2012 Şubat Anneleri

doğru söylüyosun tatlım mevlütte şart değilmiş ama birtek akika kurbanı çocuktan hastalığı kazayı belayı defedermiş erkek çocuğuna 2 kız çocuğuna 1 tane kesiliyormuş ben mevlüt felan yapmıcam ona harcıcam para ile kurbanını keserim Allah izin verirse bide 3taksit yapıyorlar bağış yaptığında kendi kurbanımızıda geçen yıl öyle yapmıştık nasip olursa bu senede bağış yapacak durumumuz yok ama vacip olan kurbanımızı evde kesmicez bağış yapıcaz

YOK AZOŞCUM KAPAKLARI MDF İÇİ SUNTA OLANLARDA VAR DEDİĞİN GİBİ İÇİ MDF OLANLARDA VAR FİYATLAR HEP KATLANIYO BİZİM EV ÇATI DAHA ÖNCEDE DEMİŞTİM YA NEMLİ OLAN YERLERE SUNTA GELMİYO ZAMANLA ŞİŞİYO MOBİLYA BİDE BİZİM CANAVARLAR AYAKLANMAYA BAŞLAYINCA SULARLA OYNAMAYA BAYILIR DURUMA GELECEKLER CEVREMDE GÖRÜYORUM MOBİLYALARI YIKIYOLAR RESMEN GERİSİNİ SEN DÜŞÜN ARTIK ŞİŞMİŞ BİR MOBİLYA ÇOK FENA DURUR HERALDE AMA SAĞLIK KONUSUNDA MDFDEN DAHA SAĞLIKLI BEBEKLER İÇİn

mdf :yoğunluğu yüksek yonga levha'dır
suntalam:sıkıştırılmış talaştır.
aradaki farkda bu biri uzun ömğrlü biri çabuk soyulan ve nemde çabuk şişer onun dışında görüntü olarak fazla bir fark yok

evet bende öyle biliyorum..ama gündüz ben evde tek olcam oğlumla..akşamda eşim işten gelir 10 11 gibi bişey olmaz ondan dimi..eşim diyo yanlız kalamassın olmaz diyo..bende dedim zaten akşam işten gelcen nolcak dedim..istemiyorum kimseyi..bide milletin arkasını topla onlara yemek yap..laf yetiştirmekle uğraşamam..herşeyede burun sokmayı sever sağ olsun eşimin tarafı...

valla azo sakıncalı demiş ama ben tuza yatırma işini de babuşdan duydum zaten şimdi. bızde banyo suyuna katılır azıcık. gerçi sakıncalı olsa babuşa oludru bişeyler. baksana kadın akıl küpü...

ha kız için de kesılıyor dıyın canımı yiyin boyle :)))

kız valla bende e be anneanne daha neler dedım ama eskı bı olaymış bu baya. ama tüysüz fare olucak bebişim. ehehehehhe...

taksitle kurban olmaz diye söyledi geçen hoca tvde ama.....:44:

tatlım ben 23+3'te gittim yapmadı 27+3'e gün verdi bende senin gibi deli gibi tatlı tüketiyorum umarım bişey çıkmaz

Apışaramı yellendiriyom alla alla ya bunaldık heralde

Musallat olma meselesi sadece 40 gün için geçerli değilmiş.Teyzemin kızının arkadaşının bebeği ilk doğduğu günlerde çok ağlamış, ama öyle böyle ağlama değil, morarırcasına..Götürmedikleri hastane kalmamış, doktorlar bir problem bulamamışlar, sonra hocaya götürmek zorunda kalmışlar son çare..Ve bebeğe anne karnında cinlerin sahiplendiğini söylemiş kadın...Sık sık ayetel kürsi okuyun demiş ve bir muskayla çocuğun ağlaması kesilmiş.Çok korkuyorum böyle şeylerden, inanmayan da olabilir ama ben inanıyorum, Allah hepsini korusun.

tatlım ben 23+3'te gittim yapmadı 27+3'e gün verdi bende senin gibi deli gibi tatlı tüketiyorum umarım bişey çıkmaz

bende korkuyorum ağzıma tatlı birşey atmadan gün geçirmem yemekten sonra bile tıka basa yiyirıoum ardından mutlaka tatlı bişi
bende korkuyorum son anda yaptrıp Allah kourusun çıkarsa hemen diyetisyene yönlendiriyorlarmış ya..
kararsız kaldım napsam bilmyorum inş çıkmaz...

hastayım bu kızın naifliğine...

ehehe

Tatlım corap meselesini bilmiyorum... :26:

bende iyiyim tatlım hamd olsun, saol... öyle tabii ki eksikler kesinle bitmez, bitmeyecek... liste yapmak en süper fikir, bende yapıp yapıp güncelliyorum..ehehe.... daha sık görüselim canım inan bugün girerken aklımdaydın sonra ismini görünce sevindim yani...

Zaman gercekten cabuk geciyor.... Evet iyi düsünmek lazım.. Benim referanslarına (cok arastırmacıdır kendisi) bir arkadasim Kadıköy'de özel bir hastanede dogum yaptı (sezeryan) aklıma geldi simdi.. gerci detay bilmiyorum...... Hakkında hayırlısı olsun tatlım....

azo alemsin yaa apış aran hee...

canım çok sıkıldı bu telefonla yaaa..bütün neşem gitti şuan... niye insanlar hep kendine müslüman..kendi ailem bile kendi onurunu gururunu düşündü zengin biriyle evli değilim diye tavır aldılar....eşimin ailesi desen zaten iyiler ama bir o kadar nankörler.....off offfffffffffffffffffff.....bıktım bunlardan..insan bazen kaçıp gitmek istiyo..

Hımmmm, onu bilmiyorum ki
Verdiler ben de aldım, ama ne zaman giydiricem onu bilmiyorum bak

kanka kayınbabişkona soyle bana böyle doğumdan sonra bacaklarımı incecik gösterecek, böyle uzun da gösterecek, böyle güzel de gösterecek bi çorap üretsin.

yapsın bi babalık....

öfffffff anlatmayın şöyle şeyler ya... korkarım ben işin metafizik boyutundan. pis tırsarım o gizemli olaylardan.

allah korusun yaaa

selam kızlar,
keyifsiz birgün. hem deprem hem de vücudumdaki tuhaf ağrılar. şimdi de yemek yapmam lazım ama sürekli erteliyorum. azcık dinelniyim, şunu yapayım bunu yıkayayım diye. bakalım akşama yetişecek mi? şöööle ekmek arası beyaz peynir domatesi nasıl götürürdüm aslında ama yasaklaaaaaar yasaklar
keyifler nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…