2012 Şubat Anneleri

ay korkuttun beni ya ben de bi denesek mi diyordum içimden azdık kudurduk biz:60::60::60:
benim bi iki damla kanamam olmustu kizima hamileyken iliskiden sonra.sanirim 7. haftadaydim doktor 11.haftaya kdr yasaklamisti.

kızlar günaydın erkenden uyandım canım sıkılıyor
dün kardeş kardeş yattık uyuduk kocacığımla size de oluyor mu acaba kocam beni aldatıyor mu falan tuhaf tuhaf düşünceler geçiyor kafamdan bu ara paronoyak oldum çıktım maillerini facebookunu telefonunu kurcalıyorum hiç yapmazdım daha önce bir de kkdaki aldatma hikayelerini okudum ondan mı oldu bilmiyorum çok şüpheciyim nasıl atlatacağım bunu
kizima haamileyken ne ruyalar gorurdum aglaya aglaya uyanir adami fircalardim:)

okuyim dedim ama daha okuyamadim okdr cok yazmissinizki..
bende bugun istifa ettim yarin son is gunum. tebrik etti ama is sartlarimin calismaya (garsonum) uygun olmadigi icin isten cikmami gayet olgunlukla karsiladilar. ama daha dra gitmedim bi sorun olursa ki olmaz ins geri gelirim dedim tamam dediler.. gece 2de bi uyandim bogazim sismis yutkunamiyorum..tum gun isyerinde hem kostur hic oturmadan hem bogaz agrisi sonra kulaklarim tikandi burnum akmaya basladi ve gribe döndük..tam zamaniydi yani :( carsamba dra gidicektim cuma gel dedi 6+0 oluyo ozaman cok daha net gorurum dedi.kalbinide goruruz hem dedi. ins tabi. yarin calisip cumaya kdr yaticam kiizimida sabah kresse yollicam yoksa bu hastalik ilerlicek gibi :( simdi o cizgi film izlerken bende uzanayim bari..

arkadaşlar ben de kısmetse 2012 şubat annelerindenim.sat 15 mayıs.daha önce dört düşük yaptım.her hmile kaldığımda kaybet korkusuyla böyle topiclere pek girmiyordum.ama bu kez bu korkumu yenerek pozitif düşünmeye çalışıyorum.o yüzden bu topici takip edicem ve kımetse inşallah ben de bukez bebeğime kavuşacağm dualarınızı esirgemeyin.

topiğimiz öksüz kalmış kimsecikler yok......benim henüz eşim gelmedi sıkıla sıkıla oturuyorum evde.kızlarımda kendi alemlerindeler.....sizler de yoksunuz çok sıkıldım çokkkkkkk

Facebook' da uye olup herkese aciklayacak kadar olduk mu biz ya? Benim hamile oldugumu daha hic kimse bilmiyor, hele ki is yerinde 3.aydan once soylemek niyetinde degilim. Karnim cikar da anlarlar diye cekiniyorum. Siz herkese soylediniz mi is aile arkadaslar?

Bak sana birşey söyleyeceğim. Ben haşimato tiroit hastasıyım, doktorun biri gebe kalamazsın dedi, biri kaladabilirsin, kalamayadabilirsin dedi, bir diğeri ise tabiii ki kalabilirsin dedi. Yaklaşık 2 senedir sadece tabiiki kalabilirsin diyen doktoruma gidiyorum. Ayrıca kalça çıkığımda var benim. Yine biri dedi ki normal doğum yapamazsın, biri de dedi ki normal doğum yapabilirsin hiçbir sıkıntı olmaz, şuan gittiğim ve inşaAllah gitmeye devam etmeyi düşündüğüm doktorum şimdilik bunu düşünmeyelim, bebeğin gelişime ve senin durumuna göre ilerleyen dönemde karar verelim dedi. Ve ben Allahın izniyle bu doktoruma çok güveniyorum. Lütfen sende sana her söylenene kulak asma. Biraz içini, kendini, hislerini dinle ve pozitif düşün... :69:

Ben de hashimato hastasiyim doktor bu ay bakti birkac gun ustuste ve dogal yolla yumurtlama olmuyor bir sonraki ay tedaviye baslariz dedi. Ama bak hamileyim, Allah'a sukurler olsun. Ne mucizeler oluyor , aynen olumlu dusunelim biz...

Facebook' da uye olup herkese aciklayacak kadar olduk mu biz ya? Benim hamile oldugumu daha hic kimse bilmiyor, hele ki is yerinde 3.aydan once soylemek niyetinde degilim. Karnim cikar da anlarlar diye cekiniyorum. Siz herkese soylediniz mi is aile arkadaslar?
bende sdc yakın arkadas ve yakın akrabalarıma soyledım
kızlar normalde akıntınız oluyomu?oluyosa rengi nasıl??????

bende cok oluyor beyazımsı gıbı
hatta akıntım cok dıye doktora gttım ya hamılesın ya mantarsın dedı doktor

bı de cok sık tuvalete cıkıyorum sızde oluyo mu kızlar
uykumdan uyanıp gıdıyorum hemde

evet benimde dikkatimi çekmişti ama sadece bu konuyu takip edebiliyorum..her iki tarafadı takip etmek zor..dediğin gibi tek başlık altında toplanılsa iyi olur..
ben once baska bi yeri takip ediyodum ama burayi bulduktan sonra oraya girmek gelmiyo icimden burda muhabbet cok guzel :9:

Ben varım ben varım :))
Valla gittim kendime nene donu aldım 10-15 tane, şöyle yüksek bel, hafif paçalı. Eşimde gülüyo gördükçe. Aynı 60 lı yıllardaki mayo altlarına benziyo diye. :60: Amaaaan ben rahatına düşkün bir hatunum naaapiim yaaa :)

Kızlar yaa benim canım burger king istiyor, biliyorum herkes olumsuz şeyler söylüyor bu tür gıdalarla ilgili olarak da, bugün yesem noolur ki? Yemiyim mi yoksa? :69:
ben yedim valla gemde ne istahla oyle bi canim cekmistiki...:56:
Burger dan yesem olur mu mesela? Güvenilir mi acep?
ben ordan yedim:56:

Benim tüm kirpiklerim birbirine karışmış durumda. Ama elimle düzeltince düzeliyo geri :52:
guldurdun beni canim yaa:60::60:
Hafta sonu üniversiteden arkadaşlarım geldi. Çok uzun zamandır görüşmemiştik, Bursada oturuyorlar.
1 yaşında kızları var, paçaları fırfırlı şort giydirmişler bi de keltoş kafasındaki 2 tel saça iki kuyruk yapıp toka takmışlar.:nazar:
Sadece önde iki tane dişi var,tavşan gibi. Görmeniz lazımdı.
:emir_bebek::emir_bebek:
Çok özendim o şorta :nazar::emir_bebek::37:
ay ciddi ciddi bebegim olcakda buyicekte annesi onu giydirip gezdircek... inanamiyoruuumm:52:

kizim da aralik 1998,hamile kaldim

oglum eylul 2001,hamile kaldim

ikinci oglum eylul 2005, hamile kaldim

ben mayis 75
esim mart 76

yok guzelim birsey olmaz,sadece ani hareketlerden kacin, yanliz son aylarda gobekten kaldiramiyon o zamn yerde yikiyon

canim masallahimiz var evet 50 kisiyiz cok sukur gelene kapimiz acik buyursunlar onun disinda birsey yapamayiz
acikcasi bide kalabalik olunca aklimda nasil tutcam ben ya... 50 kisiyi iyi ogrendim kim geliyor kim gelmiyor biliyom

canim sal al genisce her zamn isine yarar pardusu giyince onun acikta kalacak onuda salla kapat hani kafadan gecirilen sallar var ya onlar canim diz kapagina kadar geliyor Allahtan gecen yil annem pardusu aldim anneme olmadi dar geldi bende onu giycem simdi bol bayagi bir son 3 ay beni idare eder ustelik o kadar buyuk te cikmiyor benim karnim oglanlarda 7 aylikken kimde bilmiyordu demesem

daha isin basindasin canim meraklanma o gnlerde gelcekkk bu arada hosgeldin sefa geldin

kizlar size tavsiyem hani bole kendinden lastikli duz iki santim lastikli var ic camasiri onlardan alin 40_42 beden giydigim halde cok cok rahatim

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:60:ilk hamileligimde annemin donlarini giydim birsey bilmiyordum koca lastikli donlar varya pacasida lastikli onlardannnnn ayy simdi hayatta giymemmmmmm:90:

canim ilk iki cocuk tutuyoda 3. tutmuyo :44:

bende gaziantepteyim bu arada kizlar

bende sdc yakın arkadas ve yakın akrabalarıma soyledım

bende cok oluyor beyazımsı gıbı
hatta akıntım cok dıye doktora gttım ya hamılesın ya mantarsın dedı doktor

bı de cok sık tuvalete cıkıyorum sızde oluyo mu kızlar
uykumdan uyanıp gıdıyorum hemde

Benim de tuvalet ikinci adresim olmuş, klozet kapağının izi popoma çıkmıştı :9: ama ilk zamanlardı sonr geçti çok şükür. Şimdi çok su içiyorum ona rağmen o kadar sık gitmiyorum. Bol bol su içelim kızlar bebişlerimiz suda yaşıyor :emir_bebek:

Selamlar güzel anneler :16:

Dün doktorumuz 10 günde bir abartmadan eşimle beraber olabileceğimi söyledi :77:Ama yine de çekiniyorum.

Bir de dün benim yüzümden uzun uzun dinleyemedik kalp atışlarını, duyduğum gibi kikirdemeye başladım, sonra da titremem geçmedi, öyle olunca da sesi alamadı, 3 sn. anca dinlemişizdir :1:Aklınızda bulunsun, pıt pıt dinlemeye gittiğinizde sakin kalmayı başarın (hiç kolay değil) :32:

gözünaydın canım görmüşsün bebeğini çok sevindim.kalp atışlarını da duymuşsun maaşallah.kaç haftalık oldun sen şimdi canım.yani kaç haftalıkken duydun kalp atışını:54::54::54::54:

merhaba kızlar.dün sabah şiddetli bi baş dönmesiyle uyandım ama öyle böyle değil başım çok dönüyordu.ardından mide bulantısı ve defalarca kusma başladı yesem de yemesem de çıkarıyordum.artık küf kokuyordu ağzım.eşimi aradım geldi.hastaneye gittik.doktor 3 aya kadar normal dedi 1.5 ay daha böyle devam edebilir dedi.serum yazdı.bu seni ayağa kaldırır rahatlarsın yoksa geçmez dedi.acile gittik 1.5 saat yattım serum yedim.sonra doktorun yanına gittik bi daha bulantı hapı verdi.o yüzden dün hiç giremedim foruma.allah yaşatmasın bi daha ne diyim

Back
X