- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #35.061
slm millet ..... dün doktora gittik..oğluşumun herşeyi normal....tek bişey kafama takıldı kahvaltı yapıp gitmiştim tansiyonum 13 9 çıktı hemşire yeme zeytin peynir tuzluysa dedi....bebek yüksek tansiyona fazla dayanmazmış..dedim allah korusun....ilk kez yüksek çıktı..... dün doktor 23 + 4 günlük dedi ... muhtemel doğum tarihim 17 02 mış... sanırım satımla ikigün oynuyor doktorun hesabında..bide 5 ci ayın yeni bitti altıya girdin dedi..biz eşimle şimdi yediye gircez sanarken..doktorun hesabı hepten farklı çıktı....anlayamadık...:44: oğlum 651 gr ..23 cm boyu..kafası biraz bana büyük geldi ultrasonda ama normal dedi doktor bişey demedi....çok şükür sağlıklıya önemliside bu....bacaklarını gördüm..ellerini göremedim minik ellerini..ne zaman görsek yatıyo paşam..babası gibi uykuya düşkün olcak sanırım...zayıf geldi bana gerçi haftama göre ideal kiloda normal dedi doktor ama yinede azgeldi...bir ayda 300.gr almış..:26:..kiloları hep anasına aldırıyooo kerata..
Ben esıme dedım valla, guzel, sık, benı ıfade edecek bır bılezık ıstıyorum.
Esıme bu konuda guvenıyorum, begenısı ıyıdır.
Ama kayınvalıdemden hedıye beklemek mı
Yaklasık 3 yıllık gelınıyım, daha bır ıgnesını gormedım.
Kaldı kı, ben onun dogum gununde, anneler gununde hep hedıye almısımdır.
Su an ıse, zaten arayıp - sordugu yok.
Bırde hedıye mı alacak, peeehhh.
tamam kızlar bende hemen üye oluyum o zaman benim bebişimin neyi eksik
ona da yollasınlar di mi ama
2012 Şubat anneleri eşlerinizden kayınvalidenizden doğum hediyesi ne alsın isterdiniz? Bana şu al denmez tabiki ama içinizde şunu alsa
ne güzel olur dediğiniz şeyler varmı? İlk ben başlayayım yazmaya kayınvalidem masraf olur diye gelmiycek muhtemelen oğlumada
hiç bişey yapmıcak düğünümde bana yaptığı gibi ondan bir beklentim yok. Ama eşim şık bir takı alsın isterdim ama almassada sağlık
olsun.
Şöyle anneli bebekli kolyelerden alabilir, alsın isterim
ben anneler gününde bekledim bunu ama gelmedi
Ben esıme dedım valla, guzel, sık, benı ıfade edecek bır bılezık ıstıyorum.
Esıme bu konuda guvenıyorum, begenısı ıyıdır.
bencede takı olmalı kesinlikle
aslında ben trabzon bileklik alsın isterdim ama 7 milyar falan var
oyüzden anlamlı bir kolye olabilir
kolye takmayı sevmiyorum ama anlamlı bir hediye istiyorum
canım doğum fotoğrafçısıyla mı anlaştın ne güzel
ne kadar peki içinde neler var
slm millet ..... dün doktora gittik..oğluşumun herşeyi normal....tek bişey kafama takıldı kahvaltı yapıp gitmiştim tansiyonum 13 9 çıktı hemşire yeme zeytin peynir tuzluysa dedi....bebek yüksek tansiyona fazla dayanmazmış..dedim allah korusun....ilk kez yüksek çıktı..... dün doktor 23 + 4 günlük dedi ... muhtemel doğum tarihim 17 02 mış... sanırım satımla ikigün oynuyor doktorun hesabında..bide 5 ci ayın yeni bitti altıya girdin dedi..biz eşimle şimdi yediye gircez sanarken..doktorun hesabı hepten farklı çıktı....anlayamadık...:44: oğlum 651 gr ..23 cm boyu..kafası biraz bana büyük geldi ultrasonda ama normal dedi doktor bişey demedi....çok şükür sağlıklıya önemliside bu....bacaklarını gördüm..ellerini göremedim minik ellerini..ne zaman görsek yatıyo paşam..babası gibi uykuya düşkün olcak sanırım...zayıf geldi bana gerçi haftama göre ideal kiloda normal dedi doktor ama yinede azgeldi...bir ayda 300.gr almış..:26:..kiloları hep anasına aldırıyooo kerata..
Gözünaydın tatlım..Maşallah oğluşunaKafası bu dönemlerde bedenine göre hep büyük olur zaten onu düşünme, bizimki de koca kafalı
gözün aydın iyiymiş oluşun kiloya falanda takılma son aydaki kilosu önemli
laylamm bulusuyormuyuz bugun tatlım.laylam beni doskoya götürcekk
Günaydın, gözün aydın maşallah oğluna.
Tansiyonunu kafana takma heyecandan da yükselmiş olabilir.
Kafana takıldıysa bir idrar tahlili yaptır protein negatifse bebeğin açısından bir risk olmaz.
130/90 normal bir tansiyon ben bunu kalp doktorunun ağzından bizzat kendim duydum.
Ki bu bünye 180/140ları görmüş bi bünye,tecrübe konuşuyo yani
hepimiz isteriz birer kolye yada en azından baktığın zaman hatırlayabileceğin bişey ama ben çok güsel bir buket çiçeğe tav olurum yani
parası olsaydı araba almasını isterdim
Günaydın, gözün aydın maşallah oğluna.
Tansiyonunu kafana takma heyecandan da yükselmiş olabilir.
Kafana takıldıysa bir idrar tahlili yaptır protein negatifse bebeğin açısından bir risk olmaz.
130/90 normal bir tansiyon ben bunu kalp doktorunun ağzından bizzat kendim duydum.
Ki bu bünye 180/140ları görmüş bi bünye,tecrübe konuşuyo yani
Eki Görüntüle 279224
eşime hazırlamıştım 1. yıl sürprizi
balonların içinde de küçük kağıtlarda notlar yazıyo
sehpanın üstünde de iğne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?