- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #35.401
ıkı ay daha maas vereceklerdı de, bedavaya vermeyeceklerdı ya.suçu patronlara laf yetiştiemek ..daha raporuma iki ayım olduğunu söylemiş patronlarda iki ay daha maaş vermemek için beni işten çıkardılar..ne oluyosa burda telde anlatıyor..gıcık şey..bana yalakalık yapıyo çünkü daha işi pek bilmiyo ondan..işten çıkarsam beni arayabilmek için arayı düzeltmesi lazım anladın..bende açmadım bakmadım hediyeye...alayım mı alsam eşimde kızcak niye aldın diye almasam nasıl geri vercem neyi bahane etcem hem dediğin gibi ayıpta olur..bilemedim şimdi..
Selam kızlar...
Umarım bebişler ve keyifler yerindedir..
Ben de tepikoğlum da iyi şükür Rabbime..
Görev yerim değişiyor bu arada..
Terfi gbi bişey...
Çok seveceğim ve mutlu olacağım bir kuruma geçiyorum.
Ama ne zaman bilmiyorum
Sabah beri bununla uğraşıyorum...
üzülme bebegim yaasen kıdem tazminatı falan almıcak mısın cıkarken?? halledersiniz insallah bi sekilde allah büyük.. ay benim arkadasım cıkarken bi 5.500 falan aldı da ilac gibi o nedenlen herkese aynı seyi soruyorumm.. sende alcaksan rahat edersin kac yıldır calısıyosun bilmiyorum da:44:
valla öle olcak hugomm git gelll.. görümceme güvenim sonsuzz emme kayınvalidemle zevkimiz cok tutmuyo dogal olarakk aramızda 40 yas varama o para verip alsın da istemiyorumm.. anamm hemen kasıgım agrıyoo simdide cok randıman alamıcam kendimden.. bide wc sorunu var en önemlsi o daha simdi tutamıyorumm o zaman bez baglamam gerek sokaga cıkarkenn.. hepp tisimm var arkadass yahu
ıkı ay daha maas vereceklerdı de, bedavaya vermeyeceklerdı ya.
Calısacaktın sende.
Cıkıs belgenı ımzalama derım, dogumdan sonra da ımzalama.
Eger tazmınatlı cıkarıyorlar ıse tamam ama bu sekılde hayır.
Bak, bızım ıs yerınde bır bayan dogum yaptı gecenlerde.
Kendı ıstegı ıle ayrıldı.
Bız buna ragmen onu kendı ıstegımızle cıkmıs gıbı gosterdık.
Sırf tazmınat alsın dıye.
Sen su durumda, hayde hayde alırsın tazmınatı.
Madem oyle, ıcınden de gelmıyor almak.
Goturme evıne, ertesı gun 'hay Allah unutmusum de'
Sonra yıne goturme.
Zaten 5 gun var, en sonunda da bırakırsın orada, almazsın.
Esek degıl ya, o da anlar.
Tebrık ederım canım.
ınsallah hayırlısı olur.
Vay anasını ilk defa canım abur cubur çekince koşa koşa bakkala gidip, hoşbeş almadım...Onun yerine elma yiyorum, kendimi tebrik ediyorum:d
Hoşbeş dedim de leader gelmedi niyekü :26:
merhaba kızlar,
ağzıma fermuar taksam kapatsam hiiiiiiiiiiç açmasam çok iyi olcakeve adımımı atar atmaz 2 kek, 1 çikolata yedim. öğrencilerin gün boyu yedirdiklerini saymıyorum bile :26: adam bana 9 diyo, aman Allahım diyo, benim yaptığım şu zevzekliğe bakın. annemler kayınvalidemler memleketlerden koli koli meyve yolluyor. ama benim canım hep zararlı şeyleri çekiyor
iyi akşamlar arkadaşlar. Mesaim bitti, evde internetim yok. Yarın sabah görüşmek üzere. Ay şimdiden özledim sizi
merhaba kızlar,
ağzıma fermuar taksam kapatsam hiiiiiiiiiiç açmasam çok iyi olcakEve adımımı atar atmaz 2 kek, 1 çikolata yedim. öğrencilerin gün boyu yedirdiklerini saymıyorum bile :26: Adam bana 9 diyo, aman allahım diyo, benim yaptığım şu zevzekliğe bakın. Annemler kayınvalidemler memleketlerden koli koli meyve yolluyor. Ama benim canım hep zararlı şeyleri çekiyor
bugünki abur cubur faslını şimdi sonlandırdım azoşş beni unutmadığın için sağol sinirlerim o kadar bozuk ki tatlı muhabbetinizin içine etmek istemedim canım çok sıkkın bugğn patos acılı ve cubuk kraker yedim 2 pardak çayla dahada dünyayı yiyebilirim sinirim geççek gibi değil oğlum bile sinirli sinirli vuruyo bana ağlamak ağlamak sabaha kadar ağlamak istiyorum
bugünki abur cubur faslını şimdi sonlandırdım azoşş beni unutmadığın için sağol sinirlerim o kadar bozuk ki tatlı muhabbetinizin içine etmek istemedim canım çok sıkkın bugğn patos acılı ve cubuk kraker yedim 2 pardak çayla dahada dünyayı yiyebilirim sinirim geççek gibi değil oğlum bile sinirli sinirli vuruyo bana ağlamak ağlamak sabaha kadar ağlamak istiyorum
valla zor ecrincim biz karı koca çalıştık kaç ay beş kuruş yok acil bişey olsa inan kenarımızda yok..napcam bilemedim..inş evladlarımız bereket getirir...allah yardım etsin inş..zor milletde dışardan gördümü? bunlar kenara para koymuştur diyo..nerdeeee...
ne kıdemi yok ki kıdemim falann nerdeeeeee..10 aylık elemanım daha..ssk devam etcek sadece doğum parası alcam inş bişey olmazsa onuda öderlerse ben rapor verene kadar....
canım sorma tuvalet olayını çok kötü bendede valla daha demin gittim yine geldiiikargoyu sordunmu kızz
iyi akşamlar arkadaşlar. mesaim bitti, evde internetim yok. yarın sabah görüşmek üzere. ay şimdiden özledim sizi
merhaba kızlar,
ağzıma fermuar taksam kapatsam hiiiiiiiiiiç açmasam çok iyi olcakeve adımımı atar atmaz 2 kek, 1 çikolata yedim. öğrencilerin gün boyu yedirdiklerini saymıyorum bile :26: adam bana 9 diyo, aman Allahım diyo, benim yaptığım şu zevzekliğe bakın. annemler kayınvalidemler memleketlerden koli koli meyve yolluyor. ama benim canım hep zararlı şeyleri çekiyor
Ohhh benim gibi biri daha, gel sarılayımBende nerde kilo yapıcı şeyler var onları yiyorum, pizzalar, hamur işleri, kekler, pişiler ay hepsini yesem bıkmam
iyi akşamlar canım
kız sen niye böyle geç kalıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?