2012 Şubat Anneleri

desen ki eğer çok istiyorsan sen git bir kaç ay dene ama doğumdan sonra
benim ailem burda nasıl olsa ben şu an düzenimi bozamam desen

olabilir ama bugüne kadar eşimden bir gece ayrı kaldım onda bile kafayı yedi adam aklımı oynatcam sandım diyodu
sanırım onada ılımlı bakmaz ben nerdeysem sende ordasın der gibime geliyo ama bende aynı şeyi dedim ona bak doğumum olsun yarın birgün yapamassan burda o zaman gideriz.kafaya koymuş nedir sebeb bilmiyorum ama artık bazı şeyler burda benim ailemin kanatları altında durmak onun zoruna gidiyor sanırım.dün kayınpederim hastaneye kaldırıldı astımı azmış nefessiz kalmış adam onuda dyunca daha köpürdü nie orda değilim ben bu hayatta ne için yaşıyorum demeye başladı.işte aksilik üstüne aksilik

bence işin en kötü yanı bu aile meselesi anladığım kadarıyla eşin konuşmayacaktırda oda sana kalacak kim olsa üzülür sen o kadar uğraş takdir edileceğine kaç git keşke seni araya sokmadan kendisi halletse aslında herkezden yani hem kendi hem onun ailesinden uzak olmak en iyisi biz öyleyiz çokta rahatız

Günaydın kızlar :79:

Günaydın tatlım..

Hastaneye mi bakıyoruz
Benim niye haberim yok, ben eve sanıyorum
Bazı hastaneler kendileri takıyolar süslerini ama?

önce hastaneye takçaz işte
sonra ordan söküp eve
apartman kapısına da çok güzel oluyor heee
daire kapısı yani kendi oturduğumuz

Evet en mantıklısı hastane kendi asmıyorsa önce orda kullanırsınız sonra bebişin odasının kapısına asarsınız..

ohh sen atlattın

erkekler nedense hemen kendi ailelerinin dediklerine inanıyorlar yani inanmasalar gibi gözükseler de akıllarına yatıyor
sensiz aklını oynatacaksa gitmeyecek ozaman
canım bence ya tavrını koyacaksın kati süretle yada gideceksin

günaydın kızlar...

yorgunum. yorgunum da yorgunum...

günaydın neden yorgunsun

2. aşama şeker yüklemem vardı bebişim. hastanedeydim. özledin mi beni :)

Günaydın babuş.Ben de yorugunum. Geceleri bacaklarım ve kalçam ağrıyo ondan sanırsam.
Şeker yüklemesi nasıl oldu? İyi dimi sonuç?

sonuç iyi yavruş. sonuç iyi de ben kötüyüm. kanım sıfırlandı zaar. en son tüpte kanı alan kız, "kanını bitirdik kızın" dedi. kollarım mosmor. 5 saat aç kaldım en son bayılıyordum...

sizlerede günaydın sabah sabah ne yorgunlugu gün yeni başladı

dün hırpalandım baya bebişim o yüzden. sana da günaydın. börek yaptın mı bana? bak şekerim de yokmuş 15 adeti 20 adete çıkardım.:)

aynen be güselim biizmde kafamız ne rahattı bebişimiz gelene kadar birbirimize yetiyoduk burda şimdi düzen karıştı
izmirde olmayı istememin 2 sebebi var bir eşimin aile ortaklı bir iş kurmasını istemiyorum hem maddi hem manevi sonuçlarının ne olacağını biliyorum ikincisi eşimin ailesi çok iyidir ama çok çabuk kırılıp küserler herşeye ben bunu kaldıracak bir yapıya sahip değilim bunun olmasının sebebide hergün yüz yüze gelmeleri kendi içlerinde bile birgün o ona küs birgün o ona küs bu benim tarzım değil kimsenin suratını çekemem kimseyle hayatımda küs kalmadım ki insan ailesine yüz asabilirmi yahu. mutsuz kaprisli bir hayatım olcak diede çok korkuyorum dert bi tane değil ki anacım aşağı tükersem sakal yukarı tükürsem bıyık

teşekkür ederim canım grip degilim aslında dünden bu yana bogazımda bir gıcıklık vardı akşam hafif ateşim falan oldu sabaha kadar uyuyamadım doktora gitsem kesin antibiyotik verir

Boğazını filans arsan sıcak iyi gelir mi ki, havlu ısıtıp koysan filan?
Gerçi bakteri filan varsa sıcak üretir onları...Vazcaydım bu fikrimden şimdi.

allah başka dert keder hastalık vermesin canım
öyle böyle geçireceğiz inşallah gebeliğimizi

amin canım.Rabim devasız dert vermesin.

Günaydın azoş, nörüyon?

önce hastaneye takçaz işte
sonra ordan söküp eve
apartman kapısına da çok güzel oluyor heee
daire kapısı yani kendi oturduğumuz

Ya benim çok güzel bi kapı süsüm vardı, normal zamanda kapıya takılan.
Yılbaşında almıştım nasıl da severek.Böyle geyikli Noel Dedeli filan.O gitti benim kapıdan! Biri almış!
Nasıl içim yandı. Bizim kattaki diğer 4 daireninkiler duruyo! Üst kattakinin de paspası gitmiş!
Site kapısında güvenlik var, dış kapıdan kimlik bırakılmadan siteye girilmiyo, apartman kapıları da ayrıca kartla açılıyo.
Ama almışlar valla. Bebek süsüm de giderse ya
Gerçi karşı komşumunki 2-3 ay asılı kaldı kapıda almadılar da...

Bizimki de süsler belki sormak lazım...

neden okadar çok kan aldılar beee

günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz umarım ben çooooook hastayımmm yaaaaa hamile ve hasta olmak ne kötü ilaçta alamıyorsun

amann geçmiş olsun tatlımm..varmı yapabileceğim bişiy? doktora götürim mi bacım? ama artık ilaçlar var be bebişim rahatlatır seni azcık belki.bende gece öksürmekten uyumadım.ama ağrıyan bi yerim yok cok şükür..gidelim mi doktoraaa?

dün hırpalandım baya bebişim o yüzden. sana da günaydın. börek yaptın mı bana? bak şekerim de yokmuş 15 adeti 20 adete çıkardım.:)
iyi bari sonuçlar güzel çıkmış sevindim börek çörek hepsini yapardım ama yıııvrumm çok hastayım bea yatak döşek yatıyorum vahim durumdayım
geçmiş olsun .ben de aynı sıkıntılarla iki gündür yatıyorum.ben dr gittim.ilaç verdi hamileler de kullanabiliyor dedi.

teşekkür ederim adesecim sanada geçmiş olsun bakalım geçmesse rahatlayamassam giderim ilaçta içmek istemiyorum

aynen güselim sanki biz eşimizin kötülüğünü istiyoruz bugüne kadar eşimin cevresindeki insanlarla ilgili ne dediysem çıkmıştır yapma dediğim şeyleri dinlemeyip yaptığında sonuçlarını görüp bin kere özür dilemiştir.ben bunları yine görüyorum yine diyorum yapma şimdi zamanı değil herşeyin bir sırası var die sen sadece kendini düşünüyosun diyip duyuyo bu aralar ben hepimizi düşünüyorum diyo.dedim ki bak bu iştede sonu hüsran olursa sırtımızı dayıycak kimsemiz yok herkese sırt dönüyosun (en başta benim aileme) bu kadar borcun altına girip bu işi yüretemessen sonunda bunalıma gircen hiç düşünoyomusun diyorum ses yok bu sefer arkadanda durmam işte hi dinlemiyosun beni diyorum

geçmiş olsun..canım üzüm yee kuru çekirdekli olanından avuç avuç yee kanın toplasın kendinii..

günaydın dünürümm...mucukss

Şişşşşttttttt bakın bi.
2 sorum var bunlara cevap istiyorum:

1. Birkaç gecedir kalçam ve bacaklarım çok ağrıyo. Daha doğrusu böyle huzursuz gibi bacaklarım. Kalsiyum hapım bitti yenisini almadım henüz, acaba kalsiyumu kestim diye mi yoksa çatım mı açılıyo sizce?

2. Dün gece yine karnım gerilmekten bi ara patlayacak sandım, size de oluyo mu? Ayrıca da son zamanlarda (benim cildim çok kurudur) karnım da pul pul soyulmaya başladı, kepeklenir gibi böyle, kurudu yani, bunu yaşayan var mı?

Hadi bakalım sizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…