2012 Şubat Anneleri

günaydın kızlar hatırlı günler olsun inşallah nazom bende ödev yaptırdım araştırdım yazdırdım başım ağrıdı valla
günaydınn tatlım hosgeldinn.al benden de o kadar catlıcak sanki basım...cumaya yetişmesi gereken 2 proje ödevimiz var.irem hanım yan ciziyoo ben cuma günü belki hasta olurum dimi anne diyee...
piii 15 olsa alcan

QUOTE]

sacımı cekmee kısss..

emek sensin yaratıcı üretim platformu, tükettiklerinden daha fazla üretenlerin platformudur. o da burdaymıs cnmm

Günaydınnnn...İnşallah sonuçların güzel çıkar.

günaydın kızlar hatırlı günler olsun inşallah nazom bende ödev yaptırdım araştırdım yazdırdım başım ağrıdı valla

hadi bakalım inşallah güzel çıkar sonuçlarda için rahatlar moreller yüksk olsun lütfenhayırlı olsun milupa paketin hastane bezini koymuşlar ne güzel 8 adet degilmi

Günaydın canım...İnşallah güzel çıkar sonuçlarım.
Evet 8 adet bez vardı,huggiesin organik ve saf mıydı neydi ondan :)))

Günaydın kızlar bugün nasılsınız

Günaydın canım, iyilik senden naber?

günaydınn tatlım hosgeldinn.al benden de o kadar catlıcak sanki basım...cumaya yetişmesi gereken 2 proje ödevimiz var.irem hanım yan ciziyoo ben cuma günü belki hasta olurum dimi anne diyee...

hayırlı günler yazacağıma hatırlı yazmışım ayyy sabah sabah kendime güldüm üzme gelinimi hasta olacam diyosa hasta olabilir ben izin veriyorum hatta projesini de ben yaparım üzülmesin

tatlım butik bebeye baktım lansinoh 56 gr. + göğüs pedi yani aynısı 27.65 TL. daha ucuz yanii. iyiki almamışım hemen

Hadi ya Ama şimdi krem için o siteye sipariş versem, kaplar için ebebek sitesine, o zaman ikisine ayrı ayrı kargo parası ödemem gerekecek..Benim için aynı hesaba gelecek.Ama sen sadece kremini alacaksan butik bebeden al tabiki canım.

Aynı kaynana da bende var .Kendi kızı hamile kaldığında yerinden kaldırmıyo ..ben belim ağrıyo diyince o senin tembelliğindendir.
Ben çocugu doğurup ,tekrar saatine kalmaz kalkar bahce yapardım diye başlar ama hiiç umurumda değil artık .Ne derse desin
bi kulağımdan girip diğerinden çıkıyor .Üzemem kendimi onun kıskançlığı yüzünden

Günaydınnnn...İnşallah sonuçların güzel çıkar.

günaydın canım .Amin inşallah...benim şeker yüklememi biraz erken yaptılar ama umarım farketmez.Daha 22+3 günlüğüm...

saol canım iyiyim bende
birşey sorcam bu milupa paketi dediğiniz ne ola ki:26:

Milupanın web sitesinde anne bebek klübü var oraya üye olmuştum ben.
Oradan yollamışlar canım.
Bir hediye paketi, içinde 8 tane yenidoğan bezi var, niveanın şampuan ve pişik kreminin numunesi, ıslak mendilinin numunesi, phlips aventin göğüs kremi numunesi, bir süt arttırıcı bitki çayı numunesi, birkaç broşür, emzirme ve bebek bakımıyla alakalı cd.ler, kitapçıklar ve indirim kuponları var....

günaydın kızlar umarım herkes iyidir. buarada magnezyum kullanan varmı? suan hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

Günaydın.
Ben kullanıyorum,kramplar için yazdı doktorum.
Adı magvital.Krampların olduğu ve takip eden 2-3 gün al, sonra kes dedi.
Hiç krampım olmadı daha içmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…