2012 Şubat Anneleri

bence hiç evdeyim diye üzülme..bak ben sağlıkla bebeğimi dunyaya getirince 4 ay sonra onu bırakıp çalışmaya başlamak zorunda kalıcam..maddi imkanlarımız benim evde durmama uygun değil..sen bebeğini kendin büyütüceksin..ayrıca sabahları kalkıp işe gelmek bu donemde berbat bişey:))o yuzden sendeiyi yonden ba durumuna hiç bozma moralini:)

canım, hayırlısıyla hiç ummadığımız kapılar açılır da hepimiz bebişlerimize kendimiz bakarız inşallah. yanlarında oluruz.

selam kızlar nasılsınız bugün?daha geçmişi okuyamadım:))ben de iyi değilim bugün ya dr.um antibiyotik vermişti oda daha beter ishal yaptı ne yapcam bilmiyorummm:((((((((

Canım bende hergün nerdeyse ağlıyorum, sürekli aklımda ya bebeğime birşey olursa korkusu var bunu bir türlü aklımdan çıkarıp atamıyorum..Şuan 9+2 riskli haftalar yavaş yavaş geride bırakıyorum ama şimdi de aklıma yaptıracak olduğum 2'li test 3' lü test sonuçları geliyor, sağlıklı olmazsa diye çok korkuyorum...Sürekli dua ederek kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama o da bir yere kadar..

eylulcum sen ağlıyorsun bebeğine bişey olmasından korkuyorsun..ben ağlıyorum bana bişey olur diye:((ben kotu bi annemi olurum acaba diye bile düşünmeye başladım..sadece ağrım olurmu midem bulanırmı çok acı çekermiyim ya kotu bi hamilelik geçirirsem gibi endişelerden ağlıyorum:((amaişe gelip sizleri okudukça bu fikre alışmaya başladım..daha zor hamilelik geçirenleri okudukça da halime şukretmem gerektiğini anlıyorum ama akşma eve gidince başlıyorum zırlamaya daha bi hafta olmadı oğreneli,sanırım bu fikre zor alışılıyor anlamadım:))

Canım aslında böyle ağlayığ zırlayarak hem bebeğimize hemde kendimize zarar veriyoruz ama elimizde değil...Hamilelik psikolojisi insanı bu hale sokuyor sanırım...
Canım bu bebek bizim için bir mucize Şubat'ta İzmir'de Doç. Dr. Fatih Şendağ'a gittik, bana dediği senin fsh ın çok yüksek yumurta rezervin yok denecek kadar çok azalmış hemen tüp bebeğe başlamamız gerek o da hemen tutmayabilir, bir iki denemede belki olur ondan da sende biraz fazla ilaç kullanıcaz buda maliyeti arttıracak dedi, odasından çıktığımda dünyam başıma yıkılmışt, artık hayattan zevk almıyordum...Ki ben 3 yıllık evliyim ve geçtiğimiz kasım ayına kadar korundum, kasımdan beri bebek düşünmeye başlamıştık ilaç kullanıyordum daha öncesinde ...Haziran temmuz gb tüp bebek tedavisine başlayacaktık ki, Rabbim bu mucizeyi verdi bana, öğrendiğimde mutluluktan tüm gün ağladım o test sonucum aklıma geldiğinde hala gözlerim doluyor :emir_bebek:
Yani anlayacağın bebeğim tanrının bana vermiş olduğu bir mucize, onun için ona birşey olmasından çok korkuyoruz ( eşimde benimle aynı duyguları yaşıyor ) korkularım bundan dolayı... Sakın canım sana birşey olur diye üzülme rabbim sana da ne güzel bir mucize vermiş, bunun tadını çıkarmaya çalış...Düşünsene göbeklerimiz büyüycek güzel güzel hamile kıyafetleri giycz, sonra bebeğimiz doğduğunda onunla uyuycaz, emziricez yürümeye başladığında elinden tutup parklara götürücez..Biz artık birer anneyiz canım, tek düşündüğümüz şey yavrularımız olsun...Hamile olduğumu öğrendiğimden beri tüm hayatımı bebeğime göre ayarladım...Doktorum bana tam olarak ilişkiyi yasaklamadı ama ben ya yavruma birşey olursa ya sonrasında kanamam olursa korkusuyla 2 aydır kocacımla kardeş gb uyuyoruz, çünkü sonrasında yaşayacağım vicdan azabını, pişmanlığı taşıyamam...Benim korkularım böyle işte...Lütfen sende kendine birşey olur diye üzülme...Hamilelik bize çok yakışacak, çok güzel anneler olacağız ve bebeğimizi bir avazda doğuracağız :66: :emir_bebek::nazar: Anlaştık mı :emir_bebek: Beni düşün çok zor şartlardan geçerek bu bebeğe sahip oldum, rabbim sana hiç sıkıntı çekmeden bu duyguyu yaşattı, onun için üzülma canım benim...Hepimzi çok iyi anneler olucaz, kesinlikle iyi anne olamaz mıyım gibi düşünceleri aklına getirme, daha yeni hamilesin ondan öyle şeyler düşünüyorsundur....Mutlu ol, anlaştık mı :emir_bebek::nazar:

Kızlar sırası olmucak ama bol bol su içiyorsunuz değil mi, çok önemliymiş bol sıvı alımı...

damacanayla kanka oldum ben :9:

selam kızlar nasılsınız bugün?daha geçmişi okuyamadım:))ben de iyi değilim bugün ya dr.um antibiyotik vermişti oda daha beter ishal yaptı ne yapcam bilmiyorummm:((((((((

geçmiş olsun hayatım, yine dr'la görüş istersen bazı antibiyotikler yapıyor normalde olabilir.

ishali kesmesi için azcık gazoz içebilirssin belki.

sağol azelyacım dün baya kötüydüm.ilk koluma iğne soktular ama olmadı damarlarım çok inceymiş.çıkardılar öbür koluma vurdular iğneyi ama nasıl canım yandı.nerdeyse 15 dakka uğraştılar.ellerime baktılar ordan da damar yolu bulamadılar.işkenceydi yani.bugün de bulantım var.senin bulantılar başladı mı çıkarıyor musun

Bende kendimi tanıtmam gerektiğini düşünüyordum..henuz dun uye olduğum için beni tanıyan yok..anladığım kadarıyla biçok kişi birbirini tanıyor:))ben istanbulda yaşıyorum ve bi tekstil firmasında modelist olarak çalışıyorum..31 yaşımdayım ve 8 senelik evliyim:)Allah nasip ederse bu ilk bebeğim olucak..daha once panik atak tedavisi gordum ve hamilelik doğum korkularım yüzünden hiç çocuk düşünemedim..artık yüzleşmek zorunda olduğum bi doneme girdim:))İsmim de bagnur:))facede bagnur74@hotmail.com olarak beni bulabilirsiniz..:))

Hoşgeldin canım aramıza :71: Aslında beni de kimse tanımıyor ve bende kimseyi tanımıyorum sadece derdim tasam olduğunda girip yazıyorum arkadaşlarda sağolsun yardımcı oluyorlar...

Bende kendimi tanıtayım, ismim Eylül 25 yaşındayım, 3 yıllık evliyim..İç mimarım, aslen İzmirliyim ama şuan iş gereği Sakarya'da yaşıyoruz ve Sakryaya alışmaya çalışıyorum bir taraftan da...
Kızlar az önce çok uzun bir mesaj yazmışım kusura bakmayın, içimdekileri bir çırpıda dökmüşüm sonradan fark ettim mesajın çok uzun olduğunu :69:

Arkadaşlar sizler ne iş yapıyosunuz
sanırım çoğu arkadaş çalışıyo...:102::102::102:

Bende calısıyorum, hemde daha yenı sayılırım bu fırmada.
insan kaynaklarından sorumluyum, ınsallah rahat bır gebelık gecırırım de ısımden ayrılmak zorunda kalmam.
Aslında bebegıme kendım bakmak ıstıyorum ama, bızımde borcumuz var, calıssam daha ıyı olacak.

canım benım bende 5+5 günlük hamileyim ve mide bulantım yok benımde
yalnız değilsin yani banada sağolsun burdakı arkadaslar destek oldular inşallah bebişlerimiz cok ıyıdır merak etme:)))

ay canım bende asla istemezdim kayınpederimin ismini cunku o da hıc haketmıyor Allah korusun benım esım tam tersı kendı adını ıstıyor erkek olursa kız olursada benım adım olacakmıs ben ıstemıyorum ama bakalım hayırlısı olsun nasıp yasayıp gorecegız artık,inş.senın esınde vazgecer ılerıde sen ıstedıgın ısmı koyarsın bebegıne....

herkese günaydınlar ve herkesin mirac kandili mübarek olsun inşallah Allahım hepimizin bebeklerine ve bizlere sağlık veriri sağsalım bebeklerımızı doğurmamızı nasip eder insallah.amin....

elefera merhaba sanırım ortak noktalarımız cok ılgımı cektıde,
benımde bugun 5+5 ,sat 19 mayıs,eşim 1981 ,ben 1980 dogumluyum:))) :13:

Merhaba canım, evet gorunen o kı ortak yanlarımız cok (:
Benım satım 18 Mayıs, Sana doktorun mu 5+5 oldugunu soyledı.
Bana doktor 4 haftalık dedı ama nette 5+5 cıkıyor?

Kızlar sırası olmucak ama bol bol su içiyorsunuz değil mi, çok önemliymiş bol sıvı alımı...

Ben su ıcmıyorum ):
bır kac bardak acık cay ıctım, aslında onu da onu da korkarak ıcıyorum.
Cay ve kahve bebegıme zarar verır mı?

ahaha doğurana kadar bizi kovmazlarsa ne guzel:))

şube müdürme söyledm 1 yıl iptalsin yani dedi :)) şimdilk calışıyorum ama böyle kötü olırsam haftaya rapor alcam dayanamıyorm yukarı aşağı koşuyorum wc alt katta midem kötü allah korusun bebeğime bişey olsa nolcak çalışmak cok zor napcam doğuma kadar doğunca napcam off offfff hep soru işareti zor günler bizi bekliyo kızlar ben devlete girmek için 2 yıl ugrastm ders calıştm şimdi bırakmam imkansz allahtan memuriyet özele göre daha esnek o yüzden cok zorlanmıyorum allah yardımcımız olsun

Ben kendimi bildim bileli küçük su şişesi ile dolaşırım, yemek yerken yanımdadır, bilgisayar başında, yatarken hep yanımdadır.Şimdi nedense daha çok susuyorum, suyu da çok seviyorum benim için zor olmuyor ama ikide bir tuvalete gidiyorum :1:

sağol azelyacım dün baya kötüydüm.ilk koluma iğne soktular ama olmadı damarlarım çok inceymiş.çıkardılar öbür koluma vurdular iğneyi ama nasıl canım yandı.nerdeyse 15 dakka uğraştılar.ellerime baktılar ordan da damar yolu bulamadılar.işkenceydi yani.bugün de bulantım var.senin bulantılar başladı mı çıkarıyor musun

Ahh ya o damarlar bulunamayınca insanın canı felaket acıyor biliyorum :( Benim başlamadı bulantılar, tık yok.Sadece aç kalırsam oluyor, o da açlıktandır diyorum.Bu gidişle ben bulantısız geçircem annem de öyle diyor :44:

Ben su ıcmıyorum ):
bır kac bardak acık cay ıctım, aslında onu da onu da korkarak ıcıyorum.
Cay ve kahve bebegıme zarar verır mı?

Aaaaaaa içmen lazımm! Bebek susuz kalır, bak su bitiyor erken doğuma alıyorlar, onla alakası var mı bilmiyorum ama yine de iç, su en gerekli şey canım ya.Çayı da arada sırada çok açık içebilirsin.

aradaşlar bu arada kaç kilo ile hamile kaldınızz...
ben galiba biraz tombiş olacağım:) 58 kilo ile hamile kaldım boyum 1,62 :)))
sizler ortalama kaç kilo ile hamiş kaldınız?

Son düzenleme:
Günaydın, Kandiliniz Mübarek olsun kızlar bu gece ettiğiniz tüm dualar kabul olsun :16:

Çok sağol tatlım gördüm, duydum nihayet :nazar:Biz biraz geç gittik aslında 7+5de. Ama 3 sn.den fazla dinleyemedik benim heyecandan titreyen karnım ve bitmek bilmeyen kikirdemelerim yüzünden, çok sevindim tutamadım kendimi:17:
Geçmiş olsun bu arada bulantıların artmış :26:

Aklıma geldi, 5+4den itibaren aynı ruh hali bende de vardı.Yemek yerken sofrada gözlerim dolar ağlardım, ama kalbini duyduktan sonra tüm endişelerim yerle bir oldu, uçtu gitti umut doluyum şimdi.Darısı başına, inan o bebeğini görünce bir başka hissedeceksin :69:Ben de kocaman karnım olsun istiyorum, benim boyum kısa 1,53 felan düşün koca karnımdan korkmuyorum buna rağmen, çok sevimli olucam bence :79:

Şimdiden afiyet olsun canım, Kayınvalideni geçmen dileğiyle :1:

Ben de buna özeniyorum :31:

Dünyam80 canım akıntıyı sen sormuştun sanırım, benim de bazen sarı olabiliyor, bu aralarda da sıklaştı.Ama kahverengi lekelenme plesanta devri sırasında olurmuş diye okumuştum.Kırmızı olmadığı sürece korkulcak bir durum yok diye biliyorum.Ama için rahat etmezse gir bak ultrasona.

Sen ne kaar pozitif şeker bişeysin yaa:)))kocaman karnımdan korkmuyorum demişssin bide:))bende çok korkuyorum..benim senle surekli konuşmam lazım:))

Back
X