- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #35.021
günaydınn tatlım hosgeldinn.al benden de o kadar catlıcak sanki basım...cumaya yetişmesi gereken 2 proje ödevimiz var.irem hanım yan ciziyoo ben cuma günü belki hasta olurum dimi anne diyee...günaydın kızlar hatırlı günler olsun inşallah nazom bende ödev yaptırdım araştırdım yazdırdım başım ağrıdı valla
piii 15 olsa alcan
QUOTE]
sacımı cekmee kısss..
Galıba erken saatte orada olan Meltem Hanım.
O zaman, ınsallah o olur dıyeyım
piii 15 olsa alcan
ama aynı şirkette 15 yıl olursa diye biliyorum ben
yanlışta olabilir tabii
bu arada o kapı süsü 150 liraymış
bunlar mükemmel ama ya ilkine bayıldım sitesinin ismi varsa link atarmısın kaç paraymış bu
yani öyle işte üzüldüm öyle demesine aman çok ağır hareket ediyosun falan gibi laflar diyo hatta kenime göre afedersiniz at gibi koştruyorum evde yani
söylüyolar cnm zaten net görmeden bişi demiyolar önce cinsiyeti konusnda şu diyor gördüğüm kadarıyla diyo pek değimiyo genelde ne diolarsa o çıkıyo cnm ben ilk 14+3de hissettim seyirmelerle başladı sonra içimde kayma gibi tabir edilen yer değiştirdiğini hissettim şimdi bir cenavar oldu tepik üstüne tepik atıyo akşam bulaşıkları toparlıyodum farketmeden karnımı mutfak tezgahına dayamışım içerden ittiriyo geri paşa hazretleri rahatsız oldular
ya valla billa sizler şanslınızı ben diyo bir hamile olduğumu öğrendim doktora gittim bide doğuma gittim siz başınız ağrısa kadın doğumcuya gitceksiniz dioo
bide enterasan başka bişi var son zamana kadar cam siliyomuş ya karnım cam cercevesine deyerek siliyomdum diyo doğuma gelen komşular kız dur bakım çocuğun suratında çerçeve izi kalmışmı diyormuş büyük marifet dedim yaptığın demkki sendeymiş anormallik dedim bende cam siliyorum ama erebildiğim kadar alıyorum o bebeğin günahı ne canım sıkıştırayım yavrumu
inşallah hayırlı haberleri gelir canım
kızlarrrr günaydınnnnnnben geldimmmmm ..hoş geldimmmmmmm nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir daha geçmişi
okumadım ama umarım hepinizi hoş bulurum :26: kızlar dün şeker yüklemem falan yapıldı aynı zamanda tetanoz aşısı vuruldum.işten
izin alınca hepsini bi arada yapayım dedim.Daha sonuçları almadım ama umarım güzel çıkar...
benim _olan canım iki gündür giremiyorum.kusuruma bakma olur mueşime sordum kıdem tazminatı falan alamaz ama eğer şikayet
ederse yüklü bi tazminat alır,hatta işe geri dönüş bile yapabilir dedi.Ama korktuğu gibi o çıkınca ssk sını kesmezler ,korkarlar yapmaktan
dedi.Yine de kontrollu ol tamam canım .:44:
buarada kk yönetimiburada hamişler var ne bu duvar kağıdı yaaaa derhal özellikle subat annelerine bundan birer kutu gönderiniz lütfen
günaydın kızlar hatırlı günler olsun inşallah nazom bende ödev yaptırdım araştırdım yazdırdım başım ağrıdı valla
hadi bakalım inşallah güzel çıkar sonuçlarda için rahatlar moreller yüksk olsun lütfenhayırlı olsun milupa paketin hastane bezini koymuşlar ne güzel 8 adet degilmi
Günaydın kızlar bugün nasılsınız
günaydınn tatlım hosgeldinn.al benden de o kadar catlıcak sanki basım...cumaya yetişmesi gereken 2 proje ödevimiz var.irem hanım yan ciziyoo ben cuma günü belki hasta olurum dimi anne diyee...
tatlım butik bebeye baktım lansinoh 56 gr. + göğüs pedi yani aynısı 27.65 TL. daha ucuz yanii. iyiki almamışım hemen
Günaydın canım, iyilik senden naber?
bu arada o kapı süsü 150 liraymış
tatlım butik bebeye baktım lansinoh 56 gr. + göğüs pedi yani aynısı 27.65 TL. daha ucuz yanii. iyiki almamışım hemen
günaydın kızlar umarım herkes iyidir. buarada magnezyum kullanan varmı? suan hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
yaa güselim benimde kendi annem öle diyoki sizde gördüm böle doğuma yakın alışveriş edilir dedim anne güsel söylüyonda karnım tepeleme nereye gidecem nasıl gezicem o halimle üstüne üstlük bir anda hepsini almam mümkün değil dedim sustu bendeydi yaa şimdi evin herşeyini temizledi filan arada dokunduruyo lafını biz sizin gibiyken cam tepesinden inmezdim sana hamileyim 3günüm kalmış tüm evi temizledim doğumumu öle bekledim diyor.deli oldum senin halin varmış benim yok dedim.kayınvalidem daha çok düşünüyor beni kanımca...
aferin eşine valla iyi demiş sana laf bırakmamış senin kendine hayrın yok fazladan bide onlar mı yardım bekliyo hey gidin hey
valla çalışıyoruz die dediğin gibi kapımızı açamıyrlar haftasonuda evimizde temzilikle geçiyo hayat bitiyo işte insana ailesinden yardım gelmedikçe kimseden gelmezz...
edancım hoşgeldin sefa getirdin aneaam sen benim an yakın arkadaşımla aynı ay hamişsin onunda sat 14temmuzdu
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cinsiyeti belli olmuştur şimdi doktorlar 11.haftadan itibaren sölüyola
Günaydınnnn...İnşallah sonuçların güzel çıkar.
saol canım iyiyim bende
birşey sorcam bu milupa paketi dediğiniz ne ola ki:26:
günaydın kızlar umarım herkes iyidir. buarada magnezyum kullanan varmı? suan hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Günaydın..Ben magnezyum ve elevit kullanıyorum sadece..
saol canım iyiyim bende
birşey sorcam bu milupa paketi dediğiniz ne ola ki:26:
Jokerde de aynı fiyat canım, yakınlarında varsa kargo ücreti de vermezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?