- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #3.341
bende gideyim vaktim olursa gelirim bende Allaha emanetsiniz canlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bi iki damla kanamam olmustu kizima hamileyken iliskiden sonra.sanirim 7. haftadaydim doktor 11.haftaya kdr yasaklamisti.ay korkuttun beni ya ben de bi denesek mi diyordum içimden azdık kudurduk biz![]()
kizima haamileyken ne ruyalar gorurdum aglaya aglaya uyanir adami fircalardim:)kızlar günaydın erkenden uyandım canım sıkılıyor
dün kardeş kardeş yattık uyuduk kocacığımla size de oluyor mu acaba kocam beni aldatıyor mu falan tuhaf tuhaf düşünceler geçiyor kafamdan bu ara paronoyak oldum çıktım maillerini facebookunu telefonunu kurcalıyorum hiç yapmazdım daha önce bir de kkdaki aldatma hikayelerini okudum ondan mı oldu bilmiyorum çok şüpheciyim nasıl atlatacağım bunu
topiğimiz öksüz kalmış kimsecikler yok......benim henüz eşim gelmedi sıkıla sıkıla oturuyorum evde.kızlarımda kendi alemlerindeler.....sizler de yoksunuz çok sıkıldım çokkkkkkk
canim hosgeldin nasilsinnnnnnSlmm bende varımm
Bak sana birşey söyleyeceğim. Ben haşimato tiroit hastasıyım, doktorun biri gebe kalamazsın dedi, biri kaladabilirsin, kalamayadabilirsin dedi, bir diğeri ise tabiii ki kalabilirsin dedi. Yaklaşık 2 senedir sadece tabiiki kalabilirsin diyen doktoruma gidiyorum. Ayrıca kalça çıkığımda var benim. Yine biri dedi ki normal doğum yapamazsın, biri de dedi ki normal doğum yapabilirsin hiçbir sıkıntı olmaz, şuan gittiğim ve inşaAllah gitmeye devam etmeyi düşündüğüm doktorum şimdilik bunu düşünmeyelim, bebeğin gelişime ve senin durumuna göre ilerleyen dönemde karar verelim dedi. Ve ben Allahın izniyle bu doktoruma çok güveniyorum. Lütfen sende sana her söylenene kulak asma. Biraz içini, kendini, hislerini dinle ve pozitif düşün...![]()
bende sdc yakın arkadas ve yakın akrabalarıma soyledımFacebook' da uye olup herkese aciklayacak kadar olduk mu biz ya? Benim hamile oldugumu daha hic kimse bilmiyor, hele ki is yerinde 3.aydan once soylemek niyetinde degilim. Karnim cikar da anlarlar diye cekiniyorum. Siz herkese soylediniz mi is aile arkadaslar?
kızlar normalde akıntınız oluyomu?oluyosa rengi nasıl??????
ben once baska bi yeri takip ediyodum ama burayi bulduktan sonra oraya girmek gelmiyo icimden burda muhabbet cok guzelevet benimde dikkatimi çekmişti ama sadece bu konuyu takip edebiliyorum..her iki tarafadı takip etmek zor..dediğin gibi tek başlık altında toplanılsa iyi olur..
ben yedim valla gemde ne istahla oyle bi canim cekmistiki...Ben varım ben varım :))
Valla gittim kendime nene donu aldım 10-15 tane, şöyle yüksek bel, hafif paçalı. Eşimde gülüyo gördükçe. Aynı 60 lı yıllardaki mayo altlarına benziyo diye.Amaaaan ben rahatına düşkün bir hatunum naaapiim yaaa :)
Kızlar yaa benim canım burger king istiyor, biliyorum herkes olumsuz şeyler söylüyor bu tür gıdalarla ilgili olarak da, bugün yesem noolur ki? Yemiyim mi yoksa?![]()
ben ordan yedimBurger dan yesem olur mu mesela? Güvenilir mi acep?
guldurdun beni canim yaaBenim tüm kirpiklerim birbirine karışmış durumda. Ama elimle düzeltince düzeliyo geri![]()
ay ciddi ciddi bebegim olcakda buyicekte annesi onu giydirip gezdircek... inanamiyoruuummHafta sonu üniversiteden arkadaşlarım geldi. Çok uzun zamandır görüşmemiştik, Bursada oturuyorlar.
1 yaşında kızları var, paçaları fırfırlı şort giydirmişler bi de keltoş kafasındaki 2 tel saça iki kuyruk yapıp toka takmışlar.
Sadece önde iki tane dişi var,tavşan gibi. Görmeniz lazımdı.
Çok özendim o şorta![]()
kizim da aralik 1998,hamile kaldim
oglum eylul 2001,hamile kaldim
ikinci oglum eylul 2005, hamile kaldim
ben mayis 75
esim mart 76
yok guzelim birsey olmaz,sadece ani hareketlerden kacin, yanliz son aylarda gobekten kaldiramiyon o zamn yerde yikiyon
canim masallahimiz var evet 50 kisiyiz cok sukur gelene kapimiz acik buyursunlar onun disinda birsey yapamayiz
acikcasi bide kalabalik olunca aklimda nasil tutcam ben ya... 50 kisiyi iyi ogrendim kim geliyor kim gelmiyor biliyom
canim sal al genisce her zamn isine yarar pardusu giyince onun acikta kalacak onuda salla kapat hani kafadan gecirilen sallar var ya onlar canim diz kapagina kadar geliyor Allahtan gecen yil annem pardusu aldim anneme olmadi dar geldi bende onu giycem simdi bol bayagi bir son 3 ay beni idare eder ustelik o kadar buyuk te cikmiyor benim karnim oglanlarda 7 aylikken kimde bilmiyordu demesem
daha isin basindasin canim meraklanma o gnlerde gelcekkk bu arada hosgeldin sefa geldin
kizlar size tavsiyem hani bole kendinden lastikli duz iki santim lastikli var ic camasiri onlardan alin 40_42 beden giydigim halde cok cok rahatim
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyilk hamileligimde annemin donlarini giydim birsey bilmiyordum koca lastikli donlar varya pacasida lastikli onlardannnnn ayy simdi hayatta giymemmmmmm:90:
bende sdc yakın arkadas ve yakın akrabalarıma soyledım
bende cok oluyor beyazımsı gıbı
hatta akıntım cok dıye doktora gttım ya hamılesın ya mantarsın dedı doktor
bı de cok sık tuvalete cıkıyorum sızde oluyo mu kızlar
uykumdan uyanıp gıdıyorum hemde
Selamlar güzel anneler
Dün doktorumuz 10 günde bir abartmadan eşimle beraber olabileceğimi söylediAma yine de çekiniyorum.
Bir de dün benim yüzümden uzun uzun dinleyemedik kalp atışlarını, duyduğum gibi kikirdemeye başladım, sonra da titremem geçmedi, öyle olunca da sesi alamadı, 3 sn. anca dinlemişizdirAklınızda bulunsun, pıt pıt dinlemeye gittiğinizde sakin kalmayı başarın (hiç kolay değil)
erkek cikiyoo![]()