2012 Şubat Anneleri

amin canım hepimizinkini inşallah
dün hazır izinliyken eminönüne gittim çok güzel şeyler aldım

günaydın kızlar cümleten aşk olsun özge yaa süslüyon püslüyon minikleri hani hiç resim paylaşmıyosun iş yerinde yasak ama burdada senden başka ikizi olan yok bizde görseydim bebişlerini neler aldığını filan şahsen benim ikizlerim olsa karnımda kim bilir neler alırdım onlara bide kızlar amanınnı süslü şeyler yirim ben onları isim karar verdin mi?

canım valla ne desen haklısın ama iş yerinde yasak evde de net işini halledemedik
ama söz fotoğraf mak çekip en kısa zamanda hepsini paylaşacağım
ama ben hep değişik değişik alıyorum aynı giydirmek istemiyorum
isimleri belli değil ama babası eylül ve yağmur istiyor
sence nasıl ???

arkadaşlar ben 24 haftalık hamileyim haberım olmadan su çiçeği kuluçka döneminde olan biriyle 2 gün temas halindeydım acaba banada geçmişmidir

Günaydın,Allah tamamına erdirsin öncelikle.
Sanırım bünyeye bağlı biraz. Ben su çiçeği olduğumda kardeşimi hiç sakınmamamıza rağmen ona geçmedi.
Ben kimden aldım onu bile anlayamadım.
Ama bildiğim kadarıyla hastalıkların kuluçka evresinde geçme ihtimali bulunuyor....
Testi yaptırmanızı öneririm.

Şeker yüklemesi 24. haftadan itibaren oluyor, cuzi bir miktar olduğundan başka hastanede yaptırmanı önermiş olabilir doktorun.
Devlet hastanelerinde baygınlık filan gelirse, yatacak yer olmuyor, konfor açısından söylemiştir.

tetanoz aşımı oldum çok şükür acımadı ağrımadı da
ama aile hekimliğinde ultrason falan yoktu sadece tansiyonumu ölçüp aşı yaptılar

Hadi geçmiş olsun atlattın.

sağol canım evet çok şükür
21 kasımda 2 dozunu olucam inş.
önümüzde şeker testinden başka birşey kalmadı dimi
sonra doğumu bekleyeceğiz

bencede biran önce paylaş bekliyorum sabırsızlıkla isimlere gelince gayet uyumlu ve güsel sade bence çokta güsel olurr

bencede biran önce paylaş bekliyorum sabırsızlıkla isimlere gelince gayet uyumlu ve güsel sade bence çokta güsel olurr

valla isim konusunda ben kararsızım
yani bir ismi çok söyleyince insan sıkılıyor ya o bakımdan
eylül le yağmuru seviyordum ama şimdi çok alıştım gibi
ben aslında ece naz gibi isimler seviyorum ama eşim ötekilere takmış durumda
sağlıklı doğsunlarda

valla cnm bilemiyorum tabi öncelikle sağlıklı doğsunlar ama ece naz türü isimler bebekleri çok hareketli ve nazlı yapıo yani koyarken anlamlarına bak ki şahsen ben mesela tuğba isimim anlamım cennetteki tuğba dalları var üzerimde her insanın bir yaprağı varmış ve daima hareketli olurmuş bebekliğim ve çocukluğum inanılmaz hareketli geçmiş annem diyor bezdirmiştin beni hakkaten tuğba isimdeki kızlara bakıyorum kıpır kıpırlar isimin karakteristik özellikleri üstümüzde taşıyoruz buna çok inanıyorum oğlunun isminede uygun olsun kızlarınkiler ne diyo peki oğluşun 2 tane kız kardeşe?

sağol canım evet çok şükür
21 kasımda 2 dozunu olucam inş.
önümüzde şeker testinden başka birşey kalmadı dimi
sonra doğumu bekleyeceğiz

Evet artık şeker yüklemesi var, eğer sıkıntı olmazsa Allahın izniyle bundan sonra rutin kontroller ve doğum inşallah.
Allah hepimizi bir sancıda kurtarsın inşallah.

oğlumun adı yiğit çokta uymuyor üçü birbirine
2 tane kardeşi olcağını biliyor ama çokta anlamıyor galiba
yani birisine bebeğin kıyafetlerini gösterirken onunla ilgilenilsin fln istiyor daha şimdiden
işimiz var gibi onunla

günaydın kızlaR nasılsınız??

günaydın aslıcım

Evet artık şeker yüklemesi var, eğer sıkıntı olmazsa Allahın izniyle bundan sonra rutin kontroller ve doğum inşallah.

ayy inşallah canım

günaydın kızlar nasılsınız??
günaydın taklım iyiym ya sen?
evet artık şeker yüklemesi var, eğer sıkıntı olmazsa allahın izniyle bundan sonra rutin kontroller ve doğum inşallah.

valla gebelik bitiyo kızlar en telaşlı zamanlarımız olcak bundan sonrası allahım sağlıklı sıhhatli doğumlar sağlıklı bebekler versin yolun 3te 2si bitti

iyiyim tuğbacım bugün şükürlr olsun uzun zamandan sonra deliksiz bir uyku çektim gece 2de yatmama rağmende inanılmaz bir enerji var:)))sen nasptın bakalım eymenim nasıl?

oyelkencim 'yağmur ve eylül' çok kibar bir isim olmuş gerçektende hemde anlamlı ikizlere:))yaa valla hayal ediyorumda seni onlarla uğraşırken nasıl da süper bir görüntü olur maşallah yaaaa

valla cnm yandın desene bide yaren ismi var çok hoşuma gidiyo yiğitede uygun sence nasıl yağmur,yaren,yeşim,yeliz,yasemin,yaprak,tulû bunada uygun bişi bulsan anlamı ve söylenişi süper ayy ne güsel kız isimleri var erkeğe hiçbişi yok arkadaş

canım süper mi olur yoksa huni yle mi dolaşırım bilmiyorum
hele oğlumu düşünemiyorum bile
ama dediğim gibi sağlıklı doğsunlar da gerisi bir şekilde hallolur
bu arada görümcemde benden 1 ay önce hamile onunda ikiz ve kız
doktor ona 7 aydan sonra tehlikeli demiş
bana doktorum birşey demedi ama yavaşyavaş başlasammı acaba bende aldıklarımızı yıkamaya

canım sülalede yeliz ve yaren var maalesef
yareni bende beğeniyorum aslında ama olmaz oda bebek daha zaten

iyiyim tuğbacım bugün şükürlr olsun uzun zamandan sonra deliksiz bir uyku çektim gece 2de yatmama rağmende inanılmaz bir enerji var:)))sen nasptın bakalım eymenim nasıl?

iyiyim cnm nasıl olayım yarın tatil bana hayalini kuruyorum uykunun eymende iyi teyzesi kıpır kıpır ve hızlı büyüyo sanırım artık göbeğim çok çıkıyo ve gerginleşiyo asya napıyo oda tam gaz devam büyümeye bu hafta çok yorgun düştüm geç yattık hep annem burda yarında mobilya işini halletcez nasipse bakalım hafta sonuda kışlıklarımı yerleştiririm tiiiii ne çok işim var yinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…