2012 Şubat Anneleri

kızlar bende yavaştan kaçıyorum herkese iyi akşamlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

Güle güle tatlım.

Ben de çıkıyorum kızlar. Hepiniz Allah'a emanet olun. Ben artık daha ne zaman böyle rahat rahat girebilirim buraya bilmiyorum. Zira yarın yeni oda arkadaşımla ilk günüm olacak. Ay daha şimdiden gerim gerim gerildim yaaa... Puuuuuf... Neyse hepinizi öperim

Allah yardımcın olsun Kendine iyi bak iyi akşamlar.

Canım 8. Haftada benim Serbest T3:3,09 pg/mL (ref.değer 2,2-4) Serbest T4: 1,07ng/dL (Ref.değer (0,96-1,81)
TSH 2,96 mU/L (Ref. 0,55-4,82) Çıkmış.

Sonra doktorum t3,t4 iyi hipotiroidi değilsin ama haşimato olabilir misin diye endokrine yollamış.
Bu kez

TSH: 1,33 e gerilemiş. (zaten laboratuar cihazları arasındaki farktan da yüksek çıkmış olabilir demişlerdi)
Alt antikorları da temiz çıktı.
T3,t4 de normal sınırlar dahilindeydi, usg.de nodül gözlenmedi, tiroidit yani tiroit bezinde kanlanma var dendi, bu da gebelerde görülüyormuş zaten.
İlaç verilmedi dolayısıyla.
Şimdi de 4,08 çıkmış tsh. Ama t3,t4 bakılmadı.
Yarın sabah yeniden başka bir hastanede t3,t4 ve tsh baktırmayı düşünüyorum.
Hatta eğer imkan varsa antikorlarıyla birlikte.

Yoktur vallahi senin doktora kendi doktorumdan çok güveniyorum kız :) Titiz bir doktor, onun için kalbini ferah tut..

İlahi azoş kız, güldürdün beni valla :)

yok doktor bana tsh ına baktır dedi sonradan ama ben baktırmadım

Yaptır bence canım, ihmal etme.

İyi akşamlar canım sen de iyi bak bebişlerine.

sağol canım

kız biz varız dert etme zaten az vakit geçircen oda arkadaşından izne ayrılacaksın takma kafana

iyi akşamlarrr

kızlar bende yavaştan kaçıyorum herkese iyi akşamlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

sana daaa

ya bu kadar şeyi nası aklında tutuyosun

Ben de gidiyorum kızlar, bugün bi sersemlik, bir uyuşukluk, bir mendaburluk var üstümde...
Kendimi yuvarlanmaya hazır bir su bidonu gibi hissediyorum, çok uyumsuz giyindim...Bu halimle şimdi Ankara'dan gelen teyzeme uğrayacağım..Neyse havam değişir belki..
Kendinize iyi bakın, öptüm

ankara'dan teyzemmm gelmişş evde bayram havasııı

Aklımda tutmadım, doktora mail atmışım da ordan baktım.
O kadar da değil :26:

o kadar o kadar bunları bile açıklayabilmen mucizevi benim için

oyyy güselim benim sırf bu yüzden acaba sağlık ocağında mı yaptırsam diyorum çok sevindim demek gelinimin sağlığı yerdeymiş şükür düzelmiş dudaklarını yirim ben onun maşallah gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah

bebekim kusura bakma inan bu saate kadar o kadar yoğundum ki bakamadım şimdi geçmişi okurken gördüm ne oldu neyin var bilmiyorum ama canını sıkma lütfen asyada etkileniyo bundan emin ol yaşadıkların kolay değil babanın mekanı cennet olsun sen direncini kaybetme olur mu öptüm seni mucuxx

öyle cnm yaa sükürr düzelmiş.. saglıkoacagında daha cok sıkılırdım burda bakındım saga sola hepp bebükler falan.. yandan bi kz cıktı aglayarakk. karnı da büyükceydii.. kocası da sakin oll falan diyoduu.. sandım ki bebüge bişi oldu. meger dogumu gelmişş. panikledi heralde.. ben kan verdikten sonra bi baktık yatakların oldugu yerde kocası kapıda falan kız dogurmus ayy cok komikti. evett bende yirim onun dudaklarınıı dr un dedigi gibi ince uzunn kızcem benimm.. acar acmaz kukuyu gösterdş terbiyesizz o ayrıı

fıstık aaaa ayıp değilmi kapa ama bacaklarını Maşallah cnm düzelsin sağlıklı olsunlarda tek isteğimiz o sağlık ocağı evimin alt sokağında orda durmam gelirim biraz oturur dinlenirim yine giderim yani yoksa hastanelerde fenalık geçiririm alim allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…