- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #34.541
hee azalıyor sana kim dedi çocuk yap diye neyse onada alışırsın insan nelere alışıyor bee azo
Sıcak su torbam var cnm denicem. Ama benim sırtımda iki kürek kemiği var ya onun tam ortasından başlıyor aşağıya doğru yayılıyor ağrı. Bunada iyi gelirmi???
Hayallerimi yıktınız kız..Ben doğumdan sonra spor salonuna yazılıp Hadise kıvamına gelip zenci poposu yapacaktım..Bunu gören kocam bana yeniden aşık olacaktı
azalan ne ya ben anlamadım mevzuyu merak ettim
ahahhahaha yazık şu an dumur oldu kızcaaz be yapmayın...
ahahhaha hadısenın poposu doğuştan bacım. silıkon koy bence... diz popo musun sen?
Diz popo ne kiŞayet düz ise değil, yuvarlak ve etli Sadece biraz kas eksik, kas takviye etmem lazım
hayatım yeme beni))
ooo hadi bakayım... bı j.lo bı ben diyosun he. maşallah kuzum maşallah.
daha da korkunçç bişey söleyimm miiiHahahhaa :))) Dövemezler ben seni korurum
Gözümde canlandı yaw birden sen anlatınca komik geldi
Azalmıyormuş kız, çabuk ve seri üretime geçiyormuşsun
Azalmıyormuş kız, çabuk ve seri üretime geçiyormuşsun
ikili ilişkiler yakın temas tatlım anladınmı şimdi
hayatım yeme beni))
ooo hadi bakayım... bı j.lo bı ben diyosun he. maşallah kuzum maşallah.
Heheh sağol kuzu bak j.lo dedin de ben birkaç klibini izliyim şimdi, kadını izleyince gaza geliyorum bende böyle olacam diye, gerçi şu an ne kadar gaza gelirsem geleyim bi faydası yok ama
daha da korkunçç bişey söleyimm miiitatilde tümden ayvayı yiyosunn..tabii o bebişler biraz büyüdükten sonraa..mesala 7-8 yass..banyoda ne kadar havlu varsa topluyorsun..sonrada hadi kızım sen büyüdün dusunu al diyosun..cocuk burusana kadar dus alıyorr ve dustan cıkamıyor havlu olmadığı için sen verene kadarr...bu dahi fikirlerin biçoğunuda yumurta kırmayı beceremeyen kocan buluyor..adama bi daha asık oluyosun
doğru tanımlama budurr...cabuk,seri üretim
Eki Görüntüle 278768 kızlar oğluma ördüğüm yelek nasıl olmuşş
daha da korkunçç bişey söleyimm miiitatilde tümden ayvayı yiyosunn..tabii o bebişler biraz büyüdükten sonraa..mesala 7-8 yass..banyoda ne kadar havlu varsa topluyorsun..sonrada hadi kızım sen büyüdün dusunu al diyosun..cocuk burusana kadar dus alıyorr ve dustan cıkamıyor havlu olmadığı için sen verene kadarr...bu dahi fikirlerin biçoğunuda yumurta kırmayı beceremeyen kocan buluyor..adama bi daha asık oluyosun
doğru tanımlama budurr...cabuk,seri üretim
heee anladım aman başın gözüm üstüne fenalık geldi zaten
kız valla aynı anda dizi seyrediyorum mevzuyu kaçırdım
hem senin gibi Türk lokumu yenmez mi
izleyip gaza mı gelıyosun? ahahah nasıl yani? bn de küçükken barbie bebek gibi hayatım olacağını sanardım şekerim. bi ken'im olacak, boyna öpüşücez (barbıe ile keni boyna öpüştüren çocuklardandım ben), boyna kıyafet değiştırecem, pembe hayatımda mutlu mesut yaşıyacam, diğer barbilerle buluşup çay içicez, 40 yaşına geldıgınde de en az şu an 70 yaşında olan barbıe kadar fit olucam der, böyle komık hayaller kurardım.
olmadı kuzu olamadı. lahana bebek oldum bak...
j.lo olacakmış. pehhhhh
kızlar ben yemeğe iniyorum
popo muhabbetine atlamadan duramıcam
şu anda tam bir gülazer modundayım, etli,yuvarlak, dışa doğru
ne önerirsiniz arkadaşlar, çok dikkat çekiyorum...
ben marifetliyim tek bildigim elişi örgü sanada öreyim datlumanamm marifetli dünürüme bakınnn..ellerine sağlık ne güzel olmus ölee..yarın ip alalımda bana da öğret barimm.bos durup duruyorumm...minnacığını örelim bununn..
anamm kız bunun hırkasını yapsana bana kızz... Allah'ım benım neden böyle becerılerım yok. nıden?
Olacak ahanda yazıyom buraya, yani jennifer biraz iddalı kaçar da en azından bi Hadise olacam
Ohhh mikemmelmişPopo kolay erimeyen birşey poponla barış, ben bu aralar barıştım kendisiylen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?