2012 Şubat Anneleri

bilmiyorum ki...iki samsunluyu aldık kafaları çalışmıyo napalım.......

ayy bizimkilerde öyle esniyomu karnımızda acaba yaaa...

O esneyen bebe ne kadarlıkmış? 26. haftasında göz kapaklarını açıp kapamaya başlıyormuş :)
Rüyamda bende görüdm bebeğimi 1 kilo 35 gr. olmuş

Heee tamam sağol canım, hayırlı uğurlu olsun

Evet şimdide azcık magazin;

Çağla ve Emra çiftinin 2. bebeklerinin isimleri belli oldu; Uzay

merhaba hanımlar :)
uzay ı kuzey e kafiye diye koymuşlardır, aslında onlardan önce koyup bizden çalmışlar demek var ama, isim güzel değil işte

uzay ı kuzey e kafiye diye koymuşlardır, aslında onlardan önce koyup bizden çalmışlar demek var ama, isim güzel değil işte

kuzeye uyacak bir srü isim var..mesela sayayım..
güney
kerem
kaan
kutay
kubilay
eray

uzayy ne yaa uzaydanmı geldi bu çocuk..töbee töbee

azo gingers sizler ne burcusunuz...?:44:

Yay burcuyum ben

Tabi tabi ... Bizimki ayrintili ultrasonda bir esnedi amanin hem de gerine gerine kollarini acarak falan, superdi

Ay maşallah Keşke bende görebilsem

Merhaba hoşgeldin

Tabi tabi ... Bizimki ayrintili ultrasonda bir esnedi amanin hem de gerine gerine kollarini acarak falan, superdi

ayy bende görmek isterdim oğlumu yaa..benim anlamadığım çocuklar karnımızda zaten devamlı uyumuyomu? gözleri kapalı sonuçta 24 haftaya kadar ..neden esniyolar acaba?:44: bende görmek istiyorum yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…