- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #33.901
iyi akşamlar şubat güzelleri
bendeniz mart annelerinden sizi arada takip ediyordum ama artıkın heeeeeeeppp yanınızda olacam gibi gözüküyor çünküm bu hafta doktorum seni şubatta kesin doğurtacam dedi zaten martın başıydı benim ama daha önceden sezeryanlı olduğum için son ana kadar beklemek olmaz çok ağrın olur zaten ha bir hafta önce ha sonra farketmez bebek için dedi ben de zamanla kabullendim buraya da geleyim dedim siz de beni kabullenirsenizberaber doğururuz inşallahhh
hoşgeldin , sağlıkla alırsın kucağına inşallah...
kızlar biz bugün kontrolde ve şeker yüklemesindeydik. çok şükür bir sıkıntı yok. hemogramda da herşey normal... darısı bekleyenlerin başına...
oğluşum, minik Tuna'm 1035 grolmuş, 26+6 günlük, kıpır kıpırdı yine. o aç halime rağmen sabah jimnastiği yapıyordu. ilk defa yüzünün tamamını bahşetti bize. 2 boyutluda böyle mi güzel olunur burun minik ve hafif yukarı doğru, top gibi. yanaklar sarkık. ay annesi çıkarıp yemek istedi o dakika onu baş aşağı duruyor yine. sırtı karnımın bir tarafına dayamış. öbür tarafı tepip duruyormuş hep. o yüzden sağ taraf daha hareketliymiş...
öhöm öhöm. gelelim kilo mevzusunaaaaaa... en durgun döneminde 9 kilo almışsın sen, hiç yakışmadı dedi. tahmin ettiğim gibi... kaç kilo almayı planlıyorsun diye sordu. öyle bir plan program içine girmedim doktor bey dedim. belli zaten didi yaaaaaaaa :26: 6 öğün ye, tabaklarını küçült, karbonhidratı çıkar protein ağırlıklı beslen, 8den sonra katı hiç birşey tüketme, belki bir porsiyon meyve en fazla o olabilir didi yaaaaaaaaa. başımı nerelere vurayım ben şimdiiiimesela şuan midem kazınıyor, bir değil 10 porsiyon meyve kar etmez
Selam arkadaşlar, ancak girebildim...
Akşam arkadaşımızın düğünü vardı, henüz gelebildik.
Ondan önce ise kuaföre uğradım ve ormana dönen kaşları bi hizaya soktum.
Sonra evde bi saç bakımı yaptım....
Oradan da doktorumuza gittik, bugün kontrolümüz vardı....
Hamdolsun kızım çok iyi, çok büyümüş kocaman olmuş. En çok kafama takılan konu olan kafa çapı da diğer vücut ölçüleriyle uyumlu çıktı.
Kilosu biraz ortalamanın altında ama çok az, gayet normal dedi doktorumuz.
Boyumuz ise uzunmuş. İnce belli, uzun boylu ince yüzlü bir kız bu dedi
Yüzünü gösterdi bize, çenesi, gözlerini, burnunu....
Çenesi, yüzü bana benziyormuş...Öyle dedi...
Şu an 822 grammış maşallah subhanallahBoyumuz 33.5 cm kadar...
Suyu yerinde dedi, şeker hastalarında bazen su artabilir yada azalabilir ama senin iyi dedi.
Bebeğin fazla kilolu olmayışı benim şekerimin sürekli yüksek seyretmediğini gösterirmiş.
Şeker takiplerimi de iyi buldu, diyetisyen endokrine göndermişti belki insülin başlarlar diye ama doktorum gerek yok dedi.
Yalnız bi idrar tahlili istedi. İstersen de tsh baktır dedi.
Bunun dışında magnezyumlu bir ilaç verdi kramplarım için, sadece krampın olduğunda iç dedi.
Akıntılar için bi fitil önerdi, evde bulunsun ileride kullanacağız dedi.Doğuma yakın akıntılar artıyormuş.
Ayrıca lierac önerdi çatlaklar için, bir de bi nemlendirici ismi verdi, sanırım su içinde yağ emülsiyonu gibi bişey, devlet de karşılıyormuş....İstersen al dedi.
İşte bizden haberler böyle kızlar....
Ben 4.5 kg aldım diye diyetisyenim onu bile beğenmedi tatlım benim, ki daha sonra yarım kilonun da ödem olduğu çıktı ortaya 4 kg almışım, ama daha az olabilirdi en cok kilo alacağın zamanlar daha gelmedi dedi :26:
Ama jinekoloğum beğeniyor Allahtan :)))
oyh maşallah prensese. bizim de boyumuz 33.8 cm. daha 3 ayları var bu yaramazların. benim gözüm bayağı korktu
canım krampların başladıysa ilacı düzenli kullanmanı tavsiye ederim. o ağrı hiçbirşeyle kıyaslanamaz. ben ne zaman içmeyi unutsam kramp giriyor
Canım bende 9 kilo aldım.. Ama insanlar 6 aylık hamile olduğuma inanmıyor, çok hantal görünmüyorum.
Ya bide ben çokta yemiyorum en çok buna sinir oluyorum.. Nasıl alıyorum merak ediyorum...
Hamdolsun kızım çok iyi, çok büyümüş kocaman olmuş. En çok kafama takılan konu olan kafa çapı da diğer vücut ölçüleriyle uyumlu çıktı.
Suyu yerinde dedi, şeker hastalarında bazen su artabilir yada azalabilir ama senin iyi dedi.
Bebeğin fazla kilolu olmayışı benim şekerimin sürekli yüksek seyretmediğini gösterirmiş.
Şeker takiplerimi de iyi buldu, diyetisyen endokrine göndermişti belki insülin başlarlar diye ama doktorum gerek yok dedi.
Bunun dışında magnezyumlu bir ilaç verdi kramplarım için, sadece krampın olduğunda iç dedi.
Akıntılar için bi fitil önerdi, evde bulunsun ileride kullanacağız dedi.Doğuma yakın akıntılar artıyormuş.
Ayrıca lierac önerdi çatlaklar için, bir de bi nemlendirici ismi verdi, sanırım su içinde yağ emülsiyonu gibi bişey, devlet de karşılıyormuş....İstersen al dedi.
kızlar biz bugün kontrolde ve şeker yüklemesindeydik. çok şükür bir sıkıntı yok. hemogramda da herşey normal... darısı bekleyenlerin başına...
oğluşum, minik Tuna'm 1035 grolmuş, 26+6 günlük, kıpır kıpırdı yine. o aç halime rağmen sabah jimnastiği yapıyordu. ilk defa yüzünün tamamını bahşetti bize. 2 boyutluda böyle mi güzel olunur burun minik ve hafif yukarı doğru, top gibi. yanaklar sarkık. ay annesi çıkarıp yemek istedi o dakika onu baş aşağı duruyor yine. sırtı karnımın bir tarafına dayamış. öbür tarafı tepip duruyormuş hep. o yüzden sağ taraf daha hareketliymiş...
öhöm öhöm. gelelim kilo mevzusunaaaaaa... en durgun döneminde 9 kilo almışsın sen, hiç yakışmadı dedi. tahmin ettiğim gibi... kaç kilo almayı planlıyorsun diye sordu. öyle bir plan program içine girmedim doktor bey dedim. belli zaten didi yaaaaaaaa :26: 6 öğün ye, tabaklarını küçült, karbonhidratı çıkar protein ağırlıklı beslen, 8den sonra katı hiç birşey tüketme, belki bir porsiyon meyve en fazla o olabilir didi yaaaaaaaaa. başımı nerelere vurayım ben şimdiiiimesela şuan midem kazınıyor, bir değil 10 porsiyon meyve kar etmez
Ne güzel,darısı başımıza walla hayırlı olsun sağlıklı olması da çok güzel maaşallah. Doktorun ne iyimiş yaa bir sürü çneride bulunmuş,kime gidiyorsun,hangi şehirdesin?
Ne güzel,darısı başımıza walla hayırlı olsun sağlıklı olması da çok güzel maaşallah. Doktorun ne iyimiş yaa bir sürü çneride bulunmuş,kime gidiyorsun,hangi şehirdesin?
Darısı başımıza walla çok güzel maaşallah.1035kg pekı 26 haftaya göre bayagı fazla heralde di mi? Ben de 4kg almıstım ama tüm 4 kıloyu 1 haftada aldıgım ıcın doktor'' bu bır facıa gunde 2 saat hergun ye ve hemen bogazını kes'' demıstı . Bu hafta korkumdan hıc almadım walla napıyım.
Ben İstanbuldayım canım.
Doktorum İlknur Aköz.Anadolu yakasında.
24 hafta 6 gnlük aslında ama kiloya göre tam 2 hafta önde canım. 26 hafta 6 günlük çıktı. başından beri böyle... maşallah kuzuma. varsın alsın kiloları. bize yasak ona serbest nasıl olsa
[video=youtube_share;JQxj1m3C5rQ]http://youtu.be/JQxj1m3C5rQ[/video]
Oyy ne güzel yıkıyorlar
tirbiyesizzz... :)) hiç de yuvarlanmadım bi kerem ben... ay kız valla bitmiyor. kurutma makinesi şart oldu bana artık. hele ki yavruş da olunca ı ıhhh bu yeni taşındığım evde çamaşır da kurumuyor. daha kirli sepetinin dibini göremedim hiç. sürekli dolu sürekli. öfff... asması katlaması, ütülemesi yerleştirmesi.. ıyy ıyyy
iyi akşamlar şubat güzelleri
bendeniz mart annelerinden sizi arada takip ediyordum ama artıkın heeeeeeeppp yanınızda olacam gibi gözüküyor çünküm bu hafta doktorum seni şubatta kesin doğurtacam dedi zaten martın başıydı benim ama daha önceden sezeryanlı olduğum için son ana kadar beklemek olmaz çok ağrın olur zaten ha bir hafta önce ha sonra farketmez bebek için dedi ben de zamanla kabullendim buraya da geleyim dedim siz de beni kabullenirsenizberaber doğururuz inşallahhh
günaydın kızlar,
bizi sabahları uyku tutmuyor nedense. haftaiçi zor kalkıyoruz, haftasonu zor uyuyoruz
dün oğluma yeni ciciler aldım. onları ekliyim bari...
Eki Görüntüle 278015
kalınlardan çok böyle ince, penye battaniyelerin daha kullanışlı olduğunu söylüyorlar diye aldım yine...
Eki Görüntüle 278016
bu takıma bayıldımmmmmm. minik mickey'm (pek minik değil gerçi ama) bunun içinde nasıl güzel durur...
Eki Görüntüle 278017 Eki Görüntüle 278019
Eki Görüntüle 278018 Eki Görüntüle 278020
yan yatış yastığı da buldum sonunda zıbın takımlara pek ihtiyacım kalmadı. bunu da sırf ucuz diye aldım. sanki bedava veriyorlar
Eki Görüntüle 278021
eh, bu da anneye...şimdiden sürmeye başlayacağım. aklınızda bulunsun, 15 yada 18 küsür olarak satılanlar 10 gr, ve minicikler...parmak kadar. iyiki internetten sipariş vermemişim son anda vazgeçip. bu 56 gr...
maşallah oğluna
hepsi çokkkkk güzel
Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?