- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #35.521
desen ki eğer çok istiyorsan sen git bir kaç ay dene ama doğumdan sonra
benim ailem burda nasıl olsa ben şu an düzenimi bozamam desen
yok cnm nerde bide orası var tabi işin biizmkilerin dünyadan haberleri yok yazık işin kötüsü öğrenirlersede pek hoş durumlar olmayacak suratlar düşecek sallacak dalga geçer gibi önce bir dünya masraf yaptır insanları topla izmirden buraya yok arkadaş olmuyo ben izmire döncem hadi sende gel olcak iş mi? sağol güselim rabbim yüzümü kimsenin karşısında eğmesin
sanda geçmiş olsun cnm grip için bir aile hepimine gözük ihmal etme
günaydın kızlar...
yorgunum. yorgunum da yorgunum...
günaydın kızlar...
Günaydın kızlar :79:
günaydın kızlar...
Hastaneye mi bakıyoruz
Benim niye haberim yok, ben eve sanıyorum
Bazı hastaneler kendileri takıyolar süslerini ama?
önce hastaneye takçaz işte
sonra ordan söküp eve
apartman kapısına da çok güzel oluyor heee
daire kapısı yani kendi oturduğumuz
Bizim hastane kendi süslüyor, kapı süsleri de leylekli birşey gördüm hoşuma gitti..
Annemde eve almış bir tane büyük değil fazla ama güzel, onu da odasının kapısına taktım, benim kapı süsü telaşım kalmadı
olabilir ama bugüne kadar eşimden bir gece ayrı kaldım onda bile kafayı yedi adam aklımı oynatcam sandım diyodu
sanırım onada ılımlı bakmaz ben nerdeysem sende ordasın der gibime geliyo ama bende aynı şeyi dedim ona bak doğumum olsun yarın birgün yapamassan burda o zaman gideriz.kafaya koymuş nedir sebeb bilmiyorum ama artık bazı şeyler burda benim ailemin kanatları altında durmak onun zoruna gidiyor sanırım.dün kayınpederim hastaneye kaldırıldı astımı azmış nefessiz kalmış adam onuda dyunca daha köpürdü nie orda değilim ben bu hayatta ne için yaşıyorum demeye başladı.işte aksilik üstüne aksilik
günaydın kızlar...
Dün nirdeydin?
Günaydın babuş.Ben de yorugunum. Geceleri bacaklarım ve kalçam ağrıyo ondan sanırsam.
Şeker yüklemesi nasıl oldu? İyi dimi sonuç?
sizlerede günaydın sabah sabah ne yorgunlugu gün yeni başladı
yok grip değilim boğazlarım çok fena sanırım faranjit oldum halsizim heryerim ağrıyor ve acıyor:2:
bence işin en kötü yanı bu aile meselesi anladığım kadarıyla eşin konuşmayacaktırda oda sana kalacak kim olsa üzülür sen o kadar uğraş takdir edileceğine kaç git keşke seni araya sokmadan kendisi halletse aslında herkezden yani hem kendi hem onun ailesinden uzak olmak en iyisi biz öyleyiz çokta rahatız
teşekkür ederim canım grip degilim aslında dünden bu yana bogazımda bir gıcıklık vardı akşam hafif ateşim falan oldu sabaha kadar uyuyamadım doktora gitsem kesin antibiyotik verir
allah başka dert keder hastalık vermesin canım
öyle böyle geçireceğiz inşallah gebeliğimizi
önce hastaneye takçaz işte
sonra ordan söküp eve
apartman kapısına da çok güzel oluyor heee
daire kapısı yani kendi oturduğumuz
Bizim hastane kendi süslüyor, kapı süsleri de leylekli birşey gördüm hoşuma gitti..
Annemde eve almış bir tane büyük değil fazla ama güzel, onu da odasının kapısına taktım, benim kapı süsü telaşım kalmadı
2. aşama şeker yüklemem vardı bebişim. hastanedeydim. özledin mi beni :)
sonuç iyi yavruş. sonuç iyi de ben kötüyüm. kanım sıfırlandı zaar. en son tüpte kanı alan kız, "kanını bitirdik kızın" dedi. kollarım mosmor. 5 saat aç kaldım en son bayılıyordum...
dün hırpalandım baya bebişim o yüzden. sana da günaydın. börek yaptın mı bana? bak şekerim de yokmuş 15 adeti 20 adete çıkardım.:)
günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz umarım ben çooooook hastayımmm yaaaaahamile ve hasta olmak ne kötü ilaçta alamıyorsun
sonuç iyi yavruş. sonuç iyi de ben kötüyüm. kanım sıfırlandı zaar. en son tüpte kanı alan kız, "kanını bitirdik kızın" dedi. kollarım mosmor. 5 saat aç kaldım en son bayılıyordum...
iyi bari sonuçlar güzel çıkmış sevindim börek çörek hepsini yapardım ama yıııvrumm çok hastayım bea yatak döşek yatıyorum vahim durumdayımdün hırpalandım baya bebişim o yüzden. sana da günaydın. börek yaptın mı bana? bak şekerim de yokmuş 15 adeti 20 adete çıkardım.:)
geçmiş olsun .ben de aynı sıkıntılarla iki gündür yatıyorum.ben dr gittim.ilaç verdi hamileler de kullanabiliyor dedi.
erkekler nedense hemen kendi ailelerinin dediklerine inanıyorlar yani inanmasalar gibi gözükseler de akıllarına yatıyor
sensiz aklını oynatacaksa gitmeyecek ozaman
canım bence ya tavrını koyacaksın kati süretle yada gideceksin
geçmiş olsun..canım üzüm yee kuru çekirdekli olanından avuç avuç yee kanın toplasın kendinii..2. aşama şeker yüklemem vardı bebişim. hastanedeydim. özledin mi beni :)
dün hırpalandım baya bebişim o yüzden. sana da günaydın. börek yaptın mı bana? bak şekerim de yokmuş 15 adeti 20 adete çıkardım.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?