- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #35.541
2. aşama şeker yüklemem vardı bebişim. hastanedeydim. özledin mi beni :)
sonuç iyi yavruş. sonuç iyi de ben kötüyüm. kanım sıfırlandı zaar. en son tüpte kanı alan kız, "kanını bitirdik kızın" dedi. kollarım mosmor. 5 saat aç kaldım en son bayılıyordum...
dün hırpalandım baya bebişim o yüzden. sana da günaydın. börek yaptın mı bana? bak şekerim de yokmuş 15 adeti 20 adete çıkardım.:)
http://www.markafoni.com/product/1301956/
http://www.markafoni.com/product/1302058/
kızlar şunlar nasıl? ben pek beğenmedim ama çok ucuzlar ve çeşit :))) al derseniz alıcam. napıyım?
Günaydın azoş, nörüyon?
...
http://www.markafoni.com/product/1301956/
http://www.markafoni.com/product/1302058/
kızlar şunlar nasıl? ben pek beğenmedim ama çok ucuzlar ve çeşit :))) al derseniz alıcam. napıyım?
neden okadar çok kan aldılar beee
Hadi iyi geçmiş ossun o zaman
Dayanırsın pasta böreğe artıkın
iyi bari sonuçlar güzel çıkmış sevindim börek çörek hepsini yapardım ama yıııvrumm çok hastayım bea yatak döşek yatıyorum vahim durumdayım
amann geçmiş olsun tatlımm..varmı yapabileceğim bişiy? doktora götürim mi bacım? ama artık ilaçlar var be bebişim rahatlatır seni azcık belki.bende gece öksürmekten uyumadım.ama ağrıyan bi yerim yok cok şükür..gidelim mi doktoraaa?
Boğazını filans arsan sıcak iyi gelir mi ki, havlu ısıtıp koysan filan?
Gerçi bakteri filan varsa sıcak üretir onları...Vazcaydım bu fikrimden şimdi.
Ya benim çok güzel bi kapı süsüm vardı, normal zamanda kapıya takılan.
Yılbaşında almıştım nasıl da severek.Böyle geyikli Noel Dedeli filan.O gitti benim kapıdan! Biri almış!
Nasıl içim yandı. Bizim kattaki diğer 4 daireninkiler duruyo! Üst kattakinin de paspası gitmiş!
Site kapısında güvenlik var, dış kapıdan kimlik bırakılmadan siteye girilmiyo, apartman kapıları da ayrıca kartla açılıyo.
Ama almışlar valla. Bebek süsüm de giderse ya
Gerçi karşı komşumunki 2-3 ay asılı kaldı kapıda almadılar da...
kapının dört bir tarafını duak tülünden saracağını düşün
paket gibi üzerine de kapı süsünü asacağız çok şık duruyor
zaten evde olacaksın duyarsın yada cesaret edemezler sen evdesin diye bence
geçmiş olsun..canım üzüm yee kuru çekirdekli olanından avuç avuç yee kanın toplasın kendinii..
günaydın dünürümm...mucukss
Şişşşşttttttt bakın bi.
2 sorum var bunlara cevap istiyorum:
1. Birkaç gecedir kalçam ve bacaklarım çok ağrıyo. Daha doğrusu böyle huzursuz gibi bacaklarım. Kalsiyum hapım bitti yenisini almadım henüz, acaba kalsiyumu kestim diye mi yoksa çatım mı açılıyo sizce?
2. Dün gece yine karnım gerilmekten bi ara patlayacak sandım, size de oluyo mu? Ayrıca da son zamanlarda (benim cildim çok kurudur) karnım da pul pul soyulmaya başladı, kepeklenir gibi böyle, kurudu yani, bunu yaşayan var mı?
Hadi bakalım sizi bekliyorum.
yokya gitmeyelim cuma randevum vardıya kocamın kırıkkalede ihalesi varmış akşam istersen arkadaşınla git dedi bende yok salı gideriz dedim dün dedimya sana bogazım çok kötü diye eve geldim dahada kötü oldum bebişim sabaha kadar nöbet tutdum uykusuzluk artık canıma tak etti sende dikkat et kendine
geçmiş olsun neyin var? okumadım geçmişi :26:
faranjit oldum herhal boğazlardan yutkunamıyorum bile yıııvrum
Nörim kuşum, akşama ne giyecem diye düşünüyorum hala
her saat başı aldılar. 4 tüp kan verdim o yüzden. zati kansızım bi de bu çıkınca eheheheh en son tüpte 1 damla aktı ancak. o da kız eiğneyi ileri geri itti kolumu mosmor yaptı...
http://www.markafoni.com/product/1297904/
kim biri ayıcıklı bişi istiyordu alın size ayıcık kostümü. bende bunun beyazı var çok harika duruyor. kaçırmayın.
Şişşşşttttttt bakın bi.
1. Birkaç gecedir kalçam ve bacaklarım çok ağrıyo. Daha doğrusu böyle huzursuz gibi bacaklarım. Kalsiyum hapım bitti yenisini almadım henüz, acaba kalsiyumu kestim diye mi yoksa çatım mı açılıyo sizce?
2. Dün gece yine karnım gerilmekten bi ara patlayacak sandım, size de oluyo mu? Ayrıca da son zamanlarda (benim cildim çok kurudur) karnım da pul pul soyulmaya başladı, kepeklenir gibi böyle, kurudu yani, bunu yaşayan var mı?
Oyyy geçmiş olsun, özledim tabineyse sonuçlar iyimiş en azından gözünaydın
İkisini de beğendim, kart ambargom olmasaydı hemen alırdım
Nörim kuşum, akşama ne giyecem diye düşünüyorum hala
Süper diiller hakkaten ama fiyatları çok iyi bence al.
(Daha burda kimseye alma demedim yalnız)
valla canımm istersen gidelimm..tehh dün pazarda mı üşüdün.cıkardın öle montu falan.sıcak bişiyle iç barii boğazın kurumasın.corba yapim mi kuzumm.zehirlemem korkmaa bakk.bişiy olursa haber ver banaa büyük dünürüm benim.
Şu kalça ağrısı bende de var..Sağdan sola dönmekte zorlanıyorum yatarken...Ama bu ağrıların normal olduğunu düşünüyorum canım ben..
Karnım geriliyor benim de, artık çatlamaya hazırız sanırım :) Neden pul pul oluyor? Krem sürmüyor musun hiç?
kapının dört bir tarafını duak tülünden saracağını düşün
paket gibi üzerine de kapı süsünü asacağız çok şık duruyor
zaten evde olacaksın duyarsın yada cesaret edemezler sen evdesin diye bence
teşekkür ederim yevvvriiiiimGeçmiş olsun yevrim
http://www.markafoni.com/product/1301970/
Bu güzel.3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun.
Üstünde desen olmasaymış daha iyi olurmuştu.
faranjit oldum herhal boğazlardan yutkunamıyorum bile yıııvrum
Şey giy, böyle göğüs altında büzgülü elbiseler oluyo ya, onlardan giy varsa sende.
Vardır kesin diye düşünüyorum ama
4 tüpten bişolmaz kız.8-10a kadar gideri var onların, test ettim ben.
6mıydı 7miydi tüpü birden verdimdi ben ilk testlerimde.
Aynı koldan aynı iğneden aynı anda hemde :26:
Hemşire hiç acımadıydı valla.
http://www.markafoni.com/product/1301970/
Bu güzel.3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun.
Üstünde desen olmasaymış daha iyi olurmuştu.
Şey giy, böyle göğüs altında büzgülü elbiseler oluyo ya, onlardan giy varsa sende.
Vardır kesin diye düşünüyorum ama
.
yavruş bende kalça be bacak ağrısı eskiden beri var. ama benimki fıtıktan ve romatizmadan. seninki büyük ihtimal kalsiyumdan olabilir. çatı açılması bi başka ağrı yapıyor. o direk o bölgene vuruyor. bildiğin bacaklarını açıp saatlerce yerde oturmuşsun gibi bi ağrı o. kuru bi ağrı değil yani.
1- teşekkür ederim beybi.
2- ben pek beğenmedim ama kaçmaz diye de düşünuyorum.
3- akşama nereye gidiyorsunuz? ben???
.
desen ki eğer çok istiyorsan sen git bir kaç ay dene ama doğumdan sonra
benim ailem burda nasıl olsa ben şu an düzenimi bozamam desen
yavruş bende kalça be bacak ağrısı eskiden beri var. ama benimki fıtıktan ve romatizmadan. seninki büyük ihtimal kalsiyumdan olabilir. çatı açılması bi başka ağrı yapıyor. o direk o bölgene vuruyor. bildiğin bacaklarını açıp saatlerce yerde oturmuşsun gibi bi ağrı o. kuru bi ağrı değil yani.
Şişşşşttttttt bakın bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?