- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.381
Kimse mi almadı yatak yaa tek kişi cevap werıyo başka da paso geyık yapılıyor???Buranın anlamı geyık yapmak mı ,birbirimizin tecrubelerınden faydalanmak ,ortak paylasımlar mı ????????Gerçekten sacma sapan hale geldı forum ..Amacından sapmıs yaa..
Sabah ben açmıyorum ama :)))
Kapatırım ama açmam :)))
Validen bile sonra işbaşı yapıyorum ben
Kimse mi almadı yatak yaa tek kişi cevap werıyo başka da paso geyık yapılıyor???Buranın anlamı geyık yapmak mı ,birbirimizin tecrubelerınden faydalanmak ,ortak paylasımlar mı ????????Gerçekten sacma sapan hale geldı forum ..Amacından sapmıs yaa..
Teşekkürler ,gerçekten birkaç kişi dışında zaten herkes kendı capında takılıyor burda sağol cevapladıgın ıcın ..Ben istiyorum kı bırkac kısı cevaplasın kı fıkrım olsun,tek cevapla fikrim de olmuyor ..Boşa giriyormusum gıbı gelıyor burası artık bana ,cok boş boş anlamsız sayfalarla dolu!!:35
Ben sana cevap verdim.
eleştirmeden önce bi verilen cevapları okursan.
anam bu markaları hiç bilmiyorum ben :26:
Bugünki saçma sapan konular:
Yok hastaneye gelince yapılan ikramlar,yok evde yapılan ikramlar.Yok canım şeker çekti,yok çikolata çekti falan filan ........Tek anlamlı olanlar,alınan bazı şeylerin linkle paylaşılmasıydı ve doğumla ılgılı bır kısım wardı o kadar...Boş yere ewe geldiğimden beri vakit kaybettim ..Bence geçmişi okuyanlar boşa okumayın vakıt kaybı...Zaten kendı arasında geyık yapanlar war hergun aynı ,o zaman msnde bulusun yapın geyıgınızı ..Hem tek cumlelık yazılarla dolduruyorsunuz sayfaları,hem de bırseye ıhtıyacı olup sorana cevap da yok ..Soru da SAYFA DOLUNCA ARADA KAYNIYOR!!hayatım da bugun sorusuna cevap alamamıstı ..Bu böyle olmaz.
Bazen gözden kaçabiliyor sorulan sorular, istenen fikirler.
Sitem etmeden önce biraz daha yapıcı yaklaşılırsa,hatırlatılırsa daha olumlu şeyler olabilir kanaatindeyim.
Benim sorularıma da en yakın konuştuklarım tarafından yanıt verilmediği çok olmuştur.
Ben bir kez daha hatırlatmayı dikkati çekmeyi denemeyi seçiyorum genelde.
Her zaman da böyle geyik dönmüyor elbette, sürekli takipçiler de sanırım benimle aynı fikirdedir.
Pek çok ana ve detay konular konuşuluyor.Çok da faydalı oluyor.
Her an ciddiyet hakim olacak da değil, arada şaka da lazım, espri de.
Siyaset meydanında memleket meselesi konuşmuyoruz ki.
Bugünki saçma sapan konular:
Yok hastaneye gelince yapılan ikramlar,yok evde yapılan ikramlar.Yok canım şeker çekti,yok çikolata çekti falan filan ........Tek anlamlı olanlar,alınan bazı şeylerin linkle paylaşılmasıydı ve doğumla ılgılı bır kısım wardı o kadar...Boş yere ewe geldiğimden beri vakit kaybettim ..Bence geçmişi okuyanlar boşa okumayın vakıt kaybı...Zaten kendı arasında geyık yapanlar war hergun aynı ,o zaman msnde bulusun yapın geyıgınızı ..Hem tek cumlelık yazılarla dolduruyorsunuz sayfaları,hem de bırseye ıhtıyacı olup sorana cevap da yok ..Soru da SAYFA DOLUNCA ARADA KAYNIYOR!!hayatım da bugun sorusuna cevap alamamıstı ..Bu böyle olmaz.
kızlar doğum için pijama gecelik fln ne almayı düşünüyorsunuz?
kızlar doğum için pijama gecelik fln ne almayı düşünüyorsunuz?
benim almak istediğim ve bugün eklediğim maclaren var listede
ewet cewap alamama bende de çok oluyor 10 soru soruyorsam 2 cevap belki alabiliyorum
arkadaslar aranizda ikiz bebek bekleyen varmi?
bennnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?