- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #34.921
yaaa süper yaa keşkem bende gitsem en son 12 ekimde gitmiştim şimdi 11 kasımı bekliycem mecburen
yaptım un kurabiyesini biraz terayağ biran sıvı yağ koydum mükemmel oldu benden çok eşim yedi
ağızda dağılıyodu yani ilk kez yaptım ama oldu yani ikram etmek isterdim ama karı koca bitirdikbi otururuşta ne çok un kurabiyesi yiyesimiz varmış
Günaydın canım. Bence şimdi hiç söyleme. Öncelikle işten çıkacağını söylersen tazminatını vermeyebilirler.
İkincisi de yasal hakkın olan doğum izninde ücretini al. Ücretli izin ne de olsa.
Hem de süt izinleri de sonuçta ücretli izin, onları da toplat, 2 aylık maaş da o ediyor, emin değilim ama onu da vermeleri lazım.
Hem de ikiz annelerinin daha fazla süt izni. Torba yasada zaten ilk altı ayı x2 olmuştu.
Bence sakın söyleme.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Sabah hastaneye gittim kan verdim de geldim tiroit için, arkadaşım sağolsun bunun yanında diğer rutinleri de yazdırmış doktora, onlara da bakacaklar.
İnşallah güzel çıkar.
En son tahlil yaptırdığım ve sonucumun yüksek çıktığı hastane için neden orada yaptırdın dedi arkadaşım, pek iyi bir hastane değilmiş ben olsam güvenmem dedi.
Bu da bana moral oldu bakalım. İnşallah dediği gibidir iyi çıkar sonuçlarım.
Dün akşam eve gittiğimde de kapının önünde bir paket buldum, kapının eşiğine koyup gitmişler.
Milupanın hediye paketi. İçerisinden huggies bebek bezi, niveanın bakım ürünlerinin numuneleri, emzirme ve bebek bakımı ile alakalı cd.ler, kitapçıklar filan çıktı.
Sabah hastaneye gittim kan verdim de geldim tiroit için, arkadaşım sağolsun bunun yanında diğer rutinleri de yazdırmış doktora, onlara da bakacaklar.
İnşallah güzel çıkar.
En son tahlil yaptırdığım ve sonucumun yüksek çıktığı hastane için neden orada yaptırdın dedi arkadaşım, pek iyi bir hastane değilmiş ben olsam güvenmem dedi.
Dün akşam eve gittiğimde de kapının önünde bir paket buldum, kapının eşiğine koyup gitmişler.
Milupanın hediye paketi. İçerisinden huggies bebek bezi, niveanın bakım ürünlerinin numuneleri, emzirme ve bebek bakımı ile alakalı cd.ler, kitapçıklar filan çıktı.
aralığa kadar idare ediyim
raporla yıllık izinle
30.haftadan sonra da çekip gidiyim dimi
günaydın canım...hadi bakalım inşallah bütün değerlerin güzel çıkar canım..haa bu arada hangi siteye üye oluyorsunuzda şu numuneler geliyor banada söylesenizde banada gelse fena olmazdı hani
iyi yapmışsın cnm inşallah bu sefer iyi çıkar sonucun
ne güsel heee kim gönderiyo size bunları bende istiyorum ama
kızlar dün akşam kasıklarım da dahil bacaklarım dizlerim acayip ağrıdı
doğuruyorum sandım
kızlar bizim işyerinde herkes avans alıyor
bende 10.000 lira istedim 10 ayda kesilsin diye
(aslında istemiyordum ama mecbur kaldım)
sonra dün aradılar beni 3.000 lira onaylandı diye
bende istemiyorum diyecektim öyle düşünmüştüm
babam bu şirkette ik müdürüydü ona anlattım oda çok kızmış
benim direktörü aramış ama açmamış açsaymış istediğine veriyon istediğine vermiyon diyecekmiş
benim arkadaşıma 25.000 vermiş
sonra ik direktörünü aramış oda demiş biz o kağıdı genel müdüre çıkarmadık satış direktörü prosedür gereğini verin dedi demiş
yani benim ikiyüzlü direktörüm
babamda ozaman çıkarın genel müdüre demiş
sonra eşimde bana diyo işi bırakıcam de tazminatını al
bende 4 ay maaş alcam izindeyken diye çok istemiyorum
şirkete de iş ibırakçam demedim devam edicem dedim maaşımı versinler diye
sizce işi bırakıcam diyim mi
yoksa aralıkta 30.hafta raporumu alacağım zaten devam etmeyeceğim
12 günde yıllık iznim var araya bayram giriyor falan öyle
aralığa kadar sabredeyim mi
günayddınnnn kızlarrr bugün kızımı görecem inşallah çok mutluyummmmm
İnşallah güzel çıkar.
arka plan hiç güzel olmamış bence
afiyet bal şeker kaymak olsun yarasın anasıyla-oğluna :))))ee babayada yarasın hadee onuda ayırmayalım şimdik..:))..ellerine sağlık canım valla ben nezamandır hamur işi yapmaz oldum benimde pamuk poğaçam güzel olur ayy yakın olsak gün yapardık haaa herkes bişey yapardı akşam tıkınırdık onları bir güzell
Allah korusun
canım şimdi şöyle olmuyor mu?
doğum iznine çıkana kadar çalış
maaşını al
sonra doğum iznini, süt iznini yap bu sürede maaşını al
dönmene az bi süre kala
bebeklere bakacak kimse bulamadım eşim çalışmamı istemiyor de işi bırak
o şirkette kaç yıllıksın?
toplamda kaç yıllık sigortan var?
bizim şirketten biri böyle yapmıştı
tüm izinlerini yaptı maaşını aldı
dönmesine az bi süre kala ben çalışamıcam dedi
15 yıl sigorta+3500 gün sanırım vardı
ayrılcam dedi
şirkette kendi çıkardı
hem tazminat aldı
hem işsizlik parası
canım bende öyle yapmayı düşünüyorum ama süt izinlerimi kullanmam için çalışmam lazım
toplu kullandırmıyorlar galiba
bende izinlerim bitince çıkacağım diyeceğim
ama ozamanda tazminatımı kesin verirlermi bilmiyorum
bblau sen bu konuda bilgilisin kanuni hakkım var mı tazminat almak için
şeyi biliyorum şirket seni çıkarırsa doğum yapmadan 8 maaş ödemek zorunda tazminatın hariç
Sağdaki çikolatalar güzel değil mi top top olanlar
içim karardı çok koyu renkler bide karışık
günayddınnnn kızlarrr bugün kızımı görecem inşallah çok mutluyummmmm
tatlım dün grip olmuştum ya öğleden sonra izin alıp eve gittim, tüm gün yattım dinlendim akşam osmanı izlerken uyuya kalmışım, gece bir uyandım sol kasığım nasıl ağrıyor, matkapla deliniyor sanki, 15 dk filan sürdü, eşimi uyandıracaktım neredeyse. demek sana da oldu aynısı. doktorum bana bunlar olabilecek ağrılar demişti yani gayet normal karşılamıştı:26: (tabi kanama falan olursa durum değişir)
valla canım sağolsın abartmıyorum hamile kaldığımdan beri ilk kez hamur işi yapıyorum evde dokunmasın bana die
eşimde bende çok özlemişiz oğluşta çok sevdi herhal çok tepikledi beni ilk kezde cnm tatlı istedi
keşke yakın olsakta aman valla bize konu komşudan hayır yok kendi kendimize yapar yapar yerdik anacım
Günaydın… Hadi güzel haberlerle gel inşallah….
inşallahh...
Günaydın… Hadi güzel haberlerle gel inşallah….
Geçmiş olsun canım…Benim de kasıklarımda ağrılar oluyor bu ara.
Bir de sanırım şu kasılmalar var ya, doğum hazırlığı olanlar onlar başladı.
Arada regl ağrısına benzer kısa süreli ağrı olup geçiyor.
ohhh ohhhhhh yarasın size.ellerine sağlık canımm valla benim komşum bile yok çalıştığım için kimse gelmedi bana(ne saçma bir neden ama öyle bende alıştım artık kendi göbeğimi kendim kesiyorum canım ne kimseden fayda gördüm nede şunu al dediler
yaa benimde hiç komşum yok alt kattaki komşumda akraba ondan arada soruyolar nasılsın bir isteğin varmı die ama onlarında bebekleri var kıyamıyorum ki şunu yap demeye bende dediğin gibi kendi göbeğimi kendim gesiyorum yine açıktım karnım gurulduyo daha 1saat45dk var 12ye açlık çok çok gösteriyo artık kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?