2012 Şubat Anneleri

canımm ya sabahtan berii onu araştırıyorummm bennnnnn
çok cici şeyler var bende birazdan soracaktım şerbet yapacakmısınız diyeeeeeeeee
kalplerimiz birmiş seninle

evet güzeller ben daha önce yapan görmedim hiç
acaba nerde yapılıyor evde mi hastane de mi
çok güzeller ama

evet yapılamayacak birşey değil yapılabilir
ama yapamayan olursa da hazır alabilir

sağol cnm çok sağolun destekleriniz için

geçmişi okumadım bacım. derdin nedir? hemen bi el atayım olaya. (girişgen ruhum iş başında)

Ay bi de o var dimi :26:

68 3-6 ay oluyor evet, bence olur Gökçe, sen onu topaç edersin zaten bir ayda besleyerek..Kaldırır yani.

Fiyat süper canım ya inceleyim ben bu siteyi..

aaaa insan bunu 1 dakika önce yazar. verdim bile siparişi.

http://www.markafoni.com/product/1297859/ bunu aldım sadece. çocuk 68 cm iken yaza denk gelir giyemez diye ((

Soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hepinize teker teker.
Bu kalça ağrısı ve karında çatlamak üzereyim hissi normalmiş onu anlıyorum ve kafamın vesvese ekranından siliyorum kendilerini.
Loğusa şerbet takımına gelince.
O neki ya. Durup durup masraf çıkarıyosunuz siz he :26:

fiyatlar gayet uygun bencede.uğrastığına değmezz.bebek sekerlerinin alternatifi varmı kii yoksa onlar mı seciyor herseyi.kızlar bi baksanızz bana da anlatsanız

ben mail attım ama şirket maili ya cevap gelmeyebilir karantinaya alınıyor
biri öğrensin herkese anlatsın bence de :)

son takım süper
ben resim yapıştıramıyorum ya

bunlar nedir? napıcaz bunlarla? ne işe yarar? lohusa şerbeti dağıtmak mıdır bunun amacı?

canım hani adettendir ya misafirlere lohusa şerbeti dağıtılırr

bizim insanımızda düşünmüş taşınmışşşşş bunları bölee süslemişşş

bende daha önce kullananı hiç görmedim

ama şahsen farklı olduğu için hoşuma gittiii

dünde bi arkadaşımla konuştum bi organizasyon şirketi ile anlaşmış komuşusu sanırım
doğımu sezeryan yapacakmış 2 gün hastanede kalacağı için gelen misafirlere ikram etmek için
süslü kurabiyeler yapmışlar kağıt bardakları süslemişler lohusa şerbeti içinde süsülemeler yapmışlarr
bir sürü bişeyler yapmışlar bende çok heveslendim yaa
farklı olmak güsel olur ya

Son düzenleme:
tünaydınn hanımlaaarrrr ayy artık muhtesem yüzyılı izlemicemm süleyman ınn spermmen haleri bayılttı beni artıkınn.. sapık mıdır nedir töbe yarabbi. filmin ortasında prenses bilmemkimin nisanlısı diyo filmin sonunda kadına yapısıyo. ayıp yahu ayıpp.. birini de bosgec kuzey güneyy izliyciimmm artıkın

vay anasına yaaa... neler varmış böyle. doğum için organizasyoncu tutmak falan??? elbette süper olmuştur da gerek var mı?

Fikir alsak başka yere söyleriz bu modelden istiyoruz diye, yapmazlar mı, olmaz mı öyle?

bilmem yaparlar mı ki

evet gayet güzel bence de

bende izledim ya adamda ne güç varmış
her gece her gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…