- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.461
aradaşlar bu arada kaç kilo ile hamile kaldınızz...
ben galiba biraz tombiş olacağım:) 58 kilo ile hamile kaldım boyum 1,62 :)))
sizler ortalama kaç kilo ile hamiş kaldınız?
Aaaaaaa içmen lazımm! Bebek susuz kalır, bak su bitiyor erken doğuma alıyorlar, onla alakası var mı bilmiyorum ama yine de iç, su en gerekli şey canım ya.Çayı da arada sırada çok açık içebilirsin.
Boyum 1,53. 49 kilo ile hamile kaldım şimdi 48im, ama çok yemeye başladım sonumu iyi görmüyorum :18:
Sen ne kaar pozitif şeker bişeysin yaa:)))kocaman karnımdan korkmuyorum demişssin bide:))bende çok korkuyorum..benim senle surekli konuşmam lazım:))
canim henuz ekleme asamasindayiz bir sey yazdigimiz yok gruba eklenenler subat annelerini davet etsinYaaa merhaba canlar facebook grubu mu kuruldu ya hiç haberim yok(( 14:
valla henuz bir sey yazilmiyor grubu toparliyorz canimFacebook' da uye olup herkese aciklayacak kadar olduk mu biz ya? Benim hamile oldugumu daha hic kimse bilmiyor, hele ki is yerinde 3.aydan once soylemek niyetinde degilim. Karnim cikar da anlarlar diye cekiniyorum. Siz herkese soylediniz mi is aile arkadaslar?
pismis yumurta aki koyu kivamda ayni ole geliyr bazenkızlar normalde akıntınız oluyomu?oluyosa rengi nasıl??????
merhaba kızlar.dün sabah şiddetli bi baş dönmesiyle uyandım ama öyle böyle değil başım çok dönüyordu.ardından mide bulantısı ve defalarca kusma başladı yesem de yemesem de çıkarıyordum.artık küf kokuyordu ağzım.eşimi aradım geldi.hastaneye gittik.doktor 3 aya kadar normal dedi 1.5 ay daha böyle devam edebilir dedi.serum yazdı.bu seni ayağa kaldırır rahatlarsın yoksa geçmez dedi.acile gittik 1.5 saat yattım serum yedim.sonra doktorun yanına gittik bi daha bulantı hapı verdi.o yüzden dün hiç giremedim foruma.allah yaşatmasın bi daha ne diyim
ayy canim sorma benim esim hem annesinin adini hemde babsinin adini koydu bide ikinci isimleri var biz ikinci isimleri kullaniyoruz kayinvalideler de soylemecektiniz neden koydunuz diye kizdilar bizeAma ben kız ıstıyordum ):
Erkek olursa kesın esımle tartısırım.
Cunku adam tutturdu 'babamın adını koyacagız' dıye.
Daha ortada bebek yokken dıyordu, hadı dıyordum hamıle kalınca benı uzmez.
Haberı aldı, soku atlattı, basladı aynı seylerı soylemeye.
canim alakasi yok esinle iliskiye giriyor ve sarsiliyorsun acik yazmak gerekirse sadece aletle iceri giriyor ve bebgin oldugu bolgeye bakiyor drlar benim 3 gebeligimdede ben baktirdim sorun yasanmiyor merak etmeeeteyzecikler günaydınnnnn
Biz geldik ama birazdan mercimeğimizi naz yapmazsa görmeye gideceğiz...Size bi sorum olacak vajinal ultrason düşüğe neden oluyormuş büyükler bana sakın baktırma sabret karından baktır dedi sizce doğrumu buuu:26:
yok ole dusunme kacinilmaz koca gobek falan yine eski halimize donuyoruz cok sukur yapmasam ben yapmam 4 . gebeligim benim cok sukurGunaydın arkadaşlar:))ben hamilelikle alakalı hiç bir belirti yaşamıyorum henuz ama endişelerimi atamıyorum bir turlu..dun gece işten eve gittim gene ağladım eşimde surekli telkin etmeye çalışıyor beni...umarım bu donemi çabuk atlatırım.bu endişeler 9 ay surmez inşallah..yoksa ne yapcam bilmiyorum..belki size garip gelicek ama hamileliğin son aylarından korkuyorum..ya kımıldayamazsam yürüyemezsem kocaman bi karnım olcamm içimde bir canlı olcak..sizin bu tarz endişeleriniz oluyor mu acaba
esinle iliskiye giridikten sonraki iki gun sari akinti gelir canim merak etmeYa kızlar ben gunluk ped kullanıyorum akıntım icin. 2 gundur sarı sarı oluyor pedim.
Gecen gun de iliskiden sonra tuvalette 2 damla k.rengi bisey akıp gittigini gordum. Esime soyledim bisey olmaz dedi gecistirdi =/
canim seni bulamamdim ben gurbet melek eklersinBende kendimi tanıtmam gerektiğini düşünüyordum..henuz dun uye olduğum için beni tanıyan yok..anladığım kadarıyla biçok kişi birbirini tanıyor:))ben istanbulda yaşıyorum ve bi tekstil firmasında modelist olarak çalışıyorum..31 yaşımdayım ve 8 senelik evliyim:)Allah nasip ederse bu ilk bebeğim olucak..daha once panik atak tedavisi gordum ve hamilelik doğum korkularım yüzünden hiç çocuk düşünemedim..artık yüzleşmek zorunda olduğum bi doneme girdim:))İsmim de bagnur:))facede bagnur74@hotmail.com olarak beni bulabilirsiniz..:))
2 lt normal asirisina kacma bence bu sefer bobrekler o fazla suyu atmak icin ugrasiyormus kotu sonuclar dogurmasin 2 lt iyi canimben günde 2,5 litre içiyorum...
doktorum 2 lt tavsiye etti ama ben garantici yaaa 2,5 olsun dedim:)))))
Canım aslında böyle ağlayığ zırlayarak hem bebeğimize hemde kendimize zarar veriyoruz ama elimizde değil...Hamilelik psikolojisi insanı bu hale sokuyor sanırım...
Canım bu bebek bizim için bir mucize Şubat'ta İzmir'de Doç. Dr. Fatih Şendağ'a gittik, bana dediği senin fsh ın çok yüksek yumurta rezervin yok denecek kadar çok azalmış hemen tüp bebeğe başlamamız gerek o da hemen tutmayabilir, bir iki denemede belki olur ondan da sende biraz fazla ilaç kullanıcaz buda maliyeti arttıracak dedi, odasından çıktığımda dünyam başıma yıkılmışt, artık hayattan zevk almıyordum...Ki ben 3 yıllık evliyim ve geçtiğimiz kasım ayına kadar korundum, kasımdan beri bebek düşünmeye başlamıştık ilaç kullanıyordum daha öncesinde ...Haziran temmuz gb tüp bebek tedavisine başlayacaktık ki, Rabbim bu mucizeyi verdi bana, öğrendiğimde mutluluktan tüm gün ağladım o test sonucum aklıma geldiğinde hala gözlerim doluyor
Yani anlayacağın bebeğim tanrının bana vermiş olduğu bir mucize, onun için ona birşey olmasından çok korkuyoruz ( eşimde benimle aynı duyguları yaşıyor ) korkularım bundan dolayı... Sakın canım sana birşey olur diye üzülme rabbim sana da ne güzel bir mucize vermiş, bunun tadını çıkarmaya çalış...Düşünsene göbeklerimiz büyüycek güzel güzel hamile kıyafetleri giycz, sonra bebeğimiz doğduğunda onunla uyuycaz, emziricez yürümeye başladığında elinden tutup parklara götürücez..Biz artık birer anneyiz canım, tek düşündüğümüz şey yavrularımız olsun...Hamile olduğumu öğrendiğimden beri tüm hayatımı bebeğime göre ayarladım...Doktorum bana tam olarak ilişkiyi yasaklamadı ama ben ya yavruma birşey olursa ya sonrasında kanamam olursa korkusuyla 2 aydır kocacımla kardeş gb uyuyoruz, çünkü sonrasında yaşayacağım vicdan azabını, pişmanlığı taşıyamam...Benim korkularım böyle işte...Lütfen sende kendine birşey olur diye üzülme...Hamilelik bize çok yakışacak, çok güzel anneler olacağız ve bebeğimizi bir avazda doğuracağızAnlaştık mı Beni düşün çok zor şartlardan geçerek bu bebeğe sahip oldum, rabbim sana hiç sıkıntı çekmeden bu duyguyu yaşattı, onun için üzülma canım benim...Hepimzi çok iyi anneler olucaz, kesinlikle iyi anne olamaz mıyım gibi düşünceleri aklına getirme, daha yeni hamilesin ondan öyle şeyler düşünüyorsundur....Mutlu ol, anlaştık mı
Oooh, yarasın
Keske bende o kadar su ıcebılsem ):
kızlarrrrrrrrrrrrrrr nolurrrr bişeyler söleyin sabahtandır wc ye gidip gelmekten helak oldum bu ishal beni mahvettiüstelik bebeğime bi etkisi olur diye de çooookkk korkuyorummmmmmmmm
Canım aslında böyle ağlayığ zırlayarak hem bebeğimize hemde kendimize zarar veriyoruz ama elimizde değil...Hamilelik psikolojisi insanı bu hale sokuyor sanırım...
Canım bu bebek bizim için bir mucize Şubat'ta İzmir'de Doç. Dr. Fatih Şendağ'a gittik, bana dediği senin fsh ın çok yüksek yumurta rezervin yok denecek kadar çok azalmış hemen tüp bebeğe başlamamız gerek o da hemen tutmayabilir, bir iki denemede belki olur ondan da sende biraz fazla ilaç kullanıcaz buda maliyeti arttıracak dedi, odasından çıktığımda dünyam başıma yıkılmışt, artık hayattan zevk almıyordum...Ki ben 3 yıllık evliyim ve geçtiğimiz kasım ayına kadar korundum, kasımdan beri bebek düşünmeye başlamıştık ilaç kullanıyordum daha öncesinde ...Haziran temmuz gb tüp bebek tedavisine başlayacaktık ki, Rabbim bu mucizeyi verdi bana, öğrendiğimde mutluluktan tüm gün ağladım o test sonucum aklıma geldiğinde hala gözlerim doluyor
Yani anlayacağın bebeğim tanrının bana vermiş olduğu bir mucize, onun için ona birşey olmasından çok korkuyoruz ( eşimde benimle aynı duyguları yaşıyor ) korkularım bundan dolayı... Sakın canım sana birşey olur diye üzülme rabbim sana da ne güzel bir mucize vermiş, bunun tadını çıkarmaya çalış...Düşünsene göbeklerimiz büyüycek güzel güzel hamile kıyafetleri giycz, sonra bebeğimiz doğduğunda onunla uyuycaz, emziricez yürümeye başladığında elinden tutup parklara götürücez..Biz artık birer anneyiz canım, tek düşündüğümüz şey yavrularımız olsun...Hamile olduğumu öğrendiğimden beri tüm hayatımı bebeğime göre ayarladım...Doktorum bana tam olarak ilişkiyi yasaklamadı ama ben ya yavruma birşey olursa ya sonrasında kanamam olursa korkusuyla 2 aydır kocacımla kardeş gb uyuyoruz, çünkü sonrasında yaşayacağım vicdan azabını, pişmanlığı taşıyamam...Benim korkularım böyle işte...Lütfen sende kendine birşey olur diye üzülme...Hamilelik bize çok yakışacak, çok güzel anneler olacağız ve bebeğimizi bir avazda doğuracağızAnlaştık mı Beni düşün çok zor şartlardan geçerek bu bebeğe sahip oldum, rabbim sana hiç sıkıntı çekmeden bu duyguyu yaşattı, onun için üzülma canım benim...Hepimzi çok iyi anneler olucaz, kesinlikle iyi anne olamaz mıyım gibi düşünceleri aklına getirme, daha yeni hamilesin ondan öyle şeyler düşünüyorsundur....Mutlu ol, anlaştık mı
Ben 1 yemek kaşığı türk kahvesine limon sıkıp yenilince ishali kestiğini duymuştum.İshalin bebeğe bir etkisi olmaz canım, ben kabız oldum düşün daha fena, afedersin ıkınmaktan tüm kaslarım ağrıdı çok şükür Allah öyle bir yaratmış ki tuvalet için ıkınınca dahi bebeğe birşey olmuyor.
yok kız neren tombiş benimde 59 kg 1.67 boy.
:)senin boyun uzun be yavrum
ayy canim sorma benim esim hem annesinin adini hemde babsinin adini koydu bide ikinci isimleri var biz ikinci isimleri kullaniyoruz kayinvalideler de soylemecektiniz neden koydunuz diye kizdilar bize
...
cay ve kahve kansizliga sbeb olur canim icme cok cok istersen haftada bir icebilirsin acik oda[/B]
canım bana en son cuma gunu gıttıgımde doktor 5 haftalıksın dedı ınternete gebelık hesaplayıcılar varya ona sat ımı yazıp gırdıgımde 5+5 cıkıyor,
ama bugun saat 17.00 doktorla randevumuz var bugun sorarım olmazsa tekrardan bakalım ne dıyecek hem kan testıde yaptırdım bakalım onun sonucu ne cıkacak ınsallah guzeldır de sıze guzel haberler verırım yarın:))))
ozaman sen bugun 5+6 sın o hesaplayıcılara göre:))
Ben 1 yemek kaşığı türk kahvesine limon sıkıp yenilince ishali kestiğini duymuştum.İshalin bebeğe bir etkisi olmaz canım, ben kabız oldum düşün daha fena, afedersin ıkınmaktan tüm kaslarım ağrıdı çok şükür Allah öyle bir yaratmış ki tuvalet için ıkınınca dahi bebeğe birşey olmuyor.
yavrucuklar, annecikler ben çok acıktım, yemek saati geldi.
yiyim yemeğimi, gelirim kızlar optumm hepiniziiii
canim patates kaynat ye yada pirinc lapasi yap ye bol bol da su icccckızlarrrrrrrrrrrrrrr nolurrrr bişeyler söleyin sabahtandır wc ye gidip gelmekten helak oldum bu ishal beni mahvettiüstelik bebeğime bi etkisi olur diye de çooookkk korkuyorummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?