2012 Şubat Anneleri

Eki Görüntüle 278768 kızlar oğluma ördüğüm yelek nasıl olmuşş

vay be eline sağlık süper olmuş Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin

evet yaa ben yasak koydum zaten
kusura bakma oğlumu kucağıma alana kadar tükkan kapalı dedim
arada toz alıyom kapıyom
evet sensin o törkiş dölayte

benim de hiç becerim yok yaaa
iki elimle bişeyi doğrultamam annem öyle der bana
tığlan zincir bile çekemem o kadar yani tığı sokarım ama bi daha çıkaramam hahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bende korkuyorum kendimden dermişimm hayat insana ne tecrübeler katıyorr beee ne fikirler üretiyorsun...kızlar şimdilik öperim sizi ben kızçemi kurstan alıp okula bırakıcam mucukss...

ben marifetliyim tek bildigim elişi örgü sanada öreyim datlum

hırkasını da yaparım paltosunuda sen iste seninde başka becerin vardır şekercik

kız nerde yaa? ben ancak zincir çekerim... ne dantel, ne örgü, ne dikiş.. hiç bişi. ((

ha bak güzel yemek yaparım o kadar. hatta evlendiğimiz zaman benden makarna, patates kızartması gibi uyduruk yemekler bekleyen eşim "sen anneler gibi yemek yapıyosun" demişti bana.

ha bi de güzel temizlik yaparım isteyen olursa gelebilirm. :) ahahahhaah

Altın öneriyi veriyorum. alacağın kalçayı ya duvara vuracağın yan yan ,ya da kapı kenarlarına, hem gülmeye devam edin hem yapın 15 gün sonra eriyen kısımlarınıza güleceksiniz.

Duvara vurma meselesini bende duydum da...Ama damarlar zarar görüyormuş herhal o zaman 15 günde eriyorsa bende bulduğum duvara vurayım bari

Naıl toz alıyon kız İki elinle birşeyi doğrultamama lafı çok sakat yalnız

bende korkuyorum kendimden dermişimm hayat insana ne tecrübeler katıyorr beee ne fikirler üretiyorsun...kızlar şimdilik öperim sizi ben kızçemi kurstan alıp okula bırakıcam mucukss...

Görüşürüz tatlım iyi bak kendine He bi de boş zamanında diğer yaratıcı çözümlerinizi de paylaş not alıyom

Altın öneriyi veriyorum. alacağın kalçayı ya duvara vuracağın yan yan ,ya da kapı kenarlarına, hem gülmeye devam edin hem yapın 15 gün sonra eriyen kısımlarınıza güleceksiniz.

bı arkadaşın annesi sera streçler varya onları kalçasına sarıp kalın külotlu çorap giyerek poposunun üstünde yere oturarak evi öyle geze geze eritti kalçayı. o yüzden bu da mantıklı geldi bana.

ehehheheheheheh arada toz alıyom kapıyom. ahahahhahaha. nı hahahah ahahahha. kızım sus bayılcam şimdi...

naber kızlar, herkesler iyidir umarım. Sabah bana şeker yüklemesi yapıldı ıyyy, neyse bi dikişte içitim. bakalım sonuçlar 14.30 da çıkacakmış, inşallah ikinciye gerek kalmaz. aranızda şeker yüklemesi yaptıran var mı, sonuçlar nasıl neye göre çıkıyor.

genelde çoğumuz yaptırdık.. sonuçlar kanındaki şeker değerine göre çıkıyor.:)) umarım gerek kalmaz çünkü ben geçen hafta yaptırdım yarın yine yaptıracam. 147 çıktı sonucum.

hadi bakalım inşallah sonucun iyi çıkar.

Son düzenleme:

ikincide 4 kez alıyorlarmış kanı, dediğin gibi inşallah gerek kalmaz. O glikozu içmek mesele, kan vermeye alıştımda.

oyy kurban olurum ne güzel ağlıyor bişey diyecem kızmıydı bu bebek gülmeyin ama

Kız kız

Bu da irkek

[video=youtube_share;lScLRbEeLG8]http://youtu.be/lScLRbEeLG8[/video]

Yalnız dikkat ettim de hep yabancısı türkü pammıkla temizliyor gerçekten..Bende ilk 1 ay pamuk ve su ile temizlemeye karar verdim kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…