2012 Şubat Anneleri

iyi akşamlar kızlar bayagıdır yazamadım ama siz kaynatıyosunuz maşallah. biz 27. haftamıza girdik ve ben 11 kilo aldım kilo artışımın sebebi vitamin hapı sanırım ben bırakmayı düşünütorum zaten herşeyi yiyorum, fazla kilo alan arkadaşlar sizde vitamin hapı içiyormusunuz ???

ayyy bebek resmi dedinde heyecanlandım.. Ayy tosbam nasıl acaba...Ben onu ısırarak sevicem vallahi..

ayyyy bende bebeğkleri böyle biraz hırpalayarak severim. hatta benle oynayan bebeğin saçı başı dağılır. kyzenin kızıyla atcılık falan oynuyordum ben koskoca kadın. kız kafamda saç bırakmıyordu.

bi de ben bebek ağlatmaya bayılırım :26: anneleri hep kızardı bana "yaaa yapma yaaa yazık "diye. bakalım kıyabilecek miyim kendi yavruma.

Bak şey olabilir, renkli ultrasona girip resim alıcan böyle profil güzel çıkıcak, kabında o resim olabilir Ama buruşturup atarlar insanın içi ezilir ya sövesi gelir

ayyy evet herşeyi yırtıp atabilirlerde bebişimin resmini atanı vururum vallahi:))))))))
Oyyy ben o kuzuma ne zor sahip oldum...

Kramp girmiyosa magnezyumu napıcan bebişim neden istiyosun?
Bana da doktor verdi ama sadece 1 kere içtim valla.

ben sürekli sizlerin kullandığını sanıyordum,yani düzenli olarak..neyse ben yinede bi söyliyimde yazarsa yazar!

bende 1-2 kere içtim, bağırsaklarımı çok güzel çalıştırdı.. Müsil etkisi varmış..

kabızlığın varsa iyi gelir,iyi bari!
burnum kanıyor bu ara. eheheheh çok kanım var ya kana sende kana.

benim burnum kanamıyorda,dişerimi fırçalarken kanama oluyo!diş macnunu pembe oluyor diyebilirim !hamilelikte normalmiş diye okumuştum,her iki kanamanında!

Bak şey olabilir, renkli ultrasona girip resim alıcan böyle profil güzel çıkıcak, kabında o resim olabilir Ama buruşturup atarlar insanın içi ezilir ya sövesi gelir

azo sen ne burcusun kız? sende bi sanatcı ruhu seziyorum.

misal ben odunun tekiyim. o malzemeleri önüme koy onları bile değişik değişik yapamam ben, aklıma fikir gelmez.

bi kadın da ultrason resimlerinden çocuğunun odasına bordür mü ne yaptırmıştı acayip şaşırmıştım. hayır oturayım böyle 100 sene sürem olsa da ı ıhhh sıksan çıkkmaz benden öyle fikirler.

Fiyatına bakarsak içindeki yaprak çikolatadır, üstündeki resmide istege göre yazıyorlardır.
Bence güzel ya,,,

şeklini şemalini anlamayamadım yaa

Normalmiş o da..Henüz başıma gelmedi.

Bu 100 adet oluyor, küçük küçük çikulatalar.

yok en az 50 adt sipariş verilir yazıyor da
ben anlayamadım nasıl olduğunu

Yay burcuyum anam
Ama benim bebiklikten hayal gücü biraz fazla gelişmiş, ortaokulda bana çılgın bediş derlerdi o derece
Ama bak bordür benim de aklıma gelmez ne yalan sölim

aynen bende öyle çok beceriksizim dir
hatta azoş önce resimleri attı ben hiç birşey anlamadım
kız anlattı da anladım
napim görmeden anlatmadan anlıyamıyorum

burnum kanıyor bu ara. eheheheh çok kanım var ya kana sende kana.

Burun kanaması bu dönemlerde normalmiş babuşum.

İyi akşamlar...
Eğer madalyonun diğer tarafından bakarsak, vitamin kullanıyorum ben, artı balık yağı da içiyorum, kalsiyum da ama 4 kg aldım henüz.

Bende de odunluk mevcut gerçekten.Aslan burcuyuk ondan mı?

bende senin gibiyim, önüme koysan belki yaparım ama hayal gücüm zayıf. bak olaylara çözüm bulma konusunda üstüme yoktur ama iş el işlerine gelince fıss

İyi akşamlar...
Eğer madalyonun diğer tarafından bakarsak, vitamin kullanıyorum ben, artı balık yağı da içiyorum, kalsiyum da ama 4 kg aldım henüz.[/QUOTE]

çok iyi ozaman ben napacaksam dur diyemiyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…