2012 Şubat Anneleri

Oyyy geçmiş olsun, özledim tabi neyse sonuçlar iyimiş en azından gözünaydın

http://www.markafoni.com/product/1301956/

http://www.markafoni.com/product/1302058/

kızlar şunlar nasıl? ben pek beğenmedim ama çok ucuzlar ve çeşit :))) al derseniz alıcam. napıyım?

İkisini de beğendim, kart ambargom olmasaydı hemen alırdım

Günaydın azoş, nörüyon?
...

Nörim kuşum, akşama ne giyecem diye düşünüyorum hala

neden okadar çok kan aldılar beee

her saat başı aldılar. 4 tüp kan verdim o yüzden. zati kansızım bi de bu çıkınca eheheheh en son tüpte 1 damla aktı ancak. o da kız eiğneyi ileri geri itti kolumu mosmor yaptı...

Hadi iyi geçmiş ossun o zaman
Dayanırsın pasta böreğe artıkın

tabisi. söylemesi ayıp dün ilk işim eşimle birlikte bol sarımsaklı sirkeli paça çorbası içmek oldu. o kadar özlemişim ki anlatamam. böreği de bu akşam düşünuyorum. ehehehhee... 70 kiloya kadar dayanacam hacı...

iyi bari sonuçlar güzel çıkmış sevindim börek çörek hepsini yapardım ama yıııvrumm çok hastayım bea yatak döşek yatıyorum vahim durumdayım

geçmiş olsun neyin var? okumadım geçmişi :26:

yokya gitmeyelim cuma randevum vardıya kocamın kırıkkalede ihalesi varmış akşam istersen arkadaşınla git dedi bende yok salı gideriz dedim dün dedimya sana bogazım çok kötü diye eve geldim dahada kötü oldum bebişim sabaha kadar nöbet tutdum uykusuzluk artık canıma tak etti sende dikkat et kendine

geçmiş olsun..canım üzüm yee kuru çekirdekli olanından avuç avuç yee kanın toplasın kendinii..

günaydın dünürümm...mucukss

Şu kalça ağrısı bende de var..Sağdan sola dönmekte zorlanıyorum yatarken...Ama bu ağrıların normal olduğunu düşünüyorum canım ben..
Karnım geriliyor benim de, artık çatlamaya hazırız sanırım :) Neden pul pul oluyor? Krem sürmüyor musun hiç?

valla canımm istersen gidelimm..tehh dün pazarda mı üşüdün.cıkardın öle montu falan.sıcak bişiyle iç barii boğazın kurumasın.corba yapim mi kuzumm.zehirlemem korkmaa bakk.bişiy olursa haber ver banaa büyük dünürüm benim.

Nörim kuşum, akşama ne giyecem diye düşünüyorum hala

Şey giy, böyle göğüs altında büzgülü elbiseler oluyo ya, onlardan giy varsa sende.
Vardır kesin diye düşünüyorum ama

her saat başı aldılar. 4 tüp kan verdim o yüzden. zati kansızım bi de bu çıkınca eheheheh en son tüpte 1 damla aktı ancak. o da kız eiğneyi ileri geri itti kolumu mosmor yaptı...

4 tüpten bişolmaz kız.8-10a kadar gideri var onların, test ettim ben.
6mıydı 7miydi tüpü birden verdimdi ben ilk testlerimde.
Aynı koldan aynı iğneden aynı anda hemde :26:
Hemşire hiç acımadıydı valla.

http://www.markafoni.com/product/1297904/

kim biri ayıcıklı bişi istiyordu alın size ayıcık kostümü. bende bunun beyazı var çok harika duruyor. kaçırmayın.

http://www.markafoni.com/product/1301970/
Bu güzel.3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun.
Üstünde desen olmasaymış daha iyi olurmuştu.

yavruş bende kalça be bacak ağrısı eskiden beri var. ama benimki fıtıktan ve romatizmadan. seninki büyük ihtimal kalsiyumdan olabilir. çatı açılması bi başka ağrı yapıyor. o direk o bölgene vuruyor. bildiğin bacaklarını açıp saatlerce yerde oturmuşsun gibi bi ağrı o. kuru bi ağrı değil yani.

1- teşekkür ederim beybi.
2- ben pek beğenmedim ama kaçmaz diye de düşünuyorum.
3- akşama nereye gidiyorsunuz? ben???

Süper diiller hakkaten ama fiyatları çok iyi bence al.
(Daha burda kimseye alma demedim yalnız )

di mi* çok matah değiller ama fena da değiller. özellikle benekli olan iyi.

sağolasın arkadaşım yok pazarda olmadı sabah kalkdıgımda vardı zaten eşim kahvaltımı yaptırdı kuşburnu ıhlamur falan yapmış onu içtim birde parol içtim dayanamadım yattım aksilik gibi oğlanda evde öğretmeni raporluymuş gerçi iyi oluyor gelip gidip anne bişey istermisin diye soruyor durum kötüleşirse haber veririm

Sürüyorum da bir iki gündür üşendim, sanırım ondan oldu.
Doktorum excipial diye bi nemlendirici verdi, onu aldım, onu sürcem bakalım.
Çatlama için de 3 marka öneriyorum dedi, biri mustela, biri lierac, diğeri de baby bişeydi,tutmadım onu aklımda lieraca yoğunlaştığım için.

Aaaaa evet tülü düşünmemiştim ben, evet tül de yapalım evet evet
Sevindim şimdi bak

faranjit oldum herhal boğazlardan yutkunamıyorum bile yıııvrum

geçmişler olsun beybim... gelip bi çorba yapayım?

aa güzelmiş de kız şeysi o :))) erkeğe olursa alayım. ehehhe çiçekli felan :)

Şey giy, böyle göğüs altında büzgülü elbiseler oluyo ya, onlardan giy varsa sende.
Vardır kesin diye düşünüyorum ama
.

Ayy yuk yaaa Geçen Gökçe'nin dediği elbiseye baktım lcwden, 40 bedeni kalmış Yine pantolon kazak ikilisine kaldım

Eşimin patronunun evine yemeğe gidiyoruz, gelcen mi hem sıkılmamış olurum gel gel Allahtan kadın da 4 aylık hamile ortak bir konumuz var konuşacak.

Romatizma bende de var.Kadın doğumcu iltihaplı romatizma olduğunu düşünüyorum dediydi.
Ara ara parmaklarım filan şişiyndandır o zaman....:44:

günaydın tatlım.bence kalsiyumla ilgili bişeydir.çatı açılması için daha erken diye düşünüyorum.2.soruna cevabım malesef yok çünküm benim gerilme yok direk yırtılma var.resmen 1 cm eninde yollar oluştu karnımda yırtklardan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…