2012 Şubat Anneleri

tatlım hiç korkma doktor, 2 ay önce idrar yollarından dolayı süreklü hastanedeydim serum takılıyordu, böbrek taşı düşürdüm(o sancı bebekte doğum geldi hissi yaratırmış) , daha 17. haftamda hastanede bir doktor bebek şimdiden dönmüş erken doğum, rahimde şimdiden çok sancı var demişti. ama bişeycik olmadı. kötü şeyler getirme aklına. hep iyi düşün iyi olsun arkadaşım

ozaman bugün bakıyoruz dimi

günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz umarım ben çooooook hastayımmm yaaaaa hamile ve hasta olmak ne kötü ilaçta alamıyorsun

Günaydın bblaucum..
Valla ne kapı süsü nede şeker hevesi yok bende ya..
Bebişe oda yapmayacağım için sanırım ve annemlerde kalcam bir süre kısmetse ondan heralde..

Ben ayrıntılıya 24 haftalıkken girdimde ondan sordum cnm..Sende şimdi 25 haftalık görününce..
Umarım bir daha ki kontorlüne sıvı normal seviyesine dönmüş olur..

cok saol tatlım.. insallah cümlemizin yavrusu sağ ve sağlıkla hayırlısıyla zamanında dogar canım.. sanada cok gecmisler olsun....

Kızlar hepinizden Allah razı olsun, saolun canlar.........

simdi hastaneye gidiyorum kan verip gelicem, görüsürüz sekerler.....

canım tabi ki sen haklısın tekrar düzen kurmak borç altına girmek kolay değil
ama çokta zor değil yani sıkıntı yapma
siz taşınırsanız annende izmirdeki evine geçer
nasıl olsa senin yanına geçici gelmişti
sende kendi çocuğuna kendin bakarsın
ne kadar çalışırsan çalış erkek milletine yaranılmıyor

günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz umarım ben çooooook hastayımmm yaaaaa hamile ve hasta olmak ne kötü ilaçta alamıyorsun

geçmiş olsun canım grip mi

tatlım annem tekrar izmire dönmez kırlacaktır ve bu kadar eşya indir kaldır yaptıktan sonra asla güvenipte bana arkamdan gelmez dediğin gibi olursa yani çocuğuma kendim bakarsam da epey zor şartklarda yaşarız
ev kira olcak mobilya taksitleri olcak iş yeri kira olcak eşim ne kadar kazancak ki hem abi kardeş bölüşcekler hemde bu kadar masrafın altından kalkcak aklım ermiyo dediğim gibi ama çaresizlik içinde bir yaşam süreceğiz kayınvalidemlerle hergün içli dışlı olmak zorunda kalacağım ki ben çok fazla mılç mılç olmayı sevmem 2 haftada filan bir görüşsem yeter ama onlar hergün ben sende sen bizde ol isterler buda karı koca hayatımızı epey etkiler die düşünüyorum ama dediğin gibi çıkış kapısı bulamassak zaten bunları yaşıycam

canım durumunu okudum gerçekten zor kendi ailen de işin içinde peki kocan onlarada anlattımı durumu sonuçta baban size ev iş gibi olanaklar sunmuş ne diyeyim bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun kardeşim

Günaydın bblaucum..
Valla ne kapı süsü nede şeker hevesi yok bende ya..
Bebişe oda yapmayacağım için sanırım ve annemlerde kalcam bir süre kısmetse ondan heralde..

Aslında benim de öyle süper hevesim yok doğrusu.
Çünkü ben de İstanbullu değilim ve burada doğru dürüst çevrem yok.
Ama Eskişehirde de mevlüt vs. yapıcam, alır götürürüm oraya da cicilerimi

Günaydın canım geçmiş olsun.Benim de en korktuğum şeylerden biri grip, çok ağır geçer benimki de, ilaç alamazsam zor olur...

ozaman bugün bakıyoruz dimi

Evet evet bakalım tabi

Canım ben şunu anladım inan gebeliğini sıfır sorun ile güllük gülistanlık geçiren yok.
Kiminin şekeri çıktı, kiminin tansiyonu, kiminin tiroiti, kiminin hepsi birden mesela ben
Bazılarımızın suyu azaldı, bazılarımızın karaciğer fonsksiyonları tuhaflaştı, kanaması olanımız oldu.
Hamilelik metabolik bir yük doktorumun da dediği gibi, bir bedende iki can hayat idame ettirmeye çalışıyor, haliyle beden de zorlanıyor.
Olacak bunlar ve geçecek Rabbimin izniyle, bizler de sağlıkla alacağız kucağımıza yavrularımızı inşallah

yok grip değilim boğazlarım çok fena sanırım faranjit oldum halsizim heryerim ağrıyor ve acıyor:2:

canım doktora git belki önlem alabilirsin

desen ki eğer çok istiyorsan sen git bir kaç ay dene ama doğumdan sonra
benim ailem burda nasıl olsa ben şu an düzenimi bozamam desen

canım durumunu okudum gerçekten zor kendi ailen de işin içinde peki kocan onlarada anlattımı durumu sonuçta baban size ev iş gibi olanaklar sunmuş ne diyeyim bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun kardeşim

yok cnm nerde bide orası var tabi işin biizmkilerin dünyadan haberleri yok yazık işin kötüsü öğrenirlersede pek hoş durumlar olmayacak suratlar düşecek sallacak dalga geçer gibi önce bir dünya masraf yaptır insanları topla izmirden buraya yok arkadaş olmuyo ben izmire döncem hadi sende gel olcak iş mi? sağol güselim rabbim yüzümü kimsenin karşısında eğmesin
sanda geçmiş olsun cnm grip için bir aile hepimine gözük ihmal etme

Günaydın canım geçmiş olsun.Benim de en korktuğum şeylerden biri grip, çok ağır geçer benimki de, ilaç alamazsam zor olur...

teşekkür ederim canım grip degilim aslında dünden bu yana bogazımda bir gıcıklık vardı akşam hafif ateşim falan oldu sabaha kadar uyuyamadım doktora gitsem kesin antibiyotik verir

allah başka dert keder hastalık vermesin canım
öyle böyle geçireceğiz inşallah gebeliğimizi

Hastaneye mi bakıyoruz
Benim niye haberim yok, ben eve sanıyorum
Bazı hastaneler kendileri takıyolar süslerini ama?

önce hastaneye takçaz işte
sonra ordan söküp eve
apartman kapısına da çok güzel oluyor heee
daire kapısı yani kendi oturduğumuz

Son düzenleme:
önce hastaneye takçaz işte
sonra ordan söküp eve
apartman kapısına da çok güzel oluyor heee
daire kapısı yani kendi oturduğumuz

Bizim hastane kendi süslüyor, kapı süsleri de leylekli birşey gördüm hoşuma gitti..
Annemde eve almış bir tane büyük değil fazla ama güzel, onu da odasının kapısına taktım, benim kapı süsü telaşım kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…