2012 Şubat Anneleri

ecrinle biz fakiriz..daha bebeği donatamadık napalım..geriden geliyoruz ama gelişimiz muhteşem olcakk..

evett yaaaa bakk azelyamınn bi bebügü eksik kaldıı bende hersey eksikk içim daralıyo ben olsam smdiye kadar herseyi hazırdı esim sallanıyo saolsun.. istedigin zaman git yap diyo ama gerisi gelmiyo.. cok acılmak istemiyorum emme nasıl olsa alıncak bunlarr cıkıp almam lazım artıkınn.. gecen kuzeniminn kaynanasıı 7 aya girdin mi hastane cantasını hazırla koy kenara didi ne olur ne olmaz.. anam didim dogruu söylüyosun allah korusun da ne belli benim 9 ay 10 günde dogurceim demii ama..

Neden almak ıstemıyorsun?

ecrinle biz fakiriz..daha bebeği donatamadık napalım..geriden geliyoruz ama gelişimiz muhteşem olcakk..

Sen en guzellerını almak ıcın beklıyorsun kesın.

Eksik bitmiyor kız, ben bitti sanıyorum bitmiyor, ama buna da şükür tabi İnşallah en kısa zamanda kolaylarsın..Ama dediğim gibi parayı denkleştirdikten sonra alışveriş kısmında birşey yok, gir koca bi bebek mağazasına al banyo küvetini, lifini, sabununu, şampuanını, pişik kremi vs. şeylerini..Zaten bebük arabasını aldın sen..

bizimde arabamız varr onu unuttum bak kız o elbiseler yazlık totosu doncakk kızımınnn bizede büyük teyzemiz bi battaniye yelek patik vs örüyo.. bi tanede esimin halası battaniye ördürüyomuss. salsam kayınvalide alır emme almasınn sonra benimkilerden bekliyolarr:26: dişş kasımalarını bile almıss hala eksigim var diyo

oyy kıyamam arkadaşım. bak sana ne diycem ilk zamanlar yani 3 ayı doldurur doldurmaz aldığım giysileri şuanda ne kadar bilinçsizce aldığımı fark ettim inan ki.
keşke yeni başlasaydım diyorum. kış gelmemişti o zaman üşümüyordum haliyle kışı hayal edemeden aldım bişeyler. o giysileri kullamıycam. bence tam zamanı şimdi. ama ben bu hafta kendimi ağılaşmış hissdiyorum çokta geç kalmamalı. tam zamanıdır

ufaktan ufaktan başla yoksa ilerde karnın dahada büyür alışverişe gidemezsin hepsinii almak kayınvalidene kalırr

ölcülerini nasıl aldın kıyafetleri 0_3 mü aldın yoksam 3_6 mı???

ecrin benimde eksiğim çok..bu ay yatağını alabilcem ama eşim para bıraktıkça inş kıyafetlerini tamamlarım şampuanını deterjanını emziği falan aldım şimdilik azda olsa bişeyleri var..tamamlanır inş yeterki para olsun dimi..

ufaktan ufaktan başla yoksa ilerde karnın dahada büyür alışverişe gidemezsin hepsinii almak kayınvalidene kalırr

valla öle olcak hugomm git gelll.. görümceme güvenim sonsuzz emme kayınvalidemle zevkimiz cok tutmuyo dogal olarakk aramızda 40 yas var ama o para verip alsın da istemiyorumm.. anamm hemen kasıgım agrıyoo simdide cok randıman alamıcam kendimden.. bide wc sorunu var en önemlsi o daha simdi tutamıyorumm o zaman bez baglamam gerek sokaga cıkarkenn.. hepp tisimm var arkadass yahu

ya benim eşimin borcu çoktu onu ha bu ay bitcek ha önümüzdeki ay alışverişe çıkarız diye diye ihmal ettik şimdide ansızın işimden oldum..ee adam kaldı tek başına..evde kira..inş bakalım umarım hallederim...

Senın de cok eksıgın yok o zaman.
Bak, orme battanıyelerı bıle olacak.
Hem para olduktan sonra, hepsı bır ıkı gunluk ıs.
Hemde dunyanın en zevklı ısı.

Ama bu kadar ıste aldıklarım.
Aa pardon bak, ıkı adette ozel yastıgı var.
Bırı emzırmek ıcın, bırı de yatarken bogulmasını engellemek ıcın (;
Ivız zıvırları saymıyorum.

Ama nıyetımde 7. ayda bır cok eksıgını tamamlamak var.

yok kız öyle bi niyetim bi türlü denk getiremedim alışverişi....artık evdeyken çıkar rahat rahat yaparım inş...

Ama sucu yok kı onun.
Hem o olmasa baskası olacaktı.
Bence hedıyeyı gerı cevırme.
Dılersen kullanma, baskasına vr, ama gerı cevırme.

Evet, senın artık vaktın olacak.
ınsallah dıledıkgın herseyı alacak kadar paran da olur.
Hıc bır seyde aklın kalmaz.

öyle cnm bende ondan bu kadar bekledim.. calısıyo olsaydımm simdiye kadar herbişicigi olmustu bebemin. ama simdii belli bi para varr.. dedim ya yaza kadar satıs olmucak o paradan hem insaat devam ediyo hem ihtiyaclarımızı karsılıyoruz. bi ekstra kira gelirimiz var allah tan o mutfak masrafını falan cıkarıyo. ama sonucta ben bekledikce o para da cogalmıyo azalıyo. o yüzden alıp yapmam lazım aslında.. insan böyle zamanlarda iş arıyo valla. dügün zamanı son ana kadar sıkıntı cekmemiştim maas yattıkca aldım koydum 3_5.. simdi esime bagımlı olmak zor geliyo

Ama sucu yok kı onun.
Hem o olmasa baskası olacaktı.
Bence hedıyeyı gerı cevırme.
Dılersen kullanma, baskasına vr, ama gerı cevırme.

Evet, senın artık vaktın olacak.
ınsallah dıledıkgın herseyı alacak kadar paran da olur.
Hıc bır seyde aklın kalmaz.
[/QUOTE]

suçu patronlara laf yetiştiemek ..daha raporuma iki ayım olduğunu söylemiş patronlarda iki ay daha maaş vermemek için beni işten çıkardılar..ne oluyosa burda telde anlatıyor..gıcık şey..bana yalakalık yapıyo çünkü daha işi pek bilmiyo ondan..işten çıkarsam beni arayabilmek için arayı düzeltmesi lazım anladın..bende açmadım bakmadım hediyeye...alayım mı alsam eşimde kızcak niye aldın diye almasam nasıl geri vercem neyi bahane etcem hem dediğin gibi ayıpta olur..bilemedim şimdi..

Selam kızlar...
Umarım bebişler ve keyifler yerindedir..
Ben de tepikoğlum da iyi şükür Rabbime..
Görev yerim değişiyor bu arada..
Terfi gbi bişey...
Çok seveceğim ve mutlu olacağım bir kuruma geçiyorum.
Ama ne zaman bilmiyorum
Sabah beri bununla uğraşıyorum...

üzülme bebegim yaa sen kıdem tazminatı falan almıcak mısın cıkarken?? halledersiniz insallah bi sekilde allah büyük.. ay benim arkadasım cıkarken bi 5.500 falan aldı da ilac gibi o nedenlen herkese aynı seyi soruyorumm.. sende alcaksan rahat edersin kac yıldır calısıyosun bilmiyorum da:44:

evete canım iki kutu var
ben o 2 kutuyu bitirdim
2.nin 1 kutusunu bitirdim
2. kutusu bitmek üzere

Estağfurullah kız niye salak diyon kendine
Benim bir ihtimal aklıma geldi..Ondan sordum, çünkü +ya basıp olmaması imkansız.

bak o kadar laf ettin hediye getirdi kızcağız

tatlım ben çok denedim tik mik olmuyor bende. hatta arkadaşıma yaptırdım yok dedi cidden olmuyormuş yani. ben çok daha çnce denemiştim o zaman da olmamıştı.

alla alla nası olmaz ya

valla zor ecrincim biz karı koca çalıştık kaç ay beş kuruş yok acil bişey olsa inan kenarımızda yok..napcam bilemedim..inş evladlarımız bereket getirir...allah yardım etsin inş..zor milletde dışardan gördümü? bunlar kenara para koymuştur diyo..nerdeeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…