- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #34.361
fıstık aaaa ayıp değilmi kapa ama bacaklarınıMaşallah cnm düzelsin sağlıklı olsunlarda tek isteğimiz o sağlık ocağı evimin alt sokağında orda durmam gelirim biraz oturur dinlenirim yine giderim yani yoksa hastanelerde fenalık geçiririm alim allah
doğru demiş bende alayım bari erkek ama olsun göstermem bendeya ben unuttum oğlumun bebekliğini
ama kıyafet aldığımız kadın tulumun içine çorap giydirin
bebeklerin ayakları çok üşür dedi :26:
ohhh maaşallah kuzuya
bizim bi tanıdık 900 gr doğurdu yaşadı bebek
en azından şu 1000 kg yu bi atlatsak hepimiz
şeker beni önceden tanıyan kim görse aynı tepkiyi veriyor: "çok hoş olmuşsun, önden bakmasam anlamam hamile olduğunu, erkek olduğu nasıl belli, top gibi duruyor"
ama doktor bey aldığım 9 kilo sebebiyle beni yerin dibine soktu, spor yapamıyorum, okul çok yorucu dedim. böyle bahane mi olur dedi. bana azcık gıcık oluyor galiba kendisioğlumda da mı fazla kilo dedim. yok o alsın, ona serbest. sen almamalıydın bu kadar didi, evet evet bayaaa kötü şeyler didi bana kızlar. oğlum da tosuncuk olmuş buarada. 24+6'da 1035 gr çıktı
Tiroidim yükselmiş yine. Gebeliğin 8. haftasında filan 2,96 çıktı diye beni endokrine sevketmişti gebelerde 2,5 altı olmasını isteriz deyip.
Endokrinde ileri inceleme yapıldı tiroit hastası olmadığım ortaya çıkmıştı.
Değerim 1,8e gerilemişti, alt antikorları iyi çıkmıştı. USG temizdi.
Ama yine tiorit bezim zorlanmaya başlamış.
İlaç kullanmıyordum, troit hastası değilim ki.
Bi fasıl ağlayınca azcık toparladım ama moralim bozuk yine de.
Endokrine de 2 kasımdan önce randevu bulamıyorum.
Paranla rezillik.
troidim benimde hamilelikten önce bi dönem yüksek çıktı sağlık ocağında sonra devlete gittim değerlerim normal çıktı yani troid aslında inip çıkabilen bişey..ama boğazımda benim nodül var yani tıkıl bir parça var guatrmış..eğer çok feci üşütürsem acıyo o tıkıl.....çok şükür tahlillerim benim temiz çıktı hamilelikte....bblau değerlerin çok yüksek değil aslında bi nevi çıkmış aslında o ay yediğin şeylerden dolayıda etkileniyo troid ....çıkıyo..dediğim gibi benim bir ay arayla normale indi...benimde az yüksekti...hatta o dönem doktor bana ellerinde titreme varmı dedi yok dedim nasıl yani çay kahve fincanı taşıyabiliyomusun dedi_? evet dedim adam şaştı kaldı yok diyorum kardeşim yokellerde titreme yükseldiği zaman, çarpıntı ,sıcağa tahammülsüzlük ,özellikle yazın yapıyor,sinirlilik......çok şükür atlattım .... bana sadece sinir yaptı gerçi normaldede çabuk tepem atar ama bilmem ondanmıydı yani ..yükseldi diye hemen ilaca başlamadım ben doktor kontrol ederiz acele etmeyelim dedi..çok şükür gerek kalmadı..
Gecmis olsun bblau'cum, olabilecek bisey senin dert etmene degecek kadar kotu degil, ben ilac kullaniyordum zaten, en kucuk dozda ve rutin kontrolu yaptirdim haziran ayinda, 7 cikti tsh, inanamadim, ama suphelendim sonra da gebelik testi yaptim zaten, anlasildi neden yukseldigi, hemen ilaci iki katina cikardik, 1 ay sonraki testte 1.5 lara gerilemisti simdi de ayni oyle devam ediyor, 2 nin altinda olmasi gebelerde onerilen, yarin ben de kontrol ettiricem insallah degisiklik yoktur. En onemlisi tsh, onu dusuk tutmak lazim.
Neyseki ikinci kez baktirmissin, artik kontrol edersiniz her ay, dedigim gibi ilac o kadar da korkulacak bisey degil, her sabah aliskanlik haline geliyor.
Aglayip da bebegini de kendini de uzme arkadasim, bebek dogunca hemen ona da test yapicaklar zaten. Onu da iyi takip etmemiz lazim.
Günaydın Kızlar
Sizlere sormak istediğimi bişey var. Benim şiddetli sırt ağrılarım var bir kaç haftadır. Netten baktım erken doğum habercsi diyor. Sizdede oluyormu sırt agrısı doktora gitmelimiyim...
rahat ol canım hemen hemen hepimizde var
Peki gecirmek için ne yapmamız gerek. Masa başı çalışıyorum akşam olana kadar anam ağlıyor çok fena bir sırt agrısı çekiyorum.
bende masa başı çalışıyorum hatta oturduğum yerden hiç kalkmıyorum
ama hiç birşey de yapmıyorum arkana yastık falan koysan belki iyi gelir
Koydum cnm koymaz mıyım ama geçmiyor. 1 hafta sonra doktora gidicem şeker yüklemesi için o zaman sorayım bari yapılacak bişey varmı diye(
sor canım ama sanmıyorum çekeceğiz bu ağrıyı mecbur
şu kasım-aralık çabuk geçse ne güzel olur
Aynen cnm ya. Ocaktada doğum iznine çıkarız daha rahat istediğimiz an uzanıp dinlenebiliriz.
Ya bu arada bu hafta Cumhuriyet bayramı ya kızlar 1,5 gün tatil olacak benim bildiğim. Cuma-Cumartesi günleri tatilmi şimdi???
Günaydın kızlar....
günaydın kızlar, 15 gündür verdiğim tüm mücadelelere rağmen grip oldum. gözlerim o kadar akıyor ki, burnumu söylemek bile istemiyorum, halsizim. bu arada 2 arkadaş çalışıyorduk ofiste, o kız başka bir birimde görevlendirildi,yanlız çalışıyorum yerime bakacak tek bir kişi var o da çok yoğun. yani iş yerinde mümkün olduğunca kendime bakıp dayanabildiğim kadar dayanmam lazım. ne yapabilirim? ne içmemi önerirsiniz?
canım biz zaten cumartesi çalışmıyoruz oyüzden cuma günü yarım gün çalışacağız
Biz çalışıyoruz bu durumda Cuma-Cumartesimi olur? Bizim şirkette hep en son dakika haber verirler böyle şeyleri o yüzden hiç bir plan yapamıyoruz(
günaydın kızlar, 15 gündür verdiğim tüm mücadelelere rağmen grip oldum. gözlerim o kadar akıyor ki, burnumu söylemek bile istemiyorum, halsizim. bu arada 2 arkadaş çalışıyorduk ofiste, o kız başka bir birimde görevlendirildi,yanlız çalışıyorum yerime bakacak tek bir kişi var o da çok yoğun. yani iş yerinde mümkün olduğunca kendime bakıp dayanabildiğim kadar dayanmam lazım. ne yapabilirim? ne içmemi önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?