2012 Şubat Anneleri

gözün aydın iyiymiş oluşun kiloya falanda takılma son aydaki kilosu önemli

fıstık nerelerdeydin kaçgündür girmedin nasıl elifnaz.....ağlamak yok dimi artık....özledim seni...ayın 31 işten çıkıyorum..hep özlicem sizi...

tamam kızlar bende hemen üye oluyum o zaman benim bebişimin neyi eksik
ona da yollasınlar di mi ama

Ol ol tatlım tabi, yollasınlar

Canım, benim annem bebeğin beşiğini alıyor doğum hediyesi olarak.
Artı söylemesi ayıp olması doğum masraflarında takviye olması için 6 tane cumhuriyet altını yapmış bana.(Ama bu hediyesini kalbini kırmadan reddedeceğim çünkü benim daha okuyan bir kardeşim var, yaptıkları yeter dahasına gerek yok.)
Bebeğin eşyalarının da büyük çoğunluğunu aldı sağolsun, ben doğru dürüst kıyafet almadım desem yeri var.
Kayınvalidem 3-5 parça kıyafet aldı. Sağolsun, gücü ona yetmiş, ilave birşey yapacağını sanmıyorum o tarafın.
Görümcem de çalışıyor ama 1 tulum+1 emzik almış sadece.
Kaynım usg resmine bile bakmıyor kaldı ki ne hediyesi, kayınpeder de aynen
Eşim hamile olduğumu öğrendiğinde telefonumu değiştirmek istemişti ama ben istemedim. Doğumda bir şey alır mı bilmem :)
Pek öyle incelikleri yoktur ama belli de olmaz :)

canım doğum fotoğrafçısıyla mı anlaştın ne güzel
ne kadar peki içinde neler var

Daha anlaşamadım canım, internet sitesine baktım, birde burdan bir arkadaşım Samsunlu onu arayıp bilgi edinmiş, 500tl. demiş pazarlıksız ama bu fiyat, 10 gün sonra doğumu var bana fiyat konusunda bilgi verecek bakalım, 400 derse çok sevinicem.İçeriğini kendin belirliyorsun, ben 300 resimlik dvd ve 20 adet renkli 10 adet siyah beyaz foto baskı olanını istiyorum.Onun haricinde kapı posteri, müzikli slayt, 2 dev boyut resim felan da var ama bana gereksiz geldi onlar.Müzikli slaytı bende yapıyorum çünki.

masallahh kuzuyaaa benimkide düsük cıkıyo .. benimm cok basım dönüyo sokakta falan hep bayılcak gibi oluyorum dedimm.. ölctüler o an gayet iyidim mesela ama 9 a 6 cıktı:26::26: demek daha da düsüyo dedi dr ama evet bebekte yüksek tansiyon tehlikeli dedi. hemen ayagımı hafif yukarı kaldırıpp yatıcakmısım.. sokakta nasıl yatıcam acaba bacakları kaldırıp ama bi birimden bişi olmaz korkma dedigi gibi tuza falan dikkat et cnm..

Günaydın, gözün aydın maşallah oğluna.
Tansiyonunu kafana takma heyecandan da yükselmiş olabilir.
Kafana takıldıysa bir idrar tahlili yaptır protein negatifse bebeğin açısından bir risk olmaz.
130/90 normal bir tansiyon ben bunu kalp doktorunun ağzından bizzat kendim duydum.
Ki bu bünye 180/140ları görmüş bi bünye,tecrübe konuşuyo yani

hepimiz isteriz birer kolye yada en azından baktığın zaman hatırlayabileceğin bişey ama ben çok güsel bir buket çiçeğe tav olurum yani

Gözünaydın tatlım..Maşallah oğluşuna Kafası bu dönemlerde bedenine göre hep büyük olur zaten onu düşünme, bizimki de koca kafalı

eşim diyo adam görüntüyü yaklaştırdı sana öyle geliyo dedi ama ne bilim korktum....normal doğumda olursa tırsarım yani...

gözün aydın iyiymiş oluşun kiloya falanda takılma son aydaki kilosu önemli

ne bilim yaa en azından 700 800 gr olsaydı..gerçi ideal kilosunda ama ..inş 3 3,5 kilo doğar..

benim tıckerım doktorun hesabına göre yanlış bugün 23+5 oluyorum..düzeltmeme gerek varmı..ikigünlük hata payı var...biz şimdi altıncı ayamı giriyoruz...:44:

inş cnm tuzlu zeytin falan yedim dedim hemşire ondandır dedi....hep 12 9 11 8 çıkardı benim....ilkkez öyle görünce yüksek dedi sanırım....inş bişey olmaz....sağolasın....dikkat ediyorum artık yediklerime....

Canım oncelıkle gozun aydın.
Saglıklı haberlerını almıssın oglunun.
Kılosu gayet normal, su tablodan da kontrol edebılırsın.
Fetal Kilo Arlk Boy Uzunluk Tahmini lm Bebek Kilosu hesaplama Arlk bebek Boyu Hesaplama Doum Kilosu Tahmini Zayf kk Gelimemi Ksa Kse cce Bebek ri Kilolu Obez Bebek
Tahmını olcumler elbette ama asagı yukarı olması gereken buradakı gıbı.

Ay hesaplamasını bende kafama takmıs durumdaydım.
Ama artık soyle hesaplıyorum.
23 haftalık hamıleyım;
23*7 = 161
161 / 30 = 5,3

Yaklasık 5,5 aylık hamıleyım.

40. haftamda;
40 * 7 = 280
280 / 30 = 9,3

Bırde su var, uzmanlar ay hesaplaması yapmıyor.
Hafta hesaplaması yapıyor.
E o zaman kafamızı yormaya gerek yok.
Haftamızı soyleyelım, daha kolay bence.
Benım 17 haftam kaldı gerıye mesela.
Yanı tam 119 gunum var.
Tabıı daha once gelırse de mutlulukla karsılarım

hepimiz isteriz birer kolye yada en azından baktığın zaman hatırlayabileceğin bişey ama ben çok güsel bir buket çiçeğe tav olurum yani

Kız bi çiçeğe tav olma onu normalde de getirir :))
Yalnız biz hep istiyoruz ama gördünüz mü Ebru Gündeş'i basının önünde kocasına çok çok teşekkür etti bu güzelliği kendisine yaşattığı için..İyiki benim herif izlemedi

parası olsaydı araba almasını isterdim

Abbowwww

bu nasıl rakamlar ya ozaman bende tansiyon yok benim en yüksek 9/5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…