2012 Şubat Anneleri

günaydın canımm.gezdikk,bebişlere ciciler aldık insan görünce rahat duramıyo kii..poposunda tavsan ponponu olan bi tulumda aklımız kaldı uygun renkleri ve bedeni yoktu.bayram dönüşü artık

ohh ne güzel canım yaa
iyi ki tanışmışsınız dimi

günaydın canım
fazla olunca ne oluyormuş ki
ya bu sıvı az olsa bi dert çok olsa bi dert demekki

Günaydın hatunlar..
Pikopatcığım umarım kötü bir şey değildir..Herşey normal seyrinde devam eder..Ayrıntılıya ne zaman girmiştin acaba? Kaç haftalıkken yani..

ohh ne güzel canım yaa
iyi ki tanışmışsınız dimi

günaydın canım

Biz de gezelim özge, hem ikimiz de tombiliyiz hem de İstanbul şartlarına göre yakın sayılırız

Son düzenleme:
cnm benim biz eşimle izmir karşıyakada tanışıp evlendik ve orada iş bulamadığımız için buraya yerleştik zaten aslında izmir bana yabancı bir memleket değil seviyorum orayı istanbuldan iyi bir yer yaşanacak olarak fakat sorun iş kaygısı anladın sen onu dua ediyorum zaten umarım gitmeyiz şu durumda çok zor onu anlatmaya çalışyorum anlayabilirse...
şu erkekler kadar düşüncesizi yok ya görsen bir de çok düşünceliler
ailesiyle konuşsan kandıramazlar mı
ailesi zaten bu kararı kafasına sokuyo abiside işten çıkarıldı ortak bir iş kurmasını istiyolar ki ben bunu hiççç istemiyorum sonu karmaşık bir iş ve ortak olursa ortalık dahada karışacak cnm yoksa eşimin kafasında böyle bir düşünce yoktu 2 haftadır bin tilki dolaşıyo beyninde
inşallah hakkınızda en hayırlısı olur canım. zor bir karar
inşallah cnm inşallah tek temennim bu

amin güselim cümlemize hayırlı şeyler nasip etsin rabbim olabilir belki ben bunu göremiyorum :44:

Allah hakkınızda hayırlısını versin canım.. ama lütfen yavrunu düsün cok üzülme annesi.. (tabii ki kolay degil)..
umarım ortak bir cözüm bulabilirsiniz.....

Biz de gezelim özge, hem ikimiz de tombiliyiz hem de İstanbul şartlarına göre yakın sayılırız

evet kız doğru ama ben avrupa yakasında oturuyorum
bir tek mesai saatleri içinde burdayım

Allah hakkınızda hayırlısını versin canım.. ama lütfen yavrunu düsün cok üzülme annesi.. (tabii ki kolay degil)..
umarım ortak bir cözüm bulabilirsiniz.....

elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum kıyamıyorum evladımada zaten belkide ondan bu kadar yıpratıyorum kendimi bütün kaygım kendimide geçtim bebeğim için cnm umarım ortak bir kararla kapanır bu konu

Günaydın canım...

Hoşbulduk bebişim naber?
Bugün pek bi sevgi pıtırcığı buldum kendimi

evet bende öyleyim
izin kağıdımı imzaya yolladım imzalanırsa yarın gelmicem işe
hemde doktora gitçem bebişlerimi görmeye çok mutluyum bu yüzden
hızla faturaları bitirmeye çalışıyorum
seninle kapı süslerine bakalım diye
alalım da bulunsun evde acil doğururuz falan

Belli de olmaz tatlım gün doğmadan neler doğar demişler, bir bakarsın bir fırsat doğar gitmekten de vazgeçer eşin, diğer planlarından da...
Ailesi İzmirde mi peki? Neden İzmir, neden bulunduğunuz yerde kurmuyor işini?
En azından ev düzeni kurulu?

Alalım da bulunsun evet ama acil doğurmayalım
Benim görümce yapayım diyodu kapı süsünü. Hatta şekerleri.
Güzel Sanatlar mezunu, bi süre bi organizasyon şirketinde çalışmış, anlıyor bu işlerden.
Gelin çiçeğimi ve nikah şekerlerimi de o yapmıştı.
Allah var güzel yapıyo ama istemiyorum nedense o yapsın.Eskisi gibi tepkili de değilim ona ama ne bileyim.
Şimdi işe de başladı, zaten zaten yoruluyosun deyip kibarca reddederim, kendim alırım.

Son düzenleme:

Evet canım, kilo gayet normal ona hic takılmadım ama iste bakalım seker ne cıkacak simdi birazdan cıkıp ikinci kanı vermeye gidicem.. sonra bir kez daha galiba... sonuca göre takip edicek...

saol canım duaların icin, Allah cümlemizin yardımcısı olsun insallah........

günaydın canım

Günaydın tatlım... evet aynen öyle az olsa bir dert cok olsa ayrı bir dert.. normal olsun o yüzden...

Yani fazla olunca %75 bisey yoktur diyorlar ama diger tarafi biraz can sıkıcı olabiliyor... yazmayayım simdi canımız sıkılmasın hic.... Rabbim hayırlısını versin...saglik verisin insallah...

Günaydın hatunlar..
Pikopatcığım umarım kötü bir şey değildir..Herşey normal seyrinde devam eder..Ayrıntılıya ne zaman girmiştin acaba? Kaç haftalıkken yani..

cok saol tatlım insallah degildir... 20 haftalıkken girmisitm hamdo lsun birsey cıkmamıstı hatta sonra ayrıntılı kalp taramasıda yaptırmıslardı baska doktora sükür oda iyiydi.. simdi gene ayrıntılı diyince ne oluyoruz dedim bende inan...

inanmıyorum siz giderseniz onlarda gelecek yaniiiiii

onlar zaten izmirde güselim
şöle benim ve eşimin ailesi izmirde biz burda babamın babasından kalan bir evde yaşıyoruz eşyalı bir ev burası
babamın bir mali müşavir bürosu var devretcek kişi arıyodu bize iş öğretip bir yandanda açık öğretimden mezun olup mali müşavir belgesi almamızı istedi ki dükkanı karı koca kız yönetin sizin işiniz olsun dedi kira derdide olmaz ne kazansanız yanınıza kar kalır demişti bunun için izmirden hopp kalktık istanbula geldik aileler izmirde benim annemde bebek olacak die şimdi kadın izmirdeki düzenini bozdu babamın aynı apartmanda olan bir başka dairene yerleşmeye(geçici olraka büyütürken yanımda olmaya karar verdi)
sonuç olarak eşim bu işi sevmedi yapamadı birazda sorumluluk kaldıramadı diyim babam zıt bir karakter eşim baskın bir karakter olunca içten içe anlaşmazlık oluyodu arada yıpranan ben tabi sonra eşim babamla konuştu ve bizim müşterilerimizden aynı zamanda eşimin en yakın arkadaşı olan adamla tekstil işine girdi fason takipçi olarak şimdi burdada sorunlar yaşadı çocuk bizim tanıdığımız gibi değil bambaşka biri çıktı.sağlam papuç değil yani tabiri caizse şimdi bir ilaç firmasına başvurdu ilaç mümessli olarak büyük ihtimal alıncak ki inşallah alınır yoksa kendimizi izmirde bulcaz...sonuç bu güselim ortalık çorba anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…