- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.321
Piki ben adama oğluşun pipisini çekip verdim, o zaman adam demez mi "ben de daha büyüğü var ne edem bunu" deyi
Heh şöyle yaaa, dökül bakalım daha neler gelmiştir aklınaBence de çiçek..
Doğru demek bunlar, o zaman doktor yerine hemşireyi beslemek gerek
ya işte hoşlarına gidiyor daha çok ilgileniyorlar
suratı asık değil gülerek geliyorlar odaya
Ya ısım gucum yok zaten, yok doktora yok hemsıreye onu bunu mu alacam.
Onun vazıfesı bana bakmak, valla ısterse bakmasın, ben hakkımı ararım sonunda.
Bu defa o bana hedıye almak zorunda kalır.
öyle de işte bir çikolatadan ne olcak kız gelince odaya ikram edersin
daha çok ilgileniyorlar gülüyorlar ozaman
azooooo ben şunu da çok beğendim bak...
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
böyle kese yok mu o sitede acabası? ama senin bebekli olan daha akılda kalıcı. evet evet öyle olsun.
kızlar ben yarın doktora gidicem.
benim doktor herşeyin en doğalından yana olduğu için ilaç yazma taraftarı pek değil!ona kalsa bitek demir
ilacı yeterli!
ben magnezyuma başlamak istiyorum !sizce ona ne demeliyimki bana magnezyum yazsın!
sizce*
ilk bebek ya. bi de erkek ya. bizim lazlarda öyledir panpa. erkek bebekse ilk bebek tımam hürrem sultan sensin.
benim doktor herşeyin en doğalından yana olduğu için ilaç yazma taraftarı pek değil!ona kalsa bitek demir
ilacı yeterli!
ben magnezyuma başlamak istiyorum !sizce ona ne demeliyimki bana magnezyum yazsın!
sizce*
öyle de işte bir çikolatadan ne olcak kız gelince odaya ikram edersin
daha çok ilgileniyorlar gülüyorlar ozaman
Bu kesenin içindeki tulumlardan var, kese de vardır..
Bunun kırmızısınından sevgililer gününde eşimle sevgülüykene ona bi kutu yaptıydım onun içine koyduydum
Bu kesenin içindeki tulumlardan var, kese de vardır..
Bunun kırmızısınından sevgililer gününde eşimle sevgülüykene ona bi kutu yaptıydım onun içine koyduydum
yaaa bugün bütün işleri bana yıkıyolar
ben kaçıyorum kızlar yoksa bu işler bitmez
öpüldünüz mucuks
vayyyyy aşk kadını seni... vay vay vay. ne odunum kız ben. biz sevgılıler gununu bile kutlamıyoruız.
ben karar verdim bebek şekeri için hoşgeldin bebek yazılı kurdele mavi şundan alıorum 3 adet. gelen herkesin kafasına bağlıyoruz bundan... al sana değişik ve hoş bi anı...
gelemem öyle antin kuntin işlere ben. en basiti bu bence.
Hoşçakal canım iyi bak kendine.
Çok romantiktim kız ben eskiden
Yok bunu bebüşün pipiye bağla resmi öyle çekSen hazır al iyisi mi..
azooooo ben şunu da çok beğendim bak...
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
böyle kese yok mu o sitede acabası? ama senin bebekli olan daha akılda kalıcı. evet evet öyle olsun.
ilacı yeterli!
sizce*
İkide bir kramp giriyor bacaklarıma de, o zaman magnezyum yazar.
neahahaha ahahaha. o da süper bi fikir.. ya da şey o keselerden alayım atayım içine bademleri bi de bi kart hoşgeldin demir aden yazısı tımam işte mis.
Niye magnezyum istiyosun ki?
Aş mı erdin
:))))))
bilem istiyorum işte!kullanan çok duyuyorum etrafımda!sizlerden falan!kasılmalar için iy geldiğini falan duymuştum!o yüzden!
Benim kocam vermesin o zaman şehzade doğuramadım ben :602: Nihahhahaha
Baban o dönem bileydi cinsiyeti kendisinin belirlediğini koklatmazdı o ebeye bi zırnık ama, ah işte o zamanlar ben daha portakalda vitamin bile olmadığımdan kelli uyaramadım kendisini dr.bblau olaraktan
İkide bir kramp giriyor bacaklarıma de, o zaman magnezyum yazar.
Yok bebem, onu zaten yaparım.
Mutluluktan hepsını bır bır operım bılem.
Ama benım zoruma gıden, ceplerıne para koymak.
Yahu bana ıyılık yapmıyorsun kı, senın vazıfen bu.
Yanı ınsan olması ıcın yada ınsan muamelesı gormek ıcın ılla cebıne para koymak, bana dokunuyor.
yaaa bugün bütün işleri bana yıkıyolar
ben kaçıyorum kızlar yoksa bu işler bitmez
öpüldünüz mucuks
kramp şuana kadar 2 kere girdi sağ baldırıma gece uyurken!dur onu söyliyim bari!ama çok giriyor diyim ben!:)))))
Niye magnezyum istiyosun ki?
Aş mı erdin
Benim kocam vermesin o zaman şehzade doğuramadım ben :602: Nihahhahaha
Baban o dönem bileydi cinsiyeti kendisinin belirlediğini koklatmazdı o ebeye bi zırnık ama, ah işte o zamanlar ben daha portakalda vitamin bile olmadığımdan kelli uyaramadım kendisini dr.bblau olaraktan
Yok çok basit olur, kese içinde sadece badem olmaz.O zaman kurabiye yaptır sen bebik kurabiyesi çubuklu..Süslemiyon onları hazır.
Kramp girmiyosa magnezyumu napıcan bebişim neden istiyosun?
Bana da doktor verdi ama sadece 1 kere içtim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?