2012 Şubat Anneleri

bana doktor magvital magnezyum hapı verdi hergün kullanıyorum doktor birsey soylemedi eczane de hergün 1 tane yazms bilgisi olan sadece kramp oldugunda mı içiliyor

günaydın canım .Amin inşallah...benim şeker yüklememi biraz erken yaptılar ama umarım farketmez.Daha 22+3 günlüğüm...

Artık 23. haftadasın canım çok farkedeceğini sanmam.
Ama eğer değerin sınıra yakın çıkarsa zaten bir daha tekrarlayacaklar, birkaç gün diyet yaptırıp.

sağol canııım. tatlım söz konusu bebeğim olunca ne görsem alasım geliyor. herşeyi tam olsun istiyorum. alışveriş yapmadam duramıyorum

Aynen canım ben de.
Kendime kıyamıyorum ama sürekli bebişe alasım geliyo :)

ayyyy kızlarr dün gece kızcemin hepi topuu 16 haftalıkken cekilmişş 4 boyutlu resimi var yaa.. sehpanın üstünde durupp duruyomuss gün içinde bakmısım demek.. gece benimm kelabbaammm 1 bardakk enerji içeceginii dökkk.. sehpayı temizle ama kagıtları öle bırakk.. terss dönükk diye tanımamıs ultrason kagıdını defteri kaldırmıs ama.. ayy sabahh aldımm elimee yapııss yapısss.. askım bu neee didimmm.. cocugunn resimlerinii ıslatmıssınn yetmemişş, sekerli olmuss yetmemişş bide orda bırakmısınn.. defteri kurtarcagına bunu kurtarsadın ya.. ben onu kagıt sandım valla sehpayı ilk onla silmedigime dua et didi. allahtan kuse gibi degişik bi kagıtmıss yıkadım gecti. aslına biri falan hasarr görse gidip 4 boyutluya girmeye bahanem olurdu simdi masraf olmasın diye gitmiyorum dr da saolsun göndereyim demiyo hiç

2012 Şubat anneleri eşlerinizden kayınvalidenizden doğum hediyesi ne alsın isterdiniz? Bana şu al denmez tabiki ama içinizde şunu alsa

ne güzel olur dediğiniz şeyler varmı? İlk ben başlayayım yazmaya kayınvalidem masraf olur diye gelmiycek muhtemelen oğlumada

hiç bişey yapmıcak düğünümde bana yaptığı gibi ondan bir beklentim yok. Ama eşim şık bir takı alsın isterdim ama almassada sağlık

olsun.

milupaya üye oluyosun hediye küçük bir paket gönderiyor

tamam kızlar bende hemen üye oluyum o zaman benim bebişimin neyi eksik
ona da yollasınlar di mi ama

valla bende alsınlar isterdim ama zannetmiyorum
ama eşim bişeyler yapar herhalde
kendi karar veremez ne alacagına bana sorar herhalde

bana doktor magvital magnezyum hapı verdi hergün kullanıyorum doktor birsey soylemedi eczane de hergün 1 tane yazms bilgisi olan sadece kramp oldugunda mı içiliyor

Bana önce günde bir tane yazdı, ben de ama kalsiyum da vermiştiniz (osteocare kullanıyorum) birlikte mi alıcam deyince osteocare’a devam et bunu krampların olduğu gün ve devamındaki 1-2 gün alırsın dedi.

ayyy canıımmm ne güzelll allah onu sana bağışlasııınnn
amin güselim kolay gelsin sanada hayırlı haberlerle gel inşallah
bari yardımınız yok susun dimi ne boş konuşuyonuz

yok kız yardımı olmaz mı tüm evi tertemiz yaptı koltuk halı cam silmiş vitrinleri boşaltıp yıkamış tüm mutfak dolaplarım tertemz düzenli bunlar uğraş istiyo malesef yapıyon bari sus dimi anacım yaaa kalbimi kırma ama yok illa diycek

Şöyle anneli bebekli kolyelerden alabilir, alsın isterim

tatlım benimde kayınvalidem bişey yapmaz,yapamaz,durumu yok çünkü. kayınpederim eşim daha emeklerken ölmüş, kendi emekli maaşıyla geçiniyor. bekleyemem de zaten. ama eşim güzel bir takı alabilir mesela. günlükte kullanabileyim, hemde hatıra olsun.

ayy ben hiçbişi alsın istremezdimm cünkü o ne alsaa esiminn gözleri benim aileye dönüyorr istemiyorum ama bizimkide alıyo yani. bebek arabasını aldı , bi tam altın parası verdi git istedigini yap diye biz altın yaptık kendime bişi almadım.. simdi kız ya sözde baska bişi yapmıcaktıı bebek bileziklerine bakıp duruyoo.. bende strese giriyorumm.. babam da besigini alcak sözde. salladıkca sallıyo daha erken diye.. oda yapamıcaz fırsat bu fırsat komodini de al da oda yapmıs gibi olcan ucuza gelcek dedim.. anneme canımı da istiyo mu demiş. haklı aslında adamm takısını yapıp 3_5 parca esya alıcaktı.. bu adetler yüzünden besigi de üstüne kaldı, takısı da üstüne kaldı e az buz kıyafet de alması lazım.. bide para harcamayı sevmezz.. olan hepp bana oluyo

Ben esıme dedım valla, guzel, sık, benı ıfade edecek bır bılezık ıstıyorum.
Esıme bu konuda guvenıyorum, begenısı ıyıdır.

Ama kayınvalıdemden hedıye beklemek mı
Yaklasık 3 yıllık gelınıyım, daha bır ıgnesını gormedım.
Kaldı kı, ben onun dogum gununde, anneler gununde hep hedıye almısımdır.
Su an ıse, zaten arayıp - sordugu yok.
Bırde hedıye mı alacak, peeehhh.

tatlım butik bebeye baktım lansinoh 56 gr. + göğüs pedi yani aynısı 27.65 TL. daha ucuz yanii. iyiki almamışım hemen

dün ben de dedim ama toker bebeydi galiba oradan daha ucuza almışlar

gerçek tatlım gerçek. hamileliğimde beni en çok ağlatan hatta tek ağlatan kendi annem oldu

Allah sabır versin canım

günaydın kızlar umarım herkes iyidir. buarada magnezyum kullanan varmı? suan hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

ben magnorm kullanıyorum sabah akşam 1 tane

oğlumun adının yazdığı kolye

Allah sana da sabır versin canım

slm millet ..... dün doktora gittik..oğluşumun herşeyi normal....tek bişey kafama takıldı kahvaltı yapıp gitmiştim tansiyonum 13 9 çıktı hemşire yeme zeytin peynir tuzluysa dedi....bebek yüksek tansiyona fazla dayanmazmış..dedim allah korusun....ilk kez yüksek çıktı..... dün doktor 23 + 4 günlük dedi ... muhtemel doğum tarihim 17 02 mış... sanırım satımla ikigün oynuyor doktorun hesabında..bide 5 ci ayın yeni bitti altıya girdin dedi..biz eşimle şimdi yediye gircez sanarken..doktorun hesabı hepten farklı çıktı....anlayamadık...:44: oğlum 651 gr ..23 cm boyu..kafası biraz bana büyük geldi ultrasonda ama normal dedi doktor bişey demedi....çok şükür sağlıklıya önemliside bu....bacaklarını gördüm..ellerini göremedim minik ellerini..ne zaman görsek yatıyo paşam..babası gibi uykuya düşkün olcak sanırım...zayıf geldi bana gerçi haftama göre ideal kiloda normal dedi doktor ama yinede azgeldi...bir ayda 300.gr almış..:26:..kiloları hep anasına aldırıyooo kerata..

Gözünaydın tatlım..Maşallah oğluşuna Kafası bu dönemlerde bedenine göre hep büyük olur zaten onu düşünme, bizimki de koca kafalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…