- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.301
günaydınnn hatunlarrr..ahaa ahaaaa ağlıyorum duyuyomusunuz sesimii.sabah bi kahvaltı hazırladım canım cıktı.yatılı misafirlik ne beee ayıp bişiy yaa..şimdik onları gönderdim öğlene yemeklerini yerler dısarda dimii:2: aksama ne pişircem ben yaa..erken baslayın yemek konusmaya bende arada göz atım yazdıklarınızaa:2::2:
günaydınnn hatunlarrr..ahaa ahaaaa ağlıyorum duyuyomusunuz sesimii.sabah bi kahvaltı hazırladım canım cıktı.yatılı misafirlik ne beee ayıp bişiy yaa..şimdik onları gönderdim öğlene yemeklerini yerler dısarda dimii:2: aksama ne pişircem ben yaa..erken baslayın yemek konusmaya bende arada göz atım yazdıklarınızaa:2::2:
günaydın kızlar(goodmoorning) nasılsınız ingilizcemi konuşacaz acep
günaydın güzel anneler..
[ı]oyle tabıı ama psıkolojımı bozdular ıyıce.
Goren 'aaa ne kadar cok kılo almıssın sen oyle' dıyor.
Eh bırde 'uuuu sen bu gıdıs 150 kılo olursun' dıyenler olunca, nasıl bozmayayım moralımı
Artık tartılmıyorum bıle, kılomu gormek ıstemıyorum.
Elımden gelse yemek yemeyecegım ama, acıkıyorum, bırde canım cok ıstıyor yıyorum ):
Ben kendımden nefret etmeden dogursam da, zayıflasam barı.[/ı]
gökçe hosgeldin bu arada..bugün çin çan usulü olmazz.yurdum yemeklerinden olsun banada fikir olsun lütfennn:26:
kocan duygusal demekki
valla cnm biizmki isliyordu soluğu kesilmiş ben orda kopmuşum saten beni farkedince gözlerini bana döndürdü şuraya bak ya dedi hatun ben burdayım ağlamana gerek yok sanada oğlumada aşığım dedi o filmi sahi sanıyorum sanırım çok etkilenerek isliyorum artıkın evlensinler yahuu
tecik asu(hacer) hamile ya mıstık istemiyo bebeği bide ona ağladımNe sulu gözüm arkadaş
Ne güzel pasta yaptı kız.
Ayrıca kazak da ördü ama,rahmiyle muko el birliğiyle bi türlü gösterttirmediler ya kerime, uyuz oldum.
Ama Kerimde kafa yok. Yav kız seni zaten sevmezken canına okuyodu, şimdi seviyo ki böyle sevgi pıtırcığı modunda.
Ne triplere giriyon.
Analitik düşünemiyo zaar adam.
Kaynak yapa yapa kaynak kafa olmuş belli.
günaydın kızlar(goodmoorning) nasılsınız ingilizcemi konuşacaz acep
günaydın güzel anneler..
Günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar..
GÜNAYDIN CANIM
AYY İNANMIYORUM YA HAMİLE HALİNLE
BARİ YARDIM ETSİNLER
günaydın bebuşum senin askerlik bitermi beabenimde işim çok salona ek petek taktırıyoruz ortalık batacak kim temizleyecekse bilemiyorum
AYYY BİRİ YARDIMA GELSE SANA
bende hiç sevmem yatılı olanını :)) yedin mi dün tursu kavurmanıHoşgeldin kuzu
Anaaaa kız desene bizim dualar geri tepti :)) Hiç sevmem yatılı misafir.
günaydın bebuşum senin askerlik bitermi beabenimde işim çok salona ek petek taktırıyoruz ortalık batacak kim temizleyecekse bilemiyorum
Gut mornik cicişler size de.
Çince konuşalım bugünkü konumuz o olsun.
akşama da Çin yemeklerini resimlerik.
Nası fikir.
Yine harikayım bugün bence
gökçe hosgeldin bu arada..bugün çin çan usulü olmazz.yurdum yemeklerinden olsun banada fikir olsun lütfennn:26:
Yok anneme sabah dedim ki "anne beni biraz olsun seviyorsan geçerken 3 değil 1 simit bırak" didimBakalım görces ne kadar seviii
Adengökçecim sende hoş gelmişsin..
Ben ara ara bakabildim Fatmagüle..
Eşimi zorla apartman toplantısına gönderdim öle bakabildim anca
günaydınn kızlaaarrrrrrev toplu ve temiz sayılabileceginden yemegimin olmamasına aldırmayarakk kendimi yaymıss bulunmaktayım ekonomi zamanında olmasam kuaföre gider dip temek bakıma girerdim.. aslında kadın olmak cok güzel bişi.. dün gece esim acıkögretimdeki kaydını yeniletme dedi. matematigi gecemiceksin asla ben gecemedim dedi. aslında haklı ama tekrar öss ye girip 2 yıllık mı yazayım cok zor. bütün gece rüyamda adamın biri bana iş versin diye 40 takla attım.. resmen vasıfsızz ve işsizdim yanii cok kötüydüü:26::26::26::26: bi cözüm bulmalıyım
dün kızıma cccoookk ucuza 4 tane cıtcıtlı body aldım.. sanırım artık hiç uyumuyor.tepiginn ötesindeyizz.. ısrarla sag kaburgamın tam altına baskı yaptıgı yetmezmişş gibii tekme atmak yerine karnımı geriyor.. sıgamadın mı annem diyorum bende.. ha gayrett az daha ugrasırsan cıkıvercen dısarı
alısveriş ne zaman yapıcam bilmiyorum.. kmisi 7 ay bitsin diyor teyzemdee 9 ay olmadan eve hiçbişi sokma diyor. bişi olursa diyeymiş. e dogup ta bişi olursa yine aynı sey llah korusun.. dün okudum burdaben bebek mevlütünü 40 ında yapılır sanıyodum meger 40 olmadanmıs. teyzem bi yandan kuzen bi yandan yediler beni.. ayy battaniyeye boncuk koymayın diyorum.. boncuksuz olmazmıss.. tek renk olsun diyorum tek renk olmazmıs.. herseye muhalefet. bak kendimi biliyorum kullanamam diyorum anlamıyolar yelege pul koycaktım diyo kuzenim.. ay sen benim pullu bişi giydigimi gördün mü ki el kadar cocuga giydireyim diyorum teyzem de kızım rezil olursun diyo ben dümdüz kazayagı örsün istedimm anaaammm paramla rezil oldumm olmazmıs öle:26::26: annem ve kayınvalidem de böle benzer konusmalardayız.. kayınvalidem de gecenn lohusa yatagınınn örtüsünü konusuyodu :26: en cok tartıstıgımız da bebek yazın yelek giyer mi giymez mi. ben dedim ki sen nasıl giyiniyosan cocuk da öle giyincek.. badiyi gecircen üstüne hadi bide corapp zırtt sokaga.. bu sefer sen cocuga bakamassın kızım zatürre edersin dediler. ay kuzenim de benle yasıt cocugu da yok kocakarı gibi cümleler kuruyo ayy ne dertliymişim sabah sabah
Adını verdim de öyle hallettim işimi zaten babuş.
Gö... dedim gerisini söylememe gerek kalmadı anladılar
Kerim gibi sevmek evet ya, ekşiyi ben de okuyorum, hastasıyık hatta abi.
Kimya uyumu harika gerçekten, fatmagülle kerim böyle yüzyıllarca devam etsin, teğet geçip kavuşamasınlar
Hoşgeldiniz
Bugün sabah bi kalktım heryerimden kültür fışkırıyor, bende topiktekilerle paylaşayım didim
Adengökçecim sende hoş gelmişsin..
Ben ara ara bakabildim Fatmagüle..
Eşimi zorla apartman toplantısına gönderdim öle bakabildim anca
Gut mornik cicişler size de.
Çince konuşalım bugünkü konumuz o olsun.
akşama da Çin yemeklerini resimlerik.
Nası fikir.
Yine harikayım bugün bence
bende hiç sevmem yatılı olanını :)) yedin mi dün tursu kavurmanıo kadar yemeğin arasından aklıma düştü yaa.tursu kavurması bulmam lazım canım hiç bişey cekmediydi bu zamana kadar iyimii şimdi kavurmaa tursu kavurmasıı istiyom benn..
gelim benn yardıma...yatakları dürer dürmez ordayımm...taktır sen petekinii..
çincemi çinlileride hiç sevmem ya antipatik insanlar pirinç ve shusi başka ne yemekleri var kııııı birde kurbağa böcek falan amannnnn miğdem kalktı gidiyor sen harikasında ben iğrencim
yaa sen onları boşver
tartılmıyorum önemli olan bebeğimin iyi olması de
eşim bişey yapma akşam ben yaparım dedide ben duramamkiAYYY BİRİ YARDIMA GELSE SANA
gelim benn yardıma...yatakları dürer dürmez ordayımm...taktır sen petekinii..
yaa kızlar bişi sorudm 1 allahın kulu cevap vermedi.
şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılyıor dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?