- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.261
anaaaaaaa oda kötü yaaaavv bir alışırsın rahata sonra tekrar pat diye geçiş yapması zor gelir adama valla tatlım...şu saatler alınsın bende memur gibi akşam 17:00da çıkıcam inşallah du bakalım değişmezse oda.:))ayyy olsun yaa şeker yeterki vursunlar bizede iyi olduklarını bilelim inan bazen sabahta akşama kadar kımıldamıyor öyle kendimi dinliyorum işi gücü unutupta ama yormuyorda değiller arada elbette
aa saatler alınacak mı bu sene? e hani sondu artık. artık yaz saati uygulaması olacaktı hep. öff desene 5'de hava kararacak.
malesef çevremizde çok yaygın bir deyiş bu. Allah kader etmesin kötü düşünmemek lazım. hamilelikte endişeler ve korkular yüzünden tadına varamıyoruz. artık kışlık kıyafetler de satılmaya başlandı. bence yavaş yavaş alışverişini yapabilirsin. 7. aydan itibaren doğurma ihtimaline karşı hastane valiziniz bile hazır olsun diyorlar. bir de 0-3 aylık şeyleri çok almamak lazımmış, çocuk çabuk büyüyormuş. zaten 4. aydan itibaren yaza geliyor. bence sen olumsuzluklara kulağını tıka ve alışverişini yap arkadaşım.
a aa önü açık giy ballısı. ben öyle yapıyorum artık. kapanmıyorlar zira. hatta ben kapatmak için zorlamıyorum bile.
ahahahah dün sözde yavruma yaptırdığım ama bi tarafını tamamen kendime tahsis ettiğim gardrobum geldi. içini sildim yerleştirdim. az daha ağlıyordum sinirden. ceketlerim 36 beden. bi kabanım 34. (o nu elimlen en ücra köşeye astım ki elime geçip hepten beni dellendirmesin) paltolarım kabanlarım hep bıdık bedenlerde. ve işin komiği o zamanlar bile kendime ne zayıfı be ben balık etliyim diyordum(
oldu mu babuş şimdi bu? hı oldu mu?
oylarrr gökçeye bakan olsun bakan olsunn valla ya ölüyoz çalışcaz dieotururken boşluklarım batıyor yaa illa yatacam ancak öyle ağrımıyor bedenimde hiç bi yer.
öfff.. Bi bakan olayım hamileler için süper yasalar getirecem. Biz çektik bizden sonraki nesiller çekmesin..
** hamileler iş yerinde her saat başı 15 dakikalığına boş bi odada sereserpe yatış pozisyonuna geçip siesta yapabilirler.
** işe pazen pijamayla gelebilir, tip tip bakanlara ne var be hamileyiz herhalddd diyebilme hakkına sahiptir.
Ilk olarak bunları sunmayı düşünuyorum da üzerinde biraz daha çalışmam gerek sanırım. Evet.
ditme bi daha ağlarım bakkgünaydınlar efem...
Günaydınlar efemm...
Günaydınlar efem... Kız elimde olsa gider miyim. :) ama tımam gitmem bi daha.
Günaydın ballısı. Napıyım şakira waka waka diyor ben coşuyorum oturduğum yerde. Bi de kilodan zaar boşluklarıma batıyor bişiyler.
Ama kararlıyım değiştirecem bu düzeni..
oyy zuzum ya geçen benimde şu avatar resmimdeki beyaz ceket gibi bir montum var giyindim düğmeler gerildimi annem yerlere yatıyo hoşuna gitmiş ne gülüyon die bi azarladım kadını neye uğradığını şaşırdı.sinir bozucu bir durum3 gün önce önü kapanan montumun önü bugün kapanmadı.
Hatta iki fermuar şeysini birbirine bile geçiremedim.
Bana herşey batıyor o yüzden bugün :26:
evet canımmcım 29 ekim diye biliyorum ama alınacağı kesinde gününden emin değilim adenciğimmm evet gene akşamlar olupta sabahlar olmakk bilmeyecekkkk...amanın sabahlar olmasınnnnnnnnn
oylarrr gökçeye bakan olsun bakan olsunn valla ya ölüyoz çalışcaz die
ditme bi daha ağlarım bakk
oyy zuzum ya geçen benimde şu avatar resmimdeki beyaz ceket gibi bir montum var giyindim düğmeler gerildimi annem yerlere yatıyo hoşuna gitmiş ne gülüyon die bi azarladım kadını neye uğradığını şaşırdı.sinir bozucu bir durum
bak buna bozuldum işte. valla bak ben yaz saati uygulaması artık daimi diye duymuştum. valla ya akşam hava 5 te bir kararıyor ertesi sabah 7'ye kadar karanlık oluyor ya. neyse bu kışa en azından bi beklentimiz var. :)
tezahurata gerek yok sizi layık olmaya çalışacağım efemmm...
Kızım ben gitmiyorum gönderiyolar :)
oylarrr gökçeye bakan olsun bakan olsunn valla ya ölüyoz çalışcaz die
ditme bi daha ağlarım bakk
oyy zuzum ya geçen benimde şu avatar resmimdeki beyaz ceket gibi bir montum var giyindim düğmeler gerildimi annem yerlere yatıyo hoşuna gitmiş ne gülüyon die bi azarladım kadını neye uğradığını şaşırdı.sinir bozucu bir durum
yaaaa o değil de dün fatoş'u izlediniz mi?
o nasıl bi aşktır biri bana anlatsın. yeminle eridim bittim ya. öfff
o diilde kışın napciz....
O nasıl bi aşktır biri bana anlatsın. Yeminle eridim bittim ya. öfff
o nasıl bi aşktır biri bana anlatsın. yeminle eridim bittim ya. öfff
bilemiyorum ama kapalı alanda gezcem şahsen istemiyorum kaban filan almak dolapta çok yer kaplıyo zaten alanım dar valla avmlerde gezcem heralde doğurana kadarBir tane uzun kabanım var dizlerde o epeyce geniş daha 1-2ay idare edecek gibi sonrasıda allah kerim hırka vs felan fıstık tüm eksiklerimi bitirmeye çalışıyorum
Hello hav ar yuu
ay em fayn tenks end yu?:86:
Napıyonuz kızlar? Gökçe hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?