2012 Şubat Anneleri

senin tepkin çok normal canım..hafife almaz kimse çunku bende istemezdim boyle bişeyi..ama bence sen eşinle şimdiden bu tartışmaya girme..ilerlesin biraz hamileliğin..o çocuğu taşımak kolaymı karında..o zaman soylersin ben taşıyorum baban taşımıyor dersin:)))bence şimdililik gerçekten bu konuyu düşünüp sinirlerini bozma canım..

evt cnm çok sinir bozucu bi durum benimkide bi ara hevesliydi ama ben tepkimi koydum şimdilerde bişey yok canını sıkma fikri değişir belki daha kaç ay var demi???sen ikna etmye çalış üzme kendini canım

bende ofiste çok dikkat çekiyorum vallaa bilgisyarın içine girmiş, sürekli yazı yazan , burasıyla alakası olmayan bi asistan:)))

ya bizim burda herkes birbirini görüyor, her departman camla ayrılmış olduğu için çekiniyorum tüm mimiklerim ortada :))

aman çok gulme anlamasınlar:))o çizelge nasıl yapılıyor duygu..haftalar otomatikmi ilerliyor bide ben hiç bilmiyorum ..çok guzel omuş bende istiyorum(

ya aslında her çocuk kendi adıyla büyüsün yaşasın ama böyle isteyen kişiler de var.
Erdoğan Duhan olsa kimlikte Duhanı kullanırsınız olmaz mı canım?

kızlar bana her yemek bozulmuş gibi kokuyor.hem de kendim yapıyorum anında tüketiyorum öyle bekletmiyorum ama bozuk gibi tadı yiyemiyorum bırakıyorum.aç kalıyorum sonra.bi yemeği de tam bitirsem

Selam arkadaşlar, bugün ancak açabildim forumu, çok fazla yazılmış bilmem hepsini okuyabilecek miyim.:26:
Bana da her yemek, bozuk, ekşi gibi geliyor...Hepsinin tadı bi bozuk sanki,yada benim ağzımın tadı yok....
Bi de sürekli bozuk bi yemek yemişim gibi midem kaynıyo, bulanıyo, yanıyo....
Bazen kusacak gibi oluyorum, bazen daha yatışmış vaziyette ama sürekli midem rahatsız....

erdoğan yine idare eder bi isim benm kayınpedern adı zekeriya :)) töbe töbe gülemiyorum da hiç konuşmadık ama sanırım eşim böyle bişey istemez ama annesini isteyeblr ne sacma ya koyunca nolcak ömürboyu cocuk tasıcak güzel isimlerden koyalım şöyleee ufffffffffffff

ya ben napayaım canlarım...
benm kayınvalidem rahmetli oldu
adı beyhan..eşim kızda olsa erkekte olsa beyhan koymak istiyor bebişimin adını

aynen canım ağzımın tadi yok benim de sanırım.iştahım kaçıyo o zaman da.sen anadolu yakasındasın demi canım.nerde oturuyorsun.ben ümraniyedeyim.çamlıca hospitaliuma gidiyorum.sen hangi hastaneye devam ediyorsun

aman çok gulme anlamasınlar:))o çizelge nasıl yapılıyor duygu..haftalar otomatikmi ilerliyor bide ben hiç bilmiyorum ..çok guzel omuş bende istiyorum(

dur canım yapmaya çalışalım sana da

Pregnancy and Due Date Ticker

üstteki linkten açılan çizelgelerden birini seç canım sonra next de,
o sayfadan da çizelgenin üstünde ilerlemesini istediğin simgeyi seç, yine next e bas

sonra açılan sayfada DUE DATE yazan kısıma bebeğin tahmini doğum tarihini gir,

TODAY'S DATE' de bugünün tarihini seç yine next e bas,

sonra açılan sayfadaki
bbcode kısmındaki ikinci linki (http ile başlayanı) sonundaki png dahil olacak kadar olan kısmını sağ tıklayıp kopyala ve

profilindeki hakkımda kısmındaki çizelge yerine yapıştır canım.

umarım anlatabilmişimdir, dene bir bakalım. olmazsa bakarız yine.

bizimde oğlumuz olursa adı babasının adı olucak ama biz çok önceden konuşmuştuk benden güzelce rica etti bende tmm demiştim
eski isim aslında severek koymuycam ama eşim istedi isterkende kıramadım o konuda duygsal olduğunu biliyorum istemesenin asıl nedeninide biliyorum itiraz etmedim
ama kayınvalidem isteseydi kesin sorun olurdu

Ben de ümraniyedeyim canım. Daha doğrusu Şerifali'de oturuyorum, Ümraniyeye bağlı ama Ataşehire daha yakın....
Ben diğer gebeliğimde Erdem Hastanesine devam etmiştim,bunda da Afiyete gittim...Ama memnun kalmadım...Geçirdiğim iç kanamayı anlayamamışlar....
En son da Cadde'de muayenehanesi olan bir doktor hanıma başladım, çok çok memnun kaldım, onda karar kıldım...

BAGNURCUM LİNK YANLIŞ OLMUŞ GALİBA DİREK MAVİ BİR ÇİZELGE ÇIKIYORSA, AŞAĞIDAKİ LİNKTEN SEÇEREK YAP CANIM

Pregnancy and Due Date Ticker

Bagnurcugum,
Daha hamıle degıldım, aylar oncesınde basladı bebegımız olursa adı Erdogan Duhan olacak demeye.
Hayır, babası benı kızı gıbı gorse, belkı bır nebze ıcım ısınır.
Ama yok, gıderım adam yuzume bıle bakmaz.
Benımde derdım yok, 9 ay bebegımı zahmetle tasıyacak, sonra beyfendının adını verecegım.
Yahu adam ev aldık, bır yıl sonra davetım uzerıne geldı, mıdem agrıyor deyıp, yattı uzandı, bır tas corbamı bıle ıcmedı.
Ustelık ben ısten cıkıp, kosa kosa eve gıtmıstım, onları davet edıyorum dıye.

evt cnm çok sinir bozucu bi durum benimkide bi ara hevesliydi ama ben tepkimi koydum şimdilerde bişey yok canını sıkma fikri değişir belki daha kaç ay var demi???sen ikna etmye çalış üzme kendini canım

Aselcıgım, daha pazar gunu ogrendık hamıle oldugumu.
Onumuzde uzun zaman var.
Ama ben esımın ınadını kırabılır mıyım bılmıyorum ):

ya aslında her çocuk kendi adıyla büyüsün yaşasın ama böyle isteyen kişiler de var.
Erdoğan Duhan olsa kimlikte Duhanı kullanırsınız olmaz mı canım?

Kımlıge de yazdırmak ıstıyor Erdogan'ı.
Ben Duhan dermısım, ne olurmus kı ):
Sorun o degıl kı, ben 'bak oglum cocuguna benım adımı verdı' dıyerek onurlansın ıstemıyorum.
Cunku bana gore hak etmıyor.
Hem bence ısım koyma hakkı babadan once, annenın olmalı.

Evet, Erdogan fena degıl ama babasının adı olması yetıyor bana.
Yok ya, su an gercekten ofkelıyım esıme!

ya ben napayaım canlarım...
benm kayınvalidem rahmetli oldu
adı beyhan..eşim kızda olsa erkekte olsa beyhan koymak istiyor bebişimin adını

Hey Allah'ım yarabbım, bızım anne olarak hıc hakkımız yok sankı!
Sende ıkıncı adını kendı anne-babanın adını koydur.
Benımkı ınat ederse, bende boyle ınat edecegım.

şimdi ismede baglı ali mehmet ömer yusuf gibi klasik olsa koyy ama cabbar satılmış ne bileym iinsan koysa bile içi almaz cocukta kullanmaz yani istememek lazım mesela ben ali ismine bayılırım klasik ama cok şık türk ismi kayınpeder ali olsa koyardm ama zekeriya koyamam galiba yinede büyük sölemiyim belli de olmaz bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…