2012 Şubat Anneleri

afiyet bal şeker kaymak olsun yarasın anasıyla-oğluna :))))ee babayada yarasın hadee onuda ayırmayalım şimdik..:))..ellerine sağlık canım valla ben nezamandır hamur işi yapmaz oldum benimde pamuk poğaçam güzel olur ayy yakın olsak gün yapardık haaa herkes bişey yapardı akşam tıkınırdık onları bir güzell

aralığa kadar idare ediyim
raporla yıllık izinle
30.haftadan sonra da çekip gidiyim dimi

iyi yapmışsın cnm inşallah bu sefer iyi çıkar sonucun
ne güsel heee kim gönderiyo size bunları bende istiyorum ama

günaydın canım...hadi bakalım inşallah bütün değerlerin güzel çıkar canım..haa bu arada hangi siteye üye oluyorsunuzda şu numuneler geliyor banada söylesenizde banada gelse fena olmazdı hani

aralığa kadar idare ediyim
raporla yıllık izinle
30.haftadan sonra da çekip gidiyim dimi

Bence 30 aralıkta çıkarken de çıkacağını söyleme. Doğum izninde maaşını al neden ilişiğini keseceksin ki.
Yani 30 haftada çıkacağını söylesen yine de doğum izni maaşını ödeyeceklerse onu bilmiyorum ama.
Süt izinlerinin parasını da bırakma, senin yasal hakkın. Ödesinler.

günaydın canım...hadi bakalım inşallah bütün değerlerin güzel çıkar canım..haa bu arada hangi siteye üye oluyorsunuzda şu numuneler geliyor banada söylesenizde banada gelse fena olmazdı hani

iyi yapmışsın cnm inşallah bu sefer iyi çıkar sonucun
ne güsel heee kim gönderiyo size bunları bende istiyorum ama

İnşallah kızlar. Ben daha hamile olduğumu yeni öğrendiğimde doğum yapmış olan bir arkadaşım ben milupanın anne bebek klübüne üye oldum, ordan takip ettim haftaları demişti.
Sen de ol dedi. Ben de o zaman olmuştum. Bu haftalarda da hediye yolluyorlarmış. Siz de olun milupanın sitesinden olunuyor.

kızlar dün akşam kasıklarım da dahil bacaklarım dizlerim acayip ağrıdı
doğuruyorum sandım

Allah korusun

canım şimdi şöyle olmuyor mu?
doğum iznine çıkana kadar çalış
maaşını al
sonra doğum iznini, süt iznini yap bu sürede maaşını al
dönmene az bi süre kala
bebeklere bakacak kimse bulamadım eşim çalışmamı istemiyor de işi bırak
o şirkette kaç yıllıksın?
toplamda kaç yıllık sigortan var?

bizim şirketten biri böyle yapmıştı
tüm izinlerini yaptı maaşını aldı
dönmesine az bi süre kala ben çalışamıcam dedi
15 yıl sigorta+3500 gün sanırım vardı
ayrılcam dedi
şirkette kendi çıkardı
hem tazminat aldı
hem işsizlik parası

günayddınnnn kızlarrr bugün kızımı görecem inşallah çok mutluyummmmm

ohhh hadi ne güzel ben de cumartesi kısmetse

aa süper haber inşallah yanlış yapılmıştır tahlillerin

herkese günaydın

valla canım sağolsın abartmıyorum hamile kaldığımdan beri ilk kez hamur işi yapıyorum evde dokunmasın bana die
eşimde bende çok özlemişiz oğluşta çok sevdi herhal çok tepikledi beni ilk kezde cnm tatlı istedi
keşke yakın olsakta aman valla bize konu komşudan hayır yok kendi kendimize yapar yapar yerdik anacım

ohhh hadi ne güzel ben de cumartesi kısmetse

sanada az kalmış canımmm bebiklerimizi görecez hayırla inşallahhhh

günayddınnnn kızlarrr bugün kızımı görecem inşallah çok mutluyummmmm

Günaydın… Hadi güzel haberlerle gel inşallah….

Geçmiş olsun canım…Benim de kasıklarımda ağrılar oluyor bu ara.
Bir de sanırım şu kasılmalar var ya, doğum hazırlığı olanlar onlar başladı.
Arada regl ağrısına benzer kısa süreli ağrı olup geçiyor.

ohhh ohhhhhh yarasın size.ellerine sağlık canımm valla benim komşum bile yok çalıştığım için kimse gelmedi bana(ne saçma bir neden ama öyle bende alıştım artık kendi göbeğimi kendim kesiyorum canım ne kimseden fayda gördüm nede şunu al dediler

demekki hepimize aynı anda aynı şeyler oluyor
bizede cuma günü yarım gün ya bende yarım gün de yıllık iznimden alıp
tam gün yapıp başka doktora gidiyim bi
kendi doktorum 15 kasımda daha çok var

yaa benimde hiç komşum yok alt kattaki komşumda akraba ondan arada soruyolar nasılsın bir isteğin varmı die ama onlarında bebekleri var kıyamıyorum ki şunu yap demeye bende dediğin gibi kendi göbeğimi kendim gesiyorum yine açıktım karnım gurulduyo daha 1saat45dk var 12ye açlık çok çok gösteriyo artık kendini

günaydınlar herkese bende
aranıza katılmak istiyorum ilk gebeliğim çok heyacanlıyım
allah istiyen herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler versin
benim son adet tarihim:30temmuz
13 haftalık gebeyim
ve doğumum doktorun dediği gibi tahmince
6 mayıss ilk gebeliğimde bebeğim karnımda gelişmemişti ölmüştü kürtaj olmuştum
aradan 7 ay sonra çook şükür tekrar gebe kaldım

sadece komşu olsa iyi hal hatır sormayan kayınvalidem bi defa sormadı kızın eksik bişeyi varmı diye hatta annem battaniye örüyor onu görünce burnunu dike dike şöyle dedi

*ayyy daha çok erken bunlar için

bende dedimki ne zaman başlasaydık acaba doğuncamı dedim.kimseden fayda yok annem sağolsun dedim.sanırım bir çöp alıp gelmeyecekler karşıma..iyi değilmiş doğmamış bebeğe bişeyler almak ..kendi işlerine öyle geliyor çünkü..daha bana faydası olmadığı gibi.cumartesi akşamıda beni aramış bağda pekmez kaynatacaklardı bende gelecekmişim annemlerle birlikte..neyse dedim ben bişey demeyim oğlu der nasılsa.akşam eşime dedim aradı annesini sen kimi çağırıyorsun anne bağa karnı burnunda kadın napar sana orda üşütse napacaz vebali kime dedi bişey diyemedi ona ohh iyi oldu içimi soğuttu kocamya varya zorla kendilerine diş biletiyorlar bacım o sebeple onlardan fayda yokken elin bana faydası hiç dokunmaz ama değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…