2012 Şubat Anneleri

günaydın bebuşum senin askerlik bitermi bea benimde işim çok salona ek petek taktırıyoruz ortalık batacak kim temizleyecekse bilemiyorum

gökçe hosgeldin bu arada..bugün çin çan usulü olmazz.yurdum yemeklerinden olsun banada fikir olsun lütfennn:26:

Allah yardımcın olsun güzelim..
Ah şuram ağrıyor vah buram ağrıyor de misafirlerle birlikte yapın şeker..
Böyle durumlarda yemek yapmaktan çok insan ne yapacağını şaşırıyor:)

Hoş buldum Azelyacım

günaydın kızlar(goodmoorning) nasılsınız ingilizcemi konuşacaz acep

günaydın canım

günaydın güzel anneler..

günaydın canım

yaa sen onları boşver
tartılmıyorum önemli olan bebeğimin iyi olması de

gökçe hosgeldin bu arada..bugün çin çan usulü olmazz.yurdum yemeklerinden olsun banada fikir olsun lütfennn:26:

Dünden beri sayıklıyorum, patates salatası yap, yanına pişi yap, domates,salatalık ve peynir çıkar..Yanına da bi çay demle ohh mis valla, bi akşamda değişiklik olsun..

günaydınn kızlaaarrrrrr ev toplu ve temiz sayılabileceginden yemegimin olmamasına aldırmayarakk kendimi yaymıss bulunmaktayım ekonomi zamanında olmasam kuaföre gider dip temek bakıma girerdim.. aslında kadın olmak cok güzel bişi.. dün gece esim acıkögretimdeki kaydını yeniletme dedi. matematigi gecemiceksin asla ben gecemedim dedi. aslında haklı ama tekrar öss ye girip 2 yıllık mı yazayım cok zor. bütün gece rüyamda adamın biri bana iş versin diye 40 takla attım.. resmen vasıfsızz ve işsizdim yanii cok kötüydüü:26::26::26::26: bi cözüm bulmalıyım

dün kızıma cccoookk ucuza 4 tane cıtcıtlı body aldım.. sanırım artık hiç uyumuyor. tepiginn ötesindeyizz.. ısrarla sag kaburgamın tam altına baskı yaptıgı yetmezmişş gibii tekme atmak yerine karnımı geriyor.. sıgamadın mı annem diyorum bende.. ha gayrett az daha ugrasırsan cıkıvercen dısarı

alısveriş ne zaman yapıcam bilmiyorum.. kmisi 7 ay bitsin diyor teyzemdee 9 ay olmadan eve hiçbişi sokma diyor. bişi olursa diyeymiş. e dogup ta bişi olursa yine aynı sey llah korusun.. dün okudum burda ben bebek mevlütünü 40 ında yapılır sanıyodum meger 40 olmadanmıs. teyzem bi yandan kuzen bi yandan yediler beni.. ayy battaniyeye boncuk koymayın diyorum.. boncuksuz olmazmıss.. tek renk olsun diyorum tek renk olmazmıs.. herseye muhalefet. bak kendimi biliyorum kullanamam diyorum anlamıyolar yelege pul koycaktım diyo kuzenim.. ay sen benim pullu bişi giydigimi gördün mü ki el kadar cocuga giydireyim diyorum teyzem de kızım rezil olursun diyo ben dümdüz kazayagı örsün istedimm anaaammm paramla rezil oldumm olmazmıs öle:26::26: annem ve kayınvalidem de böle benzer konusmalardayız.. kayınvalidem de gecenn lohusa yatagınınn örtüsünü konusuyodu :26: en cok tartıstıgımız da bebek yazın yelek giyer mi giymez mi. ben dedim ki sen nasıl giyiniyosan cocuk da öle giyincek.. badiyi gecircen üstüne hadi bide corapp zırtt sokaga.. bu sefer sen cocuga bakamassın kızım zatürre edersin dediler. ay kuzenim de benle yasıt cocugu da yok kocakarı gibi cümleler kuruyo ayy ne dertliymişim sabah sabah

kocan duygusal demekki

hemde nasıl. geçen bebeğin ayakkabılarını gösterdim gözleri doldu ağlarım ama bak dıyo bı de. ama bi kerim değil ağlama konusunda. :)

bana mıstık deme ya. tam bi kot kafa tam. fatoşun bekaret parasıyla resmen amerıka hayali kuruyor ya. bi de tecavüze uğrayan fatoşumu almadı gitti hayat kadını aldı ya en çok o'na gülüyorum. ohhhhh...

muko reis bu sezon yavaş gidiyor. hamileliğine veriyorum ama ben. hele bi doğursun entrıkalar yine bizi bekler bence.

günaydın kızlar(goodmoorning) nasılsınız ingilizcemi konuşacaz acep

ahahahah kafana göre bebişim. ortaya karışık konuş.

günaydın güzel anneler..

günaydın. hemen üzerime alındım eheheheh

Hoşgeldin kuzu

Anaaaa kız desene bizim dualar geri tepti :)) Hiç sevmem yatılı misafir.
bende hiç sevmem yatılı olanını :)) yedin mi dün tursu kavurmanı o kadar yemeğin arasından aklıma düştü yaa.tursu kavurması bulmam lazım canım hiç bişey cekmediydi bu zamana kadar iyimii şimdi kavurmaa tursu kavurmasıı istiyom benn..
günaydın bebuşum senin askerlik bitermi bea benimde işim çok salona ek petek taktırıyoruz ortalık batacak kim temizleyecekse bilemiyorum

gelim benn yardıma...yatakları dürer dürmez ordayımm...taktır sen petekinii..

Gut mornik cicişler size de.
Çince konuşalım bugünkü konumuz o olsun.
akşama da Çin yemeklerini resimlerik.
Nası fikir.
Yine harikayım bugün bence

çincemi çinlileride hiç sevmem ya antipatik insanlar pirinç ve shusi başka ne yemekleri var kııııı birde kurbağa böcek falan amannnnn miğdem kalktı gidiyor sen harikasında ben iğrencim

ayyy haftaya da ban gelcek misafir şimdiden daralıyorum...mercimek çorba yap,pilav bide tavuk bitti gitti...hatta tavuğu hazır çevirme tavuklar varya onlardan al didikle tamam

misafir umduğunu depil bulduğunu yesin datluyu da onlar alsın dışardan eli boş gelinmez öle

Yok anneme sabah dedim ki "anne beni biraz olsun seviyorsan geçerken 3 değil 1 simit bırak" didim Bakalım görces ne kadar seviii

duygu sömürgecisisin kızım sen
Ben de sabah arkadaş almaya erken gelince kahvaltı edemedim.
Poğaça aldım, ev poğaçası, ama anca yarısını yedim. Neden çünkü vicdanım sızıldadı,şekerim çıkarsa diye.
Yavruşun gücüne bak, hayatta ev poğaçasına hayır diyebileceğim aklıma gelmezdi.
Ama mükafatımı aldım ve 1.saat tokluğum 108 çıktı.
Nerden nereye be, 202 nerde 108 nerde.
Çok da başarılıyım aynı zamanda bugün

Bence gökçe yeni çıkaracağı yasalara eklesin bu maddeyi.
Hamilelere yatılı misafir gelmesin.
Normal misafirler de anca hamile çağırırsa gelsin.
Kabul edenler?

Günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar..

Adengökçecim sende hoş gelmişsin..

Ben ara ara bakabildim Fatmagüle..
Eşimi zorla apartman toplantısına gönderdim öle bakabildim anca

Günaydın canım. Benim de eşim dün akşam mesaideydi.
Bilmemkaç milibar gaz kaçağını aramışlar saat 11e kadar. O saate kadar durdun 5 dk. daha dur dimi!
Ama ne yaptı kendisi tam Fatmagül pastayı Kerime verirken geldi
Otomata basıp,kapıyı da ardına kadar açık bırakıp hemen TV başına koştum ama nafile, kaçırdım en möhüm anı!

Offf aman içim şişti, Allah yardımcın olsun, herşeye böyle karışcaklar mı ya ben baygınlıklar geçirirdim..Battaniye de boncuk bence de olmasz, dönüp dolaşıp batacağı yer çocuk..
Ben lahusa yatağı örtüsü ayrı birşey almıcam, güzel cicişlerim var onları sericem..Bi de yatağımda karşılamıcam geleni, salona geçerler bende salona geçerim, istemem yatak odama girmesinler Ama tuvalete giden göz ucuyla bakar odaya orası ayrı :))

bence de hiç kavuşamasınlar. hep ayrı kalsınlar hep bişi çıksın. arada öpüşsünler ama o kadar. onların o karşılıklı birbirlerine bakıp erimelerini yıllar boyunca izleyebilirim. ki biz yalan rüzgarındaki bön bakışları bile senelerce izlemiş bi nesiliz koymaz bize di mi babuşum.?

Hoşgeldiniz

Bugün sabah bi kalktım heryerimden kültür fışkırıyor, bende topiktekilerle paylaşayım didim

yerim o kültürünü senin ben.

Günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar..

Adengökçecim sende hoş gelmişsin..

Ben ara ara bakabildim Fatmagüle..
Eşimi zorla apartman toplantısına gönderdim öle bakabildim anca

hoşbulduk bebişim. günaydın. özlemişsin beni öyle duydum. :)

hoşbulduk bebişim. ve nasıl yaaa ne yatılı misafiri o öyle... kimmiş onlar?

Gut mornik cicişler size de.
Çince konuşalım bugünkü konumuz o olsun.
akşama da Çin yemeklerini resimlerik.
Nası fikir.
Yine harikayım bugün bence

ahahahhahahaha yarımsssss.

Yidimmmm Ama çok zevk almadım yerken haberin olsun :))

çincemi çinlileride hiç sevmem ya antipatik insanlar pirinç ve shusi başka ne yemekleri var kııııı birde kurbağa böcek falan amannnnn miğdem kalktı gidiyor sen harikasında ben iğrencim

Bende sevmem çinlileri, ama caponların hastasıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…