2012 Şubat Anneleri

tamam bebişimm adres gerekiyosa söylersin veririm

elefera o dahada ayıp olmazmı yahu...bilemedimki şimdi.. gıcık şey..getirdi koydu önüme hee..sabahtan beri şimdi tenezzül etti..oda vermek istemiyodu kesin..

Sevmıyorsam, hıc de kendımı zorlamam.
Unuttum yahu, otesı var mı kı derım, sorarsa da.
Gercı oyle bırı ıle bır daha gorusmem kı, acıklama da yapayım.

Al, gormeyecegı bır yere koy o zaman.
Sen ısten gıttıkten sonra bulsun, anlasın vermek ıstedıgın mesajı.
Ya bılmem canım, da ben kinciyimdir.
Oyle haksız yere bırı bana trip atıyorsa hıc unutmam ve aman alıancakmıs, uzulecekmıs dıye de dert etmem.

Neyse kactım ben, opuyorum senı kocaman.

Ve tabıı benı seven herkesı

ıyı aksamlar hepınıze cıcı anne adayları.

iyi akşamlar cnm..tamam olmazsa öyle yapim bari napim....hayır şimdi alsm umutlancak sinirim geçmediki giydireyim....öptüm seni kocamannnnnnnnnn

Kızlar ben geldimmmm
bblau geldim sonunda
ayşebahar hoşgeldin senin adına sevindim

Sağol canım...Teşekkürler eleferam...
İnan bende çok sevindim..
Hala inanamıyorum aslında..
Ama Rabbim hep mutlu etmiştir beni..

Bugün benimde bir arkadaşım
yelek hırka patik pantalon battaniye şapka takım örmüş
Benim tepikoğlana...
Şanslı olacak bu tepikoğlan..

Şükür bugün de bitiyor...Akşama muhteşem yüzyıl var Canımın Sultanı....

Çok acıktım ama varya bildiğiniz gibi değil..

Hayırdır güzelim ya kim sinirlendirdi seni? Bende çitos yedim
eşim ve işleri konu azoş artık dile getirmek istemiyorum işin içinden çıkılmaz bir hal aldı çözüm bulamıyorum çıkamıyorum işin içinden karamsarlığıda geçtim yıkım dönemindeyim ve gözyaşlarıma engel olamıyorum sizin canınızı sıkmak istemiyorum biliyorum ki konuşarak çözülcek bir konu değil ama varlığınızı bilmek bana yetiyo
hayırdır canım? geçmişi okuyamadım, daha önce yazdıysan kusura bakma. ciddi birşey yoktur umarım

yok cnm geçmişte bişi yazmadım önümde koca karanlık bir yol var ama sonu çıkmaz tahmin edebiliyorum ve yapabileceğim çıkabileceğim bir yol yokkk konu bu kapalı şekilde anlatmış olayım desteğiniz için yinede çok sağolunn

özgecim bi buluşamadık ya.
Önce kardeşime biraz para yolladım havale yapayım derken oyalandım.
Sonra da doktorum aradı, maşallah subhanallah değerlerin çok iyi dedi.
Hamdolsun ya.
Bebeğimi etkiler mi bu dalgalanmalar dedim, bebeği besleyen Ft4 hiç bozmadı kendisini, herşey yolunda dedi
Allah kem gözlerden saklasın, bu badireyi de atlatıyorum Rabbimin yar ve yardımcılığıyla....

işlerimi bozuk cnm yoksa?:44:..takma kafana yaa inş düzelir bebek rızkıyla gelirde inş korktuğun hiçbişey olmaz..dert etme bak oğlunada yansır..boşver.....bende yazsam buraya ne sıkıntılarım var ama oğlumu düşünüp takmamalıyım..hayatın ne getireceği belli değilki..

Ahh canım ya, anlatmak istemiyorsan anlarım, ama rahatlamak istersende anlat, burda sıkılırız diye düşünme..
Gün doğmadan neler doğar Allah büyük, ama bebişi üzme bak annesi şans getircek o size ben çok inanıyorum..Neye inanırsan o gelir seni bulur buna da inanıyorum...
Öyle karanlık yol felan deme eşin donanımsız bir insan değil ki elbet olacak bir iş, zamanı var demek ki...

iyi ozaman yaa..haa şöyle almadık deyinde bizde korkmayalım geçmi kaldık diyee..:18:

diyom işte korkmaaaaa

maşallah
benimki de napsam da bişey yapmasam napsam da hiç halini hatrını sormasam diye düşünür hep canım o benim yaaa yerim onu
bu arada ben matematikten de korkmazdım

Şükür bugün de bitiyor...Akşama muhteşem yüzyıl var Canımın Sultanı....

Çok acıktım ama varya bildiğiniz gibi değil..

ayyy sıktı beni o dizi hele o bi uyuz girdi ya diziye köle olan kız
ay o konuşurken kusacam bigün
ne sinir sesi konuşması ve oyunculuğu
papucumun türkan şoray'ı

gözünaydın canım çok sevindim
artık yarın araştırırız bunu ozaman

Çok sevindim babuş Allah birdaha yaşatmasın aynı sıkıntıları inşallah

diyom işte korkmaaaaa

ayyy sıktı beni o dizi hele o bi uyuz girdi ya diziye köle olan kız
ay o konuşurken kusacam bigün
ne sinir sesi konuşması ve oyunculuğu
papucumun türkan şoray'ı

İnşallah bu bölüm yakacak kendisini Kurtulcaz ondan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…