2012 Şubat Anneleri

aa saatler alınacak mı bu sene? e hani sondu artık. artık yaz saati uygulaması olacaktı hep. öff desene 5'de hava kararacak.

aa saatler alınacak mı bu sene? e hani sondu artık. artık yaz saati uygulaması olacaktı hep. öff desene 5'de hava kararacak.

evet canımmcım 29 ekim diye biliyorum ama alınacağı kesinde gününden emin değilim adenciğimmm evet gene akşamlar olupta sabahlar olmakk bilmeyecekkkk...amanın sabahlar olmasınnnnnnnnn

katılıyorum. yavaş yavaş al ki birden alıp ödediğin meblağ karşısında şoka girme. el kadar şeylere 80-90 diyen mağazalarda da sükunetini korumaya çalış.

Valla babuş en uyuz olduğum şey önü açık mont vs. giymektir, kıl olurum.
Sanki böyle sallapati gelir bana önünü kapamadın mı...Dağınık gelir.
Ama kavuşmuyo düğmeler yapcak bişe yok :26:

oylarrr gökçeye bakan olsun bakan olsunn valla ya ölüyoz çalışcaz die
ditme bi daha ağlarım bakk

3 gün önce önü kapanan montumun önü bugün kapanmadı.
Hatta iki fermuar şeysini birbirine bile geçiremedim.
Bana herşey batıyor o yüzden bugün :26:
oyy zuzum ya geçen benimde şu avatar resmimdeki beyaz ceket gibi bir montum var giyindim düğmeler gerildimi annem yerlere yatıyo hoşuna gitmiş ne gülüyon die bi azarladım kadını neye uğradığını şaşırdı.sinir bozucu bir durum

evet canımmcım 29 ekim diye biliyorum ama alınacağı kesinde gününden emin değilim adenciğimmm evet gene akşamlar olupta sabahlar olmakk bilmeyecekkkk...amanın sabahlar olmasınnnnnnnnn

bak buna bozuldum işte. valla bak ben yaz saati uygulaması artık daimi diye duymuştum. valla ya akşam hava 5 te bir kararıyor ertesi sabah 7'ye kadar karanlık oluyor ya. neyse bu kışa en azından bi beklentimiz var. :)

tezahurata gerek yok sizi layık olmaya çalışacağım efemmm...

kızım ben gitmiyorum gönderiyolar :)

bak buna bozuldum işte. valla bak ben yaz saati uygulaması artık daimi diye duymuştum. valla ya akşam hava 5 te bir kararıyor ertesi sabah 7'ye kadar karanlık oluyor ya. neyse bu kışa en azından bi beklentimiz var. :)

yokk 2 yıldır daimi dediler yanlız sürekli 1 ileri 2 geri mehter takımı geri hala oynuyorlar valla gelişmiş hiç bir ülkede yok bu uygulama..evet neyseki işten erken çıkarız napalım sabahta geç oluversin

tezahurata gerek yok sizi layık olmaya çalışacağım efemmm...

Kızım ben gitmiyorum gönderiyolar :)

biliyorum ama olsun işte gitmek için bir neden oluyor ya o neden her neyse olmasın bi daha lahanam burası sensiz sıkıcı orjinal kadınsın bacımm yokluğun aranıyor

O diilde kışın napciz....

yaaaa o değil de dün fatoş'u izlediniz mi?

o nasıl bi aşktır biri bana anlatsın. yeminle eridim bittim ya. öfff

o diilde kışın napciz....

bilemiyorum ama kapalı alanda gezcem şahsen istemiyorum kaban filan almak dolapta çok yer kaplıyo zaten alanım dar valla avmlerde gezcem heralde doğurana kadar Bir tane uzun kabanım var dizlerde o epeyce geniş daha 1-2ay idare edecek gibi sonrasıda allah kerim hırka vs felan fıstık tüm eksiklerimi bitirmeye çalışıyorum

O nasıl bi aşktır biri bana anlatsın. Yeminle eridim bittim ya. öfff

islemem mi yaaa islemem mi ağladım valla izlerken eşimde tvyi bıraktı beni izliyo ne var dedim ya hatun valla dizinin içindemisin bilemedim diyo

Sabahtan beri çok gerginim kızlar. Şeker ölçüm cihazımın kartuşu bitmek üzereydi.
Bir türlü bulamıyordum, bir yere (çok bilinen bir internet sitesi) sipariş verdim ama günlerdir tedarik sürecinde, sorulara filan da cevap vermiyorlar.
En sonunda, bir yerde buldum hem de stokta ve çok daha uygun fiyata.
Ay nasıl sevindim anlatamam ya!
Pazartesi elimde olacak inşallah….Vallahi iki gündür geriliyordum….

o nasıl bi aşktır biri bana anlatsın. yeminle eridim bittim ya. öfff

İzlemez miyiz....Kerim diyorum başka da bişey demiyorum

Ben de almak istemiyorum koyacak yerim yok dediğin gibi...
Sokağa çıkmayıveririm

Hello hav ar yuu
ay em fayn tenks end yu?:86:
Napıyonuz kızlar? Gökçe hoşgeldin

Gut mornink tiçır.
Biz iyiyik sen nassınız inşallah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…