2012 Şubat Anneleri

ay korkuttun beni ya ben de bi denesek mi diyordum içimden azdık kudurduk biz
benim bi iki damla kanamam olmustu kizima hamileyken iliskiden sonra.sanirim 7. haftadaydim doktor 11.haftaya kdr yasaklamisti.

kizima haamileyken ne ruyalar gorurdum aglaya aglaya uyanir adami fircalardim:)

okuyim dedim ama daha okuyamadim okdr cok yazmissinizki..
bende bugun istifa ettim yarin son is gunum. tebrik etti ama is sartlarimin calismaya (garsonum) uygun olmadigi icin isten cikmami gayet olgunlukla karsiladilar. ama daha dra gitmedim bi sorun olursa ki olmaz ins geri gelirim dedim tamam dediler.. gece 2de bi uyandim bogazim sismis yutkunamiyorum..tum gun isyerinde hem kostur hic oturmadan hem bogaz agrisi sonra kulaklarim tikandi burnum akmaya basladi ve gribe döndük..tam zamaniydi yani carsamba dra gidicektim cuma gel dedi 6+0 oluyo ozaman cok daha net gorurum dedi.kalbinide goruruz hem dedi. ins tabi. yarin calisip cumaya kdr yaticam kiizimida sabah kresse yollicam yoksa bu hastalik ilerlicek gibi simdi o cizgi film izlerken bende uzanayim bari..

arkadaşlar ben de kısmetse 2012 şubat annelerindenim.sat 15 mayıs.daha önce dört düşük yaptım.her hmile kaldığımda kaybet korkusuyla böyle topiclere pek girmiyordum.ama bu kez bu korkumu yenerek pozitif düşünmeye çalışıyorum.o yüzden bu topici takip edicem ve kımetse inşallah ben de bukez bebeğime kavuşacağm dualarınızı esirgemeyin.

topiğimiz öksüz kalmış kimsecikler yok......benim henüz eşim gelmedi sıkıla sıkıla oturuyorum evde.kızlarımda kendi alemlerindeler.....sizler de yoksunuz çok sıkıldım çokkkkkkk

Facebook' da uye olup herkese aciklayacak kadar olduk mu biz ya? Benim hamile oldugumu daha hic kimse bilmiyor, hele ki is yerinde 3.aydan once soylemek niyetinde degilim. Karnim cikar da anlarlar diye cekiniyorum. Siz herkese soylediniz mi is aile arkadaslar?

Ben de hashimato hastasiyim doktor bu ay bakti birkac gun ustuste ve dogal yolla yumurtlama olmuyor bir sonraki ay tedaviye baslariz dedi. Ama bak hamileyim, Allah'a sukurler olsun. Ne mucizeler oluyor , aynen olumlu dusunelim biz...

bende sdc yakın arkadas ve yakın akrabalarıma soyledım
kızlar normalde akıntınız oluyomu?oluyosa rengi nasıl??????

bende cok oluyor beyazımsı gıbı
hatta akıntım cok dıye doktora gttım ya hamılesın ya mantarsın dedı doktor

bı de cok sık tuvalete cıkıyorum sızde oluyo mu kızlar
uykumdan uyanıp gıdıyorum hemde

evet benimde dikkatimi çekmişti ama sadece bu konuyu takip edebiliyorum..her iki tarafadı takip etmek zor..dediğin gibi tek başlık altında toplanılsa iyi olur..
ben once baska bi yeri takip ediyodum ama burayi bulduktan sonra oraya girmek gelmiyo icimden burda muhabbet cok guzel

ben yedim valla gemde ne istahla oyle bi canim cekmistiki...
Burger dan yesem olur mu mesela? Güvenilir mi acep?
ben ordan yedim

Benim tüm kirpiklerim birbirine karışmış durumda. Ama elimle düzeltince düzeliyo geri
guldurdun beni canim yaa
ay ciddi ciddi bebegim olcakda buyicekte annesi onu giydirip gezdircek... inanamiyoruuumm

canim ilk iki cocuk tutuyoda 3. tutmuyo :44:

bende gaziantepteyim bu arada kizlar

Benim de tuvalet ikinci adresim olmuş, klozet kapağının izi popoma çıkmıştı ama ilk zamanlardı sonr geçti çok şükür. Şimdi çok su içiyorum ona rağmen o kadar sık gitmiyorum. Bol bol su içelim kızlar bebişlerimiz suda yaşıyor

gözünaydın canım görmüşsün bebeğini çok sevindim.kalp atışlarını da duymuşsun maaşallah.kaç haftalık oldun sen şimdi canım.yani kaç haftalıkken duydun kalp atışını

merhaba kızlar.dün sabah şiddetli bi baş dönmesiyle uyandım ama öyle böyle değil başım çok dönüyordu.ardından mide bulantısı ve defalarca kusma başladı yesem de yemesem de çıkarıyordum.artık küf kokuyordu ağzım.eşimi aradım geldi.hastaneye gittik.doktor 3 aya kadar normal dedi 1.5 ay daha böyle devam edebilir dedi.serum yazdı.bu seni ayağa kaldırır rahatlarsın yoksa geçmez dedi.acile gittik 1.5 saat yattım serum yedim.sonra doktorun yanına gittik bi daha bulantı hapı verdi.o yüzden dün hiç giremedim foruma.allah yaşatmasın bi daha ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…