- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #34.381
canım biz zaten cumartesi çalışmıyoruz oyüzden cuma günü yarım gün çalışacağız
Biz çalışıyoruz bu durumda Cuma-Cumartesimi olur? Bizim şirkette hep en son dakika haber verirler böyle şeyleri o yüzden hiç bir plan yapamıyoruz(
resmi tatil canım
günaydın kızlar, 15 gündür verdiğim tüm mücadelelere rağmen grip oldum. gözlerim o kadar akıyor ki, burnumu söylemek bile istemiyorum, halsizim. bu arada 2 arkadaş çalışıyorduk ofiste, o kız başka bir birimde görevlendirildi,yanlız çalışıyorum yerime bakacak tek bir kişi var o da çok yoğun. yani iş yerinde mümkün olduğunca kendime bakıp dayanabildiğim kadar dayanmam lazım. ne yapabilirim? ne içmemi önerirsiniz?
günaydın kızlar...bugün toparlamış bir şekilde geldim şükürler olsun aranıza..oyelken,azelya,hayatım,leader ve unutup yazmadığım tüm arkadaşlarım destekleriniz için çok çok sağolunn..iyiki varsınızz
günaydın canım
birbirimize destek olmak için varız burda
günaydın kızlar...bugün toparlamış bir şekilde geldim şükürler olsun aranıza..oyelken,azelya,hayatım,leader ve unutup yazmadığım tüm arkadaşlarım destekleriniz için çok çok sağolunn..iyiki varsınızz
günaydın kızlar
aslıcım toparlaman lasım ya yaşadıkların kolay değil belki ama sen bir annesin artık kendinden önce asyayı düşünmek zorundasın bitanem iyimisin bugün birazdaha
ya zaten zor olan bir durum hamilelikten dolayı 2 kat dahada zorluyor malesef canım psikolojim cidden iyi değil artık anlaıyorum..herşeyden korkar panik atak haline geldim sağsağlim kızıma birşey olmadan kucağıma bi alabilseydim
inşallah alacaksın canım
canım biz zaten cumartesi çalışmıyoruz oyüzden cuma günü yarım gün çalışacağız
günaydın canım hoşgeldin
günaydın tuğbacım..evet bugün daha iyiyim dün eşimle ve annemle konuşmak iyi geldi çok daha iyiyim.evet kızım için zaten bırakmıyorum kendimi yoksa daha beter olmuştum..sen naptın bakalım eymen nasıl??
kimse yok kendi kendime yazıyorum ama yazmadanda edemicem..şimdi kızlar benim yanıma verilen kız muhasebeci ve üniversite mezunu...sakın yanlış anlaşılmasın üniversite mezunu diye aşşağılamak asla haddime değil ama nasıl o okuldan mezun olmuş muhasebeci olmuş aklım almıyo..hiç bişeye kafası çalışmazmı bi insanındeli olucam..bide beni bunun yüzünden işten erken çıkarıyorlar o durur işi tam kavradı sanıyolar nerdeeeeeeeee... salakkk...faturaları yanlış giriyo..bakıyo iki saat bön bön işin içinden çıkamıyo...banada soramıyoo şimdi tavırlıyım diye ona..on kere göster kafası almıyo..yaa sen nasıl muhasebeci oldun ....halbuki kasiyer olmak fatura girmek en en basiti bu işin..yok almıyo kafa.... tutmuş elektrik faturasını bu akşam 280 tl girmiş excele patron sordu diyo bu kadar geldi ..bizim tabelamız zaten sabaha kadar ışığı yanıyo bin tlden aşşağı eletrik gelmez diyorum yok doğru diyo hala..patron anladı tabi..olamaz dedi...geçen ay gelmiş 1,800 bu ay diyo 280 geldi..mümkünmü? okadar fark..evmi burası..salakk yaa..neyse elindeki faturada hem bu ayı hem geçen ayı gösteriyo hala bakıyo bön bön doğru doğru diyo....patronlar gitti dedim bak potunu belli etmek istemedim ama durum bu bu..elinde fatura var senin bak burda gösteriyo geçmiş dönem borcunu dedim hala bakıyo bön bön gülsemmi ağlasammı?...benim kafam karıştı da ondan diyo...allahtan karışmış hali bu ...yaa yanlış yaptın bari dikkat et de evet doğru söylüyo yanlış girmişim de bişey de..bide patronun 7 senelik muhasebecisi bu... demek ben bitirseydim üniversiteyi kimbilir ne olurdum..sevmem hatayı söylemeyi ama sen neyine güvenerek benim yerimde durabileceğini söyledin onlara yaa..ben çıkınca herşeyi çorba edicek eminim buna..salakk keyfim yerine geldi sonra valla ...görsünler beni yarı yolda bırakmak neymiş..hiçbişeyde göstermiyorum gene geliyo soruyo bulamıyo yaa vah vahh ohhh canıma değsinn..iyi oldun patronlara..beni mumla arasınlaaaaaaaarr inş... .
günaydın kızlar, 15 gündür verdiğim tüm mücadelelere rağmen grip oldum. gözlerim o kadar akıyor ki, burnumu söylemek bile istemiyorum, halsizim. bu arada 2 arkadaş çalışıyorduk ofiste, o kız başka bir birimde görevlendirildi,yanlız çalışıyorum yerime bakacak tek bir kişi var o da çok yoğun. yani iş yerinde mümkün olduğunca kendime bakıp dayanabildiğim kadar dayanmam lazım. ne yapabilirim? ne içmemi önerirsiniz?
ayyy canlarım benim, şimdi nane limon içiyorum, eğer daha iyi olmazsam izin alıp gidicem, dün akşam eşime dedim izin alayım gitmeyeyim işe, sonra dedim kızları özlerim ben şimdi en iyisi gideyimAdam şok oldu
inşallah hayatım inan sadece kendim için dua etmiyorum rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın sağsağlim kucaklarımıza alıp kokularını içimize çekmeyi nasip etsinnn inşallahhh
[ı]hoşbulduk canım...
Nasılsın?
Işler o kadar çok ki..
Bakıp yzana kadar 3 sayfa geçmiş oluyorsunuz[/ı]
günaydın fındık kurdunun resmine bak sen çirkinim benim yirim ohh 2,80 uzanmış küçük hanım keyif çatıyor.
onlarda destek oluyolar cnm napayım bitanem iyiyim şükür bir yaramazlık yokk eymen para iyi dün alt kat komşumdaydım akşam oturmasna indim sonra karnımı mıncıklıyodu oğlum bir tekmeledi ayyy ilk ben duydum die ucuyo kadın sonra dur geliyorum dedi hediye kaptık oğluma 5li zıbın seti getirdi ilk tekme hediyesi al bakalım didi anam süper bişi aldık akşam bizim oğlan daha şımardı tekmeledikçe tekmeledi teyzesini
ya zaten zor olan bir durum hamilelikten dolayı 2 kat dahada zorluyor malesef canım psikolojim cidden iyi değil artık anlaıyorum..herşeyden korkar panik atak haline geldim sağsağlim kızıma birşey olmadan kucağıma bi alabilseydim
Günaydın arkadaşlar,
İnşallah güzel bir gün olur.
Yardım paketlerimizi organize ediyoruz, birazdan kargoya teslim edeceğiz birçok paketimiz olmuş çok mutluyum
İnşallah bir nebze olsun faydalı olabilicez....
Tatlım geçmiş olsun, griplerin en güzel tedavisi bol sıvı.
Benim eşim domuz gribi olmuştu ve hiç ilaç alamadı,parol dışında karaciğerinde sorun olduğu için.
Doktorumuz bol sıvı demişti, çorbalar, taze sıkılmış meyve suları karışımları, limonlu bitki çayları.
Öyle atlattık biz. Hem de nonkoopereydi, yani bilinci kapalıydı.
O durumdan sapasağlam kalktı hamdolsun sıvı takviyesiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?