- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.341
Üzerinde bebebğimizin resmi olsa güzel olurdu ama o da imkansız
ayyy bebek resmi dedinde heyecanlandım.. Ayy tosbam nasıl acaba...Ben onu ısırarak sevicem vallahi..
ayyy bebek resmi dedinde heyecanlandım.. Ayy tosbam nasıl acaba...Ben onu ısırarak sevicem vallahi..
burnum kanıyor bu ara. eheheheh çok kanım var ya kana sende kana.
Bak şey olabilir, renkli ultrasona girip resim alıcan böyle profil güzel çıkıcak, kabında o resim olabilirAma buruşturup atarlar insanın içi ezilir ya sövesi gelir
Kramp girmiyosa magnezyumu napıcan bebişim neden istiyosun?
Bana da doktor verdi ama sadece 1 kere içtim valla.
bende 1-2 kere içtim, bağırsaklarımı çok güzel çalıştırdı.. Müsil etkisi varmış..
Bak şey olabilir, renkli ultrasona girip resim alıcan böyle profil güzel çıkıcak, kabında o resim olabilirAma buruşturup atarlar insanın içi ezilir ya sövesi gelir
Fiyatına bakarsak içindeki yaprak çikolatadır, üstündeki resmide istege göre yazıyorlardır.
Bence güzel ya,,,
Normalmiş o da..Henüz başıma gelmedi.
Bu 100 adet oluyor, küçük küçük çikulatalar.
azo sen ne burcusun kız? sende bi sanatcı ruhu seziyorum.
misal ben odunun tekiyim. o malzemeleri önüme koy onları bile değişik değişik yapamam ben, aklıma fikir gelmez.
bi kadın da ultrason resimlerinden çocuğunun odasına bordür mü ne yaptırmıştı acayip şaşırmıştım. hayır oturayım böyle 100 sene sürem olsa da ı ıhhh sıksan çıkkmaz benden öyle fikirler.
misal ben odunun tekiyim. o malzemeleri önüme koy onları bile değişik değişik yapamam ben, aklıma fikir gelmez.
bi kadın da ultrason resimlerinden çocuğunun odasına bordür mü ne yaptırmıştı acayip şaşırmıştım. hayır oturayım böyle 100 sene sürem olsa da ı ıhhh sıksan çıkkmaz benden öyle fikirler.
iyi akşamlar kızlar bayagıdır yazamadım ama siz kaynatıyosunuz maşallah. biz 27. haftamıza girdik ve ben 11 kilo aldım kilo artışımın sebebi vitamin hapı sanırım ben bırakmayı düşünütorum zaten herşeyi yiyorum, fazla kilo alan arkadaşlar sizde vitamin hapı içiyormusunuz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?