2012 Şubat Anneleri

o kadar yakınsa olur tabi cnm.. biz oturduk valla.. 11 e dogru hastahanedeydikk 5 e dogru da cıktıkk.. rezalett

ya ben unuttum oğlumun bebekliğini
ama kıyafet aldığımız kadın tulumun içine çorap giydirin
bebeklerin ayakları çok üşür dedi :26:
doğru demiş bende alayım bari erkek ama olsun göstermem bende

ohhh maaşallah kuzuya
bizim bi tanıdık 900 gr doğurdu yaşadı bebek
en azından şu 1000 kg yu bi atlatsak hepimiz

inş cnm o günleri görürüz..bende yarın gidicem doktora..inş iyidir oğlum.....çarşamba yazarım artık hepinize...

maşallah kilosu gayet iyi....9 kilo çok değilki 10 15 kilo alan var şu zamanlarda.....ben 6 kilo aldım şimdiye kadar 75 olmuşum olsun..en az kiloyu almışım......oğlum iyi olsunda...

Gecmis olsun bblau'cum, olabilecek bisey senin dert etmene degecek kadar kotu degil, ben ilac kullaniyordum zaten, en kucuk dozda ve rutin kontrolu yaptirdim haziran ayinda, 7 cikti tsh, inanamadim, ama suphelendim sonra da gebelik testi yaptim zaten, anlasildi neden yukseldigi, hemen ilaci iki katina cikardik, 1 ay sonraki testte 1.5 lara gerilemisti simdi de ayni oyle devam ediyor, 2 nin altinda olmasi gebelerde onerilen, yarin ben de kontrol ettiricem insallah degisiklik yoktur. En onemlisi tsh, onu dusuk tutmak lazim.
Neyseki ikinci kez baktirmissin, artik kontrol edersiniz her ay, dedigim gibi ilac o kadar da korkulacak bisey degil, her sabah aliskanlik haline geliyor.
Aglayip da bebegini de kendini de uzme arkadasim, bebek dogunca hemen ona da test yapicaklar zaten. Onu da iyi takip etmemiz lazim.

troidim benimde hamilelikten önce bi dönem yüksek çıktı sağlık ocağında sonra devlete gittim değerlerim normal çıktı yani troid aslında inip çıkabilen bişey..ama boğazımda benim nodül var yani tıkıl bir parça var guatrmış..eğer çok feci üşütürsem acıyo o tıkıl.....çok şükür tahlillerim benim temiz çıktı hamilelikte....bblau değerlerin çok yüksek değil aslında bi nevi çıkmış aslında o ay yediğin şeylerden dolayıda etkileniyo troid ....çıkıyo..dediğim gibi benim bir ay arayla normale indi...benimde az yüksekti...hatta o dönem doktor bana ellerinde titreme varmı dedi yok dedim nasıl yani çay kahve fincanı taşıyabiliyomusun dedi_? evet dedim adam şaştı kaldı yok diyorum kardeşim yok ellerde titreme yükseldiği zaman, çarpıntı ,sıcağa tahammülsüzlük ,özellikle yazın yapıyor,sinirlilik......çok şükür atlattım ....bana sadece sinir yaptı gerçi normaldede çabuk tepem atar ama bilmem ondanmıydı yani ..yükseldi diye hemen ilaca başlamadım ben doktor kontrol ederiz acele etmeyelim dedi..çok şükür gerek kalmadı..

kimse yok kendi kendime yazıyorum ama yazmadanda edemicem..şimdi kızlar benim yanıma verilen kız muhasebeci ve üniversite mezunu...sakın yanlış anlaşılmasın üniversite mezunu diye aşşağılamak asla haddime değil ama nasıl o okuldan mezun olmuş muhasebeci olmuş aklım almıyo..hiç bişeye kafası çalışmazmı bi insanın deli olucam..bide beni bunun yüzünden işten erken çıkarıyorlar o durur işi tam kavradı sanıyolar nerdeeeeeeeee... salakkk...faturaları yanlış giriyo..bakıyo iki saat bön bön işin içinden çıkamıyo...banada soramıyoo şimdi tavırlıyım diye ona..on kere göster kafası almıyo..yaa sen nasıl muhasebeci oldun....halbuki kasiyer olmak fatura girmek en en basiti bu işin..yok almıyo kafa.... tutmuş elektrik faturasını bu akşam 280 tl girmiş excele patron sordu diyo bu kadar geldi..bizim tabelamız zaten sabaha kadar ışığı yanıyo bin tlden aşşağı eletrik gelmez diyorum yok doğru diyo hala..patron anladı tabi..olamaz dedi...geçen ay gelmiş 1,800 bu ay diyo 280 geldi..mümkünmü? okadar fark..evmi burası..salakk yaa..neyse elindeki faturada hem bu ayı hem geçen ayı gösteriyo hala bakıyo bön bön doğru doğru diyo....patronlar gitti dedim bak potunu belli etmek istemedim ama durum bu bu..elinde fatura var senin bak burda gösteriyo geçmiş dönem borcunu dedim hala bakıyo bön bön gülsemmi ağlasammı?...benim kafam karıştı da ondan diyo...allahtan karışmış hali bu...yaa yanlış yaptın bari dikkat et de evet doğru söylüyo yanlış girmişim de bişey de..bide patronun 7 senelik muhasebecisi bu... demek ben bitirseydim üniversiteyi kimbilir ne olurdum..sevmem hatayı söylemeyi ama sen neyine güvenerek benim yerimde durabileceğini söyledin onlara yaa..ben çıkınca herşeyi çorba edicek eminim buna..salakkkeyfim yerine geldi sonra valla...görsünler beni yarı yolda bırakmak neymiş..hiçbişeyde göstermiyorum gene geliyo soruyo bulamıyo yaa vah vahh ohhh canıma değsinn..iyi oldun patronlara..beni mumla arasınlaaaaaaaarr inş....​

Benim de aynı hafta içerisinde bir hastanede 2.96 bir diğerinde 1.33 çıktığı oldu.
Laboratuvara göre de değişiyor değer.
Ama bana alt antikorlarına bakıldı artı ultrason çekildi.
Nodül yok bende, alt antikorları da temiz.
Yani tiroit hastası değilim ben aslında ama sanırım tiroit bezim zorlanıyor gebelikten.
Artı şekerimden de etkileniyor olabilir...
Çarşamba günü, tsh, t3,t4 ve antikorlarına da baktırıcam tekrar kısmetse ve haftayada endokrine gidicem tekrar....

Günaydın Kızlar

Sizlere sormak istediğimi bişey var. Benim şiddetli sırt ağrılarım var bir kaç haftadır. Netten baktım erken doğum habercsi diyor. Sizdede oluyormu sırt agrısı doktora gitmelimiyim...

Peki gecirmek için ne yapmamız gerek. Masa başı çalışıyorum akşam olana kadar anam ağlıyor çok fena bir sırt agrısı çekiyorum.

bende masa başı çalışıyorum hatta oturduğum yerden hiç kalkmıyorum
ama hiç birşey de yapmıyorum arkana yastık falan koysan belki iyi gelir

bende masa başı çalışıyorum hatta oturduğum yerden hiç kalkmıyorum
ama hiç birşey de yapmıyorum arkana yastık falan koysan belki iyi gelir

Koydum cnm koymaz mıyım ama geçmiyor. 1 hafta sonra doktora gidicem şeker yüklemesi için o zaman sorayım bari yapılacak bişey varmı diye (

sor canım ama sanmıyorum çekeceğiz bu ağrıyı mecbur
şu kasım-aralık çabuk geçse ne güzel olur

Aynen cnm ya. Ocaktada doğum iznine çıkarız daha rahat istediğimiz an uzanıp dinlenebiliriz.

Ya bu arada bu hafta Cumhuriyet bayramı ya kızlar 1,5 gün tatil olacak benim bildiğim. Cuma-Cumartesi günleri tatilmi şimdi???

günaydın kızlar, 15 gündür verdiğim tüm mücadelelere rağmen grip oldum. gözlerim o kadar akıyor ki, burnumu söylemek bile istemiyorum, halsizim. bu arada 2 arkadaş çalışıyorduk ofiste, o kız başka bir birimde görevlendirildi,yanlız çalışıyorum yerime bakacak tek bir kişi var o da çok yoğun. yani iş yerinde mümkün olduğunca kendime bakıp dayanabildiğim kadar dayanmam lazım. ne yapabilirim? ne içmemi önerirsiniz?

canım biz zaten cumartesi çalışmıyoruz oyüzden cuma günü yarım gün çalışacağız

Günaydın kızlar....

günaydın canım hoşgeldin

ıhlamur iç doktorlar largopen ve benical veriyor
bence bi dr gitsen iyi olur
işi falan da düşünme git dinlen bence sen hamilesin
bu daha önemli öyle değil mi
çok geçmiş olsun

Günaydın bayanlar..
Uyanamadım hala esniyorum ya gerçi

Geçmiş olsun tatlım..
Grip ne yaparsan yap mutlaka bir süre daha devam etcektir ama en iyi şekilde atlatmak istiyorsan bol bol mandalina portakal ye cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…