- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.401
ayyy canimmm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...bende ikiz bebek bekliyorum. senin ne kadarlik oldular? cinsiyetlerini ogrendinmi, ogrendiysen ne zaman ogrendin acaba daha erken belli oluyormu? Bu ikili testi yaptirdinmi? yaaa cok soru sordum:18: ama cok cok cok stresliyim cok merak ediyorum...
pijama canım en güzeli
maclaren i bende biliyorum ama çok pahalı bence
ikiz arabası 1,200 falan
kızlar doğum için pijama gecelik fln ne almayı düşünüyorsunuz?
Ben de sana cevap werdım zaten ,sen de üstü okuyabılırsın ama bır yere kadar hergun sordugum sorular arada kaynıyor ve cevap ararken butun forumu okuyarak vaktım gıdıyor bos bos seylerle..
Burada gerçek olan birşey war kı sanal alemdeyız ve kımse de aynı sehırde degılse bırbırını görmeyecek,dogumdan sonra da fazla görusemeyecek ..Bu yuzden buradan yardım gerektıren konularda paylasımlar olması gerekmez mı?Sonucta bır amac ıcın toplanan bır forumdayız ve forumlar da bunun ıcın degıl mı?Tabı kı esprı geyık olur ama tek kelıme yazıla yazıla sayfalar bos bos doluyor cogu zaman da gereksız konular yuzunden lazım olan arada kaynıyor...Bu kacıncı bır bılsen ..Hıcbır soruma sen,eftelya,leader,benım olan dısında cevap almadım!!!
canım tek 850 ikiz 1200 mü iyiymiş
ama canım gerçekten sürüş keyfi var
arkadaşımın kraftı var ama modelini bilmiyorum
düz yolda 8 çiziyor
yada bazı arabaları görüyorum kumaşları bile çok adi duruyor
ne bilim ya kararsızım hala
22 haftalık şu anda
evet ikisi de kız
bende geç öğrendim bayağı
2 li testi bi doktor yaptırma dedi ama ben yaptırdım
detaylıyı da yaptırdım bakırköyde bir yerde ozaman cinsiyeti kesinleşti
sen kaç haftalıksın
ayyy canimmm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...bende ikiz bebek bekliyorum. senin ne kadarlik oldular? cinsiyetlerini ogrendinmi, ogrendiysen ne zaman ogrendin acaba daha erken belli oluyormu? Bu ikili testi yaptirdinmi? yaaa cok soru sordum:18: ama cok cok cok stresliyim cok merak ediyorum...
birde pieercarden denesene canım bir dükkanda falan
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
benim suanda 2,5 aylik. ve kasimin 15inde bu ikili testimiz var, tam o gun 3 ayimizi dolduruyoruz...kimi diyorki bu 3d hade belli olur cinsiyetleri. peki nasil gecti bu ikili test? korkuyorum kotu bi sey cikicak diye...
benim suanda 2,5 aylik. ve kasimin 15inde bu ikili testimiz var, tam o gun 3 ayimizi dolduruyoruz...kimi diyorki bu 3d de belli olur cinsiyetleri. peki nasil gecti bu ikili test? korkuyorum kotu bi sey cikicak diye...
evet ona da bakıcam kim demişti unuttum siyahından
bblaunun dediği jane de pahalı
kraft'ı hiç düşünmüyorum
İyi akşamlarrrrr :79:
evet ona da bakıcam kim demişti unuttum siyahından
bblaunun dediği jane de pahalı
kraft'ı hiç düşünmüyorum
hayırlı olsun
kan alıyorlar (benim ki 1 hafta içinde çıktı)
bi de bebeğin (bebeklerin) ense kalınlığı ölçülüyo
4'ten aşağısı güzel yukarısı risk teşkil ediyor
ikili testten sonraki kontrolde cinsiyeti söylemişti bana
içini ferah tut hiç birşey çıkmayacak inşallah
zaten 3 lü ve 4 lü yapmıyorlar ikizlerde
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninde
bende pieercarden bakıcam
baston istiyorum ben
Merhaba hoşgeldinAllah bağışlasın oğlunu..Şimdikinin cinsiyeti nedir?
çok mantıklı. hatta mantık sızmış her satırdan. ben yerim oyle hemşireyi gelip çocuguna alacak. aç gözlü beee...
ben de evde dağıtmayı düşünuyorum ama daha bulamadım boyle akılda kalacak bişi. eşime sordum oğlumun pipisnin fotosunu çekip verecem herkese dedi. manyak zaar :26:...
hoşgeldinnnn... oğlunun adı ayaz mı? bizim de var bi tane ayaz'ımız adıyla tam zıt karakter. sıcacık bi tip ve dünya güzeli.
Ben janei 900küsure aldım...Nette pahalı demişler...
anladim...senin adina cok sevindim, Rabbim insallah saglikla kucagina almayi nasip eder...peki dogumun nasil olucak belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?