- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #35.381
ecrinle biz fakiriz..daha bebeği donatamadık napalım..geriden geliyoruz ama gelişimiz muhteşem olcakk..
Geldim, hadi saat kaç oldu başlayalım
ya kızlar bu yerimde durcak muhasebeci kız bebeğime hediye getirmiş hırka..daha önce ablam örcek demişti..gerek yoktu falan dedim ama o onun kısmeti dedi koydu önüme ne yapim yaa bişey diyemedim duaları yazıyodum açmadımda hediyeyi..içimden almak gelmiyo ama nasıl geri versem yada napsam bilemedim şimdi.:44:.
ecrinle biz fakiriz..daha bebeği donatamadık napalım..geriden geliyoruz ama gelişimiz muhteşem olcakk..
evett yaaaa bakk azelyamınn bi bebügü eksik kaldııbende hersey eksikk içim daralıyo ben olsam smdiye kadar herseyi hazırdı esim sallanıyo saolsun.. istedigin zaman git yap diyo ama gerisi gelmiyo.. cok acılmak istemiyorum emme nasıl olsa alıncak bunlarr cıkıp almam lazım artıkınn.. gecen kuzeniminn kaynanasıı 7 aya girdin mi hastane cantasını hazırla koy kenara didi ne olur ne olmaz.. anam didim dogruu söylüyosun allah korusun da ne belli benim 9 ay 10 günde dogurceim demii ama..
Ya su cıcılı elbıseler degıl mı?
Hanı mınnacık zara, benetton markalı gıysıler.
Hepsı cok sekerdı.
Kıyafet olarak, ılk gunler ıdare eder de bunlar, tabıı dha alınması lazım.
Ama bende kıyafet fazla almadım.
Anaannesı ıle teyzesı yapıyor bırseyler.
Bende bayramdan sonra alıcam.
Ama bızım buyuk eksıklerımız tamam.
Bebek arabası, puset.
Banyo kuvetı ve ek takımları.
Bakım malzemelerı, bakım cantası ve hastane cantası.
Bıberon + dıs kasıma + oyuncakları
3 adet battanıyesı.
Karyola ve gardrobu.
Ama alacak daha coook seyımız var.
Uyku setı (anannemız aldı)
Kıslık yorgan (anannemız yunden yapacak)
Kıslık gıysıler (teyzemız oruyor)
Alta acma, badyler, tulumlar, mont, ve vıtrınde gorup... 'aaa bunu da almalıyım' dıyebılecegım ne varsa
Neden almak ıstemıyorsun?
kıza sinir oluyorum artıkda ondan....uyuz şey...
Sen en guzellerını almak ıcın beklıyorsun kesın.
az önce bi liste yaptım akıllara zararpsikolojim yerle birr öyle diyim. ben 15 haftada bunları nasıl alırım yahu.. tek bi yerden alamama problemim var uzuuun uzun gezipp en begendigimi almam lazım yandım ben
cıtcıtlı body,pijama tk, gezmelik cici, battaniye,yorgan,yastık, 1 tk nevresim, biberon,emzik, uyku tulumu, alt acma, kremleri sampuanı vs, küvet_tas, havlu, bakım cantası, minik termos, corap (hem külotlu hem normal), önlük, besik, dolap, hastahane cıkısı, bebek sekeri,kapı süsü, serbet sekeri:), mevlüt elbisesini de almak lazım cıkamam o zaman, kuzuya bi ziyaretci defteri almak lazm gelen giden yazsın diye,eldiven ve spkaa
bana da gecelik lazım,pijama,sabahlık (bunu polar alıcam kesin), terlik (bunu hallettim indirimden)
anovvvvvv basım döndüü.. aksam tombul kelabbamm la konusayım da ucundan ucundan baslayayım bitiremem yoksam
Eksik bitmiyor kız, ben bitti sanıyorum bitmiyor, ama buna da şükür tabiİnşallah en kısa zamanda kolaylarsın..Ama dediğim gibi parayı denkleştirdikten sonra alışveriş kısmında birşey yok, gir koca bi bebek mağazasına al banyo küvetini, lifini, sabununu, şampuanını, pişik kremi vs. şeylerini..Zaten bebük arabasını aldın sen..
ölcülerini nasıl aldın kıyafetleri 0_3 mü aldın yoksam 3_6 mı???
ufaktan ufaktan başla yoksa ilerde karnın dahada büyür alışverişe gidemezsin hepsinii almak kayınvalidene kalırr
oyy kıyamam arkadaşım. bak sana ne diycem ilk zamanlar yani 3 ayı doldurur doldurmaz aldığım giysileri şuanda ne kadar bilinçsizce aldığımı fark ettim inan ki.
keşke yeni başlasaydım diyorum. kış gelmemişti o zaman üşümüyordum haliyle kışı hayal edemeden aldım bişeyler. o giysileri kullamıycam. bence tam zamanı şimdi. ama ben bu hafta kendimi ağılaşmış hissdiyorum çokta geç kalmamalı. tam zamanıdır
bizimde arabamız varr onu unuttum bakkız o elbiseler yazlık totosu doncakk kızımınnn bizede büyük teyzemiz bi battaniye yelek patik vs örüyo.. bi tanede esimin halası battaniye ördürüyomuss. salsam kayınvalide alır emme almasınn sonra benimkilerden bekliyolarr:26: dişş kasımalarını bile almıss hala eksigim var diyo
yok kız öyle bi niyetim bi türlü denk getiremedim alışverişi....artık evdeyken çıkar rahat rahat yaparım inş...
ecrin benimde eksiğim çok..bu ay yatağını alabilcem ama eşim para bıraktıkça inş kıyafetlerini tamamlarım şampuanını deterjanını emziği falan aldım şimdilik azda olsa bişeyleri var..tamamlanır inş yeterki para olsun dimi..
ya benim eşimin borcu çoktu onu ha bu ay bitcek ha önümüzdeki ay alışverişe çıkarız diye diye ihmal ettik şimdide ansızın işimden oldum..ee adam kaldı tek başına..evde kira..inş bakalım umarım hallederim...
aaa benimkide magnorm iki kutu var dimi içinde?
bende kullanıcamda kendi gittiğim doktor değil başka bi doktor verdiği için kullanıp kullanmamkta kararsız kalmıştım!aldım evde öylece duruyo!1 hafta daha bekliyimde kendi foktorumada bi danışayım öyle başlarım diyorum1
Estağfurullah kız niye salak diyon kendine
Benim bir ihtimal aklıma geldi..Ondan sordum, çünkü +ya basıp olmaması imkansız.
ya kızlar bu yerimde durcak muhasebeci kız bebeğime hediye getirmiş hırka..daha önce ablam örcek demişti..gerek yoktu falan dedim ama o onun kısmeti dedi koydu önüme ne yapim yaa bişey diyemedim duaları yazıyodum açmadımda hediyeyi..içimden almak gelmiyo ama nasıl geri versem yada napsam bilemedim şimdi.:44:.
kızlar bi akıl verin yahuu
tatlım ben çok denedim tik mik olmuyor bende. hatta arkadaşıma yaptırdım yok dedi cidden olmuyormuş yani. ben çok daha çnce denemiştim o zaman da olmamıştı.
öyle cnm bende ondan bu kadar bekledim.. calısıyo olsaydımm simdiye kadar herbişicigi olmustu bebemin. ama simdii belli bi para varr.. dedim ya yaza kadar satıs olmucak o paradan hem insaat devam ediyo hem ihtiyaclarımızı karsılıyoruz. bi ekstra kira gelirimiz var allah tan o mutfak masrafını falan cıkarıyo. ama sonucta ben bekledikce o para da cogalmıyo azalıyo. o yüzden alıp yapmam lazım aslında.. insan böyle zamanlarda iş arıyo valla. dügün zamanı son ana kadar sıkıntı cekmemiştim maas yattıkca aldım koydum 3_5.. simdi esime bagımlı olmak zor geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?