2012 Şubat Anneleri

saçma sapan geyik derken ???

Sabah ben açmıyorum ama :)))
Kapatırım ama açmam :)))
Validen bile sonra işbaşı yapıyorum ben

sabahları da ben açıyorum canım

Ben sana cevap verdim.
eleştirmeden önce bi verilen cevapları okursan.

Son düzenleme:
Bugünki saçma sapan konular:
Yok hastaneye gelince yapılan ikramlar,yok evde yapılan ikramlar.Yok canım şeker çekti,yok çikolata çekti falan filan ........Tek anlamlı olanlar,alınan bazı şeylerin linkle paylaşılmasıydı ve doğumla ılgılı bır kısım wardı o kadar...Boş yere ewe geldiğimden beri vakit kaybettim ..Bence geçmişi okuyanlar boşa okumayın vakıt kaybı...Zaten kendı arasında geyık yapanlar war hergun aynı ,o zaman msnde bulusun yapın geyıgınızı ..Hem tek cumlelık yazılarla dolduruyorsunuz sayfaları,hem de bırseye ıhtıyacı olup sorana cevap da yok ..Soru da SAYFA DOLUNCA ARADA KAYNIYOR!!hayatım da bugun sorusuna cevap alamamıstı ..Bu böyle olmaz.

Bazen gözden kaçabiliyor sorulan sorular, istenen fikirler.
Sitem etmeden önce biraz daha yapıcı yaklaşılırsa,hatırlatılırsa daha olumlu şeyler olabilir kanaatindeyim.
Benim sorularıma da en yakın konuştuklarım tarafından yanıt verilmediği çok olmuştur.
Ben bir kez daha hatırlatmayı dikkati çekmeyi denemeyi seçiyorum genelde.
Her zaman da böyle geyik dönmüyor elbette, sürekli takipçiler de sanırım benimle aynı fikirdedir.
Pek çok ana ve detay konular konuşuluyor.Çok da faydalı oluyor.
Her an ciddiyet hakim olacak da değil, arada şaka da lazım, espri de.
Siyaset meydanında memleket meselesi konuşmuyoruz ki.

kusura bakma ama vakit kaybettim demen çok saçma
zaten geyikte yapılıyor ki vakit geçsin diye
sende geçmişi okuma direk gel muhabbete katıl
bende cumartesi pazar giremiyorum ama pazartesi geldiğimde
soruyorum geçmişi okuyamadım önemli birşey varmı diye
olsa söylerler herhalde
geyiğin dışında kapı süsleri,ikramlarda konuşulmalı ki birbirimize fikir verelim
herkesin sorusu çoğu zaman havada kalıyor
yani yatak konusunda benim fikrim yoksa cevap yazmıyorum fikri olan yazsın diye

Burada gerçek olan birşey war kı sanal alemdeyız ve kımse de aynı sehırde degılse bırbırını görmeyecek,dogumdan sonra da fazla görusemeyecek ..Bu yuzden buradan yardım gerektıren konularda paylasımlar olması gerekmez mı?Sonucta bır amac ıcın toplanan bır forumdayız ve forumlar da bunun ıcın degıl mı?Tabı kı esprı geyık olur ama tek kelıme yazıla yazıla sayfalar bos bos doluyor cogu zaman da gereksız konular yuzunden lazım olan arada kaynıyor...Bu kacıncı bır bılsen ..Hıcbır soruma sen,eftelya,leader,benım olan dısında cevap almadım!!!

Şahsım adına konuşmam gerekirse hem sana hem hayatıma cevap verdim ben.
Hayatıma hem linkle hem de görsel imajlarla yardımcı olmaya da çalıştım.
Sana da bildiğim kadarıyla teknik bilgi ve tedarik yeri bilgisi verdim.Sorsaydın başka merak ettiklerin vasra onu da cevaplardım.
Evet hergün kendi arasında geyik yapanlardan biri de benim, çok merak unsuruysa msn.den de konuşuyorum o kişilerle.
Her gün bunca uzun zamanını birlikte yazışarak geçiren insanların samimi olması kadar doğal birşey olamaz.
Ayrıca bu tarz konuların maksat dışı olmadığı hususunda da editörden onay da aldım.
Faydasız buluyorsan takip etmemek senin tasarrufun elbette.
Ama bu klüpte cevapladığım soru miktarını emin olunuz kendi doktorunuz cevaplamamıştır.
Samimiyetime eşit karşılık bulamadığımdan ben artık Herkesin sorusunu cevaplamıyorum, seçiyorum.
Lakin sana dikkate alıp cevap yazdığım için, genelleme içerisinde kaybolmak istemezdim.
Neyse hepsi senin fikrindir, sen bilirsin.

bennebileyim arada kaynayan şeyler oluyor evet ama ben cevabımı aldım, teşekkür de ettim zaten
bugün aybaşı olmasından dolayı yoğundum takip edemedim bütün gün nerdeyse
ne konuşuldu bilmiyorum geçmişi de okumadım
ama bütün gün de teknik konuşarak vakit geçmez düşüncesiydeyim ben de

bennnnnnnnnnnnnn

ayyy canimmm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...bende ikiz bebek bekliyorum. senin ne kadarlik oldular? cinsiyetlerini ogrendinmi, ogrendiysen ne zaman ogrendin acaba daha erken belli oluyormu? Bu ikili testi yaptirdinmi? yaaa cok soru sordum:18: ama cok cok cok stresliyim cok merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…