- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #35.501
Günaydın kızlar... umarım ki herkes iyidir... Ben dün doktora gittim, hamd olsun bebisin gelisimi normal seyrinde gidiyormus masallah 855gr cıktı..normal bir deger sanırım..
Ama gelgör ki; amniyo sıvısı fazla dedi... inanılmaz canım sıkıldı tabii... bakalım, bugün idrar ve seker testlerimi veriyorum.. eger seker yoksa birdaha ayrıntılı ultrasona sokacakmıs, yakın takip gerekiyormus....
dualarınızı bekliyorum canlar, insallah bir sorun yoktur yavrumda....
Alalım da bulunsun evet ama acil doğurmayalım
Benim görümce yapayım diyodu kapı süsünü. Hatta şekerleri.
Güzel Sanatlar mezunu, bi süre bi organizasyon şirketinde çalışmış, anlıyor bu işlerden.
Gelin çiçeğimi ve nikah şekerlerimi de o yapmıştı.
Allah var güzel yapıyo ama istemiyorum nedense o yapsın.Eskisi gibi tepkili de değilim ona ama ne bileyim.
Şimdi işe de başladı, zaten zaten yoruluyosun deyip kibarca reddederim, kendim alırım.
Evet canım, kilo gayet normal ona hic takılmadım ama iste bakalım seker ne cıkacak simdi birazdan cıkıp ikinci kanı vermeye gidicem.. sonra bir kez daha galiba... sonuca göre takip edicek...
saol canım duaların icin, Allah cümlemizin yardımcısı olsun insallah........
Günaydın tatlım... evet aynen öyle az olsa bir dert cok olsa ayrı bir dert.. normal olsun o yüzden...
Yani fazla olunca %75 bisey yoktur diyorlar ama diger tarafi biraz can sıkıcı olabiliyor... yazmayayım simdi canımız sıkılmasın hic.... Rabbim hayırlısını versin...saglik verisin insallah...
olsun kız anlat bizde öğrenelim bilmediklerimizi
Alalım da bulunsun evet ama acil doğurmayalım
Benim görümce yapayım diyodu kapı süsünü. Hatta şekerleri.
Güzel Sanatlar mezunu, bi süre bi organizasyon şirketinde çalışmış, anlıyor bu işlerden.
Gelin çiçeğimi ve nikah şekerlerimi de o yapmıştı.
Allah var güzel yapıyo ama istemiyorum nedense o yapsın.Eskisi gibi tepkili de değilim ona ama ne bileyim.
Şimdi işe de başladı, zaten zaten yoruluyosun deyip kibarca reddederim, kendim alırım.
cok saol tatlım insallah degildir... 20 haftalıkken girmisitm hamdo lsun birsey cıkmamıstı hatta sonra ayrıntılı kalp taramasıda yaptırmıslardı baska doktora sükür oda iyiydi.. simdi gene ayrıntılı diyince ne oluyoruz dedim bende inan...
tatlım hiç korkma doktor, 2 ay önce idrar yollarından dolayı süreklü hastanedeydim serum takılıyordu, böbrek taşı düşürdüm(o sancı bebekte doğum geldi hissi yaratırmış) , daha 17. haftamda hastanede bir doktor bebek şimdiden dönmüş erken doğum, rahimde şimdiden çok sancı var demişti. ama bişeycik olmadı. kötü şeyler getirme aklına. hep iyi düşün iyi olsun arkadaşım
onlar zaten izmirde güselim
şöle benim ve eşimin ailesi izmirde biz burda babamın babasından kalan bir evde yaşıyoruz eşyalı bir ev burası
babamın bir mali müşavir bürosu var devretcek kişi arıyodu bize iş öğretip bir yandanda açık öğretimden mezun olup mali müşavir belgesi almamızı istedi ki dükkanı karı koca kız yönetin sizin işiniz olsun dedi kira derdide olmaz ne kazansanız yanınıza kar kalır demişti bunun için izmirden hopp kalktık istanbula geldik aileler izmirde benim annemde bebek olacak die şimdi kadın izmirdeki düzenini bozdu babamın aynı apartmanda olan bir başka dairene yerleşmeye(geçici olraka büyütürken yanımda olmaya karar verdi)
sonuç olarak eşim bu işi sevmedi yapamadı birazda sorumluluk kaldıramadı diyim babam zıt bir karakter eşim baskın bir karakter olunca içten içe anlaşmazlık oluyodu arada yıpranan ben tabi sonra eşim babamla konuştu ve bizim müşterilerimizden aynı zamanda eşimin en yakın arkadaşı olan adamla tekstil işine girdi fason takipçi olarak şimdi burdada sorunlar yaşadı çocuk bizim tanıdığımız gibi değil bambaşka biri çıktı.sağlam papuç değil yani tabiri caizse şimdi bir ilaç firmasına başvurdu ilaç mümessli olarak büyük ihtimal alıncak ki inşallah alınır yoksa kendimizi izmirde bulcaz...sonuç bu güselim ortalık çorba anlayacağın
günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz umarım ben çooooook hastayımmm yaaaaahamile ve hasta olmak ne kötü ilaçta alamıyorsun
Günaydın bblaucum..
Valla ne kapı süsü nede şeker hevesi yok bende ya..
Bebişe oda yapmayacağım için sanırım ve annemlerde kalcam bir süre kısmetse ondan heralde..
kız bizde hastane için bakıyoruz kapı süsünü zaten
cok saol tatlım.. insallah cümlemizin yavrusu sağ ve sağlıkla hayırlısıyla zamanında dogar canım.. sanada cok gecmisler olsun....
Kızlar hepinizden Allah razı olsun, saolun canlar.........
simdi hastaneye gidiyorum kan verip gelicem, görüsürüz sekerler.....
hadi güzel haberlerle gel inşallah
geçmiş olsun canım grip mi
canım tabi ki sen haklısın tekrar düzen kurmak borç altına girmek kolay değil
ama çokta zor değil yani sıkıntı yapma
siz taşınırsanız annende izmirdeki evine geçer
nasıl olsa senin yanına geçici gelmişti
sende kendi çocuğuna kendin bakarsın
ne kadar çalışırsan çalış erkek milletine yaranılmıyor
onlar zaten izmirde güselim
şöle benim ve eşimin ailesi izmirde biz burda babamın babasından kalan bir evde yaşıyoruz eşyalı bir ev burası
babamın bir mali müşavir bürosu var devretcek kişi arıyodu bize iş öğretip bir yandanda açık öğretimden mezun olup mali müşavir belgesi almamızı istedi ki dükkanı karı koca kız yönetin sizin işiniz olsun dedi kira derdide olmaz ne kazansanız yanınıza kar kalır demişti bunun için izmirden hopp kalktık istanbula geldik aileler izmirde benim annemde bebek olacak die şimdi kadın izmirdeki düzenini bozdu babamın aynı apartmanda olan bir başka dairene yerleşmeye(geçici olraka büyütürken yanımda olmaya karar verdi)
sonuç olarak eşim bu işi sevmedi yapamadı birazda sorumluluk kaldıramadı diyim babam zıt bir karakter eşim baskın bir karakter olunca içten içe anlaşmazlık oluyodu arada yıpranan ben tabi sonra eşim babamla konuştu ve bizim müşterilerimizden aynı zamanda eşimin en yakın arkadaşı olan adamla tekstil işine girdi fason takipçi olarak şimdi burdada sorunlar yaşadı çocuk bizim tanıdığımız gibi değil bambaşka biri çıktı.sağlam papuç değil yani tabiri caizse şimdi bir ilaç firmasına başvurdu ilaç mümessli olarak büyük ihtimal alıncak ki inşallah alınır yoksa kendimizi izmirde bulcaz...sonuç bu güselim ortalık çorba anlayacağın
Günaydın bblaucum..
Valla ne kapı süsü nede şeker hevesi yok bende ya..
Bebişe oda yapmayacağım için sanırım ve annemlerde kalcam bir süre kısmetse ondan heralde..
günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz umarım ben çooooook hastayımmm yaaaaahamile ve hasta olmak ne kötü ilaçta alamıyorsun
ozaman bugün bakıyoruz dimi
Evet canım, kilo gayet normal ona hic takılmadım ama iste bakalım seker ne cıkacak simdi birazdan cıkıp ikinci kanı vermeye gidicem.. sonra bir kez daha galiba... sonuca göre takip edicek...
saol canım duaların icin, Allah cümlemizin yardımcısı olsun insallah........
yok grip değilim boğazlarım çok fena sanırım faranjit oldum halsizim heryerim ağrıyor ve acıyor:2:
tatlım annem tekrar izmire dönmez kırlacaktır ve bu kadar eşya indir kaldır yaptıktan sonra asla güvenipte bana arkamdan gelmez dediğin gibi olursa yani çocuğuma kendim bakarsam da epey zor şartklarda yaşarız
ev kira olcak mobilya taksitleri olcak iş yeri kira olcak eşim ne kadar kazancak ki hem abi kardeş bölüşcekler hemde bu kadar masrafın altından kalkcak aklım ermiyo dediğim gibi ama çaresizlik içinde bir yaşam süreceğiz kayınvalidemlerle hergün içli dışlı olmak zorunda kalacağım ki ben çok fazla mılç mılç olmayı sevmem 2 haftada filan bir görüşsem yeter ama onlar hergün ben sende sen bizde ol isterler buda karı koca hayatımızı epey etkiler die düşünüyorum ama dediğin gibi çıkış kapısı bulamassak zaten bunları yaşıycam
kız bizde hastane için bakıyoruz kapı süsünü zaten
canım durumunu okudum gerçekten zor kendi ailen de işin içinde peki kocan onlarada anlattımı durumu sonuçta baban size ev iş gibi olanaklar sunmuş ne diyeyim bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun kardeşim
Günaydın canım geçmiş olsun.Benim de en korktuğum şeylerden biri grip, çok ağır geçer benimki de, ilaç alamazsam zor olur...
Aslında benim de öyle süper hevesim yok doğrusu.
Çünkü ben de İstanbullu değilim ve burada doğru dürüst çevrem yok.
Ama Eskişehirde de mevlüt vs. yapıcam, alır götürürüm oraya da cicilerimi
Canım ben şunu anladım inan gebeliğini sıfır sorun ile güllük gülistanlık geçiren yok.
Kiminin şekeri çıktı, kiminin tansiyonu, kiminin tiroiti, kiminin hepsi birden mesela ben
Bazılarımızın suyu azaldı, bazılarımızın karaciğer fonsksiyonları tuhaflaştı, kanaması olanımız oldu.
Hamilelik metabolik bir yük doktorumun da dediği gibi, bir bedende iki can hayat idame ettirmeye çalışıyor, haliyle beden de zorlanıyor.
Olacak bunlar ve geçecek Rabbimin izniyle, bizler de sağlıkla alacağız kucağımıza yavrularımızı inşallah
Hastaneye mi bakıyoruz
Benim niye haberim yok, ben eve sanıyorum
Bazı hastaneler kendileri takıyolar süslerini ama?
önce hastaneye takçaz işte
sonra ordan söküp eve
apartman kapısına da çok güzel oluyor heee
daire kapısı yani kendi oturduğumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?