- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.361
günaydın canım...
[ı]ama ben kız ıstıyordum ):
Erkek olursa kesın esımle tartısırım.
Cunku adam tutturdu 'babamın adını koyacagız' dıye.
Daha ortada bebek yokken dıyordu, hadı dıyordum hamıle kalınca benı uzmez.
Haberı aldı, soku atlattı, basladı aynı seylerı soylemeye.[/ı]
merhaba kızlar.dün sabah şiddetli bi baş dönmesiyle uyandım ama öyle böyle değil başım çok dönüyordu.ardından mide bulantısı ve defalarca kusma başladı yesem de yemesem de çıkarıyordum.artık küf kokuyordu ağzım.eşimi aradım geldi.hastaneye gittik.doktor 3 aya kadar normal dedi 1.5 ay daha böyle devam edebilir dedi.serum yazdı.bu seni ayağa kaldırır rahatlarsın yoksa geçmez dedi.acile gittik 1.5 saat yattım serum yedim.sonra doktorun yanına gittik bi daha bulantı hapı verdi.o yüzden dün hiç giremedim foruma.allah yaşatmasın bi daha ne diyim
babasının adı ne canım merak ettimde:)
Gecmıs olsun canım.
Rabbım kolaylık versın.
Adı guzel aslında.
Erdogan.
Ama ıstemıyorum ıste.
Sımdı gecmıse takılıp, kendımı ve bebegımı uzmek ıstemıyorum ama bana 'nasılsın?' dıye dahı sormayan bır adamın adını nıcın bebegıme vereyım.
Tamam, esımın babası, sırf bu nedenle saygı duyarım ama bana yapılan haksızlıga susan adamın adını bebegıme vererek onurlandırmak ıstemem.
Günaydınnnnnnn kızlarrrrr :)
Sadece yazdıklarınızı okuyabiliyorum işyeri yoğunluğundan hatta ona bile yetişemiyorum bazen ama bebişimin teyzeleri size slm vermeden de yapamıyorum :)
Nasıl keyifler herkes iyi dimi :)?
Gunaydın mıraada.
Bende ıste oldugum ıcın pek takıp edemıyorum forumu.
Ve forumdakı herkesı yenı yenı tanımaya calısıyorum.
Senın bebegın ne kadarlık? ılk mı? Nasıl gecıyor hamılelıgın?
Benım gunlerdır kasıklarım agrıyor, bır de belım.
Ve her sabah gogus agrıları ıle uyanıyorum ):
Benim doktorum tatile gideyim mi deyince pek isteksiz karşıladı.
Havuzdan denizden enfeksiyon kapma riski var dedi… Ben de tatile gitsek de denize girmeyeyim bari dedim…
Ben İstanbuldayım bu arada...
teyzecikler günaydınnnnn
Biz geldik ama birazdan mercimeğimizi naz yapmazsa görmeye gideceğiz...Size bi sorum olacak vajinal ultrason düşüğe neden oluyormuş büyükler bana sakın baktırma sabret karından baktır dedi sizce doğrumu buuu:26:
teyzecikler günaydınnnnn
Biz geldik ama birazdan mercimeğimizi naz yapmazsa görmeye gideceğiz...Size bi sorum olacak vajinal ultrason düşüğe neden oluyormuş büyükler bana sakın baktırma sabret karından baktır dedi sizce doğrumu buuu:26:
Canım bebeğim 5+3 günlük oldu bugün inşallah. 2. gebeliğim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı malesef. Bu gebeliğimdede c.tesi günü dr kontrolümüzde keseyi göremedik. Önceleri çok yıprandım ama şimdi iyiyim gayet bebişimin iyi olduğunu ve benimle olduğunu düşünüyorum. Küçük old. için keseyi göremedik diye kendimi avutuyorum. Hiç bir ağrım yok,hafif göğüs sızlamaları haricinde. Birde dün gece sabaha kadar süren mide bulantısı.İlkti umarım son olur.
Senin bebişin ne kadarlık?
Gunaydın arkadaşlar:))ben hamilelikle alakalı hiç bir belirti yaşamıyorum henuz ama endişelerimi atamıyorum bir turlu..dun gece işten eve gittim gene ağladım eşimde surekli telkin etmeye çalışıyor beni...umarım bu donemi çabuk atlatırım.bu endişeler 9 ay surmez inşallah..yoksa ne yapcam bilmiyorum..belki size garip gelicek ama hamileliğin son aylarından korkuyorum..ya kımıldayamazsam yürüyemezsem kocaman bi karnım olcamm içimde bir canlı olcak..sizin bu tarz endişeleriniz oluyor mu acaba
teyzecikler günaydınnnnn
ateş çok önemli bu dönemde diyen arkadaş kimdi? benim hep ateşim var..ayaklarım hep soğuk istiyor geceleri yaaa...
Bende İstanbuldan yazıyorum...
aylar öncesinden rezervasyon yaptırmıştım gittiğimde 15-16 haftalık filan oluyor bebeğim...
çok dikkat etmem gerekiyor vallahi:)
Canım bebeğim 5+3 günlük oldu bugün inşallah. 2. gebeliğim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı malesef. Bu gebeliğimdede c.tesi günü dr kontrolümüzde keseyi göremedik. Önceleri çok yıprandım ama şimdi iyiyim gayet bebişimin iyi olduğunu ve benimle olduğunu düşünüyorum. Küçük old. için keseyi göremedik diye kendimi avutuyorum. Hiç bir ağrım yok,hafif göğüs sızlamaları haricinde. Birde dün gece sabaha kadar süren mide bulantısı.İlkti umarım son olur.
Senin bebişin ne kadarlık?
İlk bebegın ıcın cok uzuldum canım.
ıcını ferah tut, tabıı kı bebısın senınle, henuz kucuk oldugu ıcın goremedın.
Rabbım hayırlısı ve saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.
Benım bebısım de cok kucuk teyzesı
Kendı doktorum yerınde yoktu, baska doktora gosterdık sonucları oylesıne bakıp, 4 haftalık ancak vardır dedı.
Net.te sata gore yaptıgımda ıse 5 + 5 gunluk cıkıyor.
Bızde 7 temmuz da gıdecegımız mınıgımın kalp atıslarını duymaya.
ınsallah Rabbım o mınık kalbın atıslarını duymayı nasıp eder.
Herkese!
inşallah kalp atışını duyarsın canım
Gunaydın Bagnur. Herkes yasamıyor sanırım.
Mesela benım de mıde bulantım ve bas donmelerım yok.
Ama kasıklarım, ozellıkle sol tarafım cok agrıyor, dayanamıyorum neredeyse.
Evet, bende korkuyorum.
Cırkınlesmekten, kendımı tasıyamamaktan, esımın benı begenmemesınden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?