- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #34.321
Bak usg falan da temiz çıkmış elhamdulillah. Ayrıca öylesine de olsa bakılması da çok iyi olmuş bence. En azından çnlemi var onu alırsınız...
canım öncelikle başınsağolsun
ama bu devirde kimse kimseye iyilik yapmıyor ve bir yardımları dokunacak diye ödleri patlıyor maalesef
Tiroidim yükselmiş yine. Gebeliğin 8. haftasında filan 2,96 çıktı diye beni endokrine sevketmişti gebelerde 2,5 altı olmasını isteriz deyip.
Endokrinde ileri inceleme yapıldı tiroit hastası olmadığım ortaya çıkmıştı.
Değerim 1,8e gerilemişti, alt antikorları iyi çıkmıştı. USG temizdi.
Ama yine tiorit bezim zorlanmaya başlamış.
İlaç kullanmıyordum, troit hastası değilim ki.
Bi fasıl ağlayınca azcık toparladım ama moralim bozuk yine de.
Endokrine de 2 kasımdan önce randevu bulamıyorum.
Paranla rezillik.
Ne zamandır yüksek ama acaba? O kafama takılıyor...
allah razı olsun canım...sizin canınızıda sıkmak istemezdim dediğim gibi burası bunu konuşmaın yeri değil ama ağlamaktan kendime zarar verdim kimseyede anlatamadığım için yazarak rahatlarım belki kızlarla paylaşınca azalır belki azda olsa dedim..meğer kardeş eş dost hiiç kimse yokmuş..geminin direği gidince herşeyde bitiyormuş meğer
Bakıyorum bakalım canım...Senin de gözün aydın...
hiç kimsenin kayınpederi benim ki kadar gıcık olamaz
lütfen kaptırmam kimseye birinciliği
Ay düğünde bile benim peder söylene söylene 2 bilezik zor aldı. Herşeyi ben ve eşim birlikte yaptık. Olmadığından değil, pintiliğinden cimriliğinden. Ama yine de babamdır kötüleyemem. Annemin de sanırım aklına gelmiyor bişeyler yapmak ya da vardır bir bildiği...
hemşire umarım kötü bişi değildir. takma kafana sen neelr atlattın..
ben kaçar hatun kısmısı. kendinize iyi bakın. siyu...
Tiroidim yükselmiş yine. Gebeliğin 8. haftasında filan 2,96 çıktı diye beni endokrine sevketmişti gebelerde 2,5 altı olmasını isteriz deyip.
Paranla rezillik.
bizzz geldikkkk.... su saate kadarr hastahaneydimm.. aclıktann bayılmadımm yaa daha da bayılmamm.. sekerrdi oydu buydu derkenn kan vermem 2 yi buldu:26::26: ama sükürr aclık toklukk sekerimmm normalmişş. bebügümünn kalbindeki odak ta gecmişş sükürler olsunbasyukarı duruyomus haala. beni sıkıstırdıgı yerde kafa var yanii sag kaburgamın altında dudaklarıı cok düzgün didi dr.. ayy aynı annesi işte didimm cıkınca boyu 32 cm agırlıgı 709 gr.
biliyorum yeri burası değil ama anlatmazsam birilerine patlayacağım..allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin babamı kaybedeli 2 ay oldu ama herkesin yeni yeni maskelerinin ardından yüzleri gözüküyor.babam öldüğünden dolayı sgk işlemleri aktive edilmediği için muayene olamamıştı burda sırf muayene olsun diye getirmiştim oysaki kayseriye yanıma annemle kardeşimi..sabahtan beri ona telefon buna telefon neticesinde hallettim burdan taa karabükteki işlemleri ama ordaki yanı başında olan insanlar parmaklarını bile kıpırdatmadı ...ben bu stresle inşallah kızıma bir zarar vermem
canım ben hiç tsh yaptırmadım belki benimkide çok yüksektir
birde öyle düşün sen en azından öğrendin ve gerekenleri yapacaksın
sagol tatlımmm.. seninde srunun cözülür insallah en kısa zamanda
Geçmiş olsun cANInı sıkma mutlaka düzelir ,diyet falan vermedı mı doktor ?İnşallah randevuna kadar ıyıce guzel olur sonucun ..
çilekde indirim vardı mesela 3 3,5 bin tl tam takım odası..benim alacağımda seninki gibi tek yatağı..sallanabiliyo,sabitlenebiliyo..dört çekmecesi var altında..beyazkrem..her rengi var gerçi...ama malı ney bilmiyorum..bu ay alcam inş allah izin verirse....
Paranla rezillik.
allah razı olsun canım...sizin canınızıda sıkmak istemezdim dediğim gibi burası bunu konuşmaın yeri değil ama ağlamaktan kendime zarar verdim kimseyede anlatamadığım için yazarak rahatlarım belki kızlarla paylaşınca azalır belki azda olsa dedim..meğer kardeş eş dost hiiç kimse yokmuş..geminin direği gidince herşeyde bitiyormuş meğer
Bakmışlardır canım bence gebelik başında, belki senin dikkatini çekmemiştir.
yok doktor bana tsh ına baktır dedi sonradan ama ben baktırmadım
canım dr neden bu testi yaptırdı sana peki?
geçmiş olsun dediklerinden bişey anlamadım ama umarım düzelirsin
bblacumcum geçmiş olsun cnm..
Seni rahatlatcak bir bilgim olsaydı keşke..
Ama Rabbim herşeyin hayırlısını verir..
En kısa sürede düzelir ve bebeğin etkilenmeden kucağına alırsın inş. cnm bnm..
( Ağlama canım ya, bak stres yapma, bak bebişe bi zararı yokmuş Allahtan..Tiroid pek bildiğim bi konu da değil ama tedavisi olduğunu biliyorum.
Maalesef öyle..Kardeş eş dost herkes iyi gün dostudur genelde.
Ne zamandır yüksek ama acaba? O kafama takılıyor...
biliyorum yeri burası değil ama anlatmazsam birilerine patlayacağım..allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin babamı kaybedeli 2 ay oldu ama herkesin yeni yeni maskelerinin ardından yüzleri gözüküyor.babam öldüğünden dolayı sgk işlemleri aktive edilmediği için muayene olamamıştı burda sırf muayene olsun diye getirmiştim oysaki kayseriye yanıma annemle kardeşimi..sabahtan beri ona telefon buna telefon neticesinde hallettim burdan taa karabükteki işlemleri ama ordaki yanı başında olan insanlar parmaklarını bile kıpırdatmadı ...ben bu stresle inşallah kızıma bir zarar vermem
Bilmiyorum azoşum valla dondum sanki.
Bir şey olsa doktorum söylerdi herhalde kafana takma dediğine göre bir şey yoktur Allahın izniyle.
Aslında ilk önce gebeliğin başında her şeye bakıyorlar ya, hemogramdır, hepatitlerdir, toxoplasmadır filan. Genel tarama.
Orada hafif yüksek buldu doktorum endokrine yolladı. Endokrinde detaylı tetkik yapıldı, temiz dendi.
Benim şeker de yüksek çıktı ya, o zaman diyetisyene gittim aynı hastanenin, o sordu bana hiç bizim hastanenin endokrinine geldin mi diye, ben de tiroit için gelmiştim böyle böyle olmuştu dedim.
E iyi bi daha bi git hem tiroitine bakarlar hem de şekerine bakarlar dedi.
Ben de bunu kendi kadın doğumcuma söyledim, ben pek gerek görmüyorum ama istersen bi tsh baktıralım kan tahlilinde dedi. Normal çıkarsa gitme boşver dedi.
Baktırdım bu sabah, 2 filan beklerken 4 çıktı….
hepiniz çok sağolun rabbiz sizlere vermesin bu acıyı inşallah..neyse iyi akşamlar ben çıkıyorum kimsenin keyfini kaçırmayım daha fazla
hepiniz çok sağolun rabbiz sizlere vermesin bu acıyı inşallah..neyse iyi akşamlar ben çıkıyorum kimsenin keyfini kaçırmayım daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?