2012 Şubat Anneleri

gelirim tabisi. ne yemeği yapacakmış?

ha iyi iyi kadın da hamileyse süper. demin yeni doğum yapmış (5 aylık bebeği) bi arkadaşın odasına gittik iş yerindeki kızlarla. 8 kız arasından sadece ikimiz konuştuk. o bebeğinden ben hamileliğimden:))) diğerleri dinledi.

geçmişler olsun beybim... gelip bi çorba yapayım?
aa güzelmiş de kız şeysi o :))) erkeğe olursa alayım. ehehhe çiçekli felan :)

sağlasın kuşum ben hasta olunca iştah falan kalmıyor çorba falan istemiyo canım tühhh bende sana bugün börek yapayım diyodum ama kısmet değilmiş hemde 2 tepsi

Romatizma bende de var.Kadın doğumcu iltihaplı romatizma olduğunu düşünüyorum dediydi.
Ara ara parmaklarım filan şişiyndandır o zaman....:44:

anamm hem romatizma hem de iltihaplı... hiç çekilmez. bana sorsalar hayatta çektiğin en sinsi acılar diye. bi adet sancısını derim bi de romatizmanın o kuru huzursuz eden sinsi ağrısını.

öfff böyle kuru kuru sevimsiz..

kız bana bak 68 cm doğuramam ben di mi? ilk 3 ayda 68 cm olur mu peki?

http://www.markafoni.com/product/1297898/ bunu almaya karar verdim. sıcacık mis gibin bişi bu anlarım ben. nisandan sonra da gıydırılmez ama (

günaydın

naber hayatım
bende sabah bi çıktım evden heryer kapkaranlık dedim herhalde
ben saate yanlış baktım daha erken

evet çok karanlık oluyo artık ben de sabah olmadı daha diye hep uyuyasım geliyo

ben ciddi ciddi merak ediyorum kızları

ben de merak ettim bak şimdi inşallah iyilerdir

canım Allah yardımcın olsun zor kararlar zor dönemeçler
umarım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun

günaydın canımm.gezdikk,bebişlere ciciler aldık insan görünce rahat duramıyo kii..poposunda tavsan ponponu olan bi tulumda aklımız kaldı uygun renkleri ve bedeni yoktu.bayram dönüşü artık

Allah güle güle giydirmeşi nasip etsin

maşallah bebeğine
inşallah herşey yolunda gider ve sorun teşkil etmez

Günaydın kız milleti.

günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz umarım ben çooooook hastayımmm yaaaaa hamile ve hasta olmak ne kötü ilaçta alamıyorsun

günaydın

geçmiş olsun. benim normalde ilaç alerjim var zaten hiç hap içemiyorum nerdeyse ne kötü dimi

Günaydın kızlar :79:

günaydın kızlar...

yorgunum. yorgunum da yorgunum...

gözünaydınnnn

benim de bazen geriliyo ama gaz varsa

bi de şu kalçadaki ağrı ilk hamileliğimde hergün akşamları oluyodu
şimdi çok şükür eğer çok ayakta kaldıysam yatınca oluyo
sağdan sola dönene kadar sabah oluyo

Daha 68 cm doğuranını görmedim hacu.
Ama sanırım 56 0-3 ay oluyo
O zaman 68 de 3-6 aydır gibi bi fikir yürütüyorum.
Bilirkişileri yoruma davet ederim.

sağlasın kuşum ben hasta olunca iştah falan kalmıyor çorba falan istemiyo canım tühhh bende sana bugün börek yapayım diyodum ama kısmet değilmiş hemde 2 tepsi

hay allah. neyse iyileşye yaparsın (ehehe kaçış yok kızım)

günaydın

ben de sabah aldım, güzel bence, kadife tulum da vardı ondan da aldım. .

günaydın. evet kadifeyi ben de gördüm. ama o yakasına koydukları maymun çok ön planda diye almadım. güle güle kullansın bebişim cicilerini yavruşun:)

gözünaydınnnn

sağolasın sultanım...

selam hanımlar nasılsınız
ben bugün çok fenayım gazdan çatlamak üzereyim
üstüne bi de kabızlık of of

kızlar lohusa şerbet takımı gördünüz mü internette

canım ben gördüm ama o kadar da özel bişey değil sanki
normal şampanya kadehlerine pembe veya mavi kurdele nazar boncuğu filan
yapıştırmışlar silikon tabancasıyla
sen kendinde yapabilirsin yani

selam hanımlar nasılsınız
ben bugün çok fenayım gazdan çatlamak üzereyim
üstüne bi de kabızlık of of

günaydın. hemen bi magnesie calcinee alıp yarım bardak suya 2 doz koyup iç. akşama ne gaz kalır ne kabızlık.

bu akşam ben de içmeyi düşünuyorum.

canım benimde kalçam ağrıyor ara sıra sağ tarfım.ama karnımda öle kuruma yok ben bi tek orayı yağlıyorum cünkü.zaten catlaklar var ilkinden iyice renkleri koyulasmasın diye.

anam bide lohusa serbet takımı mı varr....yok ölee seylere gerekk..icat yapmayınn PP almak mesele değil.adama gösterirken o kasını kaldırıyo ya benimki..ahanda orda kopuyorum benn..
gökçee canımm 68 cm doğurman mümkün değil gibiama şöyle bişey var.hakikaten o kadar cabuk büyüyorki bazı bebekler ilk 3 ay içinde sen bile inanamıyorsun.benim arkadasın 4 aylık bebişi var ama 6-9 lık olan tulumlar sınırda ayakları dayanıyor.hesapla işte.hele bir de mama takviyeli olursa bebek o dönemde daha cabuk serpiliyorr

Ay bi de o var dimi :26:

Daha 68 cm doğuranını görmedim hacu.
Ama sanırım 56 0-3 ay oluyo
O zaman 68 de 3-6 aydır gibi bi fikir yürütüyorum.
Bilirkişileri yoruma davet ederim.

68 3-6 ay oluyor evet, bence olur Gökçe, sen onu topaç edersin zaten bir ayda besleyerek..Kaldırır yani.

Fiyat süper canım ya inceleyim ben bu siteyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…