- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #34.581
çooook güzel yapabilirim acaba kaydettim hemen denecem yaparsam sanada gösteririm
Heaaa buldum :))) Siz insaflıymışsınız laylaBunlar işi garantiye alıyorlar, çıkamıcak ya çocuk havlusuz banyodan :)))
ikincide 4 kez alıyorlarmış kanı, dediğin gibi inşallah gerek kalmaz. O glikozu içmek mesele, kan vermeye alıştımda.
çooook güzel yapabilirim acaba kaydettim hemen denecem yaparsam sanada gösteririm
heeee ya bunların yöntemini kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi manyak şeyler :)))
Kız kız
Bu da irkek
[video=youtube_share;lScLRbEeLG8]http://youtu.be/lScLRbEeLG8[/video]
Yalnız dikkat ettim de hep yabancısı türkü pammıkla temizliyor gerçekten..Bende ilk 1 ay pamuk ve su ile temizlemeye karar verdim kızlar.
Altını değiştirmekten çok üstüne giydirdiği şeyi giydirebilmek için cebelleşti adam..
Adam iyi kıvırıyor ama dimi
Naıl toz alıyon kızİki elinle birşeyi doğrultamama lafı çok sakat yalnız
ehehheheheheheh arada toz alıyom kapıyom. ahahahhahaha. nı hahahah ahahahha. kızım sus bayılcam şimdi...
oyy kurban olurum ne güzel ağlıyor bişey diyecem kızmıydı bu bebek gülmeyin ama
kadın bebeğimiz kız olduğu için diyo ya
bebek doğduktan sonra eşinize değiştirmesini isteyin bazen işe yarıyor eğer adam hık mık yaparsa o anda işim var çişim var gibi bahaneler uydurun yapsın ben öyle yapıyordum iyide oluyor alışsın eli
Adam iyi kıvırıyor ama dimi
eşim ben evdeyken hayatta kimseye bırakmam ben değişirim diyo ben zaten sanırım onu da beceremem
Bizim adamlarda öğrenmeli..
Bu arada cnm son paylaştığın videoda bebişin karnını öfelerken eline krem sürüyor ya ne ne kremi acep..
Çözemedimde..Birde sessiz izliyorum işteyim die..
Abi Hamilelerle Baş Edemezsiniz izle - Video-izlesen.Com haaaa çok komik yaa
umarım icraata da geçirir erkekler çabuk sıkılıp hemen pes ediyor
Benimkisi "uyuturum, yediririm, oynatır, oyalarım ama bi altını değiştirmemi isteme benden" diyor
Oyyy tüh ses yok mu, kadın çok tatlı konuşuyor bebükle :)) Sürdüğü krem bebek losyonuymuş.Bacaklarını büktürdüğü zamanda bebiş ıkınıp kaka yapıyor, gaz çıkarıyor
kızlar ilk video daki bez 5 numaramıydı be o ne öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?