- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.301
Diyorsun ki doğurduktan sonra tanımamYa işimiz düşerse :26:
Siz durun daha ben ne masraflar çıkarırım size
sizdende duymadan önce neler yediğimin pek farkında değilim sanırsam!
sizde öyle birden tosun mosun,hay maşallh falan deyince!jeton düştü bende!sonra soldan soldan geldiler,tansiyonumun yükseldiğini hissetim işte!
Temam yaaaa sustum, almayın hedaye siz ben çiçek götürcem
"beni mikemmel doğurttun" hedayesi
ya boşversene her ay dünyanın parasını götürüyorlar da indirim mi yapıyolar sanki
doğum parasında gözümüzün yaşına mı bakıcaklar
ne hediyesi boşver yaa
bizde şirkette çalışıyoruz maaşımız haricinde kimse hediye almıyo :))))
çıksın kız çıksın haketti bu azoşş
onu boşverin de, hastanede size bakan hemşireyi felan mutlu etmek lazımmış ki o da sizi mutlu etsinYani hep kulağıma böyle şeyler çalınıyor :d
Onu boşverin de, hastanede size bakan hemşireyi felan mutlu etmek lazımmış ki o da sizi mutlu etsinYani hep kulağıma böyle şeyler çalınıyor
Onu boşverin de, hastanede size bakan hemşireyi felan mutlu etmek lazımmış ki o da sizi mutlu etsinYani hep kulağıma böyle şeyler çalınıyor
genel de ya cebine para atılıyor
ama sezeryanda 2 gün kalınacağı için
hemşire vardiya değişiyor
oyüzden çikolata alıp bir kutu hemşirelere veriliyor
genelde
Yav kardesım bu ne?
Gıtmıyorum hastaneye fılan.
Evde dogurucam ben.
ahahahahhaha mikemmellllll doğumunu yediğimin.
yavrumunun pipsinin fotosunu çekip verecem ben eline nasıl hedayeee?
hedıye dediğin budur ahretlik
..
Doğruyu söylemek gerekirse geçenlerde benim de aklıma geldi doktora hedaye işi, itiraf ediyim
Çeçek en güzeli sanki?
genel de ya cebine para atılıyor
ama sezeryanda 2 gün kalınacağı için
hemşire vardiya değişiyor
oyüzden çikolata alıp bir kutu hemşirelere veriliyor
genelde
ayyy allah iyiliğini versin emi!bu lafa çok güldüm!doğru olabilir evet evet;!bende öyle şeyle çok duymuştum!
kardeşim hemşire benim ,bi ona sorayım bakiyim sizi ne gibi şeyler mutlu eder diye!!!!
ahaha yarıldım. kanka sana niye öyle ingiliz asilzadeleri gibi geldi bunlar biliyon mu? ingilizlerin bi zamanlar kafalarına taktıkları o kafadaki beyaz peruğa benzıyo bu kızların saçları ondan bence. bı de biraz kibirli bakıyolar böyle; kibir kibir.
diğerine baksana aynı bizim çocukluğumuz gibi şen.. guzel ve sağlıklı...
azoooooooo:)))
abimin doğumunda (ki zor bi doğum olmuş) babam ebeye o gün aldığı maaşın hepsını vermiş. ebe ama bu çok fazla demiş, babam da tamam işte gıt arkadalarınla harca demiş.
kocana de; bızım gokçenın babası boyle yapmış aşkım bızde boyle yapalım de. adama inme insin tımam?
Piki ben adama oğluşun pipisini çekip verdim, o zaman adam demez mi "ben de daha büyüğü var ne edem bunu" deyi
Rüşvet mi yani?
Anaaam ısımız ıs valla.
Ozel hastanelerde de mı oyle acep?
azoooooooo:)))
abimin doğumunda (ki zor bi doğum olmuş) babam ebeye o gün aldığı maaşın hepsını vermiş. ebe ama bu çok fazla demiş, babam da tamam işte gıt arkadalarınla harca demiş.
kocana de; bızım gokçenın babası boyle yapmış aşkım bızde boyle yapalım de. adama inme insin tımam?
görmeden inanmam de. apışıp kalsın.
ya boşverin alın bi paket çikolata
hem gelen misafirlere verirsiniz odada hemde odaya giren hemşirelere
girmeyenlere yok
Ben özelde yapıcam ama iyi bir muamele görmek için para vermek lazımmış diye duymuştum.
Ooooo kız baban bonkörmüş...İnme iner vallahi söylersemZaten her ay kart yüzünden bi kriz geçiriyor
Bu işin sonunda ben apışacakmışım gibi geliyor
ilk bebek ya. bi de erkek ya. bizim lazlarda öyledir panpa. erkek bebekse ilk bebek tımam hürrem sultan sensin.
evet o da olası)) eşinle git ne olur ne olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?