2012 Şubat Anneleri

çok iyi ozaman ben napacaksam dur diyemiyorum kendime

Elevit içiyosan iştahı arttırabilir, istersen akşam saatlerinde almayı deneyebilirsin eleviti, yatarken filan?

Burgulular güzelmiş gerçekten de
Hadi bakalım iyi akşamlar si yu

kız bunu ortayaşlılar nasıl yiyecek dişleri kötü onların
hadi iyi akşamlar

bak bak sesi eksildi kıskancın. fikir dahiyane ya ondan dolayısı.

ahahahahha çıktım bu sefer kesin. bı de soylemeden edemıcem, artık karanlıkta çıkıyoruz ya boyle bı yılbaşı havası sezıyorum nedense... ışıklar felan.

öptum sizi...

tam bi odun olduğumdan bahsederken bı fıkrım geldi azooooooooo.

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

nasıl fikir? süslucen bunları da. bence kabul et süper fıkır.ç anaaaaaa

Süper fikir kuşum ama bunu da az süslemek lazım :))
Ben de gidiyorum kızlar öptüm hepicinizi Yarın yeni masraflar çıkartıp öyle gelecem

Süper fikir kuşum ama bunu da az süslemek lazım :))
Ben de gidiyorum kızlar öptüm hepicinizi Yarın yeni masraflar çıkartıp öyle gelecem

Ben de bugun erken çıkıcaktım ama hepiniz giderseniz kime hava atıcam ben
Hadi sana da si ya o zaman yavrum, yeni masraflarını bekliyorum dört gözle

Kimse mi almadı yatak yaa tek kişi cevap werıyo başka da paso geyık yapılıyor???Buranın anlamı geyık yapmak mı ,birbirimizin tecrubelerınden faydalanmak ,ortak paylasımlar mı ????????Gerçekten sacma sapan hale geldı forum ..Amacından sapmıs yaa..

Teşekkürler ,gerçekten birkaç kişi dışında zaten herkes kendı capında takılıyor burda sağol cevapladıgın ıcın ..Ben istiyorum kı bırkac kısı cevaplasın kı fıkrım olsun,tek cevapla fikrim de olmuyor ..Boşa giriyormusum gıbı gelıyor burası artık bana ,cok boş boş anlamsız sayfalarla dolu!!:35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…