2012 Şubat Anneleri

ikincide 4 kez alıyorlarmış kanı, dediğin gibi inşallah gerek kalmaz. O glikozu içmek mesele, kan vermeye alıştımda.

napalım dayanıcaz artık. yarın ben 4 saat aç mıyım şimdi. eheheheh iyiymiş o... kesin düşüp bayılırım kalırım bi yerlerde ben.

çooook güzel yapabilirim acaba kaydettim hemen denecem yaparsam sanada gösteririm

heeee ya bunların yöntemini kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi manyak şeyler :)))

dene dene süper bu ben de örecek birini bulsam yaptıracam. kaynanama dıyım de yapsın dur kız.

Altını değiştirmekten çok üstüne giydirdiği şeyi giydirebilmek için cebelleşti adam..

Naıl toz alıyon kız İki elinle birşeyi doğrultamama lafı çok sakat yalnız

ehehheheheheheh arada toz alıyom kapıyom. ahahahhahaha. nı hahahah ahahahha. kızım sus bayılcam şimdi...

bana tuzak kuruyonuz banlanayım diye cevap vermicem

oyy kurban olurum ne güzel ağlıyor bişey diyecem kızmıydı bu bebek gülmeyin ama

kadın bebeğimiz kız olduğu için diyo ya

eşim ben evdeyken hayatta kimseye bırakmam ben değişirim diyo ben zaten sanırım onu da beceremem

Bizim adamlarda öğrenmeli..

Bu arada cnm son paylaştığın videoda bebişin karnını öfelerken eline krem sürüyor ya ne ne kremi acep..
Çözemedimde.. Birde sessiz izliyorum işteyim die..

Oyyy tüh ses yok mu, kadın çok tatlı konuşuyor bebükle :)) Sürdüğü krem bebek losyonuymuş.Bacaklarını büktürdüğü zamanda bebiş ıkınıp kaka yapıyor, gaz çıkarıyor

Hahahahha kadın iyi yaptı :)))

Oyyy tüh ses yok mu, kadın çok tatlı konuşuyor bebükle :)) Sürdüğü krem bebek losyonuymuş.Bacaklarını büktürdüğü zamanda bebiş ıkınıp kaka yapıyor, gaz çıkarıyor

Ohoo kadın güzel güzel konuşuyorsa Akşam babamızla birlikte izlerik sesli cnm..
Çünkü bnm herif pek konuşmaz diyor çocukla ne konuçcam, beceremiyorum ben diyor
Oğlum nasılmış bugün cnm bnm diyor o kadar
Öğrensin azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…