- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.561
Belkı buna mı uzuldun dıye hafıfe alacaksınız ama,
esımle telefonda konustuk, dedım ben bebısımıze ısım buldum, kız olursa su, erkek olursa su.
'Bır daha bu konuyu acma, ben sana Erdogan Duhan (Erdogan babasının adı, Duhan da bır ara ben bu ısmı bebegımıze verırız demıstım) olacak dedım' dıyor.
Tamam Duhan kalsın, onu ben begendım zaten de, Erdogan ne oluyor yahu!
Bana ne onun babasından!
Babasının adını koyunca ne olacak anlamıyorum?
Sinirden cıldıracagım simdi!
esımle telefonda konustuk, dedım ben bebısımıze ısım buldum, kız olursa su, erkek olursa su.
'Bır daha bu konuyu acma, ben sana Erdogan Duhan (Erdogan babasının adı, Duhan da bır ara ben bu ısmı bebegımıze verırız demıstım) olacak dedım' dıyor.
Bana ne onun babasından!
ya bizim burda herkes birbirini görüyor, her departman camla ayrılmış olduğu için çekiniyorum tüm mimiklerim ortada :))
Bana ne onun babasından!
kızlar bana her yemek bozulmuş gibi kokuyor.hem de kendim yapıyorum anında tüketiyorum öyle bekletmiyorum ama bozuk gibi tadı yiyemiyorum bırakıyorum.aç kalıyorum sonra.bi yemeği de tam bitirsem
Bana ne onun babasından!
erdoğan yine idare eder bi isim benm kayınpedern adı zekeriya :)) töbe töbe gülemiyorum da hiç konuşmadık ama sanırım eşim böyle bişey istemez ama annesini isteyeblr ne sacma ya koyunca nolcak ömürboyu cocuk tasıcak güzel isimlerden koyalım şöyleee ufffffffffffff
Selam arkadaşlar, bugün ancak açabildim forumu, çok fazla yazılmış bilmem hepsini okuyabilecek miyim.:26:
Bana da her yemek, bozuk, ekşi gibi geliyor...Hepsinin tadı bi bozuk sanki,yada benim ağzımın tadı yok....
Bi de sürekli bozuk bi yemek yemişim gibi midem kaynıyo, bulanıyo, yanıyo....
Bazen kusacak gibi oluyorum, bazen daha yatışmış vaziyette ama sürekli midem rahatsız....
kızlar sizce 6+5 te kalp atışları gözükürmü?
9 temmuzda doktora gideceğimdee çok merak ediyorum
ya ben napayaım canlarım...
benm kayınvalidem rahmetli oldu
adı beyhan..eşim kızda olsa erkekte olsa beyhan koymak istiyor bebişimin adını
aman çok gulme anlamasınlar:))o çizelge nasıl yapılıyor duygu..haftalar otomatikmi ilerliyor bide ben hiç bilmiyorum ..çok guzel omuş bende istiyorum(
Benim de 6+5te görülmüştü kalp atışları çok şükür.Vajinal ultrasonla bakmıştı.
aynen canım ağzımın tadi yok benim de sanırım.iştahım kaçıyo o zaman da.sen anadolu yakasındasın demi canım.nerde oturuyorsun.ben ümraniyedeyim.çamlıca hospitaliuma gidiyorum.sen hangi hastaneye devam ediyorsun
ben bugün 6+5 oldum canım.sata göre değil tabiki
dur canım yapmaya çalışalım sana da
Pregnancy and Due Date Ticker
üstteki linkten açılan çizelgelerden birini seç canım sonra next de,
o sayfadan da çizelgenin üstünde ilerlemesini istediğin simgeyi seç, yine next e bas
sonra açılan sayfada DUE DATE yazan kısıma bebeğin tahmini doğum tarihini gir,
TODAY'S DATE' de bugünün tarihini seç yine next e bas,
sonra açılan sayfadaki
bbcode kısmındaki ikinci linki (http ile başlayanı) sonundaki png dahil olacak kadar olan kısmını sağ tıklayıp kopyala ve
profilindeki hakkımda kısmındaki çizelge yerine yapıştır canım.
umarım anlatabilmişimdir, dene bir bakalım. olmazsa bakarız yine.
senin tepkin çok normal canım..hafife almaz kimse çunku bende istemezdim boyle bişeyi..ama bence sen eşinle şimdiden bu tartışmaya girme..ilerlesin biraz hamileliğin..o çocuğu taşımak kolaymı karında..o zaman soylersin ben taşıyorum baban taşımıyor dersin:)))bence şimdililik gerçekten bu konuyu düşünüp sinirlerini bozma canım..
evt cnm çok sinir bozucu bi durum benimkide bi ara hevesliydi ama ben tepkimi koydum şimdilerde bişey yok canını sıkma fikri değişir belki daha kaç ay var demi???sen ikna etmye çalış üzme kendini canım
ya aslında her çocuk kendi adıyla büyüsün yaşasın ama böyle isteyen kişiler de var.
Erdoğan Duhan olsa kimlikte Duhanı kullanırsınız olmaz mı canım?
erdoğan yine idare eder bi isim benm kayınpedern adı zekeriya :)) töbe töbe gülemiyorum da hiç konuşmadık ama sanırım eşim böyle bişey istemez ama annesini isteyeblr ne sacma ya koyunca nolcak ömürboyu cocuk tasıcak güzel isimlerden koyalım şöyleee ufffffffffffff
bizimde oğlumuz olursa adı babasının adı olucak ama biz çok önceden konuşmuştuk benden güzelce rica etti bende tmm demiştim
eski isim aslında severek koymuycam ama eşim istedi isterkende kıramadım o konuda duygsal olduğunu biliyorum istemesenin asıl nedeninide biliyorum itiraz etmedim
ama kayınvalidem isteseydi kesin sorun olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?