2012 Şubat Anneleri

kızlar ben yarın doktora gidicem.
benim doktor herşeyin en doğalından yana olduğu için ilaç yazma taraftarı pek değil!ona kalsa bitek demir
ilacı yeterli!
ben magnezyuma başlamak istiyorum !sizce ona ne demeliyimki bana magnezyum yazsın!
sizce*

azooooo ben şunu da çok beğendim bak...

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

böyle kese yok mu o sitede acabası? ama senin bebekli olan daha akılda kalıcı. evet evet öyle olsun.

Bu kesenin içindeki tulumlardan var, kese de vardır..

Yelda: KALPLİ BEBEK ŞEKERİ

ay bu da harıkaymış... anammmmm

Bunun kırmızısınından sevgililer gününde eşimle sevgülüykene ona bi kutu yaptıydım onun içine koyduydum

Niye magnezyum istiyosun ki?
Aş mı erdin

ilk bebek ya. bi de erkek ya. bizim lazlarda öyledir panpa. erkek bebekse ilk bebek tımam hürrem sultan sensin.

Benim kocam vermesin o zaman şehzade doğuramadım ben :602: Nihahhahaha
Baban o dönem bileydi cinsiyeti kendisinin belirlediğini koklatmazdı o ebeye bi zırnık ama, ah işte o zamanlar ben daha portakalda vitamin bile olmadığımdan kelli uyaramadım kendisini dr.bblau olaraktan

İkide bir kramp giriyor bacaklarıma de, o zaman magnezyum yazar.

öyle de işte bir çikolatadan ne olcak kız gelince odaya ikram edersin
daha çok ilgileniyorlar gülüyorlar ozaman

Yok bebem, onu zaten yaparım.
Mutluluktan hepsını bır bır operım bılem.
Ama benım zoruma gıden, ceplerıne para koymak.
Yahu bana ıyılık yapmıyorsun kı, senın vazıfen bu.
Yanı ınsan olması ıcın yada ınsan muamelesı gormek ıcın ılla cebıne para koymak, bana dokunuyor.

Bu kesenin içindeki tulumlardan var, kese de vardır..

Bunun kırmızısınından sevgililer gününde eşimle sevgülüykene ona bi kutu yaptıydım onun içine koyduydum

vayyyyy aşk kadını seni... vay vay vay. ne odunum kız ben. biz sevgılıler gununu bile kutlamıyoruız.

ben karar verdim bebek şekeri için hoşgeldin bebek yazılı kurdele mavi şundan alıorum 3 adet. gelen herkesin kafasına bağlıyoruz bundan... al sana değişik ve hoş bi anı...

gelemem öyle antin kuntin işlere ben. en basiti bu bence.

yaaa bugün bütün işleri bana yıkıyolar
ben kaçıyorum kızlar yoksa bu işler bitmez
öpüldünüz mucuks

Hoşçakal canım iyi bak kendine.

Çok romantiktim kız ben eskiden
Yok bunu bebüşün pipiye bağla resmi öyle çek Sen hazır al iyisi mi..

Hoşçakal canım iyi bak kendine.

Çok romantiktim kız ben eskiden
Yok bunu bebüşün pipiye bağla resmi öyle çek Sen hazır al iyisi mi..

neahahaha ahahaha. o da süper bi fikir.. ya da şey o keselerden alayım atayım içine bademleri bi de bi kart hoşgeldin demir aden yazısı tımam işte mis.

azooooo ben şunu da çok beğendim bak...

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

böyle kese yok mu o sitede acabası? ama senin bebekli olan daha akılda kalıcı. evet evet öyle olsun.

açılmadı bende

Yelda: KALPLİ BEBEK ŞEKERİ

ay bu da harıkaymış... anammmmm

buda açılmadı

magnezyum u zaten ssk vermiyor
erken doğumu önlemek için miş magnezyum bende alıcam

bacaklarda ki kramp magnezyum değil ki kalsiyum eksikliği

neahahaha ahahaha. o da süper bi fikir.. ya da şey o keselerden alayım atayım içine bademleri bi de bi kart hoşgeldin demir aden yazısı tımam işte mis.

Yok çok basit olur, kese içinde sadece badem olmaz.O zaman kurabiye yaptır sen bebik kurabiyesi çubuklu..Süslemiyon onları hazır.

kramp şuana kadar 2 kere girdi sağ baldırıma gece uyurken!dur onu söyliyim bari!ama çok giriyor diyim ben!:)))))

para konusunda haklısın en iyisi çikolata

yaaa bugün bütün işleri bana yıkıyolar
ben kaçıyorum kızlar yoksa bu işler bitmez
öpüldünüz mucuks

hadi iyi akşamlar canım

işte hacıttt.. ah o zaman olaydın anında sana yönlendirirdim ben baboşu...

Yok çok basit olur, kese içinde sadece badem olmaz.O zaman kurabiye yaptır sen bebik kurabiyesi çubuklu..Süslemiyon onları hazır.

öffff valla darallar geliii bağa. sen bı yap da ki süper olacak eminim o zaman ben de yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…