini inşallah
dün hazır izinliyken eminönüne gittim çok güzel şeyler aldım
günaydın kızlar cümleten aşk olsun özge yaa süslüyon püslüyon minikleri hani hiç resim paylaşmıyosun iş yerinde yasak ama burdada senden başka ikizi olan yok bizde görseydim bebişlerini neler aldığını filan şahsen benim ikizlerim olsa karnımda kim bilir neler alırdım onlara bide kızlar amanınnı süslü şeyler yirim ben onları isim karar verdin mi?
arkadaşlar ben 24 haftalık hamileyim haberım olmadan su çiçeği kuluçka döneminde olan biriyle 2 gün temas halindeydım acaba banada geçmişmidir
Arkadaşlar bu şeker yüklemesi hangi haftalarda yapılıyor?Doktorum bana başka bir hastanede 50lik yaptırıp gel dedı ,neden başka yerde yaptırıyorum anlayamadım ?Aile hekimliğinde falan yapılır mı ya da dewlet hastanesınde yaptırayım mı?
tetanoz aşımı oldum çok şükür acımadı ağrımadı da
ama aile hekimliğinde ultrason falan yoktu sadece tansiyonumu ölçüp aşı yaptılar
Günaydın,Allah tamamına erdirsin öncelikle.
Sanırım bünyeye bağlı biraz. Ben su çiçeği olduğumda kardeşimi hiç sakınmamamıza rağmen ona geçmedi.
Ben kimden aldım onu bile anlayamadım.
Ama bildiğim kadarıyla hastalıkların kuluçka evresinde geçme ihtimali bulunuyor....
Testi yaptırmanızı öneririm.
Hadi geçmiş olsun atlattın.
canım valla ne desen haklısın ama iş yerinde yasak evde de net işini halledemedik
ama söz fotoğraf mak çekip en kısa zamanda hepsini paylaşacağım
ama ben hep değişik değişik alıyorum aynı giydirmek istemiyorum
isimleri belli değil ama babası eylül ve yağmur istiyor
sence nasıl ???
bencede biran önce paylaş bekliyorum sabırsızlıkla isimlere gelince gayet uyumlu ve güsel sade bence çokta güsel olurr
valla isim konusunda ben kararsızım
yani bir ismi çok söyleyince insan sıkılıyor ya o bakımdan
eylül le yağmuru seviyordum ama şimdi çok alıştım gibi
ben aslında ece naz gibi isimler seviyorum ama eşim ötekilere takmış durumda
sağlıklı doğsunlarda
sağol canım evet çok şükür
21 kasımda 2 dozunu olucam inş.
önümüzde şeker testinden başka birşey kalmadı dimi
sonra doğumu bekleyeceğiz
valla cnm bilemiyorum tabi öncelikle sağlıklı doğsunlar ama ece naz türü isimler bebekleri çok hareketli ve nazlı yapıo yani koyarken anlamlarına bak ki şahsen ben mesela tuğba isimim anlamım cennetteki tuğba dalları var üzerimde her insanın bir yaprağı varmış ve daima hareketli olurmuş bebekliğim ve çocukluğum inanılmaz hareketli geçmiş annem diyor bezdirmiştin beni hakkaten tuğba isimdeki kızlara bakıyorum kıpır kıpırlar isimin karakteristik özellikleri üstümüzde taşıyoruz buna çok inanıyorum oğlunun isminede uygun olsun kızlarınkiler ne diyo peki oğluşun 2 tane kız kardeşe?
günaydın kızlaR nasılsınız??
Evet artık şeker yüklemesi var, eğer sıkıntı olmazsa Allahın izniyle bundan sonra rutin kontroller ve doğum inşallah.
Allah hepimizi bir sancıda kurtarsın inşallah.
günaydın taklım iyiym ya sen?günaydın kızlar nasılsınız??
evet artık şeker yüklemesi var, eğer sıkıntı olmazsa allahın izniyle bundan sonra rutin kontroller ve doğum inşallah.
Allah hepimizi bir sancıda kurtarsın inşallah.
oğlumun adı yiğit çokta uymuyor üçü birbirine
2 tane kardeşi olcağını biliyor ama çokta anlamıyor galiba
yani birisine bebeğin kıyafetlerini gösterirken onunla ilgilenilsin fln istiyor daha şimdiden
işimiz var gibi onunla
iyiyim tuğbacım bugün şükürlr olsun uzun zamandan sonra deliksiz bir uyku çektim gece 2de yatmama rağmende inanılmaz bir enerji var:)))sen nasptın bakalım eymenim nasıl?
oyelkencim 'yağmur ve eylül' çok kibar bir isim olmuş gerçektende hemde anlamlı ikizlere:))yaa valla hayal ediyorumda seni onlarla uğraşırken nasıl da süper bir görüntü olur maşallah yaaaa
valla cnm yandın desene bide yaren ismi var çok hoşuma gidiyo yiğitede uygun sence nasıl yağmur,yaren,yeşim,yeliz,yasemin,yaprak,tulû bunada uygun bişi bulsan anlamı ve söylenişi süper ayy ne güsel kız isimleri var erkeğe hiçbişi yok arkadaş
iyiyim tuğbacım bugün şükürlr olsun uzun zamandan sonra deliksiz bir uyku çektim gece 2de yatmama rağmende inanılmaz bir enerji var:)))sen nasptın bakalım eymenim nasıl?
canım sülalede yeliz ve yaren var maalesef
yareni bende beğeniyorum aslında ama olmaz oda bebek daha zaten
anladım cnm kısmet o saman ama yağmur ve eylül gayet güsel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?