- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #35.561
Ayy yuk yaaaGeçen Gökçe'nin dediği elbiseye baktım lcwden, 40 bedeni kalmış Yine pantolon kazak ikilisine kaldım
a aaaaa!!! 38? o da mı yohh? kız ben benımkını yollıyım:))) akşama gecer mı elıne?
Eşimin patronunun evine yemeğe gidiyoruz, gelcen mihem sıkılmamış olurum gel gel Allahtan kadın da 4 aylık hamile ortak bir konumuz var konuşacak.
geçmişler olsun beybim... gelip bi çorba yapayım?
aa güzelmiş de kız şeysi o :))) erkeğe olursa alayım. ehehhe çiçekli felan :)
Romatizma bende de var.Kadın doğumcu iltihaplı romatizma olduğunu düşünüyorum dediydi.
Ara ara parmaklarım filan şişiyndandır o zaman....:44:
http://www.markafoni.com/product/1301956/
http://www.markafoni.com/product/1302058/
kızlar şunlar nasıl? ben pek beğenmedim ama çok ucuzlar ve çeşit :))) al derseniz alıcam. napıyım?[/QUOTE
ben de sabah aldım, güzel bence, kadife tulum da vardı ondan da aldım.
Şişşşşttttttt bakın bi.
2 sorum var bunlara cevap istiyorum:
1. Birkaç gecedir kalçam ve bacaklarım çok ağrıyo. Daha doğrusu böyle huzursuz gibi bacaklarım. Kalsiyum hapım bitti yenisini almadım henüz, acaba kalsiyumu kestim diye mi yoksa çatım mı açılıyo sizce?
2. Dün gece yine karnım gerilmekten bi ara patlayacak sandım, size de oluyo mu? Ayrıca da son zamanlarda (benim cildim çok kurudur) karnım da pul pul soyulmaya başladı, kepeklenir gibi böyle, kurudu yani, bunu yaşayan var mı?
Hadi bakalım sizi bekliyorum.
benim de ağrıyor, ayakta fazla kalırsam, benim kasıklarım da ağrıyor tam sezeryan dikişinin olacağı yerler sanki. karnım da geriliyor çok, semsert oluyor bazen. cildim kurudur ellerim ayaklarım çok kuruyor ama pul pul dökülme olmadı.
naber hayatım
bende sabah bi çıktım evden heryer kapkaranlık dedim herhalde
ben saate yanlış baktım daha erken
ben ciddi ciddi merak ediyorum kızları
canım ailem beni buraya yerleştirdi onlar ev verdiler yuva açtılar iş verdiler bize eşim işten çıktı sonrasında başka bir işe girdi zaten burda bizimkiler epey kırgınlık yaşadılar kendi içlerinde şimdide burdan çekip gitmeyi istiyor doğumu beklese iyi bu halimle taşınmayı düşünüyo ben daha çocuğumun eksiklerini tamamlamamışken ev kurmak bir sürü borç altına girmeye kalkıyo.biz evlendiğimizde kurulu bir düzene geldik eşyalı bir eve girdik mobilyamız bile yok bugün çıksak kafadan 20bin lira sırf ev kurmamıza gidecek onu geçtim izmire taşınırsak orda kendine iş yeri açmayı düşünüyo bunun içinde bir o kadar daha lazım ama malesef birde işin şu tarafı var bunlara karar veriyo ama bunlar ne ile yapılıyo hiç düşünmüyo birikimimiz yok bir kere ben kaygılanmıyımda kim kaygılansın burda olsak doğumdan sonra çalışacaktım ben ama oraya gidersem çocuğuma bakacak kimse olmadığı için onuda yapamıycam bir kişinin çalıştığı ile ev nasıl döner bu kadar masraf nasıl kapanır aklım ermiyo inan çaresizlik beni üzen akşam eve geldi komşumuz çağırdı çaya oraya gittik bişeyde konuşamadık öylece kaldı dün nasılsam bugünde öyleyim oğlum üzülüyo biliyorum ama elimde olan bişi değil ki bu
günaydın canımm.gezdikk,bebişlere ciciler aldık insan görünce rahat duramıyo kii..poposunda tavsan ponponu olan bi tulumda aklımız kaldı uygun renkleri ve bedeni yoktu.bayram dönüşü artık
Günaydın kızlar... umarım ki herkes iyidir... Ben dün doktora gittim, hamd olsun bebisin gelisimi normal seyrinde gidiyormus masallah 855gr cıktı..normal bir deger sanırım..
Ama gelgör ki; amniyo sıvısı fazla dedi... inanılmaz canım sıkıldı tabii... bakalım, bugün idrar ve seker testlerimi veriyorum.. eger seker yoksa birdaha ayrıntılı ultrasona sokacakmıs, yakın takip gerekiyormus....
dualarınızı bekliyorum canlar, insallah bir sorun yoktur yavrumda....
Günaydın kız milleti.
günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz umarım ben çooooook hastayımmm yaaaaahamile ve hasta olmak ne kötü ilaçta alamıyorsun
Günaydın kızlar :79:
günaydın kızlar...
yorgunum. yorgunum da yorgunum...
2. aşama şeker yüklemem vardı bebişim. hastanedeydim. özledin mi beni :)
sonuç iyi yavruş. sonuç iyi de ben kötüyüm. kanım sıfırlandı zaar. en son tüpte kanı alan kız, "kanını bitirdik kızın" dedi. kollarım mosmor. 5 saat aç kaldım en son bayılıyordum...
dün hırpalandım baya bebişim o yüzden. sana da günaydın. börek yaptın mı bana? bak şekerim de yokmuş 15 adeti 20 adete çıkardım.:)
Şişşşşttttttt bakın bi.
1. Birkaç gecedir kalçam ve bacaklarım çok ağrıyo. Daha doğrusu böyle huzursuz gibi bacaklarım. Kalsiyum hapım bitti yenisini almadım henüz, acaba kalsiyumu kestim diye mi yoksa çatım mı açılıyo sizce?
2. Dün gece yine karnım gerilmekten bi ara patlayacak sandım, size de oluyo mu? Ayrıca da son zamanlarda (benim cildim çok kurudur) karnım da pul pul soyulmaya başladı, kepeklenir gibi böyle, kurudu yani, bunu yaşayan var mı?
bencedeeeee canımmm bu şekilde bi teklif sunsan eşineeeee
canım Allah yardımcın olsun zor kararlar zor dönemeçler
umarım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun
anamm hem romatizma hem de iltihaplı... hiç çekilmez. bana sorsalar hayatta çektiğin en sinsi acılar diye. bi adet sancısını derim bi de romatizmanın o kuru huzursuz eden sinsi ağrısını.
öfff böyle kuru kuru sevimsiz..
kız bana bak 68 cm doğuramam ben di mi? ilk 3 ayda 68 cm olur mu peki?
http://www.markafoni.com/product/1297898/ bunu almaya karar verdim. sıcacık mis gibin bişi bu anlarım ben. nisandan sonra da gıydırılmez ama(
sağlasın kuşum ben hasta olunca iştah falan kalmıyor çorba falan istemiyo canım tühhh bende sana bugün börek yapayım diyodum ama kısmet değilmiş hemde 2 tepsi
günaydın
ben de sabah aldım, güzel bence, kadife tulum da vardı ondan da aldım. .
gözünaydınnnn
kızlar lohusa şerbet takımı gördünüz mü internette
kızlar
50 adet bebek şekeri
1 adet kapı süsü
1 adet şeker sepeti
1 adet takı yastığı
1 hoşgeldin bebek yazısı
7 m kapı tülü
100 liraymış fiyat çok iyi dimi
Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane Snnet
selam hanımlar nasılsınız
ben bugün çok fenayım gazdan çatlamak üzereyim
üstüne bi de kabızlık of of
canım benimde kalçam ağrıyor ara sıra sağ tarfım.ama karnımda öle kuruma yok ben bi tek orayı yağlıyorum cünkü.zaten catlaklar var ilkinden iyice renkleri koyulasmasın diye.Şişşşşttttttt bakın bi.
Daha 68 cm doğuranını görmedim hacu.
Ama sanırım 56 0-3 ay oluyo
O zaman 68 de 3-6 aydır gibi bi fikir yürütüyorum.
Bilirkişileri yoruma davet ederim.
kızlar
50 adet bebek şekeri
1 adet kapı süsü
1 adet şeker sepeti
1 adet takı yastığı
1 hoşgeldin bebek yazısı
7 m kapı tülü
100 liraymış fiyat çok iyi dimi
Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane Snnet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?